IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
26.5.2007
Tilastot
Käyntejä: 987 (1.7.2008 alkaen)
Koko
339 jäsentä
Tyttöjä: 170 (51 %)
Poikia: 169 (49 %)
Keski-ikä
33,1 vuotta
Otos: 256 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,7 vuotta
Valvojat
33meli

Jäsenet (339)

MinnimouseNiinaH--anepanug_nkr_s-aanaZeroCoolRiikka-MiinaPe][i[wope]hei-d-i^^niinuBritzkuMuhoskaS4Wiwarlord87
« Uudemmat - Vanhemmat »

]EN-NIVoi Himos ´09 !Luonut: ]EN-NIMaanantai 23.06.2008 13:02

Himos Festival ´09, niinkuin rannekkeessa lukee, fiksua, hyvin fiksua.

Siinä se sitten meni, mukaan jäi vaan kuranen auto joka jäi sitten mun pestäväksi ja kuraset festarikengät jotka ostin ihan Himosta varten. Ei, jäi mulle käteen myös Kaalimato, jonka Ville mulle osti, ja osti muuten vielä viimesen, että sori ne jotka ois vielä semmosen halunnu! ;>
-Ja tietenki minä sitte vielä kaiken päätteeks jouduin ajamaan pois sieltä kun muut matkustajat eivät olleet ajokunnossa. Ei sielä kyllä tainnu olla moni muukaan: "Poliisiratsiassa kärähti muutaman tunnin aikana peräti 16 rattijuoppoa Jämsän Himoksella Keski-Suomessa. Lisäksi kymmenillä autoilijoilla rattijuopumuksen raja oli puhalluskokeessa lähellä." HYVÄHYVÄHYVÄ!


Oli kyllä pienet piirit sielä verrattuna tuttuun RMJ:hin.

Hauskoja hetkiäkin oli, juujuu. Kuumat päivät ja kuumat kupit hela viikonloppu! ;>

Hannakaisa[Ei aihetta]Luonut: HannakaisaMaanantai 23.06.2008 00:56

SUIHKUN JÄLKEEN ON MÄRKÄ PÄÄ.


Mutta joo. Ihan mahtava juhannus oli Himoksella. Koko viikonloppuna satoi aika vähän. Niin vähän että ei haitannut menoa. Teltta pysyi kuivana, ruokaa ja juomaa riitti. Tärkeimmät. Telttapaikkakin saatiin kaikkien karvaisten harrikkamiesten naapurista. Ne kuorsas. Ja bändit oli hyviä. Parhaina ehkä Yö, Popeda, Paulaniemen Koivu ja Klamydia. Popeda soitti kaatosateessa, mutta se ei vaikuttanut kenenkään meininkiin ainakaan negatiivisesti. Kaikki vaan hoilasi Pitkää kuumaa kesää vaikka vettä tulee kuin Esterin saavista ja kylmä on kuin missäkin Siperiassa. Voin muuten kertoa että Pate Mustajärvessä on enemmän munaa kuin kenessäkään. Au mikä mies.

Saatiin kyllä paljonpaljon uusia tuttavuuksia! Kiitos siis Tampereen tyttöjen paku + paviljonki ja pohoojosen poikien sohva + grilli. Ja makkaramiehen pillit tietty. Todettiin kyllä että tuolla oli tosi kummallinen sukupuolijakauma. Kauheesti pelkkiä äijäporukoita. Tuntui että siellä ei ollut muijia juuri yhtään. Nyt mä siis en valita, kunhan mainitsin. Ja kaikki puhui jotain ihme murretta. Pieniä kommunikointivaikeuksia ehkä ajoittain, kun ne ei esim. tiennyt mikä on rotvalli. Hei kamoon. Rotvalli. "Ootattako työ tässä?" No myöhän ootattiin.

Tavaraa oli ehkä liikaa mukana. Tai en tiiä. Saman verran kuin johonkin viikon leirille. Puoliakaan vaatteista en käyttänyt. Mitäs paistoi aurinko. Jätettiin teltta, makuupussit, pressu ja makuualustat tyttöjen pakuun, saadaan ne sitten joskus. Ei tarvinnut kantaa jee! Hiustenkuivainkin saattoi teltassa ehkä olla vähän liioittelua. Mutta Himoksessa olleet ihmiset; ootte muuten ensimmäisiä ja viimeisiä jotka näkivät mun hiukset niin, että niille ei tehty pariin päivään MITÄÄN. Makuupussista suoraan lei päähän ja menoksi. Rumaa oli mutta niin kuuluukin. Ensi vuonna uusiksi. Haussa mies kenellä on mökki Himoksella!


Jo syntyessään kuollein iskurepliikki alá Juhannus´08;
- Hei D-kuppi. Lähe meille.

Hannakaisa[Ei aihetta]Luonut: HannakaisaTorstai 19.06.2008 23:26

Huomenna alkaa mutaisin juhannus ikinä. Himokseen nauttimaan sateesta, ukkosesta, mudasta ja ehkä jostain muustakin. Nam.

Iskä oli reilu.

-Niin eikö Niina lähde?
-Ei sillä ollut rahaa.
-Siis se oli ainut järkevä teidän porukasta.
-Ai Niina? Järkevin meidän porukasta? Jepjep.

unikissaRMJ & HimosLuonut: unikissaTorstai 19.06.2008 04:47

Tsisus krrraist! Lupasin ekan kerran jälkeen, ettei koskaan enää RMJ:hin. Viidettä kertaa menossa.

Mikä mua vaivaa.
Pian lähtee taas golffi surraamaan, vrumvrum vrrruuuuuuuuummm
« Uudemmat - Vanhemmat »