IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
31.8.2008
Tilastot
Käyntejä: 100
« Uudemmat - Vanhemmat »

roosAmo`==((( thxLuonut: roosAmo`Torstai 07.01.2010 21:56

oon kattellu liikaa kun joku nimeltämainitsematon tyyppi (KRHM) on pelannu sotapelejä, nyt ne tulee mun uniin !

ensin näin unta, että pelasin niinkun css, et olin ite se sotilas ja olin ihan huono sotilas. yritin ampua yhtä toista ja kaikki nauro mulle. sitten se ketä yritin ampua, kysy et oonko tossissani. sanoin et jos se ampuu mut ni ampuu ees päähän. sit se tappo mut ja mun suusta vaa roisku verta =(

toinen oli sellanen et oli poppoo menossa tohon pirkkikseen ampumaan kaikki asiakkaat. sain sitte jostai sellasen ison aseen. mentiin sinne sisälle muttei tapettu ketään vaan pidettiin niitä panttivankeina =) sitte poliisit oli tulossa ja mua pelotti, niin lähin ilman kenkiä ulos juoksemaa pururadalle karkuun ? ärsytti kun juoksin niin hitaasti !
Mä näin ihan ihmeellistä unta, olin joku seksuaalirikoksiin taipuva mies, mulla oli täällä kotona joku... No ei siis kammio, mutta kuitenkin että otin nuoria tyttöjä ja poikia tänne, ja tein niille kaikkia sairasta 'D Ironisinta oli, että ne oli trulleja kaikki, jotka 'kidnappasin', tai no sanoin vaan, että "Mulla olis namua tuolla vähän peremmällä....."
No ne trullit oli kuitenkin jotain 15-18 vuotiaita kuitenkin, ite epäilin olevani joku 25-30 tienoilla oleva mies...? (Tärkeä huomio; MULLA OLI PORNOP**LU PARTA 8D<3)

*KÖH* Siis joo. No siis mä tein kaiken näköstä niille, ja en tiedä, mihin ne aina katosi, mutta yhtäkkiä mulla oli taas uus uhri, jolle tein tosi häröjä asioita. Ja HIENOINTA koko unessa oli, että se vaihtui loppujen lopuksi johonkin nostalgiseen Basil Hiiri - mestari etsivä- uneen, joten mietimpähän vain, mitä hittoa mun alitajunnassa liikkuu 8'''DD

Joo. Mutta älkää pelätkö lapset. Tulkaa meille trullaamaan, mä otan mielelläni vastaan kaikki trullit~~ *Evil smirk*

Ja ai niin joo! Siihen mun aikasempaan trullivalitteluun..!!

Trullit tulee täälläpäin ilmeisesti vasta huomenna, etelässä ne tulee viikkoa aikasemmin. Mutta hämäävää, kun tässä ihan lähialueilla joillain kävi trullit jo aikaisemmin. Mutta pitää varata namua, jos ne huomenna tulee (siis ihan OIKEAA NAMUA, Suklaata vaikkapa. ja jossei tule niin sitten syön itse..!)

Ja siirikin tulee huomenna, katotaan Queer as Folkkia<33 Että rällasta tälläkertaa 'D

Ellukinolen sairas!Luonut: EllukinLauantai 07.02.2009 16:20

nään tyhmiä unia... ei kivaa.
« Uudemmat - Vanhemmat »