IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Taide
Perustettu
15.8.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 198 (1.7.2008 alkaen)
Koko
4 jäsentä
Tyttöjä: 1 (25 %)
Poikia: 3 (75 %)
Keski-ikä
22,9 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 19,7 vuotta

Jäsenet (4)

Suge82miigga_^router^
« Uudemmat - Vanhemmat »
Hei täältä Mustaltamereltä!


Eilen illalla mun piti mennä tonne biitsille hengaileen, mutta ku menin huoneeseen ja makasin HETKEKSI sängylle, niin määhän simahin sitte totaalisesti. Voivoivoi. No, ehkä ihan hyvä vaan. Sain nukuttua makosat 12 tunnin unet, jonka jälkeen kävin suihkussa ja pukkiin ja käppäilin atlashotellille hotellipäivystyksille. Anu-Liina oliki jo sielä, ja se kertoili mulle käytännön juttuja ja opettelin vähän sen hotellin all inclusiceaikoja- ja muita juttuja.

Atlasilta käveltiin Madaraan, ja olinki siellä ekaa kertaa. Se oli myös aika kiva hotelli, voisin ite jos olisin lomalla niin varmaan lomailla siellä. Siellä tuli semmonen aurinkoinen olo;: paljon keltasta, ja aika avaraa. Hyvää musiikkia ja kivat altaat!

Madarasta mentiin Zdravetsille vielä päikille, ja sieltä sitte toimistolle. Toimistolla tehtiin mulle nimikyltit (toisessa lukee Nadja, ja toisessa Nadja Vanninen. pelkkää etunimeä käytetään esim retkillä..)., ja sain Alma Tour-paijjan! Jiihaa! Pikkuhiljaa meikästä tullee niin opas. Vielä tämä viikko harjottelua ja opsausta, ja sunnuntaina alkaaki tositoimet... NIMITTÄIN. ÖÄÄÄÄÄÄÄÄ, meikä on tän viikon LENTO-OPAS!!!!!! :D:D:D:D:D Eli meen asiakkaiden kanssa lentokoneeseen, ja luen siellä edessä Suomeksi kaikki turvaohjeet ja muut käytännön jutut...... EEEEEEE. :D:D:D. Sitte otan Suomessa vastaan uudet asiakkaat, ja lennän niiden kans takas tänne Bulgariaan. Siistiä. Mutta pelottavaa. Onneks Suvi tulee henkiseks tueks mukaan menomatkalla; se lähtee pois täältä samalla kokonaan. Takasimatka on siis aivan kokonaan mun vastuulla. Ompa hyvä (y).


:D:D:D.


Hotellipäikkien jälkeen mentiin syömään rantakadulle, ja ja matkustettiin minijunalla kotiin. Se oli kivaa! maksaa 2 levaa eli about yhen euron, ja se juna kulkee ympäri tätä Kultahietikkoa ja ranta-ja baarikatua silleen , että siinä kerkee nähä kaikkea siistiä, ja oppii samalla vähä tätä aluetta tuntemaan.

OON LÖYTÄNY IHAN SIKASIISTEJÄ paikkoja mistä voi ostaa tyyliin 5 eurolla ed hardyn vitun siistejä TPAITOJA!!! ne on niin siistejä. ja äääöäää!!!!!!! Niin hienoja ettei mittää järkiä.


Minijunailun jälkeen menin kotiin nukkumaan, ja nukuinki sit about 4 tuntia. Sitte FIESTA BULGARIA -illallinen. Oli hyvää ruokaa, juomaa ja tosi siistejä esityksiä (muun muassa tanssia, laulua, steppausta, hiilillä kävelyä, yhteistansseja ja lottoarpajaiset yms), ja siinä syömisen lomassa näin elämäni ekaa kertaa TULIKÄRPÄSIÄ. Ne oli tosi kauniita. Olin mykistyny. HÄ.


Illallisen jälkeen tulin just äsken kotiin, ja nyt oon koneella. Kohta laitan facebookiin kuvia, ja sitte nukkumaan. Huomenna aamulla me lähtään Solnikin maaseudulle retkelle, ja mun pitää opsata (opetella vetämään se retki ite) se Anu-Liinalta. =).


Mitäs muuta ? NIII JOO tänään oli 60 km täältä niin melkee viiden richterin MAANJÄRISTYS!!! Se oli tuntunu toimistolla sillee että rakennus oli järissy :D Pelottavaa. Onneks oltii Anuliinan kans sillo päikillä.... huaa!

Nii ja näin tänään aivan JARKKOJARKKON näkösen pojan. Sen nimiki oli Jaakko. Olin surunmurtama ku luulin eka milessään että pojat on tullu yllätysvisiitille. Mutta ei, oliki nojapuut!
Mulla on ikävä jarkkua. Ja kaikkia! Plaaaaaa.

JARKKO KURTTI NYT HETI TÄNNE BULGARIAAN. Tämä on käsky. Saat yhen levan (about 50snt) jos tuut. Ja ehkä halin. ja voin tutustuttaa sut ihaniin typyihin! (tosin ei ne vejä vertoja minulle).

JOO ei minulla mittään muuta. Vähäsen ikävöin Oulua.


<sydän>; NADJA

ps mailailkaa !
« Uudemmat - Vanhemmat »