IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
9.3.2007
Tilastot
Käyntejä: 7 793 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
1110 jäsentä
Tyttöjä: 355 (32 %)
Poikia: 755 (68 %)
Sijoitus koon mukaan: 457
Keski-ikä
34,9 vuotta
Otos: 832 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,9 vuotta
Ylläpitäjä
BIG-O
Valvojat
BIG-O, Janderi, ÄläLyö

Jäsenet (1110)

TeNppa^ulliz-katya-ViM-dizTomppaaja-PantJanimiäs]REPADraakkihöpökeisarinnajusi^_TökisLadyOscarrikuelmeritobiaz

HinzaJooh eilisen saldoLuonut: HinzaPerjantai 04.09.2009 18:17

Okei...

Heräsin aamulla puoli 8 aikaan ja olin hyväl tuuril nukkunut sellainen 5 tuntii

Lähdin syömishäiriö poliklinikalle

Oli niin turha käynti et huh huh

Olin takaisin 12 ja vitutti kun Merituuli oli ton koko ajan nukkunut

Menin ite nukkuu

Herättiin puol 5

Lagattiin

Lähdettiin kaupunkii ja käytii alkossa sekä kaupas ostaa röökii

Oltii siinä 8 aikaan kaivarissa, oli vittumaista mennä sinne täydes ratikassa

Venattiin monta tuntii Eliasta ja Meriä

Onnistuin kaatuu pienessä hiprakassa ja mun jalka on nyt ihan saatanan kipeä

Sit ku ne yhet tuli niin meikä veti puoli pulloo salmaria ja veti huonoa läppää

Tungettiin sit 11 aikaa ihan täytee ratikkaa ja bussii sekä valitettiin siinä miten kusi hätä meillä on ja juteltii sellaisen aasialaisen miehen kaa

kun päästii kotii syötii ku viimeistä päivää ja katottii keisarin uusia kuvioita taas

Meikä painu nukkuu puoli 2 aikaan

Ja aamulla puoli 10 eteenpäin merituuli yritti repii mua ylös ja onnistui siihen vasta 12 aikaa

Ja on ollut aamusta asti ihan kauhee darra!
Krapula on etanolin päihdekäytöstä seuraava vieroitusoire. Krapulan kemiallisena perussyynä on alkoholin (etanolin) hapettuminen asetaldehydiksi. Asetaldehydi hapettuu edelleen etikkahapoksi. Etikkahappo poistuu nopeasti kehosta eikä se aiheuta suuria sivuvaikutuksia, sillä etikkahappoa syntyy myös soluissa normaalin energia-aineenvaihdunnan tuotteena.[1] Sana krapula on peräisin latinasta, jossa crapula voi tarkoittaa sekä päihtymystä että krapulaa. Synonyymi kohmelo, alkuperäisemmässä muodossaan pohmelo, tulee venäjästä, jossa похмелье tarkoittaa "humalan jälkeen".lähde? Perinteisesti krapula on nähty nöyryyttä tuovana riittinä: alkoholi ottaa omansa takaisin, eilisillan juopottelusta seuraa rankaisu.


Krapulan oireet

Krapulan oireita voivat olla (pään)särky, väsymys, vapina, hikoilu, jano ja pahoinvointi. Krapulan voimakkuuteen vaikuttaa nautitun alkoholin määrä, joissain tapauksissa myös juomien laatu ja erilaisuus. Krapulan voimakkuus ja oireet vaihtelevat yksilöittäin, johtuen mm. kehon (maksan) kapasiteetista polttaa alkoholia. Elimistön ollessa krapulatilan takia ylikierroksilla tulee raskaita fyysisiä suorituksia aina välttää.

Fyysisten oireiden ohella voidaan tuntea moraalista krapulaa tai morkkista eli katumusta siitä, mitä tuli juopuneena tehtyä. Jatkuva ja runsas alkoholinkäyttö saattaa aiheuttaa myös pysyvämpää masennusta ja muita mielenterveysongelmia.

Joissain tutkimuksissa sanotaan huomattavan osan oireista aiheutuvan ruokatorven limakalvojen vahingoittumisesta; merkittävää onkin, että oireet ovat huomattavan paljon vähäisempiä niillä henkilöillä, jotka eivät juopumisvaiheen aikana tule pahoinvoiviksi. Asiassa on tehty runsaasti tutkimusta, mutta tulokset ovat ristiriitaisia.



Yksi tunnettu keino krapulan lieventämiseen on myös ns. korjaussarja, tunnetaan myös nimellä loiventava ja krapularyyppy. Perinteisesti korjaussarjalla tarkoitetaan alkoholijuomaa joka nautitaan krapulassa. Alkoholin nauttimista krapulaan ei kuitenkaan suositella.



Ps. Oli kivat viiskymppiset :)

TeeemyhuhhuhuhLuonut: TeeemyLauantai 08.08.2009 19:47

meni taas vissii vähä överiks eile..

Juunas_jysäriLuonut: Juunas_Torstai 30.07.2009 14:56

kuolema tuloo

aemmiKRAPULA...Luonut: aemmiSunnuntai 26.07.2009 18:43

... MAANPÄÄLLINEN HELVETTI. (:

liquorworst hangover everLuonut: liquorMaanantai 20.07.2009 08:46

19.07.2009 22:21 <^^ÖöNä^^> http://www.irc.fi/liquor ettii tyttöystävää, kiinnostaisko? =) <
WTF? :D mitä hittoo??? vähä sexyt hiukset :)

19.07.2009 22:40 <{martsupilami}> 19.07.2009 22:21 <^^ÖöNä^^> http://www.irc.fi/liquor ettii tyttöystävää, kiinnostaisko? =) <
WTF? :D mitä hittoo??? vähä sexyt hiukset :)<-- sexy muutenki:)

20.07.2009 01:15 <saruskii> ^ hHAHAHAHAH MITÄ VITUN KOMMENTTEI NOI ON ? :D

^ eivvvv roope mitä menitkään tekemään prkl :D:D:D:DD:D:D:

joo oli tosissaa hassunhauska ruttisreissu ====DDDDDDDDDD total fucking blackout...
huomen lisään kaikki ne särkkä kuvat tänne. tnä tää kone ei oo oikee hyväl pääl :D mut joo , nyt meen naamakirjot <3

Markeyno huh ! 7.7.2009Luonut: MarkeyTorstai 09.07.2009 07:38

no huh, alko taas päivä hyvin. eka nukuin tunnin pommiin, heräsin ihan kauheessa krapulassa (hedari!) eikä mulla ollu ees aamuröökii. sit mä pakkasin ihan saatanan nopeesti, unohdin puolet vaatteista enkä ehtiny ees syödä. säntäsin ulos ovesta, ja pihal tajusin unohtaneeni pyyhkeen. juoksin takas himaan ja yritin uudellee päästä bussipysäkille asti. no, puolessa matkassa tajusin, et vituuu fine, passi unohtu, ja ei kun taas takas himaan hakee sitä. bussi tuli onneks minuutti sen jälkee ku olin päässy pysäkille.

columbuksel venailin anttii hetken, se haki mulle normin ku maxin oisin saanu jos mul olis ollu kakskyt senttii enemmän (löysin laukust myöhemmin 50cent kolikon…), missasin metron ja jouduin odottaa kymmenen minsaa seuraavaa. kauheitten kantamusten kans sit metromatkan jälkee juoksin kasikutosee ja just ku pääsin sisää, kello oli 11:12 ja bussi lähti liikkuu. oli ihan sekunneista kyse et ehdin.

sandikan portil näytin passin sotilaspoliisille, mut se ei löytäny mun nimee listoista, koska mua ei oltu ilmotettu portille ollenkaa. kaunista. meitsi heitettii ulos bussista ja kello näytti, et mulla oli kymmenen minuuttii aikaa selviytyy satamaan. se matka kestää kävellen joku 15-20 minuuttii. olin jälleen ihan sillee et vittu jes, mitä seuraavaks ja meinasin tirauttaa kyyneliiki siinä ku vitutti kiire ja kaikki niin paljo, ja varsinki se darra! dramaattista.

astelin vittuuntuneena koppiin ja selitin jolleki virkanaiselle ongelmani. se otti mun passin, soitti puolfaijalle ja sain luvan mennä sandikaan ihan portista sisään, jes. seuraava ongelma oli tosiaan se aika ja se, miten pääsen lauttaan todella nopeesti. ei ollu varaa missaa hetkeekää ku uutta paattii ei tulis ku vast illalla ja täst hommast oli jo sovittu. se nainen sit ehdotti et ”ota toi mun pyörä, ajele sinne ja jätä rantsuu, haen sen hetken pääst sieltä.” muuten ihan saatanan hyvä, mut emmä voi ajaa pyöräl, varsinkaa darras ja stressaantuneena, syynä tähän on sairaus joka tosiaan deletoi pyöräilyn mahdollisuuden. GREAT. nainen totes että no vittu, mä soitan taas puhelun. koht se tuli takas ja sano, et saan kahen minuutin päästä kyydin laiturille. jes.

pojat tuli, kysy oonko menos saaree ja ottivat kyytiin. opastin nää sotapojat laiturille ku ne oli maavoimissa ni eivät tienneet mistä lähtee saaren paatti. kiitin poikii ja juoksin jurmoon. sain ainaki ihan saatanan kovan kyydin saareen, oli ihan törkeen siistii olla pitkäst aikaa jurmossa. jousavat penkit ja vähäpomppunen matka, taitettiin siin kahenkyt minsan matka merel viidessä minuutissa. ja taas oli sotalapset innoissaan ku oli vaalee tyttö seurana. huoh, miehet.

loppujen lopuks siis kaikki meni ihan hyvin, mut mietin koko ajan et mitähän vielä. oli niin puuduttava, kiireine ja vittumaine matka et ei mitään rajaa. tän kaiken siis onnistuin tekee alle tunnissa, mut oli kyl aika semi kortillaki koko ajan. kaikki meni viime tinkaan. mut perkele, mähän ehdin ! oli vähän helmi päästä syömään ja vetää särkylääkkeit.

ens yön nukun tosi hyvin enkä anna minkää häiritä. onhan se hämärää ku ei oo muru vieres, mut pakko kestää. ei tätä pitkään jatku, koht pääsee takas kainaloon. mmm <3 ja jos juon ton kiljun lopun ni ainaki tulee uni, viimeistään sillä. toi mun nainen teki kyl tosi hyvät kiljut, voin kertoo ! ei mitään valittamista, se jopa maistuu ihan hyvältä vaik on vesipohjasta. haha, siin on mulle viinankeittelijä :>> 06.07.2009 <3

sannilovesyouoookoo !Luonut: sannilovesyouPerjantai 03.07.2009 05:57

onkohan mul Phil Collins - darra ku nään kaikki ihmiset alexander rybakeinä ? :D
Minä en juo enää ikinä alkoholia