IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
18.8.2007
Tilastot
Käyntejä: 644 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 1 (34 %)
Poikia: 2 (66 %)
Keski-ikä
17,5 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 17,5 vuotta

Jäsenet (3)

sorrowturnsoutheevvv
« Uudemmat - Vanhemmat »
Miksi ihmiset haluavat elää mahdollisimman vanhaksi? Kaiketi sillä on jotain tekemistä muun muassa kuolemanpelon kanssa. Itse voin rehellisesti sanoa, että olen sinut kuoleman kanssa. Toki se on ikävää, jos menehdyn kovin hitaalla tai tuskallisella tavalla, mutta sille ei sitten voi mitään. Se, mitä kuoleman jälkeen tulee, on ikuinen arvoitus, mutta sekään ei pelota. Olen juuri sen verran uskonnollinen, että jos siellä odottaa kadotus tai paratiisi, luotan pääseväni paratiisiin. Jos taas kuoleman jälkeen ei olekaan mitään, niin ei elämäni aikainen uskonnollisuus ole silti hukkaan mennyt, koska en ole antanut sen rajoittaa elämääni.

Viikatemiehen välttely johtaa luonnollisesti myös siihen, että kuolemaa pyritään estämään, toisin sanoen elinikää pidentämään. 1960-luvulla suomalaisten keskimääräinen elinajanodote oli 68,8 vuotta. Nyt 2010-luvulla se on 79,1 vuotta.

Tämä puolestaan on johtanut siihen, että maailman väkiluku on kasvanut räjähdysmäisesti. 50 vuotta sitten maapallolla eli kolme miljardia ihmistä. Nyt meitä on jo seitsemän miljardia. Tutkijat arvioivat, että 2020 lukuun mennessä maapallon väkiluku tulee olemaan ilmiömäiset kahdeksan miljardia. Joka vuosikymmen väkiluku siis lisääntyy yhdellä miljardilla. Tämä nostaa väistämättä esille monia kysymyksiä. Ehkä eräs yksi tärkeimmistä on, miten meille kaikille voidaan taata perustarpeet, kun ne eivät yletä kaikkien ulottuville nytkään. Tai kyllähän esimerkiksi ruokaakin olisi riittävästi jokaisen tarpeille, jos politiikka ja sisäpiirien kiemurat eivät sitä säätelisi.

Ehkä olisi syytä miettiä myös Kiinan tyyppistä syntyvyyden rajoittamisen soveltamista ainakin niissä maissa, joissa syntyvyysaste on korkea. Suomihan on tämän asteikon loppupäässä, syntyvyysasteella 10,37; kun taas korkeimman syntyvyysasteen omaavalla Nigerialla vastaava luku on 50,54. Tämähän toki saattaa johtaa melkoisen dystooppiseen maailmaan, jossa syntyvyyttä säädellään ja yhteiskunnallisesti epäkelvoimmat ja hyödyttömimmät likvidoidaan. Mikä ei välttämättä olisikaan niin pahasta, jos otetaan huomioon, että 50 vuoden päästä maailman populaatio olisi tätä vauhtia jo 12 miljardia.

Ihmisten tulisikin lakata henkirievustaan kynsin hampain kiinni pitäminen. Muutoin on syytä kehitellä "Earth 2" ja melko ripeään - valitettavasti moinen taitaa olla lähitulevaisuudessakin mahdollista vain tieteisfiktiossa. Itselleni riittäisi kuusikymmentäkin vuotta tätä elämää. Siinä ehtii jo nähdä ja kokea ihan riittävästi kaikenlaista, säästyy pahimmilta vanhuuden sairauksilta, eikä tarvitse kärvistellä eläkkeellä.

PIILAPIILA!Luonut: PIILAPIILAPerjantai 16.04.2010 00:28

En tiedä mitä teen jos maapallo nukkuu kuin unta Ruususen,
En tiedä mihin meen jos maapallo hukkuu paskakerrokseen.

Phihihi, Tylsä elämä. 8)
Tajusin sen. Mutta tän pitää ollakki vähä tylsä.XDXD

Pitäs tehä vitusti vatsoja tänää.. ja selkiä... omg omg. XD

Hmmh, en oo tyytyväine, mutta vähä pakko olla. XDD
1. kuukausi
Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä ruma massa, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan nalkuttavaa ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen "käsiäni" ja "jalkojani." Ihanaa kun tupakoit.
2. kuukausi
Äiti, tänään opin imemään "peukaloani." Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vain ruma sikiö. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi mosse selviytymään alati suurenevan mahasi ulkopuolella. Täällä haisee savulle ja viinalle.
3. kuukausi
Arvaa mitä äiti! Minä olen sikiö, en elä vielä ja voit lopettaa minut koska tahansa! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun tupakoit, minua yskittää. En osaa vielä ajatella.
4. kuukausi
Äiti, "hiukseni" ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta onneksi sitä ei ehdi kasvaa paljoa enempää jos niin haluat. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. (HARJOITTELEMALLA MITÄ=!?!) Osaan nytkyttää "päätäni" ja heilutella "sormiani" ja "varpaitani" ja venytellä "käsiäni" ja "jalkojani." Minulla ei ole ihmisarvoa koska en ole ihminen vielä.
5. kuukausi
Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän puhui totta. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen sikiö, sinun plösön vatsasi sisällä. En ajattele enkä tunne. Äiti, abortti on ratkaisu.
6. kuukausi
Kuulen taas sen lääkärin äänen. Mies taitaa tietää mistä puhuu! Hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Hyvä, saadaan tämäkin vahinko lopetettua! En pääse karkuun siltä! Äiti! Jee!!
7. kuukausi
Olen kuollut, miten voi kuolla jos ei ole edes syntynyt? Naurettavaa.
Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Se on ihan hyvä koska lapsia on muutenkin liikaa. Jos on hinku saada kakara, adoptoi sellainen.

cloud\berryHELL YEAH!Luonut: cloud\berryPerjantai 30.10.2009 00:14

TEE SE JO TÄNÄÄN!
« Uudemmat - Vanhemmat »