IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 5 261 (1.7.2008 alkaen)
Koko
209 jäsentä
Tyttöjä: 99 (48 %)
Poikia: 110 (52 %)
Keski-ikä
37,8 vuotta
Otos: 136 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,2 vuotta

Jäsenet (209)

Ant-t-ijanita||duratec^^kiaraa^^Raipeloo}Selene{hollo^RiiRii^Zailamikodemus^^osq-boy_^_SAmMiiIJorski^``jonskisandraska^^gimma^^
« Uudemmat - Vanhemmat »

SadepeuraMuistettavaa.Luonut: SadepeuraTorstai 03.12.2009 03:28

- Pitää muistaa ostaa lisää sweet chili -kastiketta, koska oon käyttänyt sitä leivän päällä ja se on tosi vähissä eikä ole edes mun.
- Pitää muistaa vielä Louiselle paleontologian luennolle sen oikea kenkä.


En saanut tänään lähes mitään aikaan siitä, mitä mun upeassa suunnitelmassa sanottiin. Sain haettua mun ja Miriamin paketit postista. Lainasin Kirstenin pyörää sinne mennessäni, koska se oli lähempänä kuin mun. Siis sitä, jossa on tällä hetkellä jopa kaksi pyörää. No se meni ihan hyvin, kunnes sain paketit. Siinä vaiheessa tietenkin tajusin, että olisin voinut ottaa vaikka repun mukaan niin ne paketit olisivat saattaneet mahtuakin sinne. Olkalaukku oli vähän pieni, mutta sain ne sinne sisään niin, että ne pysyivät siinä, vaikka 2/3 osaa olikin ulkona. Ja paluumatkalla ikävästi matkan ainoalla lyhyellä alamäki pätkällä pyörästä irtosi ketjut. Ja koska ei mulle ollut käynyt koskaan niin, en ihan edes ymmärtänyt missä oli vika, saatikaan korjata sitä. No iloisesti työnsin pyörää sitten loppumatkan. Onneksi paketeissa oli kalentereja ja suklaata.

Olen myös oppinut tänään kaikenlaista! Olen oppinut pingviineistä jännittäviä asioita! Liz kertoi, että pingviinin adoptoivat hylättyjä poikasia! Ja että on olemassa homoparipingviinejä jotka myös adoptoivat ja sitten ne huolehtivat niistä kuin omista lapsistaan, jota ne tietenkään eivät olisi voineet saada! Tuo oli kyllä päivän paras uutinen.

Opin myös, että poroja voi lypsää! Ja sitten siitä poron maidosta tehdään juustoa.

Mua olisi myös kiinnostanut oppia, että mistä tietää mikä on kasvi ja mikä eläin. Että mikä se ero on. Kirstenin mukaan: "animals have bums." Että siitä pepusta tietää onko eläin vai ei. Jos ei ole peppua, on kasvi. On tuossakin toki järkeä. Mutta jos jollain on parempi määritelmän, niin kuulen sen mielelläni!

aLUSANTERi[Ei aihetta]Luonut: aLUSANTERiTiistai 18.08.2009 03:54

NYT MEEN SAUNAA JA JUON KALJAA JA SIT MEEN UIMAA JA SIT MEEN TAKAS SAUNAA MED TIA

MangoMelooni[Ei aihetta]Luonut: MangoMelooniTiistai 03.06.2008 02:41

« Uudemmat - Vanhemmat »