IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
Ankkarock 2010
Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
19.5.2007
Tilastot
Käyntejä: 3 433 (1.7.2008 alkaen)
Koko
131 jäsentä
Tyttöjä: 94 (72 %)
Poikia: 37 (28 %)
Keski-ikä
28,2 vuotta
Otos: 67 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,3 vuotta
Ylläpitäjä
Casiolove
Valvojat
Jacck, Blambelor, rouhilöksy, pussinokkaELÄIN, friand, Ankkarock

Jäsenet (131)

hennnaxiKissankarvajennarockVaulamuovipeuraUivelo-GothicpolartwispxdokuhiwDistantSamanthaanxoHeidiRoxxPiitu254yadeejanizuoRetu_
« Uudemmat -
ANKKA !
jenni vartiainen
disco ensemble

enter shikari

the sounds

+ Disco Ensemble eilen ! =))
ja parempaa kuvaa tuskin löytyy...
MUTTA
encore osuus siis meni martsille. mut esim hienoja keikkoja ollu kaikki ! (: tyytyväinen.

nyt sit eilisen keikkailun ja jonottelun jälkee hirvee flunssa ja salee joku kylkiluu poikki tai jtn. ainaki kipu on sen mukanen. mut mikäs tässä, suomeks sanottuna ihan mahtava keikka siis ! =DD

millabellaRock (Lumene)Luonut: millabellaKeskiviikko 18.08.2010 00:49

oletteko ikinä kuulleet karkkikrapulasta? nyt olette, nimittäin minä koin sen oerjantaina. kävimme kaverini Merin ja Nellin kanssa tennispalatsissa katsomassa Sisko tahtoisin jäädä -leffa ja onnistuin jotenkin syömään niin paljon karkkia, että voin oikeasti pahoin seuraavana päivänä, mikä oli jo lähellä vaarantaa koko ankkarockiin menemisen. onneksi niin ei käynyt, vaan "krapulan" mennessä nopeasti ohi pääsin viettämän letkeän päivän ankkailemassa (:




kaikilla keikoilla oli suhteellisen kova meteli suurien ihmisjoukkojen ansiosta, mutta täytyy myöntää että The Baseballsin yleisö aiheutti suurimman osan mun korvien soimisesta vielä ankkarockin jälkeen. :D suurena saksa-fanina lämpesin muutenkin kovasti näille komistuksille.


Michael Monroeta onkin tullut nähtyä aikaisemminkin Tavastialla.
The Sounds!!! Vitsi, mikä meininki! Majan vaatteet olivat ihanat ja meno oli niin asiallinen, että löysin itseni lopulta neljännestä rivistä, vaikka alunperin asetuin "permannon" sivulle, tyyliin 60m päähän lavasta.



+ löysin puhelimelleni jotain aivan ihanaa Accessoriesista! <3 sopii hyvin kuullokkeisiin, eikö? ;)


Sisko tahtoisin jäädä,
Millabella

Kylähullu69ankkarock!!Luonut: Kylähullu69Maanantai 16.08.2010 17:08

oli ehkä parhain ankkarock ikinä! reckles love, jenni vartianinen, disco ensemble, michael monroe ja children of bodom eturivistä! ja päästii olli hermannin kaa kuvaa jee xD ja jenni vartianen lähetti mulle lentopusuja! hahah
En tajuu miten mun faija bongaa mut tuol ankkarockin sivuil olevist kuvist KOKOAJA ! Ihania ilmeitä ja mahtavaa festarifiilistä :
D
MITÄ KAIKKI TEKEE ELI MITÄ ME TEHÄÄ TÄNÄÄ !?!?!??!?!?

ellyyyy[Ei aihetta]Luonut: ellyyyyMaanantai 16.08.2010 11:08

haha oli kyl iha loistava viikoloppu marian ja ossin kaa!!!!<333


RAKASTAN TEIT<333!!! UUSIKS SITTE:))

http://www.youtube.com/watch?v=1eK7RCmR-9I
SIIS SAAAATANA TÄÄ PÄIVÄ OLI AINAKI NÄIN PARASTA

eka vähä ylikaunista Jenni Vartiaista, sitten SAMULI PUTROA joka oli yhtä upeen röyhkee ku aina, rakastan sitä miestä.
Sitten Disco Ensemble joka oli iiihan yhtä vakuuttava ku aina, vittu et siel tuli KUUMA!
Sit Mokomaa kauenpaa ku se on kans jo vähän turhan nähty mut mukava kuitenki, sit Against Me! joka yllätti positiivisesti. Kuulosti hyvält livenä :)
Sit Monroe joka nyt veti sellasen perusvahvan shown ja sitten ISMO ALANKO , vittu et voi kuulostaa musiikki hyvält samoin kuin ENTER SHIKARI! Eivittu et oli kova veto, makeeeee ! :)

MUT EN EES VOI KERTOO MITEN HYVÄ THE SOUNDS OLI! IHA OIKEESTI, EN OO IKIN HYPPINY JA RIEHUNU NOIN PALJOO VARMAANKAA (viina autto..)!
SIELLÄ OLI JOPA PITTI (''I see some action in there *osottaa keskelle* and during the next song I want to see a moshpit'' tai tjs), EISAATANA OLIN NII ILONEN ET KATOIN THE SOUNDSIN, oli oikeesti PARHAUTTA! :---)

SIIN OLI SE FESTARIKESÄ! KIITOS KAIKKI FESTARISEURAT JA KAVERIT JA KAIKKI MUUTKIN IHANAT IHMISET JOTKA ON TEHNY NÄÄ KAIKKI FESTARIKÄYNNIT MULLE MAHOLLISIKS! RAKKAUTTA JA RAUTAA!

CHarTT<3Luonut: CHarTTMaanantai 16.08.2010 04:05

Oli kivaa kattoon Bodomii ja sainn Jaskan rumpukapulan :P<3 vittu yks muija tuli siihe ja yritti ottaa sitä ja olin sillee et joo tää kapula on koht sun silmissäs jos et lähee vetää ja vähä äkkii siit :D

Kdi Hennalle parasta ♥ ja huomen juhlii vikaa lomapäivää =))) kdi kaikil muillekki =) mukaan tänään tuli mm. festarikamaa :P ruusu =)<3 mikin röökit :D ja öw kai jotai muutki :D

EtiniALALALuonut: EtiniSunnuntai 15.08.2010 22:51


Hieno päivä oli kyl eilen. Kävin etelässä reissaamas päivän ajan. Tuli ajettua skootterin kyydis ympäri Vantaata, hengailtua mukavien ihmisten kans korsossa, käytyä Heurekassa ja katsastettua VIHDOIN JA VIIMEIN toki myös Editors livenä (joka tarjosi kyl niin paljon kuin sitä tuli odotettuakin). Heureka taas oli aika boring mesta, dokumenttisalin sohva kyl oli mukavan lökösä ja otin siinä pienet unet aamusta ku kukaan ei huomannu. :) Juna tosiaa saapu tikkurilan asemalle puol 7 aamul ja en ollu nukkunu yhtään edellisenä yönä.

Kuitenki tulin just himaan, olo on tällä hetkellä aika nolla - väsyttää ja kurkkuki kipeänä mut mikäs siinä. Hieno reissu anyways. :) Pitää alkaa enemmänki harrastaan tällasia reissuja tulevaisuudessa. En muuten maksanut mitään koko Ankkarockin-lipusta! Koska järjestäjät kämmäs sen jotenki ja pääsin sisään jopa vielä VIP-portista, hihi. Huomenna ois työhaastattelua luvassa ja hyväl lykyl siitä vois syksyksi duunipaikka irrota. Saapi nähdä.

Interlolin uus levy on saatavilla vihdoin hyvälaatuisena, ahh pitää kuunnella sitä tässä ilta oikein huolella, samalla kun juon kaverilta saamaani karpalolonkeroa. Kuulinpa lisäks huhua et Yorken Tomppa oli soittanu livenä uutta Radiohead-matskua Big Chill -festivaaleilla Englannissa. Honey to my ears.

Oon tässä viime aikoina miettiny miten kämästä tääl korves on asua oikeesti. Tääl ei ikinä järjestetä mitään hienoa ja mielenkiintosta, kylän raitti on yhtä kuollu ku hautausmaa ja periaattees kaikki tuntee toisensa ja samat vanhat naamat tulee kadul vastaa päivä toisensa jälkeen. Haluaisin vaihtelua kiitos. Onneks lähden koht opiskelemaan jonnekki nevadaan täältä. :)) I'm going to like this.



NÄNNÄNNÄÄ, heiluttakaa päitänne tän tahtiin tää ilta:

annireneANKKAAAAAALuonut: annireneSunnuntai 15.08.2010 04:34

äääää ihanaaa paras pvä pitkään aikaan, aivan huippu esiintyjät!! kiitos chisu ja pmmp, tosi kovat setit korsossa kuultiin tnään, toivottavasti pian uudestaa?? :)))
ja sitten tietysti the ark ja eturivistä jajajaja ola maailman ihanin ruotsalainen salo hymyili ja iski mulle silmäää hahahaha ihanaaa <3 hieno show, one of us is gonna die young..... huusin taas liian kovaa kaikki keikat ääni hävinny jälleen :s
kiitsa pvästä mari sonja mira oli muksuuu :))

huomenna ankkaaaan w/ @julien !
melkeen koko päiväks ja esim mahtavin lomanlopettaja tai jotain ! =))

jenni vartiainen, disco ensemble, enter shikari ja the sounds. tuleeko esim aika helvetin mahtavaa ?

ps.
miks face suosittelee mulle sivua 'olut', kun näköjään kukaan mun kaveri ei ees tykkää tosta siellä ? :DDDDD tai siihenhä yleensä tulee, et näin ja näin monta kaveriasi tykkää tästä..
emmä nyt niin doku oo =(((
« Uudemmat -