IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
15.5.2007
Tilastot
Käyntejä: 2367 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 10
Koko
255 jäsentä
Tyttöjä: 42 (17 %)
Poikia: 213 (83 %)
Keski-ikä
30,7 vuotta
Otos: 146 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,7 vuotta
Valvojat
kitsiko, siviiliuhri

Jäsenet (255)

Jepe666Wässy^^scottJockhererLipponenminolipetriX_sekopää-J-Daniels-ozq-SmufSekavatHurmeOSWANDALsakkeasdefta
« Uudemmat - Vanhemmat »

-Yeyo-OkeiLuonut: -Yeyo-Maanantai 11.01.2010 01:17

Nyt se loppu ja kaikki alkaa. Parempi näin kaikille. Ehkä tästä alkai se ylämäki, jota on ootettu jo pari vuotta.
Toivottavasti tein nyt viisaan päätöksen, ettei vaan tarvis sitä koskaan katua samalla lailla ku melkee kaikkia aikasempi päätöksiä mitä oon tehnyt.

TomB1NY VITUTTAA ISOSTI!Luonut: TomB1Tiistai 15.09.2009 00:28

14.9.2009
On aika taas repiä ajatukset päästä näppikselle! :o
Alkaa turhauttaa kertakaikkiaan tää maailmanmeno. Mainitsematon henkilö mainittee mulle ku kuuntelen kantaaottavaa musaa ''OOKSÄÄ OTTANU LÄÄKKEES??!!''
Huhhui, ois varmaa parempi tästä lähtien kuunnella lady gagaa ritilälasit pääsä ja olla oikee fruidea?
Sehä son nykypäivää ja muita miellyttävää?? Mua ny entistä enemmän vituttaa massapopula ja niiden ''kauneus''normit. Ooksää vittu kaunis jossullon viiskiloo pakkelii naamallas ja kemikaalisesti blondatut hiukset?? ''Hyi vittu!'' sanon minä. Onko se ny tervettä seurata mediasa esiintyviä tusinablondeja ja ottaa mallia? Muutenko ei oo ihminen?? Näillä ihmisillä on niin suuret ulkonäkö paineet, ettei voi ees itteensä kattoo peilistä ilman meikkiä. Säälittävää! Eikö jokaisella oo omaatahtoa sen vertaa, että vois kulkee omaa polkuaan eikä seurata fasistisia kauneusihanteita? Ja jos oot vähänki erinlaine nii voivoi ku saat kärsiä haukkumista yms kiusaamista. Onko se reilua? Kannattaa joskus miettiä asiaa. Samaa pätee vaatetukseen! Ite en oo koskaan uskonu muotiin enkä aio uskoakkaan. Tyhmiä on ne jokka semmoseen sortuu. Onko se hienoa, että jokaisella just samasta kaupasta ostetut just samat vaatteet?? Ja taas sama homma pätee vaatetukseenki, voi vittu sitä vittuilua jos poikkeat ns. normaalista.. Normaaliki on joku semmone käsite mistä entiedä yhtään mitään.

Siinäpä ne pinnallisen puolen asiat.. Sitte enemmänki elämäntapoihini liittyvää faktaa.
Mikä vittu siinä on, että ihmiset ei löydä muualta hupia ku _viinasta_??
Onko maailma muka niin tylsä, että pitää olla jossai teennäisesä maailmasa?
Ja taas jos ei juo nii vittu sitä on nii outo hiippari, ettei järkiä.
Elämähän mene hukkaan jos oot aina sekasi, etkä tajua tästä maailmasta mitään.
En näe järkeä moisessa. Ainaki ite uskon näin, oon aina uskonukki.
Elämäsä pitää olla jotain muutakin sisältöä ku juominen. Oon joutunu kattoo hommaa nii paljo ja läheltä, että mua sydämmestäni vituttaa...

Mutta eihän ihmiset USKALLA poiketa massanormeista, sitähä pian joutuu kiusatuksi. Jos tunnistat ittes tästä nii mie sanon sulle: ''kyllä sinä oot heikko paskiainen!'' Kannattais joskus ajatella omilla aivoilla eikä antaa valtavirran syödä itteään heikoksi. Pitää olla sen verta itessä tahtoa, että voi tehä omia päätöksiä!

Pyydän lainata rakkaan tyttöystäväni lausetta.

Heidi:
Mua ei juur koskaa suoranaisest vituta kuolleet kalat jotka uivat virran mukana, mut joskus tulee sellasia kohtauksia, et on vaa pakko tehdä kaikki eritaval ku muut.


Just noin son miunki kohallanikin ja just siks arvostanki Heidiä niin paljon! <33 ^^

Noh, mua ei oikeestaa kiinostakkaa mitä teettä ja miten elättä. Mie vaan tahdon sen sanoa, että mua se vituttaa raskaasti! En toki yleistä, onhan olemasa vielä ihmisiä jotka hengittää vielä omilla kiduksilla ja ajattelee omilla aivoilla. Mie vaan pelkään, että tää ihmislaji on katoamassa sukupuuttoon. Toivottavasti kanta vielä nousee! ^^
Oon ylpee sinusta joka viittit ajetalla näitä ajatuksia ja maailman epäkohtia.
Toivottavasti tämä valaisi vähä ajatuksianne.

Minä oon valinnu oman polkuni ja aijjon kulkea sitä tieni päähän.
Ei kukaan fasisti mun päätä tuu kääntään, sen lupaan!

Nämähän on kuiten mun omia painavia mielipiteitä.
Tarkotuksena ei ole loukata ketään tai muuten tuottaa pahaamieltä.
Pyydän vain heräämään illuusiostanne, jotka ny sielä sattuu vaeltelemaan parhaillaan.
Eli kiitos ja anteeksi !

-Tomi

Liltsu^[Ei aihetta]Luonut: Liltsu^Keskiviikko 02.09.2009 01:43

"oikeesti aika masentavaa ajatella et maailma koostuu eliitistä ja 6 miljardist orjast. Löytyy siellä täällä muutamii ihmisii jotka kykenee ajattelee ite ja tietää mitä tapahtuu mut suurinosa niistkää ei tee mitää. käy vituttaa et kukaa ei tee mitää mut sitku ajattelee nii meki ollaa just sellasii me tiedetää mut ei tehä mitää"

- Markus Lind

annikamoiniimpäLuonut: annikamoiTorstai 11.06.2009 19:04

Jos yöllä tulee nälkä voi mennä snagarille. Jos ei jaksa kävellä, tilaa taksin. En pidä nykyisestä tilasta. Hektisyydestä. Kiireestä. Kaikkea on tarjolla. Kaikkea saa ja kaikkea otetaan. Kaupat ovat sunnuntaisin auki. Missä lepopäivä? Mennään sekunnissa naimisiin ja erotaan vielä nopeammin. Kaikki firmat fuusioituvat. Ihmiset korvataan tekniikalla. Lääketiede on ylikehittynyttä. Shampoo ja hoitoaine ovat samassa pullossa. Lennetään kuuhun. Pesukone. Astianpesukone. Sauvasekoitin. Leipäkone. Ketsuppilusikka. Trim Tronic laihduttaa sinut ilman että tarvitsee liikkua. Sujautat vaivattomasti nämä pyöräilyhousun malliset ihmetykset jalkaa yöksi ja aamulla heräät lihaksikkaana ja laihtuneena. Pannaan ympäriinsä ja lapsia sikiää eri suuntiin. Mitä? Eikö Pekka auta kotitöissä? Jätä se! Ai, lapset... no ne pääsee siitä kyllä yli. Elämä opettaa. Eikö teillä saa luontaisetuna lounasseteleitä? Vaihda nyt herranjumala firmaa. Maksa laskut netissä. Tosi vaivatonta ja helppoa. Säästää aikaa ja vaivaa.
Valmiiksi viipaloidut pakasteporkkanat. Me mennään naimisiin lyhennetyn kaavan mukaan, ei kukaan jaksa istua kirkossa. Lisätään keinotekoisesti C-vitamiinia appelsiinimehuun. Varo, sun takaa tulee nuorempia ja osaavampia. Puhun ruotsia, englantia, ranskaa, saksaa ja japania. Suoritin kolme korkeakoulututkintoa neljässä vuodessa. Mitä lisäarvoa sinä tarjoat yrityksellemme? Hop hop. Tehokuutta! Kiire. Kiireempi. Kiirein. Alkoholismi. Masennus. Burn out. Bulimia. Anoreksia.
« Uudemmat - Vanhemmat »