IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
27.5.2007
Tilastot
Käyntejä: 957 (1.7.2008 alkaen)
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 1 (12 %)
Poikia: 8 (88 %)
Keski-ikä
25,9 vuotta
Otos: 6 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,9 vuotta

Jäsenet (9)

JornioabinamiessarcasticasssuuriKolt-PastoriIgorValarbaldheadRasviSunKing
« Uudemmat - Vanhemmat »

DaealisKasvissyönti on murha!Luonut: DaealisTorstai 21.10.2010 16:44

Viherpiipertely ja kasvinsyöntiaktivismi aina ajoittain saa oikein veren kiehumaan. Ei itse ideaalien takia. Ei, olen itsekin kovasti sitä mieltä, että muutosta olisi tapahduttava, ja suurissa määrin pitäisikin. Nämä lihanvihaajat saavat ärtymään omalla ylimielisyydellään ja syyllistämisellä. Ihan kuin meidän kaikkien pitäisi tuntea syyllisyyttä siitä, että valitsemme parinkympin lihaisan pihvin yhtä kalliin, aidolla paskalla kasvatetun ekosämpylän sijaan, jonka välissä on nahistunut salaatinlehti ja vuohenjuustoviipale. Pitäisikö minun tuntea syyllisyyttä siitä, että syön lihaa? Paskanmarjat.

Jos kuvittelette pelastavanne eläimet sillä, että syötte tofupurilaisia ja viljaa ja marjoja, ette vain ole tietoisia omasta vaikutuksestanne: Joka vuosi miljardeja eläimiä kuolee vilja ja soijapelloilla puimurien ja muiden poimintalaitteiden toimesta. Aiheesta on tehty tutkimuksiakin, jotka osoittavatkin kohti märehtivistä eläimistä koostuvaa dieettiä. Eli nautaeläimet ja lampaat ovat se eläinystävällisin vaihtoehto jos käytetään tapettujen eläinten lukumäärää eettisyyden mittarina.

Mitenkä tähän faktaan vastataan? "No ainakaan me emme tahallaan tapa eläimiä." Anteeksi, kuulinko nyt ihan oikein? Ei se että teidän ruokavalionne suorasta vaikutuksesta kuolee enemmän eläimiä joita ette edes syö, mutta me olemme pahiksia koska emme jätä tätä lihaa mätänemään pelloille. Joten meidän ruokamme eteen tietoisesti tapetut eläimet, jotka on kasvatettu sitä tarkoitusta varten, ovat moraalisesti korkeammalla kuin ne vapaana kasvaneet eläimet jotka vehnäsi eteen silpoutuivat peltoihin. Pienet ruhot murskaantuneina pyörien alle, viipaloituna ja raadeltuina kituen ja odottaen saalistajia paikalle repimään loputkin surkeasta elämästään riekaleiksi, mutta meidän pitäisi tuntea olomme syylliseksi, koska lehmä sai nopean ja kivuttoman kuoleman teurastamossa? Paskan MARJAT.

Miten olet muka vähemmän syyllinen eläinten massamurhaan, vain ostamalla kasvisruokaa? Tuet maajussia, jolla on nyt varaa ostaa myrkkyjä, jolla tukehduttaa eläimet. Loput rahat laitetaan uuteen puimuriin, joka silpoo jäljelle jääneet eläimet. Koska se tapahtui tiedostamatta tätä faktaa, sekö tekee sinusta yhtäkkiä vapaan omantunnon tuskistasi? Humalaiset kuskitkaan eivät tahallaan ajaneet ihmisten päälle, joten päästetään heidätkin vain vapaaksi. Halutessasi eläinuhreista vapaan ruokavalion sinun on ostettava itse maasi ja istutettava sekä korjattava itse satosi. Epäkäytännöllistäkö? Häjy säkä.

Entä jos löydät sellaiset viljelmät, jotka eivät käytä suuria koneita satojen korjaamisessa ja isoja myrkkysäiliöitä tuholaistorjuntaan? Kuinka kuvittelet että he pääsevät eroon ongelmistaan, pyytämällä eläimiä ja hyönteisiä kiltisti siirtymään naapurin peltoon? Tuskin. He tuovat paikalle kyseisen eläimen luontaisia vihollisia tukkulasteittain, järkyttäen paikallisen luonnon tasapainoa tuntematta seurauksista tuon taivaallista ja tappaen tuholaiset yhtä lailla.

Entäpä se fakta, että eläinten kasvattamiseen kulutettu rehu vie enemmän viljelytilaa kuin ihmisten ruoaksi viljelty? Yhtäkkiäkö eivät ne eläinten kuolemat enää olleetkaan se tärkein ajatus, nyt ollaan jo tehokkuuden puolella. Ei oteta huomioon sitä, että eläinrehuksi viljellyt heinät ovat niin heikkolaatuista, ettei niitä ihmisille ruoaksi voisi laittaakaan. Sillä viljalla mitä yksi nauta syö ei voi ruokkia 500 ihmistä. Määrät ehkä täsmäävät, mutta käytännössä vain kovimman luokan puskajussit edes suostuisivat syömään niin kehnoa heinää. Tietenkin sille laidunmaalle voitaisiin istuttaa perunoita pienelle kylälle! Mutta käy tuuri jos niistä kaksi kasvaisi. Kaikki maa ei sovi ihmisille tarkoitetun ruoan viljelyyn, jokaisella maanviljelijällä ei ole sitä vaihtoehtoa, että he voisivat valita mitä maallaan alkavat tuottamaan. Pitäytyen yhä ameriikan esimerkissä, maanviljelijät siellä harjoittavat vuosittain myös nk. "kontrollimetsästyksiä", missä tuholaisongelma pidetään aisoissa(tuholaiset ovat tässä tapauksessa peuraa isommat elukat, hirvet ja karhut, tuhoamassa peltoja ja viljelyksiä). Sanoinko vuosittain, tarkoitin useita kertoja vuodessa.

"Mutta me vain yritämme rajoittaa eläinten kärsimystä!" Aloittakaa vähentämällä minun kärsimyksiä tunkemalla propagandanne jonkun toisen nenään ja antakaa minun nauttia pihvistäni. Teidän rehujenne eteen kuolee ainakin yhtä monta eläintä. Vai alatteko nyt luokitella toisten eläinten henkiä toisia arvokkaammiksi? Nauti vaan tofustasi, murhaaja.
« Uudemmat - Vanhemmat »