IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Politiikka
Perustettu
21.11.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 212 (1.7.2008 alkaen)
Koko
11 jäsentä
Tyttöjä: 6 (55 %)
Poikia: 5 (45 %)
Keski-ikä
27,6 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,4 vuotta

Jäsenet (11)

minka`opaaa_NinuiittiAkane6n00bsaibothJatuska^^luonnonstaruu-hennab`Miika]]]miikGa
« Uudemmat - Vanhemmat »

NirhamaNo voi ny jumalauta!!1!Luonut: NirhamaTorstai 11.02.2010 00:57

Nelosen Maria! -ohjelmassa on tuollainen vanha haahka, Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Paula Kokkonen. Joka "hoitaa" nuorten asioita, etc. EIKÄ TUOLLA AKALLA OLE EDES OMIA LAPSIA!!
Itseänsä täynnä oleva harppu.

Juuri tuollainen helvetin ämmä, joka saa helvetin hyvää palkkaa siitä että päättää nuorten kohtalosta joutuuko lukkojen taakse osastolle vai ei. Ja sinnehän heti tungetaan vaikka ei edes puhuta olisiko tarve joutua sinne. EI PUHUTA MITÄÄN. Sinne ne änkee nuoria "ammattitaidolla" ja mistään ei tule kunnon hoitoa, ei tukea, ei mitään!

Tuolla se nokka pystyssä turkiksen kanssa luulee tietävänsä mistä puhuu.

Ja miksi nuorilla on paha olla!? Ja sitten ihmetellään mikseivät nuoret puhu kenellekään. Joskus vanhemmille ei voi puhua, ei kaikki nuoret vain voi puhua vanhemmilleen. Ja "ammattiapua" on niin helvetin vaikea saada kun jämähtää jonnekin mielikuvitukselliseen jonoon eikä asiat lähde muuta kuin vain pahempaan suuntaan kunnes nähdään että olisi kyllä nyt sellainen tilanne että osastolle pitää laittaa. Ja sekin "ammattiapu" mitä saa on niin paskaa että mieluiten hyppäisi bussin alle kuin avaisi sanallista arkkuaan joillekin nenäkkäille "ammattilaisille".

Että kun pistää vihaksi!
« Uudemmat - Vanhemmat »