IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Politiikka
Perustettu
6.10.2007
Tilastot
Käyntejä: 8 326 (1.7.2008 alkaen)
Koko
79 jäsentä
Tyttöjä: 28 (36 %)
Poikia: 51 (64 %)
Keski-ikä
33,1 vuotta
Otos: 47 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,9 vuotta
Ylläpitäjä
puutelaama

Miksi politiikka pyörii rahan ympärillä?

  • -Omppus--Omppus-[#1] 25. toukokuuta 2012 23:30:46

    Alkaa vähän vituttaa, koska koko poliittinen päätöksenteko elää rahan ja sen lisää saamisen ympärillä. Miksei voitaisi välillä keskittyy ihmisiin ja autettaisiin heti heikossa asemassa olevien ihmisten asemaa. Esimerkiksi asunnottomia kyllä löytyy Suomessakin vaikka kuinka paljon. Miltäs teistä tuntuu tämä nykyinen politiikan keskittyminen rahaan?
  • 34850343485034[#2] 21. marraskuuta 2012 03:41:04

    Yhteiskunta on kietoutunut täysin nykyisen talousjärjestelmän ympärille. Yksinkertaisesti rahasta on tullut ihmisen herra, oikea epäjumala. Harva meistä voi väittää, ettei olisi koskaan unelmoinut lottovoitosta. Ja nykyinen talousjärjestelmä pohjautuu juuri siihen, että talouden, yrityksen, jopa valtion on pyrittävä tekemään voittoa, jotta sitä olisi kannattavaa pitää yllä.

    Suomen eduskunnan yksi tärkeimmistä tehtävistä on Suomen raha-asioiden hoitaminen. Jos poliitikot eivät päättäisi, mihin rahat käytetään, kuka sen tekisi ? Sanoit, että rahan sijasta pitäisi keskittyä heikommassa asemassa olevien auttamiseen. Millä sinä ajattelit, että näitä henkilöitä autetaan? pyhällä hengellä? Rahaa siihenkin tarvitaan. Ja poliitikot pyrkivät jokainen omien arvojensa ja asenteidensa kautta jakamaan Suomen varat oikeisiin kohteisiin, kuten juuri heikommassa asemassa olevien eduksi. Periaatteessa poliitikot ovat eduskunnassa rakentamassa kansalle parempaa valtiota elää. Tosin nykypäivänä olen itsekin alkanut menettää uskoani politiikkaan, kun esimerkiksi kyselytunnitkin ovat muuttuneet lähinnä poliitikkojen median huomion hakemiseksi räksyttämällä muille.
  • AkhnatenAkhnaten[#3] 21. marraskuuta 2012 14:22:32

    Miksi ei, lopputulos on se että pieni osa kansasta joka ajaa muiden etuja on jo perusteiltaan kitkaa aiheuttava järjestelmä. Siksi emme tarvitse eduskuntaa tai kuntahallintoa tekemään päätöksiä puolestamme, ainoastaan maalaisjärkeä niillä ohjelmoijilla jotka koodaavat koneen toteuttamaan kansan tahtoa. Ihmisillä on kuitenkn ministeriöissä keskeinen tehtävä ja vaikka monotearismin saisikin poistettua kansan parista kuten konkreettisen rahankin, liiketoimintaa on hyvä ylläpitää ministeriötasolla, sitra on oikeellisesti suositellut näiden lakkauttamista ja konseptin miettimistä ihan yritystasolle. Maata voi johtaa kuin yritystä ja end-user eli kansalainen aina tuntee menevätkö asioidensa hoito etuperin vai takaperin. Kysymys - miksi Elämä pyörii rahan ympärillä? Se ei olekaan tarpeellista, me vain olemme riittävän tietämättömiä alentuaksemme siihen, yhden ihmisen tunti elämästä on saman arvoinen toisen kanssa, jos yhteiskuntaa ei mallinneta toimimaan tämän arvon perusteella syntyy kateutta, tämä on tarpeetonta. Yksilöä ei tule kannustaa tehokkuuteen vaan onnellisuuteen, ahdistukset ja masennukset syntyvät kun ihmiselle ei anneta tarkoitusta vaikka silloin ylitämme ominaisuutemme. Kaikki ratkaisut jotka tähän mahdollistavat ovat ylitse muiden. Vaihtoehtojen määrä ei ole rajaton.