IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
24.10.2007
Tilastot
Käyntejä: 260 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Keski-ikä
21,0 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 21,0 vuotta
« Uudemmat - Vanhemmat »

black_soulMökömäLuonut: black_soulPerjantai 01.08.2008 09:09

Jumalauta meni taas komiasti. Eka kerta Kinosa Porisa ja kattoos Mokomaa! Elikkä siis eilisen puolella eli 31.7. Olin sitten kuskina ja vesiselvä eli muille voi vittuilla kännisekoiluista ;) Eturivissä koko keikka ja yks kunnon mustelma/haava oikeessa kyljessä kun lihaisat Mokoma fanit hyökyivät pitin hurmioissa kohti eturiviä! No way ei mun etee!

Hulluja nuo Mokoman pojjaat, mut (kai?) hyvällä tappaa.. Kaikkien kanssa pääsin kuvaan joka oli positiivinen yllätys. Backstagella vietettiin sitten loppu aika eli noin puoli neljään - neljään. Bäkkäri sinänsä, negatiivinen yllätys, kokonsa puolesta. Hei Nyt Kino vähä vois taas petrata. Eihä se tila päihittäny edes meidän kylpyhuonetta (ja se tosiaankaa oo millään suurella neliömäärällä myöskään siunattu) , mutta tiiviin ja "ajoittain" mukavan tunnelman se kyllä loi ;) Ja viina virtas, huh heijaa.. oli sitten kossua ja giniä ja sidukkaa sun muuta.. (mahti olla kun oli kuskina) mutta sain minäkin sitten yhden energiajuoman, että kiitos poijjaat siitä ;) Seinillä bäkkärillä mitä mielenkiintoisimpia tervehdyksia ja nimmareita, kuten "pappakarhu k2 ja plää plää jtn, Varo pippari vaara!, ei mtn p*llutouhui ois?.. tämän tyylisillä siis vuorattu koko "kakka". Porukkaa oli monen moista ja värikästä, itse kukin vähän enemmän ja vähemmän kännissa, kuitenkin silti ehkä vähän fanitungettelijanöösitietämätön olo, mutta itteppä Hyrkkö pyysi.. muhhahahaa.. siitäs sai. Ja Hyrköstä emme sitten puhu enempää, emme millään muotoa.

Kuta kuinkin ihan onnistunut reissu, vaikka vähän mutkia oli (kotiin paluu) matkassa. Kiitos Mokoma jälleen kerran mahtavasta eikä varmaan viimeisestä keikasta, jonka teiltä tulen näkemään! Ciao ya!
« Uudemmat - Vanhemmat »