IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
8.6.2007
Tilastot
Käyntejä: 2 441 (1.7.2008 alkaen)
Koko
65 jäsentä
Tyttöjä: 17 (27 %)
Poikia: 48 (73 %)
Keski-ikä
33,2 vuotta
Otos: 52 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,2 vuotta

Jäsenet (65)

MordethPoelloeMeigeyahuueligarfSumo_jakestylesCrypticalVeriMandariinisagratharTommy_boyMauhisLe_JanusJohnur0lbergAnd2Y
« Uudemmat - Vanhemmat »
Sunnuntai 3.8.2008 aamu. Wacken ryvetty ja nenä kohti kotia. Jollain. Ei ollut tuo matkanjohtaja oikein tuota kotiinpaluuta tarkemmin suunnitellut, että koska/mistä/miten, mutta hienostihan se meni!

Siinä lauantaina päivällä kyselin tuolta Mc Mökän porukan suurmestarilta että miten olisi, mahtuuko pari loista kyytiin vaikka Tukholmaan asti niin kyllä me sitten kaikki korvataan. No onnistuttiin neuvottelemaan randompaikat meille siitä mökädösästä. Alkoi se krapulakin siinä bussiin könytessä jo näyttää ensimmäistä kertaa naamaansa koko 7 päivän konttaamisen jälkeen, mutta olosuhteisiin nähden matka edistyi varsin siedettävästi..

Mökän possella oli tarkoitus jäädä Kööpenhaminaan yöksi paikalliseen hostelliin ja siinä sitten arvottiin hetki Jannen kanssa että mitäs nyt: Jäädäänkö tänne vai lähdetäänkö edeltä kotiin? Siitä sitten taksilla Köpiksen päärautatieasemalle ja eihän sieltä suoraa yhteyttä ollut Tukholmaan (josta oli siis tarkoitus siirtyä paatilla joko Helsinkiin tai Turkuun) joten taas hetki pähkäiltiin että mennäänkö Malmöön junalla, josta voisi EHKÄ saada jatkoyhteyden Tukholmaan. No ostettiin junapiljetit sinne Malmöön ja lähdettiin etsimään oikeaa laituria. Löydettiin juna missä luki Malmö C ja paljon kaikkea muuta ja astuttiin junan ovesta sisään ja ovi paukahtaa samantien selän takana kiinni ja juna lähtee liikkeelle, vaikka meidän junan lähtöön piti olla vielä ainakin 10min aikaa! Siinä sitten istutaan alas ja vaan toivotaan että ollaan matkalla oikeaan suuntaan. Ja kas, tämä juna johon viimeisellä mahdollisella sekunnilla hypättiin, oli oikea!

Malmössä kysyn joltain kondyktööriltä että menisköhän vielä junia Tukholmaan ni yksi kuulemma vielä tänä iltana ja se lähtee tuosta viereiseltä laiturilta parin minuutin päästä ja lippuja saa junasta! Juoksujalkaa sinne vaan!

Ensin päästiin penkeille istumaan about tunniksi mutta sitten sinne puski jotain väkeä kenen varatuilla paikoilla kuulemma oltiin. No sinne käytävään sitten vaan notkumaan ja varmaan joku puoltuntia myöhemmin sieltä tulee se kondyktööri jolta saa ostaa liput. Liput saatiin ja kysyin että pääsiskö johonkin istumaan. Setä sanoo että katsotaan hetken päästä. Vähän aikaa myöhemmin setä sanoo et päästään ihan sängyille nukkumaan! No mikä jottei, kuitenkin junamatkaa vielä yli 6 tuntia jäljellä! Olis ollu aika perseestä siinä käytävällä meinaan..

Maanantai aamuna juna on sitten Tukholmassa. Siellä asemalla soitan Viking Linelle ja kyselen et mites lähtee paatteja Suomeen. Täti sanoo et tänään ensimmäinen lähtee Helsinkiin neljän aikaan päivällä ja halvin hytti maksaa 350€! Turkuun lähtee 40min päästä, ja kansipaikat maksaa 17,50€, joten valinta oli aika selkeä! Taksilla VL-terminaaliin ja sieltä check-innin kautta paattiin, eikä siinäkään juuri tarvinnut ylimääräistä odotella että laiva lähti kohti Turkua. Viking Linen Isabella jollassa menikin sitten aika rattoisasti torkkuen, musiikkia kuunnellen ja tarkastamalla parit leffat. Ja toveri Omar tulikin sieltä Turusta noutamaan ajokilla pojat kotiin kartanlukija Maikin kanssa. Kiitos siitä.

Vähän kyllä ihmetyttää toi.. Oli nimittäin AIKA HUHHUH täpärällä että ehdittiin siihen ekaan junaan.. Ei olis Mc Mökän dösän tarvinnu ku olla 3 minuuttia pidempään jossain tauolla tai ruuhkassa, niin olis menny vituiksi kyllä tää meidän paluumatka.. Taisi tuo Lady Random Luck tehdä kyllä aika niskat limassa ylitöitä kun kattoi meidän perään tuolla suuressa maailmassa..

Kuvassa Avenged Sevenfold. Ainut asia mikä vähän kismittää ni ei tullu hirveesti liikaa kameran kans heiluttuu tol reissul. Paluumatkalta ei juuri kuvia ole.

Mitä tästä paluureissusta opimme?

Asioilla on tapana järjestyä.

J-1Glada Wacken!Luonut: J-1Tiistai 05.08.2008 21:15

Keskiviikkona 30.7.2008 saavuttiin Wackenin kylään jossain about ilta kasilta. En taaskaan viitsi kaikkia samoja juttuja kertoa, joten Jannen muistipalapelit voi lukaista tuolta: Funeralheart&beid=18340634&action=showcomments#blogcomments

65000 myytyä piljettiä ja bändejä joku about 90 kpl.. Ja mitä minä näin? Kaksi biisiä Staminaa ja kolme Sturm Und Drangialta. Paskan vitut, joku 11 esitystä kävin kattomassa.. Olis voinu katsastaa enempikin mut ei siin ollu mitään mieltä kun meidän leirintäalueelta festivaalialueelle oli noin 20 minuutin käppäilymatka!

Torstaina A7X oli kova ja yritin myös sitä Iron Maidenia katsoa ja ottaa jopa kuvia mutta ei siitä mitään tullut kun mun ja lavan välissä oli noin 64990 ihmistä! Hullu tungos kyllä..

Perjantaina The Haunted oli ainoa bändi joka aiheutti kylmiä väreitä mut piti sekin show jättää kesken kun isoilta screeneiltä näkyi jotain ihan hullua.. Lavalla ainakin 60 ihmistä ja kapellimestari ja munkkikaavut, patarummut ja kaikki! Oli siis pakko jättää The Haunted kesken ja mennä katsomaan että mitä siellä mekastetaan. Se oli Corvus Corax, täysin never heard suoraan puskista! Oli kyllä kipee show, pikku huhhuh. Youtubesta voi siihenkin tutustua -> http://www.youtube.com/watch?v=qLtL_CyFp9E

Lauantaina olis tehny mieli mennä pogoilemaan Hatebreedin ja As I Lay Dyingin pittiin mut ei tohtinu ku oli lompakko, luuri, kamera ja loput omaisuudesta mukana perkele.. As I Lay Dying päälavalla ja yleisö pähkinöinä: Laulaja sano et joo vedetään 'wall of death' sitten vähän myöhemmin et ei ihan vielä, no seuraavan biisin aikana yleisö vetää ihan omin päin 'wall of deathin' joka muuttuu heti perään kahdeksi massiiviseksi 'circle-pitiksi!' Ja itsehän jouduin tarkastelemaan tätä hulluutta screeniltä..

Oli paljon kaikkee muutakin aktiviteettiä mitkä tuli missattua, kuten joku stripshow jossain ja texas hold'em teltta jne.. Mut joskus sitten!

Mitäs vielä.. Kovin on halpaa toi dokaaminen tuolla Saksassa! Paikallisessa Siwassa todella halpaa kirkasta viinaa ja 6-päck jotain Bacardi Breezerin korviketta maksoi täydet 3,99€ ja litran pullo jotain 6-vollasta limuviinaa 1,5€! Ja bisse luonnollisesti vieläkin halvempaa!

Aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ekat pari päivää ja varmaan kaikki festarivieraat paloi jossain määrin paitsi ne onnekkaat muutamat ketkä tärisi teltoissaan krapuloissaan ne ekat päivät! Mut sit joku tanssi varmaan jonkun helvetinmoisen sadetanssin ku sitä vettä vaan tuli ja tuli! Kokovartalokortsu vaan päälle ja elämä jatkui! Ja kyllä se aurinkokin sitten vielä kuivasi kaiken minkä kastelikin ja kaikilla oli taas mukavaa.

Sunnuntaina sitten aamutuimaan kotia kohti!

Kuvassa on tuo festarialueen kartta. Me oltiin tuolla keltaisella R-alueella ja yksi ruutu tuossa ruudukossa on 50m. Oikealla alhaalla tuo tummanvihreä kallolla varustettu alue on se paikka missä bändit veivas ja väki kylpi mudassa.
Sunnuntai 27.7.2008. Halvin lento Berliiniin oli Latvian Riikan kautta. En ole lentokoneessa ollut sitten alakoulun ensimmäisen luokan niin oli aika jännä kokemus, varsinkin kun lentokone on joku hikinen Baltic Air-peltipurkki joka pomppi ilmassa ihan miten sattui ja eikä siinä mitään suihkuturbiineja ollu moottoreina vaan ihan potkurit siivissä! Hengissä kuitenkin selvittiin ja sieltä Latviasta päästiin sitten Saksaan asti ihan oikealla lentokoneella. Ei jännittänyt ihan niin paljoa..

En siitä itse Berliinistä jaksa samoja vitsejä kirjottaa ku Janne, joten tuolta löytyy Jannen versio tapahtuneista: Funeralheart&beid=18333887&action=showcomments#blogcomments

Oli kyllä aivan luksusta siellä ekassa/vikassa paikassa ku oli ilmastointi huoneessa.. Se jämähostellihuone oli kyllä melkein ku joku sadistinatsien kehittämä pidätysselli perkele! Kävelyä tuli kartasta seurattuna tokana päivänä joku about vähän yli 10 kilsaa, mutta onneks sitten keksittiin metrot (kiitos Veeralle!) ni ei juurikaan tarvinnu ylimäärästä talsia.. Kävelyä ei auttanut yhtään sekään että joku 7 km päivän kävelystä roudattiin meidän tavaroita mukana ja sunnuntaista tiistaihin oli täysin pilvetöntä ja ihan hullun kuuma varjossakin, joten luojan kiitos siitä ilmastoinnista, pysy juomatkin viileinä kun huoneessa oli joku täydet 15 astetta lämmintä!

Viina oli kaunista ja naiset halpoja. Vyölaukkumimmejä ja Möljän rappusia joka lähtöön. Käytiin paikallisessa "Heavy Cornerissakin," eli siis Halfordissa. Eipä se paikka nyt juurikaan vakuuttanut, mutta otetaan nyt se huomioon kuitenkin että kyseessä oli tiistai ja kello ei tainnu olla vielä edes yhdeksää..

Keskiviikkona, siinä pienissä tärinöissä heräillessä, käsi kipeänä veivasin kahdeksan korttia tutuille kenen osoitteet onnistuin järkeilemään. Siitä sitten hyvissä ajoin kohti dösäasemaa ja kohti Wackenia!

Luontohetki Wacken Shuttle Bussissa: Motarin reunalla näin jonkun aidanseipään nokassa kahdesti jonkun ison haukan jököttämässä nenä pitkänä. En mikään meribiologi ole että tietäisin mikä haukkalaji mahtoi olla kyseessä, mutta veikkaisin että ei ainakaan munahaukka. Sellaisen mä kyllä erotan!

En tiiä sit saako tosta kuvasta selvää mut siinä on Berliinin keskustan kartta ja yhtenäiset ja katkoviivat on maanantaina käveltyjä etappeja ja ne missä on suuntaviivat on metrolla kuljettuja maanantain yössä ja tiistaina aamulla. Emmääääätiä.
Oltiin Saksassa. Oli parasta. <3

Miten voi olla, että matkaan lähtiessä näemme muuan Alexi Laihon Itiksellä ja tulomatkan lennämme Nightwishin (miinus Anette) kanssa samassa lentokoneessa? Ehkä hienointa vähään aikaan koko reissu.

Nightwish, Bodom Arkel&beid=18282185&action=showcomments#blogcomments ja Machine Men (viimeisintä kysykää Jonnalta ja Väpältä) häpäisivät Suomen lipun piirtelemällä siihen.

Mutta joo, rouva Salami kiittää.

p.s. :W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W:W

RomanticideMOIKKALuonut: RomanticideKeskiviikko 30.07.2008 03:39

LÄHEN MUUTEN TÄNÄÄ SAKSAA
« Uudemmat - Vanhemmat »