IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
13.7.2008
Tilastot
Käyntejä: 1707 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 5
Koko
125 jäsentä
Tyttöjä: 65 (52 %)
Poikia: 60 (48 %)
Keski-ikä
28,2 vuotta
Otos: 73 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,1 vuotta
Ylläpitäjä
raudantakoja
Valvojat
RonssoN, ``Max``, raudantakoja, _SsaMI, Tugeggi

Jäsenet (125)

TePihtervapannu-RopsuJepe666JS_NoirKirousJialbloodDishonestySalbabjarkkkkcaccarellashe_AiTuZSuRonssoNarelee
« Uudemmat - Vanhemmat »

RonssoNAussie TV: Fluoride is poisonLuonut: RonssoNLauantai 07.08.2010 14:40


Olen tässä jo vuosia ennustellut seuraavaa: kunhan tutkimustyökalut joilla aivoja tutkitaan kehittyvät tarpeeksi, tullaan huomaamaan että rokotteet vaikuttavat lapsen aivojen kehitykseen. Eikä mitenkään ihan vähän.

Edistyneimpiä tutkimustekniikoita käyttäen, Pittsburghin yliopiston tutkijaryhmä on nyt sitten löytänyt rokotettujen ja rokottamattomien koe-eläinten käytännössä jakautuvan ryhmiin "paljon autismia" ja "ei lähes ollenkaan autismia". Saa esittää arvauksia kumpi oli rokotettu ryhmä.

Rokotetun eläimen aivoissa havaittiin sama "liikakasvu" kuin autistisen ihmisen aivoissa, sekä sama "emotionaalisen keskuksen" vajaatoiminta, joka yleisesti yhdistetään autismiin. Lisäksi huomattiin että rokotetuilla on mantelitumakkeessaan enemmän opiaattien vastaanottoon liittyvää aktiviteettia.

Mantelitumakkeen, eli amygdalan poikkeamista tehtiin havaintoja useimmiten vasta kuukausia, jopa vuosia ensirokotusten jälkeen. Tämä on myös aikataulu jolla poikkeamia yleisesti aletaan havaita ihmislapsissa.

Tutkimuksen on vastikään julkaissut vertaisarvioitu Acta Neurobiologiae Experimentalis-tiedejulkaisu. Päätoimittaja Tri. Kris Turlejski kommentoi tulosten olevan "hälyttävä löytö", ja tukevan "mahdollisuutta että varhaisiän rokotteet ovat yksi syistä autismiin".

Itsehän haluaisin tässä vaiheessa kovasti tietää että ketä syytetään nyt? Maailmalle on nimittäin hoettu elohopearokotteiden ensiesittelystä saakka, että kyseessä on ihan vitun turvallinen tuote, eikä varsinkaan autismin kanssa ole näillä rokotteilla yhtään mitään tekemistä. Kukahan ottaisi vastuun paskapuheista, nyt kun tiedämme että autismin ja rokotuksien välillä on todellinen, vankka yhteys?

furloughGive Earth A HandLuonut: furloughMaanantai 31.05.2010 02:14

veetuy[Ei aihetta]Luonut: veetuyPerjantai 02.04.2010 00:37

Lies make it better
Lies are forever
Lies to go home to
Lies you wake up to
Lies from the alter
Lies make you falter
Lies keep your mouth fed
Lies till your death bed
Lies
No? Mitä mielikuvia ja käsityksiä sana nostaa alitajunnastasi? Useimmat yhdistävät sanan suoraan hölynpölyyn. Kritiikittömään hörhöilyyn. Foliohattuiluun. Salaliittoteorioista vakavasti kiinnostuneita pidetään tyyppeinä joille "se oikea todellisuus" ei kelpaa, jotka saavat aivokemialliset kiksinsä siitä että uskovat liskoihmisten hallitsevan maailmaa, tai muuta älytöntä.

Onhan näitäkin tyyppejä, mutta he eivät todellakaan ole salaliittoteoreetikoiden määritelmä. Onko yleistäminen muuten vaan niin siistiä, vai mistä siis johtuu, että itsekin törmään jatkuvasti täysin perusteitta naurettavuuteen vetoamiseen ja ad-hominemiin salaliittojutuista puhuttaessa?

Voin kertoa että alkaa tässä vaiheessa pikkuhiljaa rasittamaan. Voisitteko syylliset vähän päivittää näkemyksiänne jo? Olisi kaikille kuuluvien hyvien tapojen mukaista suhtautua ihmisiin, tai heidän tiettyihin väitteisiinsä, sen perusteella millaisia juuri nämä oikeasti ovat. Ei sen perusteella että on olemassa tällainen yleinen käsitys salaliittoteorioista. Yleiseen käsitykseen turvautuminen on niille jotka eivät itse osaa ajatella. Kuka haluaa kuulua tähän jengiin? Mun mielestä asiat pitää osata ajatella itse. Salaliittoja on todistettavasti ollut, joten ennakkoluuloista teorioita vastaan ei yksinkertaisesti ole logiikan sääntöjen mukaan hyötyä.

Muistatteko hissantunnilta Caesarin? "Sinäkin Brutukseni!" Jep, salaliitto, ja todistaa pointtini loistavasti. Varmaan Caesarkin olisi sanonut että heittäkää viiripää tyrmään, jos muinainen foliohattu olisi hälle Brutuksen aikeista yrittänyt ilmoittaa.

Asioista pitää väitellä, ideoiden kuuluu voittaa huonompansa. Miten se onnistuu salaliittoteorioiden kanssa, kun ihmiset tuppaavat tekemään asiallisen keskustelun mahdottomaksi heti alkuun, jos heille ilmenee että nyt puhutaan SELLAISISTA teorioista?

Idioottejahan riittää joka puolella, heitä ei huoleni koske. Se mikä vituttaa, on että ihan fiksuilta ja päättelykykyisiltä tyypeiltä suistuu logiikkajuna, kun raiteille heitetään kapulatermiksi salaliittoteoria. Tässä kohdassa hereillä oleva kriittinen ajattelija taantuu nukkujaksi hiljaisen enemmistön tasolle.

On myös monia jotka ensin naureskelevat, mutta kun pyrin haastamaan sitä suhtautumista, ilmoitetaan että ei asia kiinnosta sittenkään. Ei mielenkiintoa, ei näkemystä. Vitut. Yksikään ihminen ei voi väittää ettei omaisi oikein/väärin-kantaa esimerkiksi ihmisten murhaamisesta. Ja koska alkureaktio kuitenkin oli mikä oli, todistaa sekin että henkilö on oikeastaan vain kykenemätön kiertämään tiettyjä, elämän alusta päähän hakattuja ohjelmointeja. Naureskelu on myös hermostuneen reaktio. Alitajunta tunnistaa aiheen ja käynnistää hehheh-reaktion. Tämä mekanismi pitää oppia tunnistamaan itsestään, jotta sen voi välttää.


Eli korjatkaa ne perseestä revityt kantanne logiikkaliimalla, jos teiltä vielä niitä löytyy. Oikeasti. Mitä hyötyä kenellekään muka on kaikkien salaliittoteorioiden niputtamisesta joksikin negatiiviseksi, tai oikeastaan yhtään minkäänlaiseksi yleisryhmäksi?
Ensimmäinen lomapäivä sitten kesäloman. Fiilis on huipussaan...

Hah.

***

Heräsin tänä aamuna reippaasti yhden jälkeen. Sitten istuin koneella viiteen ja huomasin, että kohta on ilta. Sitä on taas tottunut heräämään kahdeksalta ja viettämään suurimmas osan päivää sivistämässä itseään akateemisen opetuksen ihmeellisessä maailmassa. Ei sillä, mukavaahan se on. Kohta saa laulaa Gaudeamusta.

***

Sain valintani kuntoon, vaikka opon sijainen onkin hieman - miten sen nyt sanoisi - omalaatuinen. Tai no ei omalaatuinen, mutta "vähemmän-asiansa-sisäistänyt-kuin-moni-lukiolainen". Olkoonkin, ettei ongelmia vielä ole ollut. Eikä toivottavasti tulekaan. Tämän vuoden kurssisaalis vaikuttaa lupaavalta, kun 32:n jo suoritetun kurssin lisäksi tullaan lätkäämään yhteensä 37 kurssia, kun vuoteen on mahdollista 40 (8 kurssia/jakso, joita on 5). Tämä tarkoittaa pitkäpiimäistä istumista ja miellyttäviä abien historian tunteja. Sen siitä saa, kun ei osaa päättää ajoissa. Lääkistä varten kemian ja fysiikan kurssit ottavat välillä päähän, mutta sittempä on universumi hallinnassa -.

***

Tutor-homma on sentään kivaa. Ryhmä vaikuttaa ihan mukavalta ja Tutor-toveritkin ovat suurimmaksi osaksi vanhoja tuttuja ja mukavia ihmisiä. Tästä vuodesta tulee parempi kuin viimevuodesta.

***

Nuorten näytelmäryhmä tekee tänä vuonna jonkun ihmeen Tirlittanin, joten sen osalta mielenkiinto on tälle syksylle loppu. Ehkä sitä saattaisi pikku roolin käydä vetämässä, kun ei ole muuta tarjolla, mutta kun toinen mahdollisuus on itse Haukiputaan nurkkanäyttämö, niin valinta lienee selvä. Harmittaa tosi paljon, ettei ehdotuksia Nancysta otettu todesta. Koko kesän valmistautuminen toivomaani Viciousin rooliin haihtui savuna ilmaan. Juuri kun akateemisen sivistyksen rinnalle olisi saanut pienen sivalluksen anarkiaa! Ehdin jopa opetella My Wayn sanat... End is near.

***

Eilen illalla oli hauskaa. Koko päivä kahvipöytäkeskusteluja ja järkyttävyyteen asti vakuuttavia salaliittoteorioita. Tulimme kavereiden kanssa siihen tulokseen, että maailma on paska ja USA valtaa sen pian. New World Order. Vittu. Muutto Lapin erämaihin alkaa kuulostaa yllättävän houkuttelevalta siinä vaiheessa, kun käsivarsiimme yritetään mikrosiruja ängetä. Eikä kukaan usko kun yrittää väittää, että meitä huijataan. Tieto on vittumaista. Kaikki mitä luullaan totuudeksi, pidetään totena hatarinkin perustein, mutta niiden vääräksi todistamiseen pitää olla ylimaallisen pitävät todisteet, että niitä voidaan edes harkita.

***

On ihan kiva kun arki on alkanut. Olen ollut harvinaisen tuottelias kirjoittamaan sen takia, ja elokuun puoleen väliin ehtiessä olen tuottanut enemmän tekstiä kuin koko lukion ensimmäisenä vuonna. On mukavaa kun tuntee saavansa aikaan jotain, eikä vaan märehdi itse pohtien maailman menoa ja vituttuneena siitä, ettei osaa pukea asioita sanoiksi. Yläasteen aikaiset tarinatkin ovat kohta puoliin täysin sähköisessä muodossa kaikkien nähtävillä. Jes.

***

Joko riittää?

***
« Uudemmat - Vanhemmat »