IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
2.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 4 286
Koko
349 jäsentä
Tyttöjä: 158 (46 %)
Poikia: 191 (54 %)
Keski-ikä
33,1 vuotta
Otos: 227 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,2 vuotta
Valvojat
Heeiin, Kondoomi, good-guy-

Jäsenet (349)

pikkujansuMinnushkalaica[AffPete\MarZa|nippenakkerttonNipelittunenS-uzyJannnee^e-rppajjossu--Sepekyy`kottarainen{wille
« Uudemmat -
Olen paikalla jälleen ja en ymmärrä edes miksi. Toisaalta face__book ei tarjoa samanlaisia mahdollisuuksia ulostaa tietoisuuteenne faktoja elimestäni, joten kärsikää. @Sove toisaalta nauttii, mutta kaikkea ei voi saada. Tällä hetkellä nostelen kiihtyvää tahtia erinäistä tölkkiä (tarkemmin, tölkkisarjaa) huulilleni, josta purskahtaa suuhuni kellertävää-kullertavaa substanssia ja mistä se valuu mahaani. Olenhan maailman suurimpia kullinarsisteja ja vuosikertavirtsat kuuluvat himojeni keskitysleiriin.

Kohta pitäisi laittaa NAHKAmaiharit jalkaan ja ulostatua katselemaan ihmisten kollektiivista typeryyttä. Saan siis kokea vitutusta ja huVITTUneisuutta samaan aikaan, kun laitan kikkeliäni Laikaan.

Näillä sanoilla toivotan teille oikein ikävää iltaa ja mahdollisimman tus-kul-lista kuolemaa jossakin mutakuopassa. Toivottavasti myös pummit työntyvät avohaavoihinne ja olette onnenne orjia loppuun saakka.

Siitos ja hyvästit huomiseen.
tumblr_m82fq2oKPE1qmz9dko1_500_large.jpg
557838_2211347300458_1820672472_n_large.jpg
tumblr_mb0zdioAVJ1rrc81po1_500_large.jpg
6066622668_a7dd9c1d89_z_large.jpg

thnx mahtavast perjantaist, ja nyt ois sit toinen rustokoru haettu! (;

LasdddmsgkoLuonut: LasdddSunnuntai 06.06.2010 13:39

oli eile iha jepaa montuil :)) kiits kaikil siel olleil:)

marsiiw;oLuonut: marsiiwPerjantai 30.04.2010 17:48

pitäs vähä siivoo

si assi meille=)

si voitas ehkä mennä käymää kapes ft.suskimau- =)=)

ps.SAAN KANIN TÄNÄÄ=)=)=)=)=)<3

h0h0,selvänä koko vappu

SÄZY@ pihlisLuonut: SÄZYSunnuntai 21.03.2010 01:11

oli kyllä harvinaisen muikeaa, nyt mä sitten odottelen paria imartelevaa kuvaa juhlakansasta jotka löytyy mm. päivin kamerasta (ja kans päivin ottamina et laatukamaa tulossa).

Nii ja jos joku ei viel tienny ni viivin seksuaalinen suuntautuminen on koirat tätä nykyään: tervetuloa seuraaviin bileisiin.

Nii ja jos nyt iha tarkkoja ollaa ni vihreet aurinkolasit EI näytä fiksulle punasten hiusten kaA, hupaisahko lopputuloshan se toki oli.

pihlajanmäki on vähä ku maltsu jos iha tarkkoi ollaa :)

-noorasi[Ei aihetta]Luonut: -noorasiSunnuntai 28.02.2010 17:19

aattelin pitää tipatont vappuun asti

ja kyllä muute pystyn :D
ainakin 3 kertaa ajettiin meidät alas sieltä ja kerran sohvalta ;< tämä ei käy päinsä, tarvitsemme paikan jossa pöydillä tanssiminen on hyvinkin suotavaa.

mutta oli silti kivaa taas. ja rahat meni niin että hujahti. onneks äiti lupasi sponssata mulle niitä pianoharjotustunteja ni ei tarvii ainakaan siitä huolehtia. vois männä sinne starbucksiin kerjäämään töitä.

eilen yks nainen tuli sanomaan meille "moikka" kun kuuli meidän puhuvan suomee. sil oli kuulemma suomalaisia kavereita. ja ylisti sitä miten suomalaiset tytöt on kauniita. no oltiinhan me.

ja sitte myöhemmin jotkut jätkät tuli kiroilemaan meille suomeks. kyllä ne ensin kysy "mita kuuluu", vastaus "kiitos hyvää", "FINLANDIAAA!!" jopas innostu. ja sitte vittuperkelesaatana.

hha, ja eilen yritin opettaa joannaa sanomaan pylly. sain niin päivän parhaat naurut. en tajua miksei se osaa sanoo yytä, vaikka kuinka yritin et y y y y y y ni se vaa u u u u u. "bullu".

ja näin sitten unta kaiken maailman tyypeistä jotka tuli puhumaan mulle suomea, suomen suurlähetystöstä joka olikin vaan pikkuinen koju, jossa istui nainen kenelle puhuin ensin englantia koska sekin puhui mulle mutta sitten kun se puhui jollekin toiselle suomea ni olin et no mitä vittuu. oisit heti sanonu.

tyttölapsijau.Luonut: tyttölapsiSunnuntai 08.11.2009 21:22

olipa joo viikonloppu ja hiton kiva sellanen. ((:
mitä nyt eilen alkoi tanssiaskeleet heittää loppuillasta ja ylläriylläri mä aiheutin mun pikku blondiviiveen takia aika hämmentävän tilanteen :D
Muuutta mitäpä pienistä, sain taas kerran hyvät naurut ja sitäkin paremman krapulan<123
Vähän kyllä vituttaa ettei oo koko viikonloppuna saanut aikaseks yhtään mitään fiksua. Mut jos sitä huomenna sit. (:
Ja nyt vois lähtee kokeilee nukkumista (jos mä vielä muistan miten se tapahtuu) ni jaksais huomenna herätäkin ajoissa.
« Uudemmat -