IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
27.10.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 173 (1.7.2008 alkaen)
Koko
7 jäsentä
Tyttöjä: 7
Keski-ikä
23,5 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,5 vuotta

Jäsenet (7)

-Agarwaen-ProFstjaanenzkuSiniiiiisannasofia`
« Uudemmat - Vanhemmat »

[Kristine][Ei aihetta]Luonut: [Kristine]Keskiviikko 23.09.2009 21:37

Ratigan alkaa olemaan siinä kunnossa, ettei mun sydän enää kestä pitää sitä hengissä, pakko viedä se pian lääkäriin eutanasiaan. Sen kasvain on edennyt vatsan seudulta jo virtsarakolle. Sen takajalat tärisee ja mä oon vaan ihan romuna, en haluis ikinä sen kuolevan mutta nyt se on alkanut kärsimään.. vittu vittu.
Pari häkkiä tulossa, sitten vaan rattus-jahtiin. Vihdoin ja viimein jos saisin pari vipeltäjää tuomaan eloa tänne. Teemu tosin oli heti huolissaan tuosta johtokasastaan, mutta ainakin menisi pari puraisun jälkeen pienempään tilaan (niin kyllä varmasti rotatkin!)

Anyways, ei jaksa odottaa

-Agarwaen-Huoh.Luonut: -Agarwaen-Keskiviikko 10.12.2008 23:52

Kasvattitytön tarina vaikuttaisi olevan hyvä kirja. En kuitenkaan voi kokoajan lukea sitä koska sitten se loppuu...pitää sitten vaikka tänne kirjoitella jotain turhanpäiväistä mikä ei ketään kiinnosta.

Rottia näköjään kiinnostaa purra varpaita. Hyvä että ovat keksineet jotain niitä kiinnostavaa tekemistä. Se ei tunnu kivalta kun ne kiipeää niskaan ja tepastelee ton uuden tatuoinnin päällä.

Kuuntelen tässä samalla angstikappaleita ja tulee vielä pahempi ikävä kun muuten olisi. Eikä huvita mennä yksin nukkumaan. Pehmolelutkin on Kuopiossa. Olisipa jo viikon pän y7777777774....
Tuon lopun kirjoitti Severus....näppiksellä on ilmeisesti hauskaa kävellä. Mutta piti sanoa että olisipa jo viikon päästä ja pääsisi kainaloon.
« Uudemmat - Vanhemmat »