IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
25.6.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 543 (1.7.2008 alkaen)
Koko
13 jäsentä
Tyttöjä: 11 (85 %)
Poikia: 2 (15 %)
Keski-ikä
31,9 vuotta
Otos: 10 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,7 vuotta
Valvojat
Le_Laama, Unikakkiainen, VILIII, Sueno, eleonor^

Jäsenet (13)

Le_LaamanollapisteUnikakkiainenSuenoeleonor^WyckedbzzDloFeVILIIIBesoariajulshitnuorami
« Uudemmat - Vanhemmat »
4. Do you have a "muse" character, that speaks to you more than others, or that tries to push their way in, even when the fic isn't about them? Who are they, and why did that character became your muse?

Tietysti ne mitkä luettelin eilisessä postauksessani inspiroi mua muita enemmän, koska niistä on niin helppo kirjoittaa. Niihin mun "muusani" siis suurin piirtein jääkin, enkä niitä tässä luettele uusiksi, koska luettelin ne jo eilen. Mutta toisaalta kyllä kun oikein mietin, niin HP-fandom on sellanen, että mulla löytyy siitä enemmänkin inspiroivia hahmoja, olenhan niin kauan Harry Potter fanficcejä sekä lukenut että kirjoittanut, puhumattakaan kuinka monesti olen itse kirjat kahlannut läpi.

Remus ja etenkin Luna on kaksi sellaista hahmoa, jotka mun tekee mieli usein kirjoittaa ficceihin sivuhenkilöiksi, vaikka alunperin en mielessäni olisikaan suunnitellut niitä mukaan lainkaan. Kuulostaa ehkä hitusen skitsofreeniselta, mutta hahmot tavallaan itse kertoo mulle, mikä niiden tehtävä tulisi olla ficissä, ja Remus ja Luna edustaa yleensä järjen ääntä tai toimii jonkinnäkösinä sovittelijoina tarvittaessa.
Esimerkiksi yhdessä keskeneräisessä ficissäni (joka ei ole edes muuten Snarry-fic, gasp!) kirjoitin Lunan mukaan ihan hetken mielijohteesta, ja Lunan ja Harryn välisen pikku vuoropuhelun jälkeen Harrylla oli taas vähän enemmän järkeä päässä kuin sillä oli ennen keskustelua.
Suggestive_Smile_by_yukipon.jpgLuna_Lovegood_by_leelakin.jpg
Remus ja Luna aika paljolti ulkonäöllisesti sellaisina kuin miksi ne olen omassa mielessäni kirjojen perusteella kuvitellut. Kuvat on taiteilleet Yukipon ja Leelakin.

MurderMachinetrololololol :DLuonut: MurderMachineLauantai 20.11.2010 16:14

Jarnaa-.Luonut: Jarnaa-Sunnuntai 16.05.2010 02:06

"Ooooh, katsokaa, lirppuva loistoveikko!"
« Uudemmat - Vanhemmat »