IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
6.7.2008
Tilastot
Käyntejä: 676 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)

Jäsenet (1)

[RÖNÄ]
« Uudemmat - Vanhemmat »

WyckedSiis nyt oikeestiLuonut: WyckedLauantai 12.11.2011 02:11

Mun celebrity crushit menee aina vaan sairaampaan suuntaan, sanonpa vaan.

Oon ennen naureskellut meen Ellulle kun se on jo tovin ajan intoillut Dustin Hoffmanista näyttelijänä. Siis ei siinä mitään, munkin mielestä se on hyvä näyttelijä, mutta silti jotenkin Ellun innostus siitä vaan on jokseenkin huvittanut mua.

Noh, katoin sitten tässä nyt illalla Yle Teemalta sellasen leffan kun "Keskiyön Cowboy" vm. -69. Jep, leffan nimi on homo, ja aika homoa oli se toimintakin paikoittain kyllä. En olisi meinaan uskonut että 60-luvulla kuvatussa leffassa olisi esim. suihinottokohtaus kahden miehen välillä, vaikkakin vaan niin että näytetään kun toinen äijä katoaa toisen äijän vartaloa pitkin alas....

Mutta siis joo. Dustin Hoffman näytteli leffassa sellasta narisevaäänistä ontuvaa italialaispummia, ja mitä meikä tekee? Olin heti että "Aaaw, raasu. <3" XDD

Ja paitsi tästä reaktiostani, järkytyin myös siitä, että oikeastaan tykkäsin muutenkin tosta leffasta. Vaikka sen loppu olikin surullinen ja mun teki mieli heittää koko hiton töllö sen jälkeen ikkunasta pihalle. Vaikka arvasinkin että se leffa tulee loppumaan just niin mutta silti. Miksi ahagshagdhdgsatfdgh???

Vihaan surullisia loppuja! :(

Mutta oikeesti nyt mä haluan tän leffan:
homoa.jpg

Shintaro[Ei aihetta]Luonut: ShintaroLauantai 15.08.2009 01:02

ostin eilen kolme dvd:tä:

big, isoksi yhdessä yössä
sademies
parfyymi

katoin ton bigin tänään loppuu ja se on aika lepposa leffa. :3 mut tom hanks on iha älyttömän söpö siinä~ XD parfyyminki katoin tänää ja se oli aika mielenkiintone.. :o siis iha hyvällä tavalla.. kattomisen arvonen ainaki!
ja sademiehen katon kristun kanssa jossain vaiheessa. SE ON IHANANANANANANAAAA!!!! *__* ♥ ♥ ♥
dustin hoffman on niin AWWWWWW :<<< ♥

.. oon kehunu tätä joskus aikasemminki... :'DD

kuitenki! hyviä leffoja kaikki ^^
« Uudemmat - Vanhemmat »