IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
16.1.2008
Tilastot
Käyntejä: 1173 (1.7.2008 alkaen)
Koko
103 jäsentä
Tyttöjä: 93 (91 %)
Poikia: 10 (9 %)
Keski-ikä
24,7 vuotta
Otos: 57 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,0 vuotta
Ylläpitäjä
Yasu

Jäsenet (103)

DreamerihYasuronjäaNowAndForeverkr|staa_koveche_tiiiäwHennnni-^Onsku^Jentzy^norpppa|smilllayheidiu^AnniksiVauhtiHernejecc`

T]iia.Luonut: T]iiaPerjantai 18.09.2009 20:48

lambse!!!!!!!!!!!!!Luonut: lambseSunnuntai 23.08.2009 23:43

mirjä[Ei aihetta]Luonut: mirjäMaanantai 20.07.2009 02:13

no joo

[Sonatar]</3Luonut: [Sonatar]Tiistai 26.05.2009 04:44

Äh, nyt tuli taas ihan vuodatusfiilis, jotenka kirjottelempa nyt sitten tänne taas hieman mitä mietin. Siis jos joku on miettinyt, että miks olen ollu viime päivät ihan angst tai jtn muuta sen suuntasta, niin on vaihteeks ollu taaaass hieman paska olo, vaikka oonkin saanut kahen ihmisen kanssa puhuttua asioista, mutta tuntuu vaan että sekaään ei riitä, kun koko aika on silti kuitenkin sellanen fiilis, että olen liian paljon yksin, ja kelailen, että ketkä mun kavereista oikeasti välittää sillon kun pitäs ja ketkä karkaa samantien kun pitäs auttaa..

Ja tää kaikki paska on sitten pitkän aikaa ollut jo mun päässä, mut viime päivinä on vaan tullut pakko purkaa sitä erinäisillä tavoilla ulos ja tuntuu siltikin että kaikki menee päin mäntyjä ja mua ei oo luotu onnistumaan elämässä ja muuten vaan vituttaa kaikki ja oon kuulemma paska ihminen ja kaikkee..

Ja p.s eräälle ihmiselle tiedoks, tää ei johdu vaan siitä, että sä et osaa luottaa muhun ja ollaan sen takia riidoissa, vaan tää on pitempiaikasta mietintää..

Ja tämän kaiken takia oon joskus ohimennen oon miettinyt, että pitäskö vaan lähteä ja kiittää kaikesta niin maailman olisi parempi elää ilman mua..

josumoihei juu, haista paskA!Luonut: josumoiTorstai 21.05.2009 17:05

TÄÄS TÄÄ vitun sama paska juttu.
sain suhun luottamuksen takas,
mut ei ni ei.. teit mulle tän joskus
ennenkin, ja olin tosi pahalmielel
siit, mut ethän sä haluu mulle mitään
muuta ku pahaa mieltä ! PAINU VITTUUN MUN ELÄMÄSTÄ!
Kemiläinen rockyhtye Typical Error on pitkäaikaisen uransa jälkeen hajonnut.Asiasta raportoi bändin laulaja McFanny.
-"Tilanne lähti ihan harmittomasta,pienestä pilasta. Olimme v-vastaavan kanssa viettämässä iltaa hänen luonaan Windows Live Messengerin ääressä. Molemmat basistimme (toinen heistä on kitaristi-basisti!) olivat myös noihin samoihin aikoihin keskusteluyhteydessä kanssamme. Olimme aiemmin sopineet että pe-la välisenä yönä "luuhattaisiin". Päätimme sitten v-vastaavamme kanssa tehdä heille pienen harmittoman jekun, ja käskimme heidän lähteä kanssamme luuhaamaan jo tänä yönä. Juttu meni täysin läpi, joten emme voineet vastustaa kiusausta vaan jatkoimme kusetusta.
Jutun kohokohta oli, kun sanoimme että olemme jo Neste-huoltoaseman kohdalla pyöräilemässä. Basistit kysyivät, mistä me kirjoitamme. Sanoimme että kännykässäni on "mese" (niinkuin nuorisokielellä sanotaan). Tämä meni myöskin täysin läpi basisteille.
He siis olivat jo lähdössä pyöräilemään Syväkankaan kioskille, ja ajattelimme että nyt olisi aika lopettaa tämä. Kun soitimme heille anteeksipyydön aikeissa, alkoi varsinainen sanasota."
Basistien mitta oli nyt täyttynyt, koska tällaista bändin sisällä tapahtuvaa solvausta, nolaamista, ja luottamuspetosta oli tapahtunut jo aiemmin bändin historiassa. He sanoivat itsensä irti bändistä kaikkien oikeudenkäyntiuhkailujen ohella, ja myös rumpali ja kitaristi saivat tietää asiasta välittömästi. Asiaa tutkitaan Kemin käräjäoikeudessa, ja on myös oletettavaa että v-vastaava ja McFanny joutuvat maksamaan suuret korvaukset heidän basisteille tuottamastaan vaivasta ja häpeästä. Lisätietoja saamme viimeistään viikonvaihteessa.

Typical Errorin nettisivuilla myydään vanhoja bändikamoja, bändin harjoitustila yritetään saada tyhjäksi ja vuokralle mahdollisimman pian sen jälkeen kun bändin sopimus on virallisesti mitätöity!


JA TUO KOKO JUTTU OLI IHAN VITSILLÄ HEITETTY,SITÄ EI SAA KUKAAN OTTAA TOSISSAAN!SEN TARKOITUS EI OLE LOUKATA KETÄÄN!JA BÄNDIHÄN A. EI OLE HAJONNUT B. EI OLE MITENKÄÄN LEGENDAARINEN ;) C.BÄNDIN TOINEN BASISTI ON KITARISTI-BASISTI! ETTÄ SAA VALITTAA VAPAASTI JOS TUNTEE ITSENSÄ LOUKATUKSI!

mmiiau<3Luonut: mmiiauKeskiviikko 29.04.2009 18:34

minkä takii jotkut ihmiset on niin vittumaisen kusipäitä ja kaikenlisäks epärehellisiä paskoja? ajattelee vaa omaa napaasa eikä niinku "lupaus" sana merkkaa mitää, sanahan se vaan on? -.-
ja sellasta pitäs sitte viel jaksaa katella.. luotto ainaki menny sellasee. vaikka aina sitä aattelee et jos toi nyt tälläkertaa puhuu totta, ja tota samaa oon aatellu jo varmaa kymmeniä kertoja vuosien mittaa täs et eiei nyt kyllä enää kykene :D vittu ! aina menee suunnitelmat vituiks tollasten takia.
että joomoro tälläne avautumine sitte vaihteeks ! ja henkilö itse voi vaan miettiä ketä täl tarkotan saatana ! :D älä ota vakavasti en mäkää sua

^LoLLiPoP^^[Ei aihetta]Luonut: ^LoLLiPoP^^Maanantai 13.04.2009 01:02

Oon tässä jo tammikuusta asti miettiny,että voiko oikeesti ihmisiin luottaa.
Mää en ainakaan oo voinu luottaa varmaa 4 kuukauteen.
Joskus vaan miettii et minkälaisia ne "oikeat kaverit" oikeesti sitte on?
Vai sanotaanko niitä vaan "oikeiksi kavereiksi"?
Pitäskö niitten välittää vai "välittää",
ymmärtää vai "ymmärtää"
pitää yhteyttä vai "pitää yhteyttä",
kysellä mukaan juttuihin vai "kysellä mukaan juttuihin",
olla oikeasti kaveri vai "olla oikeasti kaveri"?

Mun mielestä se ei mee silleen että jos seurustelet jonkun kanssa,niin sulla ei oo aikaa kavereille.
Ja "kaverit" taas "angstaavat" tosta etteivät pitele yhteyttä (muutako jos on aivan pakko) ja pitävät omaa kivaa omalla kaveri porukalla.
Ei siinä ettäkö se haittais mua enään,mutta ois se kumminki kiva jos ois ees yksi semmonen kaveri johon vois luottaa (muutako poikakaveri). Mutta se on varmaan liikaa pyydetty toikin...

Sitten oon myös sitä ihmetelly et kaikki "kavereitten" menot (mökki reissut yms...),oon kuullu joltakin muulta kaverilta jolle on kans tehty samalla lailla. Ei ole kysytty porukkaan mukaan,valehdeltu että ollaan kotona, soitetaan,niin hupsista ollaanki mökillä...
Sitten jos ite on menossa johonki mökille/ajelemaan jonnekkin,niin kyllä sitten voidaan olla niin kavereita ja kyytiä pummissa. säälittävää.

Ainoa asia,mitä mää en tässä koko "jutussa" nää on se,että miksei voi tulla sanomaan päi naamaa jos ei oikeesti kiinnosta "seura" enään,tai häpeää toista. Ja se kun pitää valehdella.

Joo,jotku vois varmaa ehkä miettiä,tai jotku kyllä tietääki et kenestä kirjotin. En vaa oikeesti enää jaksa mitää tämmöstä, tai siis en oo kyllä jaksanu ku ei oo jaksanu enää ees kiinnostaa kaikki valheet jne... Ehkä se vaan on sitte silleen että aika ja uudet kaveri porukat muuttaa noi paljon ihmisiä...
Onneks mullon Tiitus,ei se tosin kavereita korvaa,mutta...