IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
29.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 642
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 1 (50 %)
Poikia: 1 (50 %)
Keski-ikä
21,3 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 21,3 vuotta

Jäsenet (2)

Annestiina_Ultima^
« Uudemmat - Vanhemmat »

_Ultima^Propaganda Answer SpeakLuonut: _Ultima^Maanantai 24.08.2009 12:32

23.08.2009 22:19 <BabyCat> mitä vittuu sä kakara yrität selittää mulle??!!?? en ole mitään sanonu sulle siten sen ku oltii kimil ku lähit angstaamaa... -.-'' xDD voisit lopettaa ton vitun mustasukkasena olemisen ku tiedät ettet mua saa enää ikinä! xD ja mitä vitun välii sil on mitä mä teen elmäni kanssa?? ei sulla oo minkäänlaista vaikutusvaltaa mun elämään etkä voi puuttuukkaa siihen! :DD it doesn´t matter a shit if we´re friends or not, i might be even better off without you. you just want to ruin my life!
23.08.2009 22:21 <BabyCat> so leave me alone!! thanks. you cannot ruin my life anymore :DD i have AT LEAST one guy who stays by my side, and thorugh that, i get many more people. i have jesse/kimin kämppis), jani, jani, verner(ei rassen velipuoli), ira, fiona sun muut. joten sun ei tarviii edes vaivautua yrittämään, koska se ei onnistu :DDD koska kimi auttaa mua jos ei kukaan muu :D ja se riittää mulle :)

ja vastaushan tunnetusti kuuluu:

24.08.2009 09:29 <_DiscoStick^> hahahahahahha tonko pitäis tuntuu jossain? :'DDD en oo ikin kuullu keltää mitään NOIN säälittävää xDDDD very well :D if it's what you wish so be it, but don't come ask me help anymore :P


juu juu ja niin tunnetusti myöskin: mä odotan edellee taas sen max kuukauden ja katon vierest ku sulle käy aina kerta toisensa jälkee jotain ja sit sä meet itkee jollekki muulle, jos sä et oo tajunnu ni se on väistämtöntä ;P mä sanon tän viimisen kerran ääneen: Älä tuu pyytää Multa apuu siinä vaihees enää ku oot paskas tilantees, sun pelis on Ohi. ;)
« Uudemmat - Vanhemmat »