IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
19.8.2007
Tilastot
Käyntejä: 8 980 (1.7.2008 alkaen)
Koko
483 jäsentä
Tyttöjä: 386 (80 %)
Poikia: 97 (20 %)
Keski-ikä
32,5 vuotta
Otos: 302 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,3 vuotta
Ylläpitäjä
sennen_ageha
Valvojat
sinobi

Jäsenet (483)

K1M^roadtowardsloveEhäiriö-chidchiLegioonaKamitaPanda_RueXdamageSachikoNodusMiwwwaShayanami-mimiru-VioletNekoimsocoolYlikamreeri
« Uudemmat -

jagaim0[Ei aihetta]Luonut: jagaim0Tiistai 08.09.2009 01:04

tulin just miian luota :~D ahahhah eilen oli ihan lame, ku en ollu sen kanssa 8<

ruppeen taas ajoissa tekkeen läksyjä >BD

+aaaa kattoin noita animeconissa otettuja kuvia

tässä ollaan ihan lost :D

eikä oo mittää tietoo, että kuka tämän on napsassu :~D

hecklerMy name is Dick, wanna hug ?Luonut: hecklerKeskiviikko 29.07.2009 23:01

Me & saphire

were those two glitter-dudes @ Animecon !

8
)) hehe
KAIKKI 75 KUVAA COSSEISTA JA IHMISMASSASTA. Noitten lataamiseen meni koko ilta!

http://s28.photobucket.com/albums/c226/Laittikola/animecon%2009/

Enjoy!

ElyseHelvetillisiä ongelmia.Luonut: ElyseTorstai 16.07.2009 01:21

Okei, suunnitelmissa on hakea uusi World Cosplay Summit-pari. Edellinen alkoi näyttämään pahaa vastahakoisuutta, joten se taisi jäädä sitten siihen.

Niimpä nyt tarvitsee löytää se uusi. Mistä? Kuka? Help me...


Joo, Zero, sori vaan, mutta tää jäi nyt tähän. Sä et tainnut enää tahtoakkaan olla jutussa mukana muutenkaan.

Glorry[Ei aihetta]Luonut: GlorryTorstai 16.07.2009 00:40

OLINPAS PORNONA YKKÖSELLÄ! :)

Sipsinekkuyay~Luonut: SipsinekkuKeskiviikko 15.07.2009 14:53

piti nyt vähä kirjottaa ku oli vanhentuneita juttuja :D

oli tosi kiva viikonloppu, kiitos kaikille <3 Tein uusia tuttavuuksia ja näki myös niitä vanhoja :3 Ja kamera oli kovassa käytössä. Kiitos ihmisille joiden kassa saatiin hengata~
Ja lauantain ryhmäcossista kuvia saa lähetellä ja linkitellä :D

Tykkäsin omasta cossista tosi paljo~ odottelen jo seuraavaa tapahtumaa että saa sen vedettyä taas päälle :D

Mua pyydettii kahteen uuteen ryhmäcossiin o.O toivottavasti eivät ole kumpikin samaan aikaan ^^'

KorruAnimecon'09Luonut: KorruKeskiviikko 15.07.2009 03:18

Jospa sitä nytten jo vihdoin kirjoittelisi jotain raporttia animecon matkasta, jos sen nyt jostain kumman syystä joku lukee :D

Ensimmäinen conipäivä oli siis perjantai, joka alkoikin sitten vasta kahden maissa vaikka aluksi oltiin luultu sen alkavan noin kymmeneltä, no ei se mitään... Sai nukkua pitempään. Kamina tatuointien piirtämisessä, maalaamisessa ja puuteroimisessa meni Yokon arvion mukaan noin kolmetuntia ( On se muuten kiva kun on tälläisiä avustajia :D Kiitoksia kovasti joka aamu minut maalanneelle Yokolle <3 )

Veljen luota kun sitten vihdoin päästiin lähtemään vielä ihan normivaatteissa cossivaatteet mukana Simon ( Kaisa ) tädin luokse bussilla, jäimme aivan liian aikaisten kun helsingin KADUT ovat näköjään monta kymmentä kilsaa pitkiä ja jäimme ekalla pysäkillä hetikun huomasimme kadun nimen, mikä lie katu nyt olikaan. Siellä sitten soittelimme ja tuskailimme ja mietimme kaikki yhdessä puhelimen kautta että missähän sitä nyt ollaan.

Lopulta meidät löydettiin, ja pääsimme jatkamaan matkaa Kaisan tädin luokse, tässä härdellissä meni varmaan noin 1,5 tuntia. Cossien pukemiseen sun muuhun meni myös hyvin paljon aikaa erinäisten sähläilyn kanssa ( Ja tietenkin kahvia juodessa ) joten saavuimme loppujen lopuksi conipaikalle kaksi tuntia myöhässä. ( Tässä vaiheessa minä muuten olisin jo itse lopettanut lukemasta :D )

Perjantai oli näistä kolmesta päivästä hiljaisin, luultavasti missasin montakin hyvää paneelia ( en tosin tiedä, en tarkistanut ) kun koko päivänä ei tupsahtanut mieleenkään että "Hetkinen, infostahan saa ohjelmalappuja". Perjantai on silti hyvin mieleenpainuva päivä kun sain vihdoinkin ostettua viime vuonna kuolaamani Rei Ayanami figuurin ^^ ( Ei sillä tavalla kuolaamani, lopettakaa se kaksimielinen ajattelu ) Ainiin ja oli kiva perjantaina huomata että taas cossaavani hahmo sentään tunnistetaan, hyvä niin, kaikkien pitäisi nähdä Tengen Toppa Gurren Lagann muutenkin. Perjantai oli tosin cossin osalta siinä ärsyttävä että kaulus feilasi lähes koko päivän ja sitä joutu kokoajan nostelemaan takaisin pystyyn, oli sen verran rasittavaa että meinasin olla käyttämättä koko cossia parin tunnin jälkeen, ja sen takia sitten päätinkin perjantaina viettää osan aikaa viitattomana jolloin paljastui toinen ikävä "lapsus" puvussani, eli että olin selkeästi ostanut vääränlaista kasvomaalia.

Elikkäs internetin ihmeellisestä maailmasta löytyneet Miyavi tatuointi ohjeista sain selville että kermapohjainen kasvomaali + puuteri = Ei lähde hiomalla, ei lähde vedellä, ei kulu, näyttää aidolta tatuoinnilta(löytyy cosplay.comista). Tätä meninkin sitten iloisena ostamaan Oulun pilapalasta, josta minulle annettiin Creme kasvomaalia, jonka pohjassa ei ainakaan vesiliukoista puhunut, ei kyllä toisaalta sanaakaan kermasta (jossei cremeä lasketa). Myyjän vakuuttelun jälkeen ostin sitten sen, oli ilmeisesti väärää. Maali oli olkapäistä hioitunut melkein kokonaan pois ja värjännyt viitan sisäosan ihan kivan siniseksi, samoin oman selän.

No perjantaina kumminkin tapasi mukavia ihmisiä, ja myös on pakko kiittää kuvaajia hienoista kuvista mitä on netistä löytynyt, esim. Wixxin kuvista pidin erityisen paljon unohtamatta tietenkään muita kuvaajia, ehkä siksi että siinä on minusta ainut kunnollinen Yoko x Kamina kuva :D

Lauantaina ostin elämänäni ensimmäisen hentai mangan ;D Oli ihan pakko, elkää tappako :D Oli kumminkin suhteellisen kesyä tavaraa, ja halpa hinta paksuksi teokseksi. Siitä nyt ei enempää, mutta taas jälleen tuli tavattua paljon kivoja ihmisiä, ja väenpaljous conissa oli lisääntynyt huomattavasti, muita plussia ja miinuksia tulee yhteenvetona lopussa :D Tosin lauantaina saimme myös kuulla erään cosplayaajan suorastaan raivostuttavan tarinan. Kyseinen cosplay ( en nyt muista hahmon nimiä ) oli suhteellisen paljastava, mutta ei enempää kuin Yokon esimerkiksi, tai parin muunkaan mitä paikalla näkyi, ainut ero oli että rinnan yläkaari ei ollut se mikä näkyi vaan alakaari ( näin siis kuulin ). Tästä oli jokin siveellinen äiti suuttunut ja mennyt valittamaan irstaasta cosplaystä järkkäreille, jotka sitten olivat menneet sanomaan cosplayaajalle että pukee päälleen. En ymmärrä ollenkaan, jos asu peittää kriittiset alueet, ja on sellainen josta näkyy vähemmän ihoa kuin esimerkiksi rankimmista asuista rannoilla, niin miksi ihmeessä se pitää kieltää? Ei kiellä suomen laki, eikä tietääkseni myöskään animeconin järjestyssäännöt, vähintään tälläinen sääntö sinne pitäisi lisätä jos ei muuta, niin tietää paljastavien cosplay asujen tekijät, ettei kannata tulla koko coniin.

Lauantaina jäi kanssa paneelit väliin, joka tosin oli ihan puhdas vahinko. Lähtiessämme tosin törmäsimme Yokon kanssa huvittavaan Kiinalaisten vähän yli keski-ikäisten sakkiin joka halusi ottaa yksittäin kanssamme kuvan, se oli hauska kokemus :D Hymyilytti pitkään jälkeenki, ja aikana :D Ne oli nii innostuneita ja ihania, awww <3 Ainiin ja se mummo joka puristi mua perseestä siinä kuvan aikana oli yks asia minkä varmaan aina muistan :D

Sunnuntaina olikin sitten jo ryhmäcosplay kilpailun aika, jännityksen kourissa vietetty aamu oli aika rankka, herätys oli erittäin aikaisin koska olimme ryhmämme kanssa sopineet olevamme paikanpäällä jo kahdeksalta. Lopulta tosin vain minä ja Yoko olimme paikanpäällä siihen aikoihin, mutta eipä tuo mitään haitannut. Backstagella oli aika huono olo, siteet kiristi enemmän kuin minäkään muuna päivänä sopivasti mahan kohalta, en ollut syönyt mitään, ja muinakin päivinä aika vähän, lisää tähän jännityksen niin johan on huono olo. Mutta esitys meni silti loistavasti, pari pientä virhettä toki löytyy mutta niinhän niitä aina... Ei saa sentään liian perfektionistiksi alkaa :D Turha mitään kyllä virheistä valittaakkaan itselleen kun voittokin siitä sitten tuli, jes! Hyvä me :)

Hyvin odottamaton juttu oli kyllä tuo, oulussa ajattelin että jos esitykset pitäisi pistää järjestykseen, sijoittuisimme jonnekkin puoleenväliin :D Semmosta sattuu :D
Sunnuntaina lisää kivoja ihmisiä :D Vähemmän yllättäen ^^ Vähän kyllä harmitti että oli pitänyt jättää iltabileet väliin kun oli tiedossa aikainen herätys ryhmäcosplaytä varten, mutta noh, onhan niitä muitakin coneja, ja animeconkin'11. Sunnuntaina eksyimme vihdoinkin paneeliin joka oli Vakavaa keskustelua cosplaystä. Paneeli oli hyvä ja mielenkiintoinen, oli kiva kuulla edistyneempien ja kokeneempien mielipiteitä eri asioista, vaikka en ihan jokaisesta samaa mieltä ollutkaan... Luonnollista tämäkin.

Sunnuntai iltana ryhmämme sitten lähti vihdoinkin bilettämään iltabileiden puuttuessa, seurueessamme kun sattui vielä olemaan yksi hieman alle täysi-ikäinen päätimme olla lähtemättä baariin, vaan animeconin vieressä olleeseen kivipuistoon joka oli aika paljolti tyhjä lukuunottamatta järjestäjiä jotka olivat menossa omiin pirskeisiinsä, joihin emme sitten edes jaksaneet yrittää pummilla. Istuimme ja ryyppäsimme yksin koko sunnuntai illan, tosin hauskaa juttua ja jännää keskustelua silti oli, soitettuamme parille tyypille varmistuimme siitä että muut animeihmiset olivat jo bileensä bilettäneet, ja sunnuntaina ei niin tee kukaan. Tästä hieman masentuneena aloin miettimään että eikö kaikkein parhaimmat pirskeet pitäisi juuri olla tapahtuman jälkeen? Ns. nostalgiabileet? Jos conin jälkeen biletätte ihmiset, niin missä? Kiinnostaisi tietää kun meidän seurueemme on aina suunnistanut "coni-alueelle".

Kiitos reissusta kaikille conissa olijoille, sekä tietysti omalle porukalle! Nähdään muissa coneissa.

Yhteenveto:

+Ihmiset
+Rei figuuri
+Tunnelma
+Tilat
+Myyntipöydät mielenkiintoisia, ja niiden ympärillä tilaa kulkea katsomassa
+Cosplayaajat
+Halaajat ( itsehän en kyllä juuri koskaan mene ketään halaamaan, jotenkin tuntuu oudolta mennä halaamaan ventovieraita, cossatkaa joku reitä tai lainia niin tuun halaamaan vaikka pari kertaa päivässä :D )
+Vakavaa keskustelua cosplaystä paneeli
+ Vihdoinkin vähän viileämpi, pimeämpi, ja mukavampi hengauspaikkakin ( Pannukellari )
+ Viriili kiinalainen mummo joka puristi perseestä :D ( Muuki kiinalaisseurue oli kyllä kiva :D )
+ Ensimmäinen ostettu hentai manga :D
+ Seksikäs ja avulias Yoko ;)
+ Ihmiset jotka tulivat puhumaan :D

-Ihmeellinen cosplaykielto hässäkkä
-pari conialueen ulkopuolella ollutta kusipäätä
-Sunnuntaina puisto illasta aivantäysin tyhjä
-Kasvomaali ( Joka tosin enemmällä puuterilla sitten toimi paremmin )
-Perjantain kaulushässäkkä ( Joka jotenkuten korjattiin muiksi päiviksi )
-Se että missasin taas tekijänoikeus paneelin, saatana joka kerta.

SaironAnimecooon n____nLuonut: SaironKeskiviikko 15.07.2009 00:42

Taisin luvata sitä syvempää, "järkevää" läpikäyntiä, joten tässäpä sitä nyt sitten olisi....kai ?

Animecon. Oli ja meni ja ikävä jäi. Oli ihan älyttömän hauskaa ja ihanaa! <3
Tänä vuonna ei tullut cossattua mitään, aika normikuteissa paikalla paparazzina siellä hilluin, vaikka niitä kuvia keräytyi kyllärankaistavan vähän. Hyihyi pahaminä.

Lauantai oli siis ensimmäinen päivä kun paikalla oltiin Teu-saman kanssa. Herääminen vähän (*krhhm*) venyi, mutta onneksi meidän äiti heitti meidät ja oltiin paikalla siiinä yhdeltätoista. Cosplay -kisa siis missattiin, mutta eipä tuo kauaankaan jaksanut harmittaa. Pyöriskeltiin sitten Kaabelitehtaalla, tavattiin harvinaisen monta tuttua ja tutuntutuntuttua ja sählättiin jotain omaa. Lopulta sitten eksyttiin CANDY*LOVEa kuuntelemaan ja siellä hurahti taas vähän lisää aikaa. Kuitenin ehkä koko päivän parhaana juttuna voisi pitää Tuhoa turha tuote -huutokauppaa. Harvoin on oikeasti ollut niin hauskaa! VAIKKAKIN kannan edelleen kaunaa sinulle, joka TUHOSIT sen THE FIFTH ELEMENT -VHSn! KOSTO elää, ettäs tiedät, duff ;;w;;

Sunnuntaina päästiin sitten liikkeelle varsin nopeastikin, huomioon ottaen aikataulumme ja Kaabelilla olimme vähän yli yhdentoissta - tällä kertaa bussikyydillä tulleina, yay! Ryhmäcos -kisaan oli turha edes unelmoida pääsevänsä, jotain vilausta me sieltä takaa onnistuttiin Nearista ja Lstä näkemään, mutta nopeastipa lähdettiinkin kun todettiin ettei sieltä oikeasti nähnyt _mitään_! Tampere -talo kunniaan tässä asiassa, siellä oli ainakin istumapaikkoja halukkaille! Päivä menikin siinä sitten pyöriskellessä taasen, yllättäviinkin tuttuihin törmäillen. Yaoi -paneeliin yritettiin etsiytyä, mutta köyhäksipä jäi joten suunnistimme katsastamaan Paraparaa (<3) - eikä kyllä ainakaan tällä hetkellä kaduta yhtään! Sen jälkieen jäimme istuskelemaan saliin ja pelailemaan korttia (YAY!) ...tai noh, ainakin YRITIMME pelata! n-n' Ehkäpä mie opetan sen casinon siulle vielä joskuuus, neh! Cosplaydeitin alkaessa kerättiin kortit kasaan ja alettiin seurailla innolla. SHONEN-AI kierros kunniaan ja epäreilua kun kiellettiin kaikki hyvät jutut! DDD: Mutyuu, kokonaisuudessaan siis ihan kiva oli, vaikkeivät kaikki hahmoista ainakaan tämän silmään tuttuja olleet. Oppipahan uusia :3 Tosin itken yhä sen yhden Yazoon perään, jonka Cosplaydeitin alussa näin, mutta kadotin sen jälkeen enkä saanut kuvaa ;www; Pörräsimme vielä ulkona (tämä yritti kuumeisesti metsästää pikkuYazoota) ja pysähdyimme hetkeksi katsomaan Macarenaa - you did it VEEEERI WEL! Päivän yksi parhaista kieltämättä n___n/
Sunnuntailta on vielä pakko mainita erityiskiitos niille kahdelle Dantelle, jotka poseerasivatkin ihanasti kun kuvaa tulin pyytämään~ Kissankorvainen, valkomustissa ollut pikkutyttönen kiittää erittäin lämpimästi! n-n <3

Siinä se sitten meni ja haikea fiilishän siinä oli kun bussilla lähdettiin takaisin kotia päin. Ensi vuonna ei Animeconia ja se tuntuu jotenkin hassulta. Kai sitä täytyy sitten uskaltautua johonkin muuhun coniin lähtemään, tsih~ Mutta näin. Erityiskiitos ja iso lämmin halaus vielä ihanalle Teu-samalle, joka miun kanssa koko coniviikonlopun vietti! As good time as always <3 Lämpimiä muistoja (ja conipaita! n_____________________n) jäi käteen viikonlopusta~

linearttANIMECON '09Luonut: linearttTiistai 14.07.2009 17:42


aivan mahtava con ja vielä ensimmäinen. tulee ihan ikävä, varsinkin sunnuntaita, ku tutustuttiin yhtiin ihaniin ihmisiin. :))

ekana päivänä(perjantaina) cossasin shippuuden narutoa. ja hilluin siellä vaan ympäriinsä ettien kavereita.. ei sen kummempaa. :DD

tokana päivänä(lauantaina) cossasin casual sasukea(jonka failasin. DDX). pilvi oli sinä päivänä mun naruto(ku se cossas casual narutoa). yhessä vaiheessa mein(mun, pilvin, sennin, envyn ja hannan) luokse tuli yks tyttö jakeleen karkkeja. sit, ku se oli lähteny mein luota, kysyin tyypeiltä "mikä ihmeen karkin jakelia toi oli?" ja se tyttö tuli sieltä sivusta ja sano meille "semmonen hieno!" vähänkö pelästyin.. se oli jääny kuuntelee meitä. XDD kai. käytiin myös kiinalaisessa syömässä. :DD
lauantaina oli sitten ne iltabileet nosturissa ja me tietysti mentiin sinne(paitti hanna ei tullu). katottiin fffight ja sellasta juu.. XDDD ja, ku sai mennä lavalle tanssimaan randomisti, ku musaa tuli, ni pilvi, envy ja senni meni lavalle tanssimaan ja olivat yhessä vaiheessa siinä ihan lavan eturivissä. meiti oli siellä lavalla, mutta tuulettimen edessä. XDDD harmittaa, ettei siellä ollu tanssipelejä. :((
kyllä mä siellä yhessä vaiheessa tanssin ööö... caramell dansenia umiyon kanssa.. ei oltu lavalla. XDDD

JA SITTEN SUNNUNTAI, JOTA IKÄVÖIN!(paitti ne pikku ernut kävi hermoille) olin sunnuntaina akatsuki sasuke ilman akatsuki takkia. :DD kävin kattomassa cosplay ryhmäkilpailun ja törmäsin siellä yhteen orochimaru cossaajaan, joka anto mulle ison sydän tikkarin missä lukee "I Love You" hehe. XDD kävin kattoo myös vähän matkaa sitä deittiä. siinä deitissä oli edo ja envy cossaajat juontajina. se edo cossaaja oli huippu juontaja(ja oli aika edomainen. XDD). hilluin taas siellä ympäriinsä hannan kanssa, kunnes lähettiin hetalia cossaajien kanssa yhteen melko syrjäiseen paikkaan kaapelitehtaan lähelle.. ne hetalia cossaajat veti siel jonkun 15 sekan tanssi jutun, jonka hanna ja yks toinen tyyppi kuvas. sen jälkeen lähettiin invaportaita pitkin pois sieltä ja ku tultiin yhen parkkiksen lähelle, siinä oli rivi randomeita alottamassa tanssii macarenaa. mentiin ihan huvikseen hannan kanssa siihen tanssimaan. tanssittiin macarena, tiputanssi ja joku random tanssi. mein kanssa tanssimassa oli yks hattivatti cossaaja ja se anto hannan kokeilla sitä hattivatti pukua. XDD
siellä oli myös yks shippuuden sakura cossaaja ja jtn pikku ernuja, jotka roikku mussa ja repi muo, mutta hanna, yks itachi cossaaja(jonka uke musta tuli) ja sen pari kaveria repi niitä pikku ernuja musta irti. mun piti jopa ottaa se sasuken lannevaate systeemi pois, ettei ne revi sitä kappaleiks. &Ocirc;.o se oli kyl paras, ku menin hannan reppariin ja lähettiin juoksee ympäri huutaen. XDD sitte yhessä vaiheessa mentiin turvaan hetalia cossaajien luokse ja käytiin myös sen itachi cossaajan ja sen kavereiden kanssa mäkissä syömässä. :DD

tän tarkempaa stooria en jaksa kirjottaa.. ja joo valkkasin tohon jonkun random kuvan. :))
ensvuonna cossaankin edward elriciä ja mutsin ois tarkotus cossata sitten alphonse elriciä haarniska muodossa :)) yritetään mennä bakaconiin, kitaconiin, traconiin, desuconiin ja meuwconiin(joka on ruotsissa) ;))

SUURET KIITOKSET haluan antaa äidilleni, joka auttoi minua cossien teossa! :DD&hearts;
« Uudemmat -