IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
14.7.2007
Tilastot
Käyntejä: 2 154 (1.7.2008 alkaen)
Koko
32 jäsentä
Tyttöjä: 27 (85 %)
Poikia: 5 (15 %)
Keski-ikä
26,1 vuotta
Otos: 20 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,9 vuotta

Jäsenet (32)

Whatseznamememmmaamolte-mymmmeli-odaxelagniaolaviafanilauranoelleInGenjallaSavage-häiritseeköMYCOOLkittypurrnaudouhoinsensibility
« Uudemmat - Vanhemmat »

-muija-21-22.7Luonut: -muija-Keskiviikko 22.07.2009 20:19

Eka himassa yheksää asti ja sitte Niemise kaa ulkon kahtee asti, sit menin koiran kaa lenkille.
Hei jos joku 30-60v äijä lukee tätä niin katokki ettet tuu häplii mua keskellä yötä kännissä, mua ei vittu kiinnosta!!! Joo yöllä tie kuinka mni tuli häplii ja kaikkee, YÖK!!! Antakaa mun olla rauhassa, kiitos.

Päivällä himassa vaa kuuntelin musiikkia ja jumputin sitä myös aika kovalla, meikkasin, lakkasin kynnet kymmenee kertaa varmaa, pukeuduin farkkuihin ja join kahvii partsilla <3 Onneks Niemine pyys mua ulos ku olsiin muute joutunu homehtuu koton.

Ja sit yöllä siin kolme aikoihi lähin takas ulos.. Mörin, Tesun, Nörin ja Joné kaa. Oli iha hemmeti kivaa.
Ajeltii eka mopoilla tai no ite olin kyydis vaa sit mentii käymää Ulvilas Tesu tykönä ja tultii sit autol takas Porii ajeltii siel su tääl ja sit ajettii Kalloo kattelee aaltoi ja sillee, mm.. oli ihanaa nii juu ja Joné takki on vielki mulla, kiitti et lainasit, oli vähä viilee..

Joné pitäs tul hakee se tänää kohta. Mennää varmaa ajelee taas mut kahestaa.. Ja mitähän siitäki tulee.. Varmaa hauskaa on.. Juu mut ei tässä muuta.. :DD

Pitäkää kivaa kaikki rakkaat ja ihanat ihmiset <33
« Uudemmat - Vanhemmat »