IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
21.2.2008
Tilastot
Käyntejä: 2 025 (1.7.2008 alkaen)
Koko
55 jäsentä
Tyttöjä: 36 (66 %)
Poikia: 19 (34 %)
Keski-ikä
28,3 vuotta
Otos: 28 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,3 vuotta
Ylläpitäjä
JannWilde

Jäsenet (55)

gorillavarpunenMichiPearl^minttuvernetti|ProserpineDaividTHEVOODOONIGHTSJoinMeInDeathemwwsApple_ZaunukleopatraJack^Nekku_Nenäkäslluvia^multibiljoonaNezzNenna_n
« Uudemmat -
Hai!

Se on taas kevät pyörähtämässä käyntiin ja on jälleen aika kääntää uusia lehtiä! Ainakin kuvainnollisesti! Kevään merkki on myös uuden levyn saapuminen kauppoihin! Albumiin kiteytyykin sopivasti kevään uudestisyntymisen tunnelmaa, sillä vielä muutama kuukausi sitten pelkkä harmiton ajatus tekaista soololevy saavuttikin lopulta täysipainoisen albumin mitat ja julkaisun ihan oikeana CD-levynä! Vanha viisaus pitää paikkansa: Pienistä puroista kasvaa joki. Tai veri on vettä sakeampaa, koska sehän on.

Mitäpäs tuosta albumista uskaltaisin kertoa jo tässä vaiheessa? No, ainakin sen että aivan näillä näppäimillä siitä irroitetaan ensimmäiset singlet radioille: Last Saturday In Gaza ja Wendy! Tuplasinkku siis! Yksi biisi ei kuitenkaan kerro albumista ikinä tarpeeksi. Tässä tapauksessa ei ehkä kaksikaan, mutta ainakin antaa osviittaa että kyseessä on monipuolinen paketti! Last Saturday In Gazan musiikkivideo on juuri kirjoitushetkellä leikkauksessa! Wendyn video jo käsikirjoituksessa!

Levyllä on mukana liuta hyviä soittajia! Pyysin vanhan kaverini Johanneksen hoitelemaan rumpujuttuja. Soittelin Johanneksen kanssa paljon joitakin vuosia sitten Järvenpäässä ja Riihimäellä bändeissä nimeltä Blackpool ja Saville. Oli ilo huomata että vanha rytmiryhmä toimi edelleen hienosti. Oli helppo tarttua bassoon kun tiesin Johanneksen naamasta minkälainen filli tulee milloinkin! Kitaraosuudet hoiti tietenkin Robin, joka soitti ne jälleen vasenkätisesti vaikka onkin oikeakätinen (vapaa lainaus Robbarilta). Alunperin pohdin josko tohtisin itsekin sähkökitaraa sekaan räväyttää, mutta kun Robin pääsee vauhtiin niin ei sitä voi pysäyttää. Eikä sitä saa pysäyttää! Lopulta nojailin plektraan akustisten kitaroiden osalta ja vikaan biisin taistelin maailman tönköimmän slide-soolon. Kaide taas oli luonnollinen valinta koskettimien ja taustalaulujen suhteen. Hän purkittikin kaikki osuutensa nauhalle parissa päivässä heitellen tukkaa taakse ja huudelleen soulin kielellä. Kaide on Kaide. Pirun kova laulaja kyllä. Toivottavasti joskus kuullaan Kaiden oma sooloalbumi! Näiden edellämainittujen herrojen lisäksi levyllä vierailee Antti (Volter-yhtyeestä), Tender ja Dean, joka auttoi myös tuotannossa ja äänittämisessä, sekä Atheos joka hoiti masteroinnin.

Moni on kysellyt että mitäs ihmettä The Velvet Beat-jutulle sitten tapahtui? Ei sille mitään ole tapahtunut. Ei yhtikäs mitään. Viime vuonna pyöriessämme uuden materiaalin kimpussa etsimme uusia vaihtoehtoja toteuttaa itseämme. Aikataulut olivat levällään ja jouduimme taistelemaan kaikenmaailman tuulimyllyjä vasten turhautuneena. Eräskin näistä tuulimyllyistä tuntuu edelleenkin musiikin sijasta keskittyvän enemmän esimerkiksi siltojen räjäyttämiseen ja muuhun huuhaaseen. Soololevyn tekoprosessi tuli ikään kuin irtiottona, jotta pystyi taas keskittymään siihen olennaiseen eli musiikkiin. The Velvet Beat-nimeen voi kuitenkin törmätä levyn kansilehtisessä, sillä se toimii levymerkkinä muiden virallisten logojen seassa!

Juuri par'aikaa hiomme keikkasettiä kasaan jätkien kera. Livenä lauteille astuu tuttu kokoonpano Robin, Kaide, Tender ja Atheos. Seassa on uusia soololevyn biisejä, sekä tukku vanhoja renkutuksia Tokio Okeilta ja Neon City Rockersilta. Kolmen levyn materiaalista saakin jo aika mehukkaasti svengaavan (kuten eräs täti sanoi) setin aikaiseksi! Odotan innolla tulevia keikkoja! Nähdään!

Jann
xx

Tuplasinkku Last Saturday In Gaza/Wendy tulossa 7.4.2010! Niitä voi
kuunnella sitten osoitteessa http://www.myspace.com/jannwilde!

Don't Play With The Flame On Your Hand kaupoissa 5.5.2010! Tilaa omasi ennakkoon CDON.comista! http://cdon.fi/musiikki/jann_wilde/don%27t_play_with_the_flame_on_your_hand-8564621
Tulevalta Jann Wilde-albumilta "Don't Play With The Flame On Your Hand" on tarjolla myspacessa maistiaisena albumiraita nimeltä "Something In This World"!

Ensimmäinen single tulee huhtikuussa ja albumi toukokuussa!

Kuuntele kappale osoitteessa:
www.myspace.com/jannwilde
Soololevyn äänitykset ovat rullanneet oikein mukavasti! Lähestulkoon kaikki instrumenttiraidat on purkissa ja huomenna alkaa laulujen äänitys! Aluksi pohdin josko julkaisisin albumin vain ilmaisena epäkaupallisena taide-frisbeenä, mutta nyt kun näitä ralleja kuuntelee, tuntuu miltei mahdottomalta ajatukselta heittää näitä pois ilmaisena. Omasta puolesta voin sanoa että tämä levy on parasta jälkeä jota olen tähän asti koskaan tehnyt! Minä ja suuri suuni!

Raitojen tukevat pohjat on soitettu kokoonpanolla Robin (mandoliini), Kaide (harmooni) ja Johannes Laitila (perkussiot ja ohjelmointi). Allekirjoittanut on tallentanut sähköbassoa, augustista kitaraa ja kaiken maailman vempeleitä joista kuuluu kaiken maailman ääniä. Albumilla vierailee myös Antti (Volter), joka soittelee mellotronia (yeah!), sekä Dean Martini joka huhuilee taustalauluja yhdessä Kaiden kanssa.

Biisilista on tällä hetkellä seuraavanlainen (Järjestys todennäköisesti vielä vaihtuu tietty):

Jann Wilde - Don't Play With The Flame On Your Hand

01 LAST SATURDAY IN GAZA
02 JEKYLLENE
03 CARLIGHTS
04 PICTURESQUE BALLERINA
05 CANVAS
06 "KANTRIBIISI"
07 BLUEBIRD
08 DEJA VU
09 WENDY
10 DON'T LET THE RAIN MAKE YOU SORRY
11 TOMORROW

Ensi kerralla juttuja kuinka hommat edistyy! Hej!

Jamboree
xx
Käytyäni läpi vuoden aikana kertyneitä ralleja ja sävelaihioita päätin napata sieltä nipullisen humppia ja työstää niistä ensimmäisen soololevyni. Äänittelen sitä tässä samalla kun The Velvet Beat keskittyy ja pakertaa omaa eepostaan.

Soololevy "Don't Play With The Flame On Your Hand" tulee olemaan enemmän kallellaan elektronisen musiikin suuntaan, mutta sisältää myös akustisia paloja. Olen alustavasti ajatellut että pistäisin lätyn ulos ilmaiseksi, mutta mene ja tiedä. Teen sen ensin valmiiksi ja katsotaan sitten. Ehkä se maksaakin 100€/kg.

Toistaiseksi olen rämpytellyt levylle jo bassot, osan koskettimista ja soittanut soolokitaralla rytmejä. Sen lisäksi yhteistyötä on tarjonnut kosketushäiriöinen rumpukoneeni "Hank". Levyllä vierailee myös yhtyeen jäseniä ja muita tovereitani :)

-Wilde

N--^=)Luonut: N--^Sunnuntai 31.05.2009 16:38

noni. pikoos jonna kirjotti lyhyesti ja ytimekkäästi omaansa pk:ho eile ni mä koitan samaa tänää!

eli mentiin pakkahuoneelle,minä siru ja jonna, kierrettiii eka takapihan kautta ja kas kummaa nähtii carolinet sit hetken juttelin ja si me mentii sisää. si tuli caroline ja se oli jotain parasta, tompan ääni oli niin semmonen nam se oli meinaa muuttunu viime kerrasta (vuos sittte) :D sit ku caroline lopetti ni pyysin henkan antaa kapulan ja tuleen pihalle et otetaa kuvat yms ku mun pitää lähtee no herra tietty tekee nii =) si siihe tuli ville joka kyl lähti saman tiä myymää niit niitte demoi ku mul se tietty o :PP ja si tulee tomppa ja si otettii kuva ja tällee vähä jutskattii =) no si tomppa lähti hakee muita mut si mun piti lähtee jote en si nähny niit enää mut päätin et heti ku mul o rahaa sillee ni lähen hesaa vaikka kyttää niitä! KIITS CAROLINE OOTTTE PARHAITA<3

sit me siis lähettii jonnan kaa ja nähtii nessu pysäkillä. siit si kohti lempäälää ja kohti komeettoi, se paikka oli aika karu mut ei se mtn =) kivaa kuitenki oli ku yleisö oikee ryntäs lavalle, piti varoo ettei eturivin paikat mee hehheh! si ne soitti kaikkee kivaa ja me saatii päättää yms jaja joo nam=) si ku se loppu ni mentii pariin kuvaan ja lähettii si kävelee pysäkille mutta koska wilde pitää meiä kuntoo yllä ni me vaan käveltiii seuraavalle pysäkille ja seuraavalle mut ei juostu tällä kertaa :P si mentii bussii ja laitoin korti siihe juttuu ja si kuuluu piippiippiip ja muistan et nii joo ny o sunnuntai ja se kortti meni umpee sillo jipii, maksoin rahalla siis : DDD no si oltii treen keskustassa ja nähtii siru, si ootettii bussii ja mentii siihe ja joo si siinä se reissu! :PP KIITS MYÄS KOMEETOILLE TEKI OOTTE PARHAITA<3

ja si kiits myäs kaikille kavereille mitä näin pakkiksella yms yms ! =)<3

ja jonna nea siru<3

ei kyl tullu lyhyttä eikä ytimekästä :P ehkä mä viä joskus opin!

nukleopatrakeikkaisaa with Noora.Luonut: nukleopatraSunnuntai 31.05.2009 05:12

Perjantaina oltii Gloriassa kattomassa Cometsei, ja
lauantaina kattomassa Carolinee Pakkahuoneella.
Kivaa oli kyllä joo.

Mutta lauantaina mentiin myös Lempäälään
Piippokeskukseen kattoon taas Cometsei ja joo se
keikka oliki sit aivan mahtaisa! Biisilista... wow.
Kaikkee kivaa uutta ja vanhaa ja kaikkeekaikkee =)
Tsih, se tais olla mun 25. Wilde keikka.. ^^ Oho!

Näin se vaa on että Wilde vie yöunet mutta pitää
kunnon hyvänä. Ku ei oikei oo kerenny nukkuu,
mutta busseihin on paljon täytyny juosta.. :'DD

Homomörkö23.5 <3Luonut: HomomörköKeskiviikko 27.05.2009 13:52

kiitos Mr. Wilde & kumppanit<3 varsinkin Teemu ^^ Linnea on edelleen ihan Teemu-höyryissä xD Ihanaa oli<3

nukleopatraLappeenrantaLuonut: nukleopatraSunnuntai 24.05.2009 13:08

Kaupunki täynnä hautausmaita ja videovuokraamoita.
Siä satamatorilla eilen Cometseilla keikka.

Uus biisi =))
http://www.youtube.com/watch?v=wa1o1UZKMTE

Oli sellane about 21 tunnin reissu. Keikan jälkee sit tunteja yksin oottelin bussia Helsinkiin josta sit tulin Tampereelle junalla, ja tässä just äsken pääsin vasta kotiin.

Mutta oli kiva päivä eilen!^^
Tsih<3

gorillavarpunenPlanLuonut: gorillavarpunenSunnuntai 14.12.2008 14:28

Se oli söpö. Ja sillä oli söpö nenä. Ja se seisoi kuin tolppa. Ja se oli söpöä. ♥♥♥♥

MeysameJee!!Luonut: MeysameSunnuntai 23.11.2008 03:25

Hervanta rockin juonto sujui ihan hyvin, mitä nyt ekan juonnon jälkeen sydän hakkas tuhatta ja sataa sekä kädet täris niin paljon ettei edes kahvikuppia uskaltanu kaataa täyteen kun olis läikkyny yli... :D Hiukka siis ilmeisesti oli jännittny... Mutta hyvin ne kaikki 9 lavalla käyntiä meni! Ja oli kiva huudattaa yleisöä. Siellä oli Jann wilde & Neon cometsien faneja ja ne ei tunnetusti ole kovin hiljaisia ;) Idiomatic veti hyvän keikan, alleycats veti hyvän keikan, Sadie´s imaginary friend veti hyvän keikan(vaikkei musiikillisesti iske oikeen muhun...) ja wildet veti loistavan keikan niinkun yleensäkkin. Eli onnistuut ilta. Ja helpottunut olo kun se on ohi. Mutta jotenkin haikee fiilis myös. Mutta voin luvata että ei jääny viimeseks juonto hommaks. Yritettän even kans päästä yhten tapahtumaan juontamaan tammikuussa. Olis aika jees päästä sinne. Niin ja idiomatic:in ja Wildejen settilistat löytyy nimmareilla. Ja wildejen keikalta on 670 kuvaa, saa sit nähdä kuin moni niistä on onnistunu. Ehkä just ja just 5 kpl... Huomenna saa nukkua pitkään toivottavasti. Ja täytyy tehdä yks esitelmä valmiiks myös... Ihana powerpoint esitys :D Aiheena "1960-luvun huonekalut"... Niin muuten, saatiin juonnosta positiivista palautetta, mm. "Juonsitte hyvin, käytös lavalla oli asiallista ja muistitte mainita kaikki asiat" "Juonsitte hyvin ja selkeästi, Juonto oli sujuvaa" tai jotain sinne päin...

Kiitokset illasta:
-Alleycats
-Sadie´s imaginary friend
-Idiomatic
-Jann Wilde & Neon Comets
-Ilkka
-Saku&Vilja
-Tiina, Jassu, Noora
-Idiomatic:in Sasja, Meidän mahtava arvonnan onnetar!
-Kaikki järkkärit jotka piti tapahtuman kasassa +kaikki työntekijät yleensäkkin!
-Eve, olit mahtava juonto kaveri!
-Se ihana ihminen joka keitteli kahvia meille. Kuka sitten lienetkin ollut.
-Kaikki ketä en muistanut mainita!
Kiitos hienosta illasta<333
« Uudemmat -