IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
20.5.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 809 (1.7.2008 alkaen)
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 4 (50 %)
Poikia: 4 (50 %)
Keski-ikä
23,9 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Poikien keski-ikä: 23,9 vuotta
Ylläpitäjä
|[-windy-]|
Valvojat
-biitti

Jäsenet (8)

Tasmir|[-windy-]|-biittiAtonicaRenjixvarpCatorra
« Uudemmat - Vanhemmat »

TasmirTraconin jälkihehkuLuonut: TasmirMaanantai 09.02.2009 18:33

^^ Hyviä muistoja conista. Cossi onnistui aika hyvin, mitä kuulin kommentteja... itsehän ei koskaan voi olla täydellisten tyytyväinen :/ Lisäilen kuvia kun löydän.

Ryhmän miittiin en kerennyt ja missasin chocobollinkin :( Aina ei voi voittaa. Onneksi sentään pariin mukavaan ryhmäläiseen törmäsin. Muuten ohjelmassa oli ystävien kanssa seurustelua ja fffightin katselua, joka oli aika suunnatonta määrää tyhjiä höttötaisteluita lukuunottamatta hyvin viihdyttävä ^^ Max ja Jaakko, se meidän suunnitelma pitää toteuttaa jossain vaiheessa. Kuulosti aika houkuttelevalle X3

Ja nyt sitä esitelmää tekemään ._. en aio koko päivää olla täällä.
Whee!

Kiitokset ensinnä kuvia ottaneille! Ilman teitä conventio vaan ei tuntuisi conilta :) Olisin kiitollinen, jos joku mukava ihminen sattuisi muistamaan/tietämään kuvia joukosta, johon kuului suurimman osan ajasta melkoisesti totuttua pidempi Aerith, lyhyehkö Auron ja Yuna :)

Toinen suuri kiitos |[-windy-]:lle ja -biitille sekä muille Final Fantasy Crossplay -ryhmän jäsenille. Oli ilo ja kunnia saada olla mukana :)

Oli hillittömän hilpeää menoa ^^ Loppujen lopuksi on kuitenkin varsin häkellyttävää, kuinka vähän yhden päivän conissa saakaan aikaan :o eihän siinä ehdi tehdä paljon mitään. Etenkään, jos kanssakulkijoilla ei ole mitään ideaa, mitä mahtaisivat haluta tehdä. Pitäisi suunnitella nämä asiat etukäteen valmiiksi. Toisaalta extemporeekin voi kyllä toimia. Koeta nyt siinä sitten päättää :D

Ja loppujen lopuksi ei tullut tehtyäkään paljon mitään. Jänniä nuo conit. Ihmislaumat... Massoittain saman katon alla... Stressaavat hurjasti etukäteen... Tungeksivat tyhjässä... Eivät tee oikein mitään... Kuumakin tulee, ihan turhaa... Silti hauskaa heillä... Vuodesta toiseen samaa harrastavat... On se jännä.

Väkeä näytti olevan ihan mukavasti, ihan älytöntä tunkua ei mielestäni ollut, lähestulkoon koko ajan pääsi kuitenkin liikkumaan johonkin suuntaan. Ohjelmanumeroilla kyllästetyt salit nyt täyttyivät ennätysvauhtia, mutta se oli odotettavissa. Myyntipöytääkin oli jos jonkinlaista, mutta harmikseni en paikantanut mitään mielenkiintoista japaninkielistä mangaa. Toisaalta, miksi niitä edes ostamaan Traconista, kun nettikaupasta saa tod näk jopa halvemmalla.

Animekaraoke oli ehkä mieleenpainuvinta. Ilkeän pitkät jonot estivät kuitenkin useamman kipaleen laulamisen, mikäli siis muutakin oli intoa päivän aikana harrastaa. Toivon, että en särkenyt kovin monen korvia Aerithin ihanalla bassobaritonillani :D Minulla oli aivan huippufiilis, vaikkakin esiintymisjännitykseni johdattamana ääneni värisi ja tärisi melkoisesti, ja sävelkorkeuksien hallinnasta ei meinannut tulla yhtään mitään :)

Tulipahan taas vaihteeksi testailtua myös korkkareita (täytyy myöntää, Aerith on fiksu tyttö, kun ei moisia käytä) ja niiden tuomaa suurta iloa muutenkin jo jalkojasärkevän seisontamaratonin keskelle. Mutta kaiketi kauneuden takia pitää vähän kärsiäkin :P :)

Kaiken kaikkiaan loistava coni! Kiitoksia vielä kovasti kaikille sosiaalisille ilopillereille, jotka vaihdoitte kanssani sanan tai kaksi :) Kiitos myös teille nurkassa angstaaville tikkarin narskuttajille, jotka myös luotte olennaisen osan onnistuneeseen coniin tarvittavaa tunnelmaa. Kiitokset vielä teille kaikille muille tarvittaville ihanille tetrispalikoille, joiden avulla tämäkin rakennelma saatiin onnellisesti päätökseen. *Flash* *Retro Beep* Score!

Aerith approves ^^
Se on ihana, se on kaunis, se on mahtava, se on musta, se on paras, se on kiiltävä, se on juuri sopiva, se on turvasssa, se on laatikossa, se on täydellinen ja se on vihdoin minulla! ^^

Niin mikä?

Siis Yuffieni peruukki omg omg omg \o/ Se on niin kaunis!

TasmirAsu valmisLuonut: TasmirKeskiviikko 04.02.2009 12:21

Nyt on puku kunnossa ja päiviäkin jäi sen verran yli että ajattelin tehdä vielä boonukseksi ton viitan ^^

Edittiä 5.2.
Viitta valmis ^^ Enää täytyy pujottaa naru hanskaan niin kaikki valmista.

TasmirShuriken valmis!Luonut: TasmirMaanantai 02.02.2009 17:18

Yuffieni ase on nyt lopullisesti valmis^^ Aikaa meni viime viikonloppuna kuutisen tuntia ja tänä viikonloppuna maalaamiseen yhtä paljon. Lisäilempä siitä kuvan, kun ehdin sellaisen ottaa. Pukukin valmistuu parin päivän sisällä... enää kengät, säärisuojat ja vyö vaativat tuunausta ^^

TasmirYuffieksi TraconiinLuonut: TasmirMaanantai 01.12.2008 01:11

(http://images1.wikia.nocookie.net/finalfantasy/images/5/50/YuffieCG.jpg)

Päätin siis crossini lopullisesti yksityiskohtia myöten - Kisaragi Yuffie FF7 Dirge of Cerberuksen asulla ja perusshurikenilla.

Kiva että löysin näinkin kivan hahmon täksi kertaa ^^ (suapi lisätä varmalle listalle)

PÄIVITYSTÄ(21.1.):

Valmiina:
Peruukki (varattu, nouto perjantaina. Varalla toinen)
Alusvaatteet
Otsanauha
Housut
Shuriken (maalaus vielä)
Toppi
Hanska (kesken)
Keltainen vyö (kesken)
Ranneke

Hankittu materiaalit:
-säärisuojat sukkineen ja kenkineen
-vyölaukku
-langat
-kengät


Aikataulu:


Viikko 5 viikonloppu:
Shuriken loppuun (maalaus ja tuunaus)
Kengät

Viikko 6:
Hanska, pussi, jalkajutut ja vyöt.
Peruukin nouto (perjantai)

Lauantai 7.2.:
Tracon!!!

Pikkusen tiukaks menee, mutta ei paha. Pienellä adrenaliinilla tulee parempaa jälkeä ^^

http://www.youtube.com/watch?v=HpJsMv3in8w&feature=re...
^Löysimpäs hyvän videon jossa näkyy asun takaosakin. Toi vasemman käden ranneke häiritsee kun se on välillä valkoinen ja välillä tummanharmaa... Tummanharmaan kyllä teen sitten ^^

Edistyy huimasti. Housut parissä päivässä melkein täydellisiksi. Väärää kangasta ei edes huomaa! ^^ Viikonloppunakin tuli shuriken veistettyä ja on maalia vaille valmis. Toppi tulee kait tänään valmiiksi. Hyvä fiilis tästä ^^
« Uudemmat - Vanhemmat »