IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
22.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 872
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 6
Keski-ikä
26,2 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,2 vuotta
Ylläpitäjä
ruis

Jäsenet (6)

-Hallucion--Inanna-Ilosimpukkaruis
« Uudemmat - Vanhemmat »

SaneBullyLuonut: SanePerjantai 24.05.2013 02:06

Koulutyöt saa taas odottaa, koska näiden mun no-life blogien kirjotus on tärkeempää<3

Nyt astun diippiin shittiin, mut en välitä koska en koskaan ole pyydelly anteeks mielipiteitäni, enkä ajatellu aloittaa nytkää.

Paljon on puhuttu kiusaamisest ja kuinka se pitäis lopettaa ja kaikki kiusaajat tappaa ja vesikiduttaa.
Mut mun mielestä on korkee aika et joku käsittelis tätä asiaa vähä toiseltki näkökannalt, kun vaan kiusattujen näkövinkkelist, joihin sit kaikki moraalihomot voi tulla jakaa tekopyhää sympatiaansa...
Siis nää samat tekopyhät hinurit, ketkä katto vierestä ku jotain kiusattii, mut ei tehny mitään ja luulee sen korjaavan kaiken, jos ne netissä toivottaa jaksamisia. fuarkin dumb cunts.

Ja kiusaamistilanteen väliin menolla tarkotetaan siis IRL tilannetta, ei sitä että netissä pääse pitämään kiusatun puolia lols

Useimmat kiusatut on ominaisuuksiltaan omegoja, koska on täysin tietämättömiä, miks on joutunu siihen asemaansa.

Tässä blogissa, ennemmin ku vaa yritän haukkuu kaikki kiusaajat lyttyyn et ne lopettais kiusaamisen, paneudun siihen asiaan jonka kaikki on unohtanut: miksi kiusattua kiusataan? Voisiko kiusatussa koskaan olla mitään vikaa? Vai onko koko muu maailma vain niin perseestä, ettei huomaa kuinka ihana ihminen olet. <--- strong sarcasm bro

Käytätte niin paljon aikaa muiden syyttelyyn, kuten et on mainonnan syytä et ootte läskei, ettette huomaa mitää vikaa itsessänne

Useimmat ihmiset ei tajuu sitä tunnetta joka voi ottaa valtaansa väkevimmänkin miehen, ku ollaan porukassa ja jostain ilmestyy aina se yksi kehari joka ei tajuu mistään mitään ja on muutenki perseestä ja vaikkei olis mitään henkiläkohtasta sitä vastaan tai aikomusta murskata sitä henkilöä henkisesti, mieleen saattaa juolahtaa hauskoja asioita ja lauseita, joilla voit pilailla sen toisen kustannuksella ja saada samalla naurut muulta porukalta. Ei siinä vaiheessa kauheesti kiinnosta et pitääkö tää yks sad cunt sua sen sankarina, vai ne kymmenen Alfa-Makee sun ympärillä.

Sanon sen nyt suoraan: HEIKOT tulevat kiusatuiksi, simple as that u mad?
Oletteko koskaan nähneet kiusattavan ketään joka on hyvässä fyysisessä kunnossa, suosittu hameväen keskuudessa, paljon kavereita ja ostaa kaikki vaatteensa Calvin Kleiniltä?

Mutta oletteko koskaan nähneet kiusattavan ketään, joka ei koskaan puhu mitään ja silloinkin kun puhuu, mumisee jotain hepreaa, pukee anime T-paitansa kouluun, eikä koskaan naura ja ostaa kaikki vaatteensa desuConista?

Jos sinua kiusataan, sinussa on todennäköisesti jotain vikaa. Ja olet kaiken lisäksi vieläpä aivan vitun omega-tier, jos et huomaa mitä sinussa on vialla.
Don't get me wrong, kannustan erilaisuuteen, mutta on monenlaista erilaisuutta.

esim. se, ettet dokaa joka viikonloppu, on hyvää erilaisuutta.

mutta se, että pukeudut Narutoksi koulupäivää varten, on huonoa erilaisuutta. (Gokuks pukeutuminen on eriasia, se ois vitun eeppistä. Naruto on phaggot)

Kouluaika on ihmisen synkintä aikaa hyväksynnän kannalta, mutta koulupäivä on vain n. 8h mittainen. Mua ei kiinnosta vittuakaan minkälaiselle pornolle runkkaat himassas, mut ei ole vaikeaa edes yrittää esittää normaalia kahdeksaa tuntia.
Yes, yes, erilaisuus on kaunista yms mutta jos haluat tuoda Warhammerisi kouluun mukaan, ei kannata ihmetellä miksi sinua kiusataan. Ihmiset ovat ahdasmielisiä, eivätkä hyväksy useimpia asioita mitä haluat tehdä. Deal with it. Nyt tähän vois heittää jotain Raamatust lainattuu settii, kuten "Se joka ei ole itse tehnyt syntiä, heittäköön ensimmöisen kiven"
Sama koskee kiusaamista: "Se joka ei ole syyllistynyt ennakkoluuloihin, heittäköön ensimmäisen kiven"

Jokanen miestä olis potentiaalinen kiusaaja, mut joiltain vaan puuttuu se sosiaalinen status toteuttaakseen sen.

Ja se että kaikki mustamaalarit muistavat aina mainita kiusaajien huonosta itsetunnosta, kateudesta ja perheongelmista, on paskaa.

Kiusaajilla on kavereita, sinulla ei, joten todennäköisesti sinulla on heikompi itsetunto.

Koko koulu nauraa sinulle. Yeah, kateudesta se johtuu.

Kun puhutaan vakavista perheongelmista, puhutaan faijan viikon mittaisista ryyppyreissuista, jotka päättyvät aina äitin joutumiseseen nyrkin ja hellan väliin. Ei tällaisella henkilöllä ole silloin aikaa pilata jonkun toisen elämää, vaan on siihen liian masentunut.

Mitä olen kuullut, kiusatuilla on keskimäärin enemmän perheongelmia ja se on yksi syy miksi heitä kiusataan.

Ja tän tarkotus oli vaa herätellä kiusattuja todellisuuteen fantasiamaailmastaan, joka on ensimmäinen askel asian korjaamiseen

Yleisesti ottaen kiusaajat eivät ole niin pahoja ihmisiä kuin luullaan. Mitä oon päässy juttelukontaktiin asti muutaman kanssa, ihan hauskoja ja mukavia ne on ollu.
Mut se on todennäkösesti johtunu siitä etten oo menny niiden luokse paita pääl jos lukee "I'm a level 80 Paladin". Tajusin onneks laittaa hupparin siihen päälle.

Kaiketi yritän sanoa, et elämä on rankkaa, varsinki nuorilla kun viel etitään itseään ja oma asemansa ja arvonsa täytyy todistaa. Pärjääminen täs yheiskunnas on luotu vahvoja varten, sekä henkisesti että fyysisesti u just gonna have to accept that nigga.
Voit valita olla kynnysmattona muille koko loppuelämäs ajan tai sit ottaa tilanteen haltuun ja lopettaa pyytelemäst anteeks olemassaoloas, jos sä et kunnioita itsees, ei kukaan muukaan kunnioita ja se on saletti ku et mun oikee hauis on isompi ku vasen.
Teidän vähemmistöön kuuluvien, ketkä satutte pitämään asioista joita useimmat ihmiset pitää outoina, täytyy vaa muuttuu. Ainaki niiks muutamaks tunniks jotka joudutte viettämää toisten ihmisten parissa. Se ei auta mitään et kirjotatte nettiin LOPETTAKAA KIUSAAMINEN!!!

Ja itsetutkiskelu on myös hyvä vaihtoehto, mielummin ku itsesääli... tai itsemurha.
Saatat ajatella et oot täysin normaali ja pidät normaaleista asioista ja teet normaaleja juttuja ja pukeudut normaalisit ja näytät normaalilta... vaik todellisuudes pidät boffaamisest, postaat videoita nettiin joissa panet Barbaraa (true story), pukeudut Jedi-mestarin kaapuun, etkä kiinnitä vähäisintäkään huomiota ulkonäköös.
Oot heikko yksilö, jota muuta ihmiset käyttää vaan ponnistuslautana kohottaakseen omia pisteitään.

Urheilulla ja pukeutumisel saa jo paljo pisteitä, mut nekään ei auta, ellet pysty muuttaa asennettas.

Eräässä elämänvaiheessani tajusin olevani perseestä, ensin vajosin itsesääliin, sit aikuistuin ja aloin miettiä mitä teen väärin. Aloin miettiä kaikki niitä asioita joita must oltii sanottu ja miks ne sano. En heti ajatellu et nei ei vaa pysty diilaa mun täydellisyyttä ja on kateellisiii. Nielin ylpeyteni ja tajusin miks ihmisii oksettaa mun läsnäolo, muutuin täysin ja sitä poikaa ei enää ole. Nää ihmiset huomas sen ja yhtäkkii niiden asennoituminen mua kohtaan muuttu.

Ennen kaikki nauro mulle, nyt mä nauran kaikille.

u mad?

PS. fuck u hard cunts ketkä luulette et ainut tapa päästä kiusaamisest eroo on vetää koko maailmaa turpaa ja käydä vakivaltaseks. Sitä Hitler teki. Se ei päässy taidekouluu ja päätti kostaa antamal ilmasii suihkui kaikille vähemmistöille.
Sure sitä sen jälkee toteltii, mut ei vissii kovin moni siit oikeesti pitäny.
Olkaa sick cunt. Kukaa ei haluu vittuilla sick cunteille, koska ne on niin mukavii ihmisii
« Uudemmat - Vanhemmat »