IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
22.9.2007
Tilastot
Käyntejä: 3 151 (1.7.2008 alkaen)
Koko
41 jäsentä
Tyttöjä: 31 (76 %)
Poikia: 10 (24 %)
Keski-ikä
34,7 vuotta
Otos: 26 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,5 vuotta
Ylläpitäjä
jVmR

Jäsenet (41)

J0NA-Frosti-TAKSI-PEKKAMöRkIjormakivesväi_skiTinttihinttijVmRSeronekaisleaSakuliina05Hekkuliemilia83jennn[Kultasiipinenautourheilia
« Uudemmat -
Tulen tänne pitkästä aikaa ruikuttamaan, tällä kertaa siitä, ettei nykyisin kakaroilla ole minkäänlaisia käytöstapoja!

Olin tänään koulun jälkeen kirjastolla istuskelemassa ja lukemassa mielenkiintoista kirjaa, joka kertoo ydinvoimasta Suomessa. Hakeuduin eräässä nurkassa olevalle sohvalle, missä kuvittelin saavani olla rauhassa häiritsijöiltä – vaan ei! Jonkin aikaa luettuani viereeni ilmestyy kolme poikaa, olettaisin, että 2-4 -luokkalaisia, mutta arvio voi heittää, sillä olen surkea arvioimaan, minkä ikäisiä lapset ovat. Yksi pojista tiuskaisi minulle "Noh, väistä siitä, me tullaan siihen istumaan!". En reagoinut mitenkään, poika tiuskaisi uudelleen: "Häivy! Mene pois! Me tullaan tähän!". En vieläkään reagoinut mitenkään, en edes viitsinyt irroittaa katsettani kirjasta. Miksi vastaisin mitään, kunnei pojilla tunnu olevan käsitystä siitä, miten ihmisiä puhutellaan? Jonkin aikaa intettyään pojat sitten lykkäsivät reppuni alas sohvalta, onneksi repussa ei ollut tietokonetta, kuten yleensä! Sitten he istuivat viereeni ja olivat siinä alle minuutin, kunnes lähtivät, ja yksi pojista huusi minulle kovaan ääneen "Ei tuu ikävä!". Ei kyllä minunkaan heitä ikävä tullut.

Samaiset pojat olivat kirjastossa varmaan tunnin ajan, soittivat kännyköiltään musiikkia kovaan ääneen ja muutenkin metelöivät. Eikö mukulat enää tajua, että kirjastossa kuuluu olla hiljaa? Mihin on kadonneet käytöstavat? Olisin varmaankin pitänyt lapsukaisille luennon siitä, miten kuuluu käyttäytyä julkisilla paikoilla, mutta en viitsinyt, sillä kirjastossahan tulee olla hiljaa. Toisaalta en edes viitsi haaskata aikaani toisten henkilöiden lapsien kasvatukseen, heidän vanhempansa tehkööt sen kotonaan.

_Crumpet_Sanonpahan notta...Luonut: _Crumpet_Maanantai 28.01.2013 18:32

Tulevana kasvatusalan ammattilaisena ja kuntosalilla käyvänä haluan sanoa vain yhden asian:
Lasten paikka EI OLE KUNTOSALILLA! Siksi sinne on 16-vuoden ikäraja. Jos ette saa lastanne(lapsianne) pysymään heille suunnatussa leikkinurkkauksessa, jättäkää lapset kotiin ja tulkaa yksin! En sano vain sen takia, että painojen ja laitteiden seassa juoksenteleva lapsi saattaa ärsyttää kanssa kuntoilevia, sanon tämän lapsen omaa turvallisuutta ajatellen. Kiitos!

kaurakahvi:DLuonut: kaurakahviTorstai 31.05.2012 21:52

Se tunne kun sun oma teksti jätää sua sosiaalisesti, lol

MickeMANGUSTI-Luonut: MickeMANGUSTIMaanantai 19.07.2010 14:29

Jele is here somewhere with cute little boy who likes me~

And this little boy talks alot things but i don't care becouse he is CUTE :
3

And I'll be in säkylä 7 days with this boy :---3
ppls... Have a nice next week : ))

-Nitro]Awws<33Luonut: -Nitro]Keskiviikko 16.12.2009 18:50

AnetttteAAAAAW!<3Luonut: AnetttteLauantai 28.11.2009 15:47

oltii käyty hakee mun uudet lasit ja menty kärkkäiselle sit kävelin siel yksinäni ja sit sellai nuori nainen tulee ehkä jonku kaks vuotiaan lapsen kaa mua vastaa sit se lapsi osottaa mua ja sanoo "kato äiti orava!" sit se äiti meni ihan punaseks ja oli vaa et "ei tollasta saa sanoo!"
tää oli kyl ihan uus juttu et näytän oravalta.. :: D

SusiehÄitiyttäLuonut: SusiehKeskiviikko 11.11.2009 15:11

Mikä tekee äidistä useamman asian samanaikaisen tekemisen mestarin?

Aamupalalla;
- Syötät 2v uhmaikäiselle lapselle puuroa vasemmalla kädellä,
imetät vajaa 3vkoista vauvaa sylissäsi
ja samanaikaisesti siemailet vielä teetä ja naukkailet omaa aamupalaasi..

Feat. näin meillä aamuisin..

EijaaHAHA :DLuonut: EijaaLauantai 07.11.2009 23:53

Oltii Viivin kans pihal ja käytii kouluilla ku se halus mennä leikkimää sinne. Sit se leikki kukkulankuningasta, ja mun piti kumartaa sille ku se käski. :D Viivin pipo lähti koko ajan päästä, ja mä annoin sille omani, ja laitoin Viivin pipon omaa päähän ja siihen päälle vielä mun kaulahuivin. Kysyin siltä et oonks mä nyt tyylikäs, nii se sano mulle:" Et oo tyylikäs". :D Sit sanoin sille et nyt suutuin sulle, nii se sano et no hyvä on, sä oot maailman tyylikkäin muodin huipulla ja saat kaikki poikamiehet. Kysyin vielä et enkai mä nyt kaikkia poikamiehiä saa, nii se sano joo, kyl sä saat. Nauratti ton jälkee aika paljon! xD Ah Viivi on ihana <3

-Mindu-:))Luonut: -Mindu-Perjantai 09.10.2009 23:15

On ne lapset vaan niin ihania.. (:
I LIKE<3
« Uudemmat -