IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
10.5.2007
Tilastot
Käyntejä: 4830 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 15
Koko
338 jäsentä
Tyttöjä: 245 (73 %)
Poikia: 93 (27 %)
Keski-ikä
30,1 vuotta
Otos: 199 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,5 vuotta
Ylläpitäjä
Mape
Valvojat
Pummi666, Zofii, Hilsuu, Vohvelieläin

Jäsenet (338)

PoltergeistdrunkpollyvauriopaaLsDemon666vivamortAmeebasieniTupee`Pummi666vuoriilexikukkais-tyttö2Pastelli_rasiaHobelfLagiShaliennedafne
« Uudemmat - Vanhemmat »

GHIAikamoinen päivä!Luonut: GHIPerjantai 23.03.2012 17:16

Ensin menin terveystarkastukseen josta sain mukaani veriarvojen yms tarkastuskerrat "jotta pelästyisin niin paljon, että alkaisin syödä, nukkua ja liikkua niinkuin normaalit ihmiset". Sit menin kauppaan hankkimaan suruuni pepsiä mut sit heräteostinki ittelleni imurin.

Nyt voiski sit vaan kuolla ja toteuttaa lääkärini sanoin "harvinaisen epämääräistä elämäntapaa" o/

GHIHereillä olo on kuin unissakävelyäLuonut: GHIKeskiviikko 23.03.2011 19:42

Jep, näitä päiviä. Yritän pitää irtiriipiytyvän olemukseni aisoissa tekemällä turhia, aikaansaavia asioita. Toimivuusaste tietämätön.

-Aktivoiduin poliittisesti ja väänsin koko aamun vaalikoneita. Tuloksista päätellen kolme vuotta Etistä saa kuin saakin aikaan jonkinmoista snobiutumista -kokoomus löytyy flirttailemasta joka kulman takaa. Mutta en oikein tiedä, vihreätkin viehättävät..
-Luin Paulo Coelhoa, tarkalleen ottaen kahta kirjaa yhtä aikaa. Mielenkiintoinen kokemus. Elämänviisausöverit.
-Pohdin että olisi muutoksen aika elämässä: voisin syödä terveellisemmin, pukeutua paremmin, osallistua enemmän ja elää täydemmin. Luultavasti viimeistään huomenna muistan jälleen olevani laiska ja aikaansaamaton.

Lisäksi allekirjoittanutta innostaisi pussikaljoittelu aamuneljän filosofisessa tilassa aamuruskoa odotellen. Ostoslistalla siis kesäyö.

GHITajusin juuri olevani tulevaisuudetonLuonut: GHIKeskiviikko 23.02.2011 01:39

Ja täysin kykenemätön vastaamaan yhteiskunnan valtaisiin odotuksiin. Haluaisin tehdä isona jotain mielettömän mahtavaa, osallistuvaa, jaloa ja maailmaamuuttavaa. Ikävä kyllä sellaisia aloja ei ole olemassa, tai sitten olen liian vajaa moisten tavoitteluun.

Osaan pelata, lukea, ylianalysoida ja juhlia, työpaikkaehdotuksia?

Desmodontidoe[Ei aihetta]Luonut: DesmodontidoePerjantai 23.01.2009 15:45

Sitä vois kai jotain tehdäkki, mut ei hemmetti vie viitsi! Kämppäki on taas ihan tyhjä ja tästä tyhjyydestä pääsee harvoin nauttimaan. Tosin vois vaan vetästä peiton korviin ja ryhtyä nukkumaan, mutta lorvailu kuulostaa ehkä paremmalta.
« Uudemmat - Vanhemmat »