IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
26.2.2007
Tilastot
Käyntejä: 2356 (1.7.2008 alkaen)
Koko
81 jäsentä
Tyttöjä: 45 (56 %)
Poikia: 36 (44 %)
Keski-ikä
27,7 vuotta
Otos: 56 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,9 vuotta
Ylläpitäjä
New_Deadline
Valvojat
Mazuu, New_Deadline

Jäsenet (81)

EshiyiRosihDvs-visbeDKFmoansanjjoannjufosoJackDiamondTytydydydyMaikkkuMigsu-MazuujossumoiimikMauthu
« Uudemmat - Vanhemmat »

blooderiSuomalaista Post-Hardcorea!Luonut: blooderiKeskiviikko 28.03.2012 18:18Tässä on bändin tuorein sinkku/musavideo tulevalta debyytti minialbumilta "Youth", joka julkaistaan toukokuussa 2012! :)

Evelyn-^11. päiväLuonut: Evelyn-^Torstai 24.03.2011 00:34

KAPPALE SUOSIKKIBÄNDILTÄNI
10. päivä - KAPPALE, JOKA SAA MINUT NUKAHTAMAAN

Evelyn-^3. päiväLuonut: Evelyn-^Keskiviikko 16.03.2011 02:46

KAPPALE, JOKA TEKEE MINUT ILOISEKSI2. päivä - INHOKKIKAPPALEENI

Evelyn-^Aidaaaaaa... ♥Luonut: Evelyn-^Torstai 01.04.2010 22:34

You will not get me to stay one more day.

Tai jotai anyway. I enjoy this (:
Auttakaa meitä!

Äänestäkää New Deadline Turun "Summer In The City"-festivaaleille soittamaan osoitteessa:

http://www.rokkizine.fi/summerinthecity.php

Kiitos!

änjjömLuonut: änjjTiistai 05.05.2009 20:38

New Deadline Kokkolaan O__O nojoo, kuitenki joku k-18 :g etten varmastikaan pääse :g jjoo. onpa kivaa :g

jjöy. maanantaina helsinkii ;))
Omnom. Voisko olla et öö...

Niin joo, perjantaina lähettiin illalla Sakssaaaan, Berliiniin, lento Frankfurtin kautta. Sitten lauantaiaamuna kaivauduin aikaisin peiton alta katselemaan maisemia (ihan liian aikaisin teidän mielestä varmaan, joskus ennen seiskaa kai) ja pyörin siellä sun täällä, ja bongasin Strifyn ja Kiron niinkun vilaukselta. Niinku sillai hienosti. Sit 11am alkaen jumitin K17 (Lööveksin keikkamesta) edessä, ja lagin.

Sit oli hienoo kun jätkät oli saanu sellasen hienon Babaran ja hienon kitaran ja stuff, ja siellä oli outoja ihmisiä mukana. Tai siis niinku Mige kotona kai ja Laurisetäkö se tais olla tilalla sit. Sit nii. Sit oli ihan pirun outoo, kun jätkien tullessa _kukaan_ ei menny jutteleen niille oikeestaan tai mitään, toisinku Suomessa kaikki juoksee kimppuun. Minäkin juoksin kimppuun, tosin vaan moikkaamaan Viiviä (joka oli muuten söpö, kun oli vaan et "Morooo, kiva kun pääsit tulee =)") ja sit Jullen kaulaan (joka oli lähinnä et wtf, kun tein salakavalan yllätyshyökkäyksen) ja omnom.

Sit lagittiin. Saksalaisilla oli hienoja juttuja, kuten "First the stomach and then Torsti", jonka opetin niille suomeks (Ensin maha, sitten Torsti - porukka toisteli sitä koko illan. Niiden r-oli tosi söpö!) ja näin. Sitten mentiin joskus illasta sisälle pippaloimaan, ja nauroin ehkä vähän niille parille ekalle bändille. Sitten oli New Deadline (joka oli muuten kiva, mut miehistöstä puuttu joku, en tie kuka) ja huutelin sööttejä paitoja niille suomeks ja sit joku niistä oli vaan et "o__O Kuka sen huus?" ja nauroin sit sillekin. Nauroin kaikelle ja kaikki oli söpöö =D

Parasta ehkä oli niinku Divine, jonka kuulin viimeks vuonna nakki, Love&Lust oli soundcheckissä (joka kuului hyvin pihalle), kaikki toosi tyhmät jutut, Kenji ja Dani <3, se neljän hengen saksalaispoppoo, en ees nimiä muista, mut anyway, nii, kiva keikka, jejejejej! Hitto noilla on parempi meno just jossain Saksassa ku Suomessa. SAMA ASENNE KEHIIN KOTOPUOLESSAKIN NIIN OIS AIKA KYMPPI! Nii. Ja lagilagilagilagilagi. Ainii ja AA alotti ja GA lopetti koko touhun, sekin oli kivaa. Kaikki oli kivaa! Varsinkin se, kun Julle soitti kitaraa =D Ja Julle nyt muutenkin, se piristi mun elämää paaaaaaaaaaaaaaaaaljon, kun juteltiin syntyjä syviä siellä fiksumeitten keskellä.

Oh, Berlin - love it! Miten voi noin iso kaupunki olla noin vihreä ja tuoksua noin hyvälle? Nam.

P.S. Sieltä sai hyvää tupakkaa. Tai siis AkaneKenji ehe toi Puolasta some cigarettooos, jotain Sunday's Fantasy tai jotain sellasta, ja sitten isukin sain ylipuhuttua ostamaan Vogueueueueue frn theee airport! Hoho. Tonne lähetään vielä uudestaan.

P.P.S. En muuten yhtään kadehdi jätkiä, niillä on kai vika keikka Keski-Euroopassa nyt niinkun tiistaina, mut Julle oli niin selkeesti sitä mieltä, että ne on himassa perjantaina. Hyvällä tuurilla. Autoillen <3 HAHA.
« Uudemmat - Vanhemmat »