IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
13.8.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 346 (1.7.2008 alkaen)
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 6
Keski-ikä
20,8 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,8 vuotta
Valvojat
sumire, microphoneaye

Jäsenet (6)

RassermusmicrophoneayesumireAmiSIchi``^Ame^
« Uudemmat - Vanhemmat »


AYAAA MEGAFREAKOUTT!!

icterine[Ei aihetta]Luonut: icterineMaanantai 14.09.2009 21:53

Katottii helin kaa KAT-TUNin Kaizokuban -konsertti dvd.

;;____; ...okei, toi on nyt mulla lempparina qop:n kanssa. Rakastuin. Kaikki noi niitten jutut ja vedot ja kaikki, ää, oon vieläki ihan fiiliksisssääää. Täs pääsin nopeimmiten fiiliksii.

Ja kamen ja jinin gokusen -lookit ♥ ja ueda oli hot täs. ja kokin tukka kiva.

.....ja ne kalteritouhut. XDD VAIK JUNNON SOOLON AIKANA SE OLI KU MIKÄKI KANARIALINTUELÄINROBOTTI. ANTEEKSI. SILTÄ SE NÄYTTI. Siinä tanssissa ainoo joka onnistu olee näyttämättä LIIAN naurettavalta oli jin XD sen tanssitaidot pelasti sen.

...Jinin soolo oli ihana. Ja Uedan. Niitten sooloist taas vyöry se tunne. Ihanat.

Ja Kamen asu sen soolos. ...miten mies voi näyttää kauniilta ilman et se näyttää ees naiselta. hitto kamen kanssa. oli oikeesti kaunis.

...mut ää se loppu ;;____; enää real facen live dvd...

microphoneaye[Ei aihetta]Luonut: microphoneayeMaanantai 03.08.2009 20:03

ima ueda, i fish and stuff

microphoneaye[Ei aihetta]Luonut: microphoneayeTiistai 21.04.2009 10:45

yyyyyy ueda on nii sulo tossa sen uuessa doramassa ;________;; HALUUN SUBIT VITTU en tajuu tost mitää mut... voiko olla noi sulonennnn aaaaaaaaaaaa


;wwwwww;;


no anteeks mutku. aaaaaaaa ok en kato tota kunnol ennen subbei...
なので。

Olemme siis edenneet jo vuoden 2008 loppupuolelle, lokakuuhun tarkalleen ottaen. Älytöntä, miten nopeasti aika menee. Muistan ihan vasta hetki sitten koulujen keväällä loppuneen ja kesärientojen alkaneen - ja nyt ollaan jo pitkällä syksyssä. Huh sentään!

Lokakuu on minulle erityinen kuukausi - täytänhän silloin vuosia. (^ω^) Tällä kertaa odotan tuota päivää kauhulla.. 20 vuotta!! Jos ikä alkaa 1:llä tai on muuten yksinumeroinen luku, niin silloin on nuori. Muut ovat wanhoja - minäkin siis kohta! Nou~~~ I do not want to.. やばい!(>___<)

Toivotetaan lokakuu nyt kuitenkin kohteliaasti tervetulleeksi, sillä minun merkkipäiväni lisäksi synttäreittään viettää mm. tänään, 4.10, KAT-TUNin "U", Ueda Tatsuya.
Paljon onnea hänelle! オメデトウ (^ _ ^)∠☆PAN!25 vuotta tuli täyteen ( Japanissahan ollaan jo reippaasti huomisen puolella, mutta Suomen aikaa ehdin ajoissa x3 ), puolivälissä kohti kolmeakymmentä..
やべ~~ (≧ω≦)
Tämä vuosi on tuonut tullessaan Ueda-sanille toisenkin merkittävän merkkipaalun, kun syyskuussa starttasi hänen ensimmäinen soolokiertueensa MOUSE PEACE. Ja ladies & gentlemen.. Hyvä Isä, mikä kiertue, mikä TEEMA!

2000-luvun alussa näimme Uedan blondina Gackt-fanipoikana, jonka itsetunto oli -0. Siitä etenimme Princess Uedaan mustien hiusten ja feminiinisen ulkomuodon kera. Sitten Mr. Ueda löysi nyrkkeilyn, ja nykyään hänen sixpäkkinsä onkin jo sitä luokkaa, että uskaltaisin väittää, että ei haittaa, vaikka siihen vähän vasarallakin kopauttaisi. Ja nyt.

*Anteeksi, käyn haukkaamassa happea, en ole varma kykenenkö tähän.. xDD*

JA NYT!! Ueda Tatsuyan ensimmäinen soolokiertue MOUSE PEACE ei ole hiiristä tahi rauhasta kuullutkaan, vaan tuo eteemme Ueda-sanin istumassa valtaistuimella ruoskan kera, tyttöjä kahlittuina häneen ja lolitoja tanssimassa ympärillä - palvomassa Kuningastaan... Koko näytös on S&M-teemainen, eikä epäilykselle jää sijaa, kuka on S...

Sazショック!!SHOCK !! Ja joidenkin laulujen sanat... Oh my goodness.. Jos joku vielä oli siinä uskossa, että Ueda Tatsuya on viaton tai raukka tai jotakin muuta vastaavaa, niin.. THINK AGAIN!

Seuraavassa 「Dictator」 (Diktaattori) -kappaleen sanat:

***

You are innocent doll face.
I fill your blood my vase.
You are the slave of fate.
I give you love affair.

I am your rule of the world.
Your body is a sacrifice.
If you are double crosser.
Strike my whip going around.

Die! Live your life with my command.
It's time to bend your knees.

※ You can't run, Even you can't hide, I know you will come to the place of plastic kingdom.
You can't run, Even you can't hide, I am king of desire of the love....
(and you are) addicted to the love.

destination
destruction
frustration
human relation
disconnection
generation
explosion
extinction
conclusion
creation
connection
improvisation
communication
devotion
unite-nation

You can't run, Even you can't hide, You have no way out, in the place of plastic kingdom.

※ Repeat

***
Sellainen kipale. . . . . (≧∇≦)キャー♪

Konserttien ohessa myydään tietenkin aina fanituotteita. Koska kukaan ei halua, että nyt missään tapauksessa jäisi yhtään mitään epäselvyyttä siitä, kuka on Pomo, niin myynnistä löytyy mm. KAT-TN-maskotteja, jotka esittävät Uedan orjia. Mahtavaa !! . . . . Olen.. sanaton. ヽ(*Â’-^*)。

Liitettäköön merkintään vielä yksi kuva MOUSE PEACE -kiertueen pamfletista. Valitsin tällaisen suloisen (ja) pettävän kuvan - suurin osa ei läpäissyt sensuuria. (≧∇≦)
« Uudemmat - Vanhemmat »