IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
18.11.2007
Tilastot
Käyntejä: 447 (1.7.2008 alkaen)
Ylläpitäjä
watevör
« Uudemmat - Vanhemmat »

arvatkaa kuka nörtti täyttää torstaina 18! :D kiirettä pitää, tässä on kaikenlaista bisnestä, mutta tälle blogille kaivan aikaa vaikka ruotsinläksyjen välistä ;)



olisin niin onnellinen, jos vaan saisin sen ajokortin perjantaina... pääsisin ajamaan eikä tarvis enää sitä panikoida. torstaina olis tarkotus mennä Jyväskylään hämmentämään liikennettä. suosittelisin kaikkia sielläpäin liikkuvia pysymään sisätiloissa/käyttämään kypärää liikenteessä.



sanotaan että kahdeksantoistavuotias on aikuinen. vielä kolmekin vuotta sitten abit tuntui niin ISOILTA. mutta karu totuus on paljastumassa; minä en ole edes iso! saatikka sitten aikuinen. missä vaiheessa ihmisestä edes tulee "aikuinen"?


suoritimme myös arvonnan rakkaan serkkuni kanssa rakkaasta alpakkapipostani, jonka ostin vuosi sitten perusta. eikö ole syötävä? ;) pommitan onnekasta voittajaa sähkärillä tänään.

ja täältä lähtisi nyt sitten Lumene NC -Eyedramatizer 13, Aqua suoraan eiffelin päältä! eli sama homma: sähköpostiosotteita tähän postaukseen mun synttäripäivään eli torstaihin mennessä jo! ja jotta näiden arvonnoiden ilot leviäisivät mahd. laajalle, niin sanon, että sama tyyppi ei voi voittaa kahta kertaa näissä (: Lycka till!


~Millabella
« Uudemmat - Vanhemmat »