IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
21.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 112
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 5 (56 %)
Poikia: 4 (44 %)
Keski-ikä
19,4 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 18,6 vuotta
Valvojat
j-enna`, ja`nika, Akvilina, ||TooTroo||, tervapannu, igga, TSU-, ^heijari

Jäsenet (9)

Akvilina^heijarij-enna`TSU-ssussu`iggaja`nikatervapannu||TooTroo||
« Uudemmat - Vanhemmat »

runjaMulla kaikki hyvin on.Luonut: runjaLauantai 17.10.2009 16:04

Mikään ei saa mua luovuttaan
Et voi mua satuttaa
Et voi pilata mun fiilistä millään
Mul on kaikki hyvin tänään
Mikään ei saa mua luovuttaan
Et voi mua satuttaa
Et voi pilata mun fiilistä millään
Mul on kaikki hyvin tänään.

jjonToS @ Los RingusLuonut: jjonTorstai 08.10.2009 16:44

Töttöröö!

Travesty of Sympathy @ El Gringo 7.09.2009
klo. 21.30-22.15


Lähdettiin n. klo. 17.30 treenikämpältä El Gringoon. Olimme yllättyneitä lähtöajankohdan aikaisuudesta, olimmehan yhteisesti päättäneet että lähdemme ennen puolta, mikä meidän kellonlukutaidoillamme oletusarvoisesti tarkoittaisi ainakin klo. 18.00. Jouduimme resurssien puutteen edessä (lue: Juhon (basistin) auto on hajonnut ja Mika (vokalisti) halusi ryypätä keikan jälkeen) viemään kaikki kamppeet yhdellä autolla. Tällainen toimenpide vaati kahta edestakaista reissua + yksi ylimääräinen reissu takaisin Juhon kotiin paskallakäynnin & varabassonkielien noutamisen merkeissä. Tästä suoriuduttuamme köröttelimme takaisin keikkapaikalle ja tutustuimme takahuoneen palveluihin, joihin kuului esim. tuolit kahdelle ihmiselle, wc & rasvainen keittiönlattia. Takahuoneessa virittelimme kitaraa Änssin (kitaristi) kanssa, ja kun paikalle saapui rytmiryhmä Juho & Tzmägä, (rumpali) kävimme läpi kappaleen "Et ole kaunis" kielten rämistessä ja jalan hakatessa tahtia.
Pian olikin jo aika lähteä lavalle rymistelemään. Alkukankeuden jälkeen (Änssi ei meinannut saada ääntä ulos vahvistimesta), aloitimme kappaleella "Jotain puuttuu", joka on suomenettu versio demoltamme löytyvästä kappaleesta "Two Seasons". Fiilistä pidimme yllä parhaamme mukaan, mutta joissain kohdissa yritimme soittaa myös oikein. Rymistelyt rymisteltyämme saimme kuulla pariltakin taholta kommenttia siitä, että miten noin vähän keikkaillut bändi vetää tuollaista lavaesiintymistä (tämä oli järjestyksessä kolmas keikkamme tällä kokoonpanolla)! Siinä nousi kusi niin lähelle päätä, että silmistä jo näki keltaisia aaltoja kun päätä vähän heilautti. Lopullisesti kusi nousi päähän kuitenkin vasta siinä vaiheessa, kun saimme tietää että jokainen bändin jäsen saa kaksi ilmaista artistikalajaa ja kun lunastimme ensimmäisen keikkapalkkiomme ikinä.
Noh, se meidän esiintymiisestämme. Soittihan paikan päällä eräs toinenkin yhtye, Nummirockissa ja Venäjälläkin soitteloomassa käynyt poppoo...
Menimme porukalla katsomaan Process Pain:in keikkaa, joka osoittautui aivan mahtavaksi. Pojat soitti todella tiukasti yhteen, ja vaikka varoittivatkin että saattaa kuullostaa hassulta kun toinen kitaristi on intissä ja tänään mennään vaan yhdellä kuuskielisellä, ei ainakaan allekirjoittanut huomannut mitään "hassua" koko keikan aikana!
Keikan puolivälin saavuttua, keksi Mika ideoista parhaimman! Viemme PP:n laulajalle, Jasulle, olusen lavalle. Mies näytti olevansa todella tyytyväinen kun sai kaataa kurkkuunsa tuota elämän nektaria, tuota janonsammuttajien aatelia, tuota makuhermojen kutkuttelijaa ja nautinnon lähdettä. Olut, tuo kaikkien janoisten sankari, ystävä ja murheiden hukuttaja, jota juodessa voi päänsä sisällä kuulla kuinka purot solisee ja..
- Noniin Tzmägä! Eikö me sovittu että mä kirjotan tän tekstin
- Olutta?
- Joojoo, olutta. Olutta saat kaupasta, käyt sieltä hakemassa!
- OLUTTA!

Joo, anteeks tosiaan tuo äskeinen, toi meidän rumpalipoika vaan ku on tommonen intohimoinen oluen ystävä.
Mutta takas asiaan. Innostuimme jopa pittamaan keikan aikana, vaikka emme tienneet onko se edes sallittua pienessä baaritilassa.. Noh, ainakaan kukaan ei viitsinyt/halunnut/uskaltanut tulla puuttumaan koko touhuun!
Keikka meni kaiken kaikkiaan hyvin, kaikilla oli mukavampaa kuin Putte-possun nimipäivillä!

Erityiskiitokset:
- Marko Perälä,
- Jani Pakkala,
- Joona Hokkanen,
- Process Pain
- Volume
- El Gringo
- v4
- kliseepaskana täytyy tietenkin kiittää yleisöä! Tai oikeastaan mitään kliseepaskaa ei ole nyt edes kyseessä, sillä yleisö saa oikeasti hyvän tunnustuksen mukanaolemisesta, tuitte hyvin tätä pientä pellepoppoota!

settilista: (eli "STEista Los Ringus)

Intro: Yeah, I I I'll Do it (v4)
1. Jotain puuttuu
2. Valehtelija, valehtelija
3. Et ole kaunis
4. Memento
5. Kasvot kohti itää (raiskaus-versio)
6. Mies haastoi Jumalan
7. My Reality (tämä meni nyt vielä englanniksi, mutta ehkä jo ensi keikalla suomeksi.. katsotaan.. jjoo! )

Kaiken kaikkiaan Travesty of Sympathyn ensimmäinen keikka El Gringossa oli todella mahtava, merkityksellinen ja mieleenpainuva kokemus. Ja ennen kaikkea tämä keikka oli kauan odotettu tapahtuma bändin kesken. Lisäksi, koska keikka oli ensimmäinen josta oli oikein palkkakin luvassa, olimme todella otettuja. Kyse ei todellakaan ole siitä, että oltaisiin rahanahneita paskoja, tai siis ollaanhan me sitäki oikeestaan, mutta enimmäkseen siitä palkasta teki mahtavan se, että tuli ainakin itsellä tunne siitä, että joskus vielä tätä saa tehdä työkseen... Sen näkee aikanaan.
Mutta nyt, ensi perjantain Sumpun keikkaa odotellen, mahtavissa fiiliksissä piehtaroiden, niskat kipeänä kärvistellen sekä keikkapalkkio taskussa poltellen, viimeinen iso KiiToS!

jjon // Travesty of Sympathy
Making hevitb mielekästäb since 2008!

anjj[Ei aihetta]Luonut: anjjSunnuntai 28.06.2009 01:23

Aamulla vtutti,
sitten oli kivaa,
sitte vähän vtutti,
sitte oli supakivaa,
sitte alko paha vtutus,
sitte piristyi,
sitte se alko uudestaan,
sitte piristyin,

JA NYT ON HYVÄ FIILIS.

// http://sieni.us/?id=17
Eheheheheee.

jjenspuuKESÄÄ!Luonut: jjenspuuLauantai 30.05.2009 18:50

TÄÄLT TULLAA KESÄ <vink>

todistus: keskiarvo: 7.4-7.5 ::D

vika päivä 7 Deenä : <

Kiitti kaikille luokkalaisille tästä vuodesta &lt;pusu&gt;

mut iha hyvä fiilis &lt;vink&gt;

37mm[Ei aihetta]Luonut: 37mmTiistai 07.04.2009 22:20

Oon pitkästä aikaa taas oikeesti hyvällä tuulella ja hymyilyttää. Tää on aika kivaa ja tähä vois vaik täyspäiväsesti tottua! Vaik sikäli ois iha hirveesti kaikkee mitä pitäs miettiä ja suunnitella ja tehä, ni nyt just ei jaksa ottaa ressiä. Ja lomaki alakaa kohta! Oon saanu kutsun kaksille 18v synttäreille, ni mahtaa tulla jännää. :D

Näist merkinnöistä tulee just nii tavallistaki tylsempiä ko ei oo oikeestaa muuta sanottavaa, ko et mulla on hyvä fiilis. Hmmh.

U2-Electrical Storm <3
« Uudemmat - Vanhemmat »