IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
31.10.2008
Tilastot
Käyntejä: 751
Koko
2 jäsentä
Poikia: 2 (100 %)
Keski-ikä
26,2 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 26,2 vuotta
Ylläpitäjä
Metalsnake

Jäsenet (2)

MetalsnakeLegioona
« Uudemmat -

MetalsnakeTyötä tekevälle.Luonut: MetalsnakeSunnuntai 16.02.2014 13:24

On siitä näköjään aikaa kun on viimeksi ollut töissä ja nyt sen todellisuuden sitten muistaa aika elävästi, nyt kun on takaisin "sorvin ääressä"... tai paremminkin työstökeskuksen tällä kertaa.

Olen nyt jo 1,5kk ollut töissä ja se työkuva on muuttunut aika paljon viime kerrasta joka osa-alueella, mukaanlukien työilmapiiri, vaikkakin työpaikka on sama. Tietyt hyvät asiat ovat säilyneet ja suurimmassa osassa näitä atribuutteja on tapahtunut suuri parannus; palkkataso on korkeampi, työt ovat paljon paremmat ja tuottavammat, työilmapiiri on rento ja erittäin mukava, pomon kanssa voi vieläkin heittää läppää missä vaiheessa tahansa (ja sehän siinä paikassa kyllä lentää), enemmän "vapaa-aikaa", ei siis tarvitse koko työpäivää olla kädet kammissa ja vivuissa kiinni ja nyt työmatka on sen verran lyhyt, että autoa ei tarvitse lähteä raappaamaan tahi käynistelemään päästäkseni töihin. Ainakin talvella siihen kuluu paljon enemmän aikaa kun autoa kaivaa lumen alta pois, putsaa lasit ja ajaa töihin, kuin että yksinkertaisesti otan apostolin kyydin ja olen jopa paljon aiemmin perillä jalan kuin autolla.

Ekat pari kuukautta töihinmenosta on aina ollut hieman vaikeita, eikä tämäkään kerta ole poikkeus, muuttoon meni yksinään sievoinen summa ja uuden kodin kuntoonlaittamiseen/kalustamiseen meni oma osuutensa. Nyt kun tuloja on enemmän, huomasinpas että verojakin on alkanut kiskomaan välistä huomattavan paljon enemmän siitä lähtien kun olin viimeksi töissä, verottaja on muuttunut suorastaan riippakiveksi pelkästä piikistä pers-lihassa. Miten prosentti voi nousta 6 yksikköä, vaikka tuntipalkka ei ole noussut kuin vaivaisen euron? Mutta eihän se mikään ihme ole tässä valtiossa kun on nuo kuuluisat apinat siinä suuressa pylvästalossa päättämässä meidän asioista, meiltä kymättäkään.

Se asenne minkä olen ottanut mennessä työelämään uudestaan, on ihan erilainen kuin mitä viimeksi. Töitä olen painanut huomattavan paljon enemmän ja suostunut jopa viikonlopputöihin mielellään. Se on kyllä varma että nuo aavistuksen korkeamat tulot eivät vaikuta siihen miten paljon kusi alkaa nousemaan päähän, ainakaan tavallisesta poiketen :P Se on ainakin varma, että jo muutaman vuoden sisällä en asu enää yhdessäkään vuokrakämpässä tämän jälkeen, koska vuokrarahat on sellainen vara jota et koskaan saa takaisin kun se on mennyt vuokrafirmalle jemmaan.

Ideahan on, että joku päivä muutan vielä omakotitaloon, jossa säännöt ovat kokonaan minun omia eikä kenenkään muun määrittämiä, kuten näissä kämäsissä vuokrakämpissä. Jos esim. tulen yömyöhään töistä ja olo on saastainen, talonyhtiöstä löytyy takuulla kyrpää ohttaansa kasvattanut naapuri, joka valittaa asiasta. Siinä vaiheessa hänen majesteettinsa voi nuuhkaista peräpäätäni kun väännän tuhdin puhalluksen sitä itseään valittajan pahaa-aavistamattomiin sieraimiin. Omakotitalossahan ei tämmöisiä arkisia ongelmia ole, seinien takana on joko omia huoneita tai ulkoilmaa, ei naapureita.

Koska olin pois kaupungista vuoden ajan, kuviot ovat ehtineet hajota sen verran, ettei enää tiedä missä on menoja ja mistä etsiä itelle ajanvietettä, muualta kuin kesäviikonloppuisin kavereiden kanssa taistelukentiltä. Tässä on nyt keksittävä muutakin kuin kotona löhöilyä ja viikonloppuisin rellestämistä jo näin kevään alla. Ihmisiä tunnen suhteellisen vähän ja piirit ovat melko harvat sitten viime kerran. Uusien tuttavuuksien löytäminen ei ole siis niin tehokasta kuin se joskus oli, eli nykyiseen elämäntapamuutokseen on ehdottomasti lisättävä ihmisten ilmoilla käynti, eikä pelkästään kapakoissa. Se mistä aloitan, on monimutkainen tapa, sillä mitään selvää paikkaa tai aikaa ei ole ja sellainen on melkein joko järjestettävä itse tai pitää yrittää bongata lehdestä jotain muutakin kuin niitä ylimitoitettuja suviseura-kokouksia, joilla ei ole mitään tekemistä terveen järjen kanssa, kuten ei uskonnolla yleensä ole. Pointtina on, että on osallistuttava moniin eri tapahtumiin, nyt kun suureen osaan on jopa varaa ja intoakin.

MetalsnakeDas joulu ja uusi vuosi.Luonut: MetalsnakeTiistai 24.12.2013 17:36


On taas se vuodenaika, jolloin ihmiset säntäilevät kauppoihin ja ostelevat kaikkea enenmmän tai vähemmän turhaa krääsää perheellee, sukulaisilleen ja kavereilleen. Minulle nämä "pyhät" merkitsevät vain sitä, että saan olla edes jonkun aikaa vapaana arjestaja kaikesta siitä jonninjoutavasta pakosta mitä joskus historiassa on luotu ihmisille mielen nostattamiseksi. Toki olen luvannut ostaa muutamalle kaverille lahjat ja niin ostankin, lupaus on lupaus.

Joulu ja uusivuosi ovat myös hyvä syy lähteä kavereiden kanssa irrottelemaan arjesta kapakkaan tai jonkun kaverin kämpille. Ennnemmin jopa jonkun luona, kuin jossain klubissa tai kapakassa, siellä nimittäin on niitä kirkuvia teinejä ja jallun-pihtaajia, joitka omalla pienellä tavalla käyvät hermoille. Kuuntelisin mieluumin rotan kirkuvan kun se palaa hengiltä kuin näitä ihqudaa-teinejä joita ei pahemmin hyvät tavat ohjaa. Joko sitä on tulossa vanhaksi tai nuoriso on menossa erittäin tyhmäksi. En tiedä, voi olla kumpaakin, päättäköön kukin itse. Muutenkin kun vertaa sen ikäisten käyttäytymistä mitä se oli n. 10v. sitten ja nyt, voin hyvillä mielin sanoa että ennen porukka osasi käyttäytyä paljon paremmin.

Armeijassa ollessani sain huomata miten kuritonta porukkaa sieltä löytyi. Suurin osa morkuloista oli niin kuritonta ja pilalle hemmoteltua, että hävetti olla siellä seassa keskimäärin 6v. kaikkia vahempana. Ainakin mitä muutaman tyypin käytöksestä tulee mielee, näiden isänä oisin antanut huolellisesti selkään. Ja samanlaisia tyyppejä näkee kaupungilla vielä enemmän. Jo se että jätkät ovat nokka pystyssä kulkevia "muka-tiedän-kaiken"-tyyppejä, tytöt ovat vielä pahempia, valtaosa on paluupisteen ulkopuolella siitä miten hemmoteltuja kakaroita sitä onkaan nähnyt. Joukosta löytyy järkeviäkin ikäluokan edustajia, mutta ne ovat niin harvassa, että on todennäköisempää löytää neliapila talvella. Näiden kakaroiden takia ei aina jaksa lähteä mihinkään klubille minne kaverit silloin tällöin onnistuvat minut raahaamaan. Mutta onneksi siinä on myös hyväkin puoli seurata näitä nuoria tolloja/Darwin-awardin voittajia: sitä vaan tulee niin hyvä mieli kun tietää että joillakin se älykkyysosamäärä hipoo kengännumeroani ja voin hyvillä mielin todeta että onneksi sitä oli jo tuossakin iässä sen verran älykkäämpi ettei edes tullut mieleenkään käyttäytyä kuin 5v. es-jonne. Siksi kai sitä on ollut sinkkuna sen verran pitkään, koska sitä tuntee jo olonsa tosi vanhaksi samassakin ikäryhmässä hyvin usein.

MetalsnakeLuottamusLuonut: MetalsnakeSunnuntai 24.03.2013 01:11

"Voin ehkä olla tavallinen ihminen, mutta olen yksilö. Katson mielipiteitä kuin ne olisivat tippoja valtameressä, sillä omanikin on. En esitä mitään, sillä olen oma itseni. En välitä olevani kukaan muu, vaikka idoleita ja alter-egoja on muutama. Moni ei ehkä tätä ymmärrä, mutta olen kuka olen, sitä ei kukaan voi muuttaa mikä olen, ja kuka olen. En aina halua olla oma itseni, mutta niin sen on vain oltava, ja se on oleva luotettava, luja-tahtoinen, yksin ja vailla tiedettyä tulevaisuutta. Tiedän mitä voin olla, mutten tiedä mitä tulen olemaan, tiedä miten sen tehdä, mutten mitä. Haluan olla oma itseni, en mitää enempää, en mitää vähempää."

Vaikka elämä on opettanut minulle sen, että pitää pitää kiinni siitä mihin uskot ja mikä pitää sinut oikeilla raiteilla, uskon kovasti siihen, että oikeat ihmiset ovat avain siihen. Ja vaikka olisikin osa kokonaisuutta, olen silti omalla tavallani uniikki, sillä yksikään tippa ei ole identtinen toisen kanssa, vaikka olisikin samanlainen. En havittele mitään mikä olisi omien kykyjeni ulottumattomissa, haluan vain sen mihin pystyn. Vaikka olen vain yksilö, ääneni kantaa kauas ja kaikuu vuosia kun kuolen, jos teen oikeat valinnat. Olen vain ihminen, mutta pystyn siihen mihin kuka tahansa muukin pystyy, eli ajattelemaan laatikon ulkopuolelta, mikä tuntuu olevan sankarivoima näinä päivinä. Vaikka olenkin yksin, tiedän monien tukevan minua, ja vaikka olisinkin kokonaan yksin, pystyisin silti samaan, vaikken yhtä heikosti, sillä kaverit ja ystävät ovat niitä jotka määrittävät yksilön elämän todellisuudessaan ja siinä mitä on olevinaan.

Kaverit ovat kavereita mutta tosiystävät tunnistaa vain kun pääsee heidän päänsä sisään heidän omalla luvallaan. Se on vaan tosiasia että ystävän tunnistaa monestakin asiasta, minkä hän ei voi jakaa edes kavereiden kesken, saati sitten tuntemattomien. Ainakin kantapään kautta on tullut opittua se, että ystävä ei arvostele sinua, ei tuomitse, ei morkkaa, vaan auttaa vaikkei välttämättä tiedä sitä, tai ainakin myöntää sen, sen sijaan että alkaa selittelemään tekosyitä miten oilisi voinut auttaa. Saatan ehkä menettää yhden ystävän itsekkyytensä takia, mutta sen ainakin tiedän että on ainakin kaksi sellaista ihmistä, joiden käsiin uskaltaisin henkeni, jos vaan tilanne sitä vaatii. Heistä en luopuisi koskaan edes näilläkään näkymin, sillä he ovat todistaneet minulle arvonsa ystävinäni. Se on varmaan sanomattakin selvää: kavereita on aina tarpeeksi, mutta ystävän tunnistaa aina joukosta, sillä vain ystävä astuu esille oikeiden ongelmien ilmetessä auttaakseen.

Se on kyllä varma, että kaiken kokemani jälkeen, olen tosiystävä kaikille niille joihin luotan sen verran kuin luotan ja täysi painajainen niille jotka vain ajattelevat omaa napaansa. Kannattaa valita kaveripiirinsä tarkasti, sillä en aio piiloutua minkään tekosyyn taakse jos teen jotain pahaa jollekkin, sillä silloin tietää tehneensä jotaina TOSI väärää jos tietää löytäneensä jotain mikä ei kuulu siihen. Ihmisillä on vaan liikaan vapautta nykyään, luulevat että voivat tehdä mitä vaan muille selviten siitä. Se ei käy päinsä. Paha saa aina palkkansa ja se tarkoittaa sitä, että jos toiselle tekee jotain hyvää, siitä saa jotain hyvää, tavalla tai toisella, kun taas vstaavanlaisesti: ovi toimii kumpaankin suntaan, ei poikkeuksia.

Kuvan joudun lisäämään myöhemmin, sillä en ole omalla koneella juurin nyt.

Metalsnake1+1+1=WW3Luonut: MetalsnakeTorstai 29.11.2012 00:28

Maailmassamme evät menneet taaskaan nallekarkit tasan. Olen seurannut valtion virkamiesten touhua, joka vaikuttaa suuresti meidän kansalaisten elämään suuresti ja voin sanoa tämän surumuielin ja vilpittömästi: politiikot ovat ryssineet taloutemme täysin ja tekevät para-aikaa parasta sen kaatamiseksi tajuamattaan sitä. Melko vakava syytös, vai mitä? sillen on perustelutkin. Jokainen edes vähääkään tilennetta seurannut on huomannut kuinka hinnat ovat tehneet nousua, kuinka laista ollaan tehty entistäkin järjettömämpi ja jokainen on varmasti tuntenut nämä ilmiöt jollain tavalla elämässään. Noin 7 vuotta sitten kun vielä olin työttömänä, minulla oli varaa elää hyvin niilläkin rahoilla mitä sain valtiolta sillä aikaa kun etsiskelin hyvää työpaikkaa (se on pelkkä myytti tässä maassa) ja löysinkin sellaisen vuosia sitten. Palkkahan ei ollut kummoinen mutta työ kuin työ. Vaikka sainkin palkkaa, se riitti siihen aikaan vielä kattamaan kaikki perusmenot. Aikaa kului ja palkka nousi jonkun verran, oli varaa jopa ylimääräiseenkin, ei kuitenkaan mihinkään kovin kalliiseen. Koko sen ajan kun työskentelin siellä, huomasin kuinka elintaso oli hyvällä mallilla vielä silloin. Ruokaa sai koko kaapin täydeltä, bensa maksoi halvimmillaan alle 1,20€/L ja inflaatio oli vielä siedettävällä tasolla. Jäätyäni pakkolomalle, huomasin kuinka talous oli mennyt alamäkeä ympäriltä. Menoveden hinta nousi, ruoan hinnat alkoivat kivuta pikkuhiljaa, vakuutusmaksut nousivat, vuokrat nousivat tiukempaan tahtiin ja työllisyytilanne yksinään näytti painajaismaiselta.Nyt kun on kulunut jokunen vuosi tuosta "lamasta", sain työpaikkani takaisin kun kerta asiakkailla oli varaa tehdä tilauksia firmalta. Se ilo ei kestänyt pitkään. Meni vuosi kunnes jouduin menemään armeijaan ja tienasin jo siinä vaiheessa hyvin. Ero oli siinä että alussa tuntipalkkani oli suorastaan säälittävä ja juuri ennen armeijaa se oli jo ok-tasolla. Mutta tässäpä tämä juju; se ero ei tuntunut missään. Nimittäin töissä ollessa en omistanut enää autoa kun joskus luovuin siitä, ei vaan yksinkertaisesti riittänyt varat sen ylläpitämiseen ja myöhemmin kun olin töissä, varat eivät riittäneet edes moisen ostamiseen paljonkin käytettynäkään. Ei voinut muuta kuin pudistaa päätään tämän valtion palkkojen ja tehtävän työn suhteen siinä vaiheessa, koska ainakin se miten määritellään keskiverto-palkansaaja, oli se taso hyvinkin kaukana minusta silloin. Armeijan aikana sen huomasi kuinka tilanne paheni kaikkien ympäriltä entisestään ja todellisuus iski viimeistään kotiutuessani. Hinnat olivat nousseet jo kipukynnykselle, polttoaine on kohta kalliimpaa kuin alkoholi, vuokrat ovat kohta jo kohtuuttoman suuruisia (jopa entinen pomoni kauhisteli entisen kämppäni vuokran määrää ja kysyi että miksi vielä asun vuokrakämpässä. Enpä siis kehdannut repäistä sitä palkkaus-kysymystäkään esille, olisi voinut käydä huonostikin jos olisin nostanut asian tapetille), lakia tiuennetaan entisestä järjettömästä vielä pahempaan/järjettömämpään ja kaiken kukkuraksi veroja nostetaan jatkuvasti että saadaan tuo persaukinen kreikka takaisin jaloilleen että se voi vetää taloutensa uudelleen vituiksi. Annetaan jatkuvasti lainee ja jopa annetaan se anteeksikin... Hetkinen, annetaan rahaa ja unohdetaan se summa kokonaan? Jos asia on tosiaan näin, mitä tiedotusvälineisiin on uskomista, tässä on kaikki seuraavan maailmansodan ainekset jo pöydällä: inflaatiota kasvattava velka/korko, jatkuva kiista siitä kuka antaa paljonkin velkaa kreikalle tai ties millekkin maalle jolla on vaikeuksia törsätä rahaa muttei kykyä tuottaa sitä (kyse on miljooneista, parhaimmillaan miljardeista, luonnollisesti veronmaksajien rahoja) ja tietenkin ne ainaiset erittäin huonot päätökset pylvästalon väen toimesta.Yksi pahimmista päätöksistä koskaan oli euron hyväksyminen valtion valuutaksi. En usko että on ketään joka ei olisi huomannut kuinka hinnat ovat tehneet jyrkkää nousua siitä lähtien kun kaikki on maksettu kolikoilla ja seteleillä missä löytyy ko. symboli: € . Se on epätasapainon symboli, joka tuo lisää omaisuutta rikkaille vieden samalla vähäosaisilta viimeisetkin pois. Ennen uimahalliin pääsi 6:lla markalla, nykyään se maksaa saman verran euroissa, eli jo kuusin-kertaisen hinnan. Viimeiset pari vuotta ovat olleet suorastaan raastavia kun saa tietää mitä nuo politiikot ovat saaneet taas kyhättyä. Minä suorastaan häpeän poliikkojemme toimia, en vaan voi myöntää hyvällä omallatunnolla asuvani Suomessa ylpeästi. Anteeksi jos tämä loukkaa joitakin isäinmaallisia yksilöitä, mutta ei tuollaista paskaa voi kukaan itseään kunnioittava ihminen sietää.Laki on ainakin yksi asia mikä on mennyt suorastaan naurunalaiseksi viime vuosina. Murhat, yliajot, ryöstöt, pahoinpitelyt, raiskaukset, jne, jne. Kaikki vakavat rikokset eivät vedä vertoja rangaistuksen tiukkuudessa verrattaen talousrikoksiin. Murhaaja tai raiskaaj selviävät parhaimmillaan muutamalla vuodella vankilassa tuomiotaan ja joutuvat maksamaan joitakin tuhansia euroja vahingon suuruudesta riippuen. Kun taas talouspuolella, rangaistus on joskus jopa tähtitieteellinen ja täysin moraalitonkin kaiken lisäksi. Ja varmasti jokaisella tulee ainakin pari tämmöistä ylilyöntiä mieleen mitä tässä maassa on joskus langetettu joillekkin kansalaisille vaikka todellisen vahingon olisi voimut mitata muutamissa sadoissa tai kymmenissä euroissa. Sen sijaan laki sanoo että summa maksetaan moninkertaisena koska vahinko on jostain syystä suorastaan "mittava". Niin absurdilta kuin se kuulostaakin, totta tämä on. Tämmöisiä juttuja löytyy lähes päivittäin jopa lööpeissä asti, puhumattakaan oikeussalien suljettujen ovien takana. Oikeus ei ole enää oikeus, se on menettänyt täysinnäkökulmansa tasapainoon. Oikeudessa ei tapahdu oikeutta, siellä tapahtuu laki. Ja se on täysin varma että oikeus ja laki eivät kuulu samaan asianyhteyteen. Oikeus on sitä kun vahinko on korjattu sopivalla työllä tai materialistisella kompensaatiolla, kun taas laki on sitä että ns. vahinko korvataan sellaisella summalla jota ei elämänsä aikana tule koskaan tienaamaan näillä tuloilla vaikka olisikin "keskiverto-palkansaaja" tai vastaavanlaisesti, jollekkin todelliselle rikolliselle annetaan sellainen rangaistus josta tämä ei opi mitään ja päätyy jossain vaiheessa toistamaan tekojansa tai elää samalla asenteella kuin ennen. Mutta jos tähän systeemiin on yhtään uskomista, kreikan ympärillä olisi jo aikaa sitten ollut vankilan muurit, koko maa eristettynä yhdeksi massiiviseksi vankilaksi talousrikostensa takia. Mutta rivien välistä luettuna, oikeusjärjestelmän voi kiteyttää myös näin: mitä vakavemman rikoksen teet sitä vähemmällä pääset, mutta mitä enemmän kolikoita pihistää valtion kassasta, sitä ankaremmin sinua ruoskitaan ns. "oikeudella" (lue: lailla).Viimeisin virhe minkä Suomen politiikot (anteeksi kiroiluani) voivat tehdä enää, on natoon liittyminen. Se on sanomattakin selvää kuka sen kaiken kustantaa mitä ko. muutos tuo tullessaan. Vaikka jäsenyydestä onkin hyötyä, kaikki ne haitat mitä se tuo tullessaan kumoavat ne hyödyt kirkkaasti. Pahimpiin virheisiin lukeutuvat myös kaikkien niiden miljardi-velkojen antaaksi antaminen niille maille jotka sitä ovat ottaneet tai näisen velkojen perimisen jättäminen. Siinä vaiheessa kun tämän valtion järjestelmät alkavat kaatumaan, heitän tikkaa karttapalloon ja oli osuma se sitten siperia tai keskellä valtamerta, lähden oitis sinne ennen kuin matkakustannukset ovat massa niin suuret että nykyiset vuokramäärät ovat pelkkää taskurahaa niihin verrattuna. Adios and have nice day :)

MetalsnakeReligionaireLuonut: MetalsnakeLauantai 20.10.2012 16:15

Jotenkin lukiessani iltalehteä, silmääni sattuiotsikko, jonka kaavan olisin nähnyt vaikka älykkyysosamääräni olisi kenkänkokoani vastaava. Huomasin sitten keskustelun johon oli suorastaan pakko kirjoittaa "muutama sananen", kyse on kyselystä jossa kysytään uskonnon vaikutuksesta liike-elämään. Tekisitkö sinäkin päätöksiä liike-elämässä uskonnon perusteella? Jos näin on, leave a comment BELOW.Uskontoahan ei saisi missään nimessä sotkea liike-elämään tai tuputtaa sitä väkisin. Se mitä PMMP teki, oli rohkeaa ja jopa kunnioitettavaa. Kuka se toimitusjohtajakaan on päättämään ihmisten sananvapaudesta, vai onko tässä kristillisessä kulttuurissä nyt jokin "käsky" joka jäi kuulematta? Uskonto kun uskonto, se on aina samaa paskaa, eri paketissa vaan. Tasa-arvokin lensi tässä heti ikkunasta kaivoon kun Wiherkoski päättikin etteivät tytöt saa laulaa sellaista biisiä jossa on kristityille "kriittistä" sanastoa tai sanomaa. Vaikka kaikki oman uskonnon edustajat väittävätkin, että heidän uskontonsa on rauhaa rakastava, ei tuomitse ketään, eikä syrji ketään...PAITSI! Se iso sana joka löytyy rivien välistä luettuna jokaisesta eri uskontoa edustavasta kirjasta. Se ei siis mene niinkuin pitäisi ja sitä ei koskaan oteta tapetille. En tiedä olenko ainoa tai edes niitä harvoja joiden mielestä tuo on paskinta tekopyhyyttä ikinä? Muistellaan historiaa, se on täynnä uskonnon laukaisemia konflikteja, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Tiedän että tässä vaiheessa kristityt naulaavat minua mielessään ristille mutta mulle se on yksi ja sama mitä siellä uskonnollisesti korruptoituneessa mielessä tapahtuu, sieltä on varmaan se järki ja logiikka loppunut kesken ja näinollen ensimmäinen uskonto on otettu vastaan mikä tuli eteen. Joillekkin se on turva ja lohtu että uskoo johonkin taivaan ukkoon joka näkee, kuulee, haistaa, tuntee, maistaa, tietää tai vaikka ennustaa kaikki asiat tässä kaikkeudessa. Minulle se on vain sairas idea että joku tarkkailee kaikkea ja kaikkia, suorastaan pervo ajatus. Kuka nyt haluaisi olla kenenkään tarkkailussa? Minäkin ajattelen kovasti sitä, kuinka se yläkerran ukko siellä katsoo miljoonia ihmisiä, kaikkia kerralla kun he ovat aktissa keskenään. Voi melkein sanoa suoraan että siinä on melkoinen pornon suurkuluttaja. Itse en edes näe tätä jumalanpilkkanakaan, sillä tiedän että en kärsi kuin toisten ihmisten ajatuksissa tämän tekstin takia, enkä ole siitäkään moksiskaan, ajatelkoon mitä vaan, tietääkseni ajatuksenvapaus on meillä jokaisella.Uskonto on kuin penis. Jokaisella on omansa ja siitä voi olla ylpeä, mutta se on viimeinen temppu kun sitä tulee esittelemään tai sillä tulee kärkemään muita ihmisiä. Tämänkin mielikuvan mukaan Wiherkoskella oli pippeli kädessä kun hän sanoi tytöille etteivät saa esittää tiettyä biisiä ja silloin pippelillä oli havaittavissa intensiivisiä työntöliikkeitä kun tuli se kuuluisa lausunto: "Täytyy olla sokea idiootti, jos ei näe, että tämä homma on loppumassa. Se, mitä Raamatussa kerrotaan lopun ajoista, se tapahtuu valtavana vyörynä silmiemme edessä. " Huumorilla tai ei, järjenkin käyttö on sallittua sikäli kun viimeksi tarkistin. Pääasia ettei tiettyjen lukijoiden otsassa kasva se pippeli kun tämä teksi on suoritettu loppuun. Eli jos tätä tekstiä lukiessa tuli paha mieli, mene oitis peilin eteen ja katso itseäsi pitkään, voit samalla tarkistaa onko otsaasi kasvanut mitään. Jos on hae lääkäriltä herneitä. Annostellaan sieraimiin oireiden tullessa esille. Hyvää päivänjatkoa ja järki olkoon mukana :)

MetalsnakeI'm BACK pt. 2Luonut: MetalsnakeTorstai 06.09.2012 05:07

Koska tänne ei mahtunut koko juttu kerralla, piti jatkaa seuraavalla merkinnällä. PRKL...


Suomalaisen kolme perussairautta ovat tunnetusti masennus, vitutus ja puute. Eikä mikään ihme, sillä kansa on aika putkinäköistä. Kaikki nähdään aina siten kuinka se nähdään päältäpäin ja vedetään johtoäätökset suoraan siitä. Miksi luulette että koulukiusaamista on vielä reilusti? Pennut kiusaa toisia kun heillä ei ole kuria kotona, koska vanhempia joko ei vaan kiinnosta tai he eivät lain nojalla voi tehdä asille mitään jos se penska ei vaan millään usko niitä sallittuja kurituskeinoja. Esimerkiksi remmiä ei voi enää antaa, mikä tepsii pahimpaankin riiviöön, torumistakin nuo sossun tantatkin katsoo hyvinkin pahalla ja kaiken lisäksi, et voi edes tukistaakaan viime tietojen mukaan sitä kakaraa jos se on tehnyt jotain peruuttamatonta vahinkoa. Tästäkin siis kiitos valtiolle kun holhoavat meitä aikuisia ihmisiä jotka osaamme huolehtia omista asioistamme. Siiten vielä mietitään mitä ne kiusatutkin kokevat. Heitä ei usein edes noteerata ja he saavat elää tuskissaan yksin. Näinkö hyvin tuemme maahan lyötyjä? Mutta mitä minä lasten hoidosta tai kasvatuksesta tietäisin? En juuri mitään. Lähin mikä pääsee moisen rinnalle on armeijan ajat jolloin minulla oli alaisia, joita jouduin valmentamaan, kouluttamaan, "kasvattamaan" ja tekemään suurimman osan siitä mitä vanhemmat tekevät kasvattaessa omaa lastaan. Välillä joutuu kurittamaan, välillä taas palkitsemaan. Se minua kuitenkin kyrpii kun päällikkömme määräsi kiellon kuritoiminnalle. Silloin sen kyllä huomasi kuinka porukalla nousi kusi päähän kun käytävässä ei saanutkaan enää pitää iltaruntua jos asiat ovat menneeta vituilleen. Jos se minusta olisi kiinni, olisin pistänyt porukan hikoilemaan viimeisen päälle ja kieltänyt tv-tupaan menon koko viikoksi. Kyseiset tantat ovat siis päässeet armeijankin kuriin käsiksi. Eli nykyvanhemmat kasvattavat penskoja joihin heillä ei ole paljoa vaikutusta ja armeijassa koulutetaan kuritonta porukkaa joka ei sitten osaa totella käskyjä vaikka henki olisi siinä kyseessä.

MetalsnakeI'M BACK!Luonut: MetalsnakeTorstai 06.09.2012 05:06

Nyt kun tässä on ollut pitkä tauko edellisestä blogimerkinnästä, on tullut aika oksentaa ne kaikki patoutuneet asiat jälleen luettavaan muotoon. Kuten varmaan suurin osa tietää, olen ollut armeijassa 362 päivän ajan ja päässyt vain välillä käymään ulkomaailmassa päivittämässä tilannetta että tietäisin ylipäätään missä mennään ja kuinka se maailma ylipäätään makaa. Probleemi tässä on kuitenkin ollut se, että olen seurannut mediaa hyvin huonosti ja asiat ovat muuttuneet kuluvan vuoden aikana radikaalisti vaikkei siltä oikein vaikuta. Silti, muutamat asiat ovat säilynyneet iki-vittumaisina, eli vanhat tutut: byrokratia, uskonto, laki, nykyinen asuinkaupunkin, työllisyystilanne, poliitikot, yleinen tyhmyys, valtamedia, ihmisten apaattisuus, talous, jne jne... Kaikista aiheista löytyy ainakin jotain sanottavaa ja muutamasta sitäkin enemmän.

Byrokratia ja poliitikot jaksavat aina kyllä ihmetyttää tyhmyydellään ja piittaamattomuudellaan kansalaisiaan kohtaan vaikka tekevätkin päätöksiä siellä iki-vihreässä sirkuksessa, sillä päätösten teko on ollut suorastaan sokeaa viime vuosina. Poliitikoille on aivan sama mitä he tekevät, sillä ne päätökset synnyttävät vaan lisää pahennusta ja ne päätökset koskevat kaikkia, jopa niitä joille se on epäoikeudenmukaista. Lakihan muovautuu sen mukaan koko ajan ja siitä tuleekin heti mieleen joskus mainitsemani ajatus että laki on laki, oikeus on erikseen. Esimerkki tai pari olisi varmaan paikalla jos luulette että puhun paskapuhetta. Paljon on ollut puhetta ja etelän päässä jopa päätöksiä koskien aselakia. Jos aseet kerta tappavat ihmisiä, silloin lusikat tekevät ihmisistä läskejä, vasarat hakkaavat sormia, veitset viiltävät ranteita ja autot ajavat ihmisten päältä. Jos kerta aseiden omistaminen/pitäminen ja autoilla ajaminen vaatii luvan, niin miksei samantien käydä erillisiä kursseja veitsellä leikkaamisesta keittiössä että saadaan pitää niitä keittiössä, opetellaan käyttämään niitä lusikoitakin ettei tarvitse voivotella niitä makkaroita vyöllä? Ei ois mikään ihme jos byrokraatit tarttuvat taas toimeen jossain tarpeettomassa asiassa jotta elämämme olisi vieläkin rajoittuneempi ja vaikeampi. Ne tuntuvat suorastaan holhoavan meitä aikuisia ihmisiä niinkuin me olisimme jotain 5v. penikoita. Minä en ainakaan siedä tuollaista käytöstä, se loukkaa Suomen kansan mielenterveyttä, terveen järjen käyttöä ja henkistä ikää. Toisella tavalla sanottuna: päättäjät ovat lapsesta asti eläneet sen verran suojattua elämää että heillä ei ole mitää tietoa, saati sitten mitään kokemusta asioista mistä he päättävät meidän puolesta. Heitä ei kiinnosta miten asiat johtavat toisiin ja heidän päätökset kaatavat perheitä, yrityksiä, talouksia ja paljon muutakin. Että tässä näkee kuinka hyötykäyttöön meidän veronmaksajien verot menenvät heidän palkkoihinsa, jotka ovat revitty meidän selkänahastamme.

Uskonto on aina ollut mieleenkiintoinen puheenaihe kaikkialla missä olenkaan kulkenut ja mitä olenkaan nähnyt kuvaputkenkin läpi miten missäkin. Näin tässä hiljattain kuinka yksi muslimi väitteli kristtyn kanssa ristiretkistä ja pyhistä sodista. Se oli kummankin osalta korkeasti tekopyhää väittelyä. Yks painotti jatkuvasti siihen kuinka muslimit ovat terroristeja, opettavat lapsiakin vihaamaan, eivät omista ilmaisuvapautta, eivät kunnioita naisiaan pätkääkään (ovat kuulemma miehille vain menstruaation välineitä), kuinka kaikki juutalaiset, kristityt ja kaikki pakanata pitää hävittää maapallon pinnalta ja näinpä jopa häiritsevän pätkän siitä kuinka yksi 5v. tyttö huusi lastentarhassa miten siitä tulee isona itsemurhapommittaja. Mutta ovatko kristitytkään yhtään sen parempia? Kristityt suorastaan tunkevat uskontojaan toisille päin namaa vaikka ketään se ei kiinnostaisi sitten alkuunkaan, paheksuvat kaikkea täysin normaalia ja luonnollista (esim. esiaviollista seksiä, kiroilua, muita uskontoja, aatteita jotka eivät ole kristillisen kanssa samoilla linjoilla ja lista jatkuu jatkumistaan), tuomitsevat hyvinkin herkästi, paheksuvat vähemmistöjä ja muistellaampa vielä niitä ristiretkiä, kuinka niitä voikaan unohtaa satojenkin vuosienkin jälkeen. Mutta mikä kaikilla uskonnoilla on yhteistä, on vieläkin häiritsevämpää: ahdasmielisyys, tuomitseminen, aatteensa tuputtaminen kaikille, uhkailu helvetillä, kadotuksella, jne., johdattelevat pieniä lapsia siihen pisteeseen etteivät he enää aikuisena osaa omia päätöksiään tehdä, rasismi, uskontonsa sokeus tajuamatta tai kyseenalaistamatta sitä ja ylipäätäänkin se yleinen tyhmyys suhtautuen uskontonsa ristiriitaisuuteen. Monet uskovaiset varmaan vihaavat minua tämän kirjoituksen jälkeen, mutta katsotaan kuinka kuinka moni tajuaa edes miettiä uskontoaan joka tätä erehtyy lukemaan. Kysykää siis itseltänne nämä asiat ja perustelkaa ne huolellisesti, haluan nimittäin mieleenkiinnon vuoksi kuulla näkemyksiä, näkökulmia, "totuuksia":

- Mikä antaa sinulle sellaisen käsityksen että uskontosi jumala on se oikea jumala?

- Miksi maailmassa on ylipäätään satoja eri jumalia eri uskonnoista?

- Miksi uskot että jumalasi on olemassa, eikä esim. menninkäiset, vampyyrit tai niinkin arkiset asiat kuin ilma, tyhjiö, energia, pimeä materia?

- Miksi uskonnon kyseenalaistaminen aina kielletään tai ainakin sitä katsotaan aina pahalla?

- Miksi ylipäätään uskotte mihinkään jumalaan tai jumalkuvaan?

- Miksi saman sukupuolen suhteet ovat pahasta jos sinulle on sanottu näin tai jos olet ylipäätään sitä mieltä että ne vaan ovat pahasta?

- Miksi pitää aina tuputtaa muille omaa uskontoaan, mitä saavutatte sillä?

Viimeiseen kysymykseen liittyen vielä: olen joskus kuullut aika huvittavan mutta hyvinkin loogisen mielikuvan uskonnosta, joka kuuluu siis näin: uskonto on kuin penis. Aina voi olla ylpeä siitä että sinulla on sellainen, aina voi olla ylpeä siitä kuinka vahva se on. Mutta se on suorastaan rikos kun sitä menee jakamaan kadulle ja varsinkin kun sitä työntää toisten naaman eteen. Ja mitä nuoremmille sitä tunkee naaman eteen, sitä suurempi rikos se on.

Asiasta kukkapurkkiin. Talous on kääntymäsä taas laskuun. Kuinka jyrkkään, ei vielä tietoa, mutta se ainkin tiedetään ketä syyttää. Samat ihmiset päättivät muutamista lainoista ulkomaihin, päästävät Suomeen valtavia virtoja maahanmuuttajia, pakolaisia jotka käyvät valtion taloudelle raskaaksi. Jotkut "muuttajista" jopa haluavat kovasti vaikuttaa kulttuuriimme, tapoihimme, elämäntilanteeseemme ja jopa rikostilastoihin. Haukkukaa vaan rasistiksi mutta tässä on pointtikin kun kerta tästä asiasta kirjoitan, taas. Hyvinvointivaltioksihan tätä väitetään, mutta ketä tässä tarkoitetaan, kun ei ainakaan opiskelijoilla ole kovin hyvät oltavat, lakia kiristetään entisestään tarpeettomasti, keksitään uusia tapoja aiheuttaa kansanmasennusta byrokraattien toimesta, työpaikkoja saa etsimällä etsiä ja välillä tuntuu että niitäkin saa vain suhteilla jos tuntee kaverin kaverin, joka tuntee kaverin, joka taas tuntee jonkun. Rikkaat vaan rikastuu ja köyhät köyhtyy entisestään. 5 vuotta sitten minulla oli työttömänä ollessa varaa maksaa kämpän vuokra, pakolliset laskut, muut laskut, oli varaa pitää jopa auto, oli varaa vapaa-ajan toimintaankin niin että jää hyvin rahaa vielä itsensä ruokkimiseenkin ja nykyään voi ruksata puolet luetelluista asioista saman tien pois. Se ei paljoa sydäntä lämmitä kun meillä on jämäkkä hallitus. Heidän pätemättömyys tekee tästä yhtä helvettiä kun heillä ei vaan ole samaa elämänkokemusta kuin keskiverto-kansalaisella. He eivät vaan osaa arvostaa mitään mitään hyvää kun eivät ole kokeneet mitään sellaista missä oikeasti joutuvat miettimään, miten tässä nyt selvitään kun ei muu auta. Olen kuullut tätä monen viisaan miehen suusta ja todennut olevani heidän kanssa samaa mieltä: antaa luonnon tehdä työnsä, vain vahvimmat selviävät. Jos joku maan osaa kusta taloutensa niin tehokkaasti, ettei selviä ilman tukipakettia, on se heidän vika jos se maa häviää maan kartalta. Ja näyttäisi siltä että Suomen valtion talouskin on menossa samaan suuntaan monestakin eri syystä, joista yksi on nämä tukipaketit joita tämä hallitus on jakanut niin ahkerasti. Tässä ei nyt mene nallekarkit tasan.
"Minulla on unelma", Martin Luther King sanoi joskus. Nyt sanon saman minä, sillä näen maailman hyvin monessa eri värissä kuin hyvässä, että pahassa. Maailmassa on paljon ihmisiä, jotka ovat joka ikinen erilaisia, eikä historiasta löydy takuulla ketään joka olisi ollut koskaan identtinen kenenkään kanssa. Se yksinään, että meitä on niin moneen junaan, esittää ongelman koska väenpaljouskin tietää ongelmia hallinnassa ja ylläpidossa, sitten pitäisi vielä kohdella jokaista tasapuolisesti vaikka menijää ja mielipidettä löytyy joka ikiseen asiaan yhtä montaa kuin on ajattelevaa päätä maan päällä (kyllä, jopa turnipsitkin lasketaan ikävä kyllä). Mielipiteitä siis on ja on myös mielipiteisiin johdattelua, kuten toisen johdattelu omaan mielipiteeseen mukaan ja massasuggestio kuten uskonnot esim. Ja koska mielipiteitä on montaa, on yhtä montaa älykkyyden tasoakin päättämässä mielipiteidensä puolesta.

Jotta mielipiteet olisivat kutakuinkin samoja ihmisten omasta vapaasta tahdosta, on ensin luotava järjestelmä, jossa olisi yksi johtaja, yksi maa, yksi talous, yksi laki ja yksi kansa. Kuulostaa aika fasistiselta ja sisäsiittoiselta, mutta ainakin siinä asiassa pienisuuri mies nimeltään Adolf oli vielä oikeassa, kunnes aloitti pienen kampfinsa maailmaa vastaan. Ideana on siis kriittisten erilaisuuksien kitkeminen poistamatta kuitenkaan omaa ajattelevaa mieltä kaiken sen yhtenäisyyden keskeltä. Eli kansa olisi yhdestä puusta veistetty mutta ajattelee omilla aivoillaan joka ikinen yksilö. Kuulostaahan se mahdottomalta, mutta itse ainakin ajattelen asian näin, että se minkä joku sanoo joskus mahdottomaksi, sanoo seuraava jätkä, että näin se tehdään. Vastaus ei siis koskaan ole madoton, vaan kyse on lähinnä että MITEN se on mahdollista, mutta keinot ovat aina huukassa, ihmisiä kun vaan ollaan. Tavoitteena on siis yhtenäistää kaikki ihmiset siihen pisteeseen, että ei olisi uskonnollisia, poliittisia, maiden välisiä, ryhmien välisiä tai yhteisöjen välisiä kiistoja kun kerta ollaan samaa maata. Talous on kans yks asia mikä luo jopa sotia ja kärsimystä maailmalle ja sekin on siis muutettava käyttökelpoisempaan malliin, koska nykyisellään on olemassa köyhiä, taviksia, rikkaita ja suorastaan ökyjä. Tämä on jo luokittelua, kuten esim hindulaisessa uskonnossa eri kastit jotka määrittävät ihmisen arvon. Se että sanotaan toista köyhäksi tai alemman kastin eläjäksi, on yhtä kuin sanoisi että tuo ei ole elävä olento.

Voisis luulla että rahajärjestelmämme on toimiva, mutta olen täysin eri mieltä koko asiasta. Me olemme jo siinä pisteessä, että me emme pysty kuvittelemaankaan elämää ilman kaupankäyntiä missään muodossa. Jos vaikka kuvitellaankin että enää ei ole käytössä minkäänlaista valuuttaa, mieleen tulee silti jotain mikä korvaa kiinteän valuutan, kuten esim. palvelukset ja vastapalvelukset. Palveluksissa ei sinänsä mitään vikaa ole, mutta ne kertovat ihmisistä sen verran, että he eivät osaa tehdä tiettyjä asioita itse ja haluavat jonkun muun tekevän ne puolestaan. Tämä on jo laiskuutta, mutta toisaalta se on luonnollista kunnioituksenhakua kun tekee jonkun avuliaan teon toista kohtaan eikä pyydä mitään takaisin siitä. Taloutemmehan kaatuu koko ajan hiljaa mutta varmasti vaikkemme sitä näe, eikä viranomaisetkaan tätä tajua vaikka hälytyskellojen olisi pitänyt soida jo pari sataa vuotta sitten kun rahajäärjestelmää kehittivät ahneet pankkiirit, joilla on oma järjestelmänsä pitää rahanarvosta huolta heidän edukseen. Rahan arvohan laskee koko ajan ja sen huomaa jo siinäkin mielessä että esim dollarin arvo on vain murto-osa siitä mitä se oli n. 100v. sitten. Totuushan on se että mitä enemmän rahaa on kierrossa aineellisena valuuttana (seteleinä, kolikoina), sitä pienempi on rahan arvo ja velkojen määrä. Velathan syntyvät siitä kun pankista nostetaan rahaa, eli se raha on luotava tyhjästä. Kuulostaa uskomattomalta mutta selitänpä: kun valtiolla alkaa olla pulaa käteisestä, sitä on saatava nostettua pankilta, eli sitä joutuu luomaan velkakirjojen muodossa. Sanotaan että valtio "lainaa" pankilta miljoonan ja saa sen miljoonansa käteisellä, sähköisenä tai missä muodossa nyt saakaan, se miljoona on vain 1/10 osa siitä oikeasta summasta joka on luotu tätä lainaa varten. Onsiis luotava 10 milj. jotta saa 1 milj. käyttörahaa. Mitäs ne loput sitten ovat? No velkoja tietenkin, jotka on maksettava joskus takasin. Mutta eihän tässä vielä kaikki. Velan kyytipojaksi tulee se kuuluisa rahan arvoa laskeva tekiä, korko. Korko on keksitty alunperin siitä syystä että ihmiset sitten palauttaisivat velkansa nopeammin koska vitkastelu maksaa rahaa koron ansiosta lainaajalle. Mistä tämä korko sittn maksetaan? No siitä uudestaan lainatusta lainasta tietenkin. Sitä aina puhutaan että esim. ensimmäisen maailmansodan ansiosta pankkiiri J. P. Rockefeller teki voittoa n. 200 milj. dollari, joka on nykyrahassa 1,9 miljardia dollaria arvoltaan. Enne sai siis kaiken pienemmällä summalla ja nykyään kaikkin on useamman luvun summia, puhumattakaan siitä että pankit tekevät voittoa sodilla kun loput kärsivät ja kuolevat.

Uuden taloudellisen järjestelmän kuvittelisin olevan tämmöinen: Rahaa ei ole, velkoja ei ole, työpaikat ovat kaikille omansa, joissa tehdään työtä ihmiskunnan hyödyksi, eikä pelkästään omia tuloja ajatellen. Enää ei mennä lukioihin tai ammattikouluihin, ennen kuin on selvitetty, mikä työ sopii kullekkin yksilölle. Tämä yksilö siis koulutetaan tiettyyn ammattiin ja hänet otetaan töihin siihen työhön automaattisesti koulutuksen loputtua. Palkaa ei siis makseta, mutta jokaisesta ihmisestä tehdään tehokas yhteiskunnan jäsen joka tekee työtä elämänsä eteen. Koska kukaan ei saa palkkaa, ei mikään myöskään maksa. Jokainen saa hakea "kaupoista" mitä haluaa, miten paljon haluaa, mutta sekin määräytyy aluksi sen mukaan miten paljon tekee työtä ja lopulta monen kymmenen vuoden päästä, ihmiset ottavat mitä tarvitsevat, eli ahneus kitkeytyy siinä sivussa. Nykyihminenhän on niin ahne ja itseriittoinen, että jos hänet päästää kauppaan sanoen, että saa ottaa ihan mitä tahansa maksamatta yhtään mistään, tämä henkilö sanoo todennäköisesti: "muutankin asumaan tänne nyt kun tämä on minun" tai hakee rekallisen tavaraa, josta oikeasti tarvitsee vain pienen murto-osan ja loput on kin hukkaan heitettyä siinä vaiheessa. Se ei siis todellakaan tulisi toimimaan jos sen käytännön ottaa heti käyttöön ja vaikka lähtiskin totuttamaan ihmisiä siihen että on otettava vain sitä, mitä oikeasti tarvitsee, sillä loput on vain turhaa, menee siihen vuosikymmeniä, ellei jopa satoja mutta ainakin päästäisiin turhalta haaskaamiselta ja talouskriiseistä eroon. Miksi siis vaihtaa rahatalous siihen että ihmiset tekevät työtä ja saavat silti ottaa vapaasti sen mitä haluavat/tarvitsevat? Rahatalous on ahneuden kehto ja ahneus taas rikollisuuden. Miksihän on aina ryöstöjä, kaappauksia, jne.....? Koska ihmiset haluavat rahaa ahneudestaan.

Miksi ihmisillä on erimielisyyksiä ja jopa sotia yleensä? Uskontojen takia suurissa määrin ainakin, tai ainakin niiden paljouden ja erilaisuuden takia. Loogisesti ajateltuna, jos olisi vain yksi ainoa jumala joka loi ihan kaiken, olisi vain yksi ainoa uskonto, johon kaikki maan päällä ja ulkopuolella uskoisivat, mutta uskontoja on aivan hirvittävä määrä ja ne eroavat joko hyvin pienillä yksityiskohdilla mitä joskus historiassa on muka tapahtunut tai ne eroavat täysin. Jumalia on satoja erilaisia kautta uskontojen ja jokainen näistä eroaa toisistaan merkittävästi ollakseen se yksi ja sama jumala. Onhan kreikkalaisessa ja roomalaisessa uskonnossa useampikin jumala, niillä on vain eri nimet mutta täysin samat funktiot uskonnossaan. Minä suorastaa häpeän ihmiskuntaa siinä määrin, että nämä niinsanotut pyhät miehet ovat vakuuttaneet ihmisille, että on olemassa jumalolento, joka tietää kaiken, joka kuulee kaiken, joka näkee kaiken, joka tuntee kaiken ja voi tehdä ihan... mitä... vaan... , mutta piiloutuu silti luomuksiltaan jostain kumman syystä eikä suostu esiintymään milloinkaan luomuksilleen. Miksiköhän? Kuten jo koko aiheen nimikin kertoo se on vain uskontoa, ei tietoa. Koko tämä konsepti siis perustuu löyhään uskoon, joka saa sinut tuntemaan alemmalta ja mitättömältä, vaikka pystyisit mihin vaan maan päällä. Uskonto on luotu pelotteeksi siitä, mitä seuraa jos teet väärin muita eläviä olentoja kohtaan. Sitä sanotaan että raamattu on jumalan sanaa, mutta senhän on kirjoittanut ihminen, eli onko se välttämättä sittenkään jumalan sanaa? Uskonto oli tuhansia vuosiakin sitten vielä siinä pisteessä että tiedettiin se, että se on vain pelota ja se tepsi siloin vielä tarkoitetulla tavallaan, mutta nyt sen uskominen on mennyt suorastaan fanaattisiin mittoihin ja suorastaan siihen, että ei itse edes ajatella että mikä on homman nimi oikeasti. Olen kuullut liian monesti sen että joku uskova on sanonut että hänen jumalansa on se ainoa oikea. Jos näin on, jokaisen oma jumala on se ainoa oikea ja tämä spagettimonsterikin on se ainoa oikea jumala. Itse uskon vain kahteen jumalaan ja tiedän heidän olemassaolon sillä, että he ovat vanhempani jotka loivat minut monta monta vuotta sitten. Uskonto olisi tarkoitus siis korvata jollakin olemassaolevalla, toivoa antavalla, hyvvä mieltä herättävällä ja sellaisella johon ihmiset oikeasti uskovat, joka vaikuttaa ympäristöön, kansaan ja tulevaisuuteen. Se voi olla vaikka hallitsija tai luonto. Se että poistaa eri uskonnot, uskonlahkot ja erilaisuudet tyhjänuskossa, ehkäisee tehokkaasti terrorismiä ja viharikoksia, puhumattakaan rasismista, ihmiskasteistien välisestä halveksunnasta ja mm. mahdollisista tulevaisuudessa tulevilta sodiltakin vältytään jotka ovat uskonnon pohjaisia kuten moni sota, mitä ihmiset ovat käyneet "etnisen puhdistuksen" nimissä. Sitähän koko ajan sanotaan että islminuskoiset ovat niitä terroristejä uskontonsa takia, mutta eipä kristitytkään ole puhtoisia ristiretkiensä ansiosta.

Se asia mikä on noussut tapetille viime vuosina, on ilmastonmuutos joka on hyvinkin varteenotettava ilmiö, koska se ei ainakaan tarua ole, nyt kun ilmasto tekee vaikka millasia temppuja joita me ihmiset ollaan sille opetettu toimillamme joita itse pidämme hauskana ajanviettona, kuten autoilu, viihde-elektroniikan liikakäyttö, tarpeettoman krääsän valmistaminen, jne jne. Nykyinen talouskriisi saattaa jopa olla tämän muutoksen ehkäisemisen peruja, sillä ajankohdat täsmäävät muutaman vuoden heitolla aika hyvinkin. Se ei ole kylläkään mikään ihme, että ilmasto lämpenee, sillä mehän käytetään fossiilistä polttoainetta tahdilla joka on moninkertainen sen uusiutumiseen verrattuna, me poltamme hiiltä lämmittääksemme taloja (ei ihan kotioloissa mutta tehtaissa joista tämä lämpöenergia saadaan koteihin), valmistamme autoja kiihtyvällä tahdilla, bensaa polttavia vieläpä, käytämme resursseja kaikkeen turhanpäiväiseen, kuten huonon viihteen luomiseen, jätämme jopa tietokoneetkin pyörimään turhaan kun käydään esim kaupassa tai kaverin luona (syyllistyn itsekkin tähän rikokseen usein) ja pidämme valoja päällä jopa päivällä jumaliste! Se mitä tässä on tehtä, ois pitänyt tehdä jo aikoja sitten, eli valjastaa uusiutuvat/entymättömät energianlähteet, kuten aurinko tuulivoima, vesivoima ja biovoima. Näiden valjastaminen voi olla kallista mutta kylläpä se tulee halvaksi tulevaisuutta ajatellen kun sitä energiaa saakin ihan itsetuotettuna esim aurinko- ja vesivoimaa käyttäen. Teknologia on olemassa, mutta sitä ei jostain syystä käytetä eli se on täysin hyödytöntä niin kauan kuin se on vain näyttelypöydällä pölyttymässä, vaikka kuin uudesta teknologiasta olisikaan kyse. Ja montaa näistä teknologioista käytetäänkin tiettyihin tarkoituksiin, mutta "pikkujuttuihin" niitä ei viitsitä käyttää, eli koko systeemin teho/hyöty ei ole, eikä koskaan tule olemaan 100-prosenttinen niin kauan kuin unohdetaan ne pikkujututkin joilla voi olla suuri merkitys toisille tai jopa ympäristölle. Se on suorastaan rikos väittää että se on liian pieni juttu käyttää jotain systeemiä jonkun pikkujutun tutkimukseen, joka voisi osoittautua merkitseväksi resurssiksi tulevaisuudelle, kuten juuri tuo aurinkovoiman kerääminen tai akkuteknologia joka on aikalailla jäljessä ajastaan vaikka tuntuukin kehittyneen hyvin viime aikoina. Suosinkin siis uusiutuvia energianlähteitä, jotka ovat varmasti siellä vaikka tuhannen vuodenkin päästä, toisin kuin öljy.

Energiakriisistä pääsemmekin seuraavaan aiheeseen joka on suoraan liittyvä siihen, eli ylikansoitukseen ja näinollen kulutuksen eksponentiaaliseen kiihtymiseen väkiluvun lisääntymisen myötä. Sanoisin että se on luonnonvastaista synnyttää useampi kakara perhettä kohti ja se on suorastaan rikos panna useampi nainen paksuksi, koska penskoja tulee ihan liikaa jo nykyiselläkin tahdilla. Väestönkasvua ei siis hallita, mikä on suuri virhe miltä tahansa valtiolta/vallalta, sillä tälläkin pallolla on kapasiteettinsä ja se on ylittynyt jo aikoja sitten ja mikä pahinta, luku kasvaa edelleen kasvavaa vauhtia, mikä ei tiedä hyvää tulevaisuutta ajatellen. Näkisin oikeastaan ainoaksi vaihtoehdoksi tässä vaiheessa maailmanlaajuisen lain joka kieltää saamasta yhtään enempää lasta kuin enintään 2/perhe. Miksikö kaksi? Kysyppäs itseltäsi: miten monta ihmistä tarvitaan luomaan yksi lapsi? Jos vastauksesi on 1, olet käteenvetäjä etkä ikinä tule saamaan lapsia. Jos vastauksesi on 3 tai enemmän, on kyse joukko-orgioista joissa voi sattua pahakin vahinko tai sitten yritetään välttää isyyden vastuuta roiskimalla satunnaiseen koloon. Jos taas vastauksesi on 2, olet täysin oikeassa, sillä luonnossa mikä tahansa ei-hamafrodiitti lajia on kaksi erilaista, eli miestä ja naista. Miehen ja naisen elimet ovat luodut toisilleen, eikä siihen tarvita ylimääräistä eikä siitä pitäisi puuttua mitään, jotta saadaan se tasainen luku 2 aikaseksi luomistyötä tehdessä. Tämä luku on tasapainon symboli juuri tässä mielessä, että et luo yhtään yli etkä liian vähääkään, joten mieti tarkaan kun ajattelet hankkivasi lapsia joskus, että onko se hyvä asia että luot lisää nälkää näkeviä suita tähän maailmaan, jossa joka toinen sekuntti kuolee lapsi nälkään jossain päin maailmaa. Japanissa tämä asia on tietääkseni jo otettu huomioon aikoja sitten ja seitä sietää miettiä koko maailmalle, varsinkin intiaan ja lähi-itään, jossa porukka lisääntyy kuin kanit ja jopa kanitkin jäävät tässä hommassa kakkosiksi.

Se mitä olen huomannut viime vuosikymmenistä koulujen tason suhteen, järkyttää minua, sillä kouluista päästetään aina tyhmempää ja tyhmempä sakkia maailmalle. Tähän on monta syytä, kuten vaatimustasojen laskeminen rankalla kädellä, viihteen räjähdysmäisesti lisääntynyt määrä, opettajien koulutus ja kuri, laki joka käsittelee tätä kuria, jne jne. Opettajat/luokanvalvojat eivät pysty tekemään asialle mitään jos joku tekee typeryyksiä tai ei vaan halua opiskella mitään, sillä laki estää tarvittavan rankaisun toimeentäyrrämisen kuten fyysiset rangaistukset ja tarpeeksi rankat ja ennen kaikkea opettavat rangaistukset typerehtimisestä esim. Koulujärjestelmän kuuluisi olla porrastettu ihmisten oppikapasiteetin mukaan, eli tyhmät omaan ryhmään ja helposti oppivat omaansa ja jne. Mutta kun kaikki ovat samassa sopassa, jossa yks maikka joutuu katsomaa jokaisen perään, mikä on aika hankalaa ja lipsahduksia sattuu hyvin herkästi siitä, mitä kukin saa opittua. Ja vaikka oppilaat jaetaan eri äo-ryhmiin, heidät koulutetaan samaan tasoon. Kyse on tässä vaiheessa vielä siitä että opetetaan perusasiat kaikille tasapuolisesti ja katsotaan tulevaisuudessa, kuka mihinkin pystyy samalla tiedon määrällä, eli koulutetaan ammattia varten sopivalla ohjelmalla jokaista yksilöä, joka näille sopii.

MetalsnakeTulevaisuuden oppitunnitLuonut: MetalsnakeTiistai 16.02.2010 17:30

Poristaanpas taas maailman perversiyydestä nykymuodossaan. Ilmiselvästi, suoraan sanottuna, joka paikassa, joka mielessä, joka tapauksessa maailma on ylikansoitettu ja lämpenemässä kovaa vauhtia kohti oikeaa helvettiä tai ainakin sitä kuvaavaa tilaa. Tämä tila on hyvinkin realistinen, eikä paskapuhetta niin kauan kuin me jatketaan samaa linjaa, eli kulutetaan uusiutumattomia luonnonvaroja turhaan tai ylipäätäänkään.

Mitä siis tarkoitetaan uusiutuvilla luonnonvaroilla? No sitä tietenkin, että kulutus on joko yhtä nopeaa kuin kulutus tai hitaamappaa kuin kulutus. Aurinkoenergia on yksi varteenotettava energianlähde, jota ei todellakaan koko maailma ota vakavasti. Tuulivoima tietyillä alueilla on erittäin hyvä esimerkki. Vesivoima, bioenergia, jne jne.. Mitkä ovat sitten ne uusiutumattomat energiamuodot? Oljy on ainakin yksi vaihtoehto ja se sattuu olemaan yleisin energianlähde koko maapallolla, mutta kummaa siinä on se, että se ei ole uusiutuva eikä puhdas, mutta sitä silti käytetään ennemmin kuin aurinkoenergiaaa tai tuulivoimaa tai vesivoimaa. Miksikö? No tietenkin nykytalouden takia. Ihmisen talous on aina ollut pelkkää markkiinaa materiasta ja palveluista, mutta kukaan ei ole vaivautunut koskaan tekemään mitään planeettamme ja sitä myöten ihmisten eteen jo pelkästään siitä syystä, että se PITÄÄ tehdä. Me osaamme vain ostaa, kuluttaa ja roskata maailmaa jossa elämme ja kaikki tämä järjstely maksaa rahaa.

Sanotaan, että jossakin purkautuu tulivuori ja se tuhoaa suuren kaupungin läheltä. Ihmisiä kuolee ja loput joutuvat pois kodistaan, miten heille käy? Koska kriisiapukin on riippuvainen markkinataloudesta, vain muutama miljoonasta tarjoaa palveluaan pelkästään ihmillisyydestä muita kohtaan, loput vaativat maksua palveluistaan, koska he haluavat palkkaa vaivastaan. Kenelläkään ei tullut kuitenkaan se mieleen, että kun se sattuu heidän itsensä kohdalleen, heillä ei siihen ole välttämättä varaa. Toisin sanoin, me kusemme toistemme niskaan. Pointti tässä on se, että nykymaailmassa rikkaat tahtovat riistää köyhiltä lopunkin aineellisuuden rippeen pois katsomatta tasa-arvoon lainkaan, niin että se ei tule edes mieleenkään.

Koulussa pitää opettaa jo lapsesta saakka elämän tasapainoa, koska aikuisena jokaiselle tulee se tunne, että nyt kun on se oma mies/nainen, niin on hyvä perustaa perhe, hankkia lapsia, paria autoa, iso talo, jne jne... Mutta se ei ikinä käy mielessä, että maailmassa on jo liikaa ihmisiä, liikaa autoja, liikaa asutusta ja ennen kaikkea liikaa kulutusta. Kaikki se paha alkaa siitä kun hommaa penskan, pari tai useamman ja mitä enemmän hankkii, syyllistyy sen suurempaan kulutusrikokseen. Kuulostaa julmalta, mutta sen "julmuuden" takana on kuitenkin suurempi julmuus ja sen voi selittää jotenkin näin: Montako ihmistä tarvitaan hankkimaan jälkeläinen? 2, mies ja nainen. Montako lasta löytyy tyypillisessä perheessä, olkoon se vaikka Suomalainen, Amerikkalainen tai vaikka Arabialainen? Suomalaisesta perheessä on keskimäärin jotain 1,4 kakaraa, Amerikkalaisessa yli 2 ja Arabialaisessa jopa yli 8. Nämä ovat vain keskiarvot, mutta luvut ovat aika järkyttäviä ja käytännössä ne tarkoittavat tätä: Suomalaiset eivät lisäänny ainakaan kasvavaa vauhtia, se on varma. Amerikkalaiset lisääntyvät tasaisesti mutta kasvavalla tahdila kuitenkin. Arabialaiset taas lisääntyvät 4 kertaa enemmän kuin luonnollinen tasapaino sallisi. Ja nämä luvut ovat vain eri maanosista. Kuvitelkaa nyt se, että joissakin uskonnoissa jopa kehotetaan lissäntymään ja täyttämään maa lapsilla. Uskovia ihmisiä maailmassa on miljoonia, jotak uskovat tähän kuin vankkaan kallioon konsanaan ja lisääntyvätkin kuin kanit. Pahimmat lisääntyjät ivat ehkä vanhollis-lestadiolaiset, katoliset, juutaliset, hindut ja muslimit, joille iso perhe on kaikki kaikessa ja seksi on vain työväline jolla tämä lisääntyminen tapahtuu, eli se ei ole nautinnon väline heille. Muistakaa se että säilyttääksen tasapainon sytyvyydessä, se ainoa oikea luku on 2, ei enempää, mutta vähempikin kelpaa. Ja tämä pitää opettaa jo kuolussa, että maailmasta on pidettävä huolta, koska sehän on meidän ainoamme ja me vain paskannamme sen päälle.

Ainakin minä unelmoin radikaalista tulevaisuudesta, jossa ei ole talousjäjestelmää, joka määrää materian ja palvelujen hintoja, vaan tulevaisuudessa tulisi olla yksi yhteisö, yksi kansa, yksi aate, yksi hallitsija, yksi tavoite ja yksi hinta koko tulevaiuudelle. Se hinta on yhteistyö ja kuinka se saavutetaan, on jo oma ratkaisunsa, jossa ego pitää murtaa jokaisesta meistä ja alkaa puhaltamaa yhteen hiileen selviytymisen eteen. Maailmassamme on tuhansia eri kieliä, satoja eri uskontoja, joista tuhansia eri haarauskontoja, miljoonia aatteita tulevaisuutta ja menneisyyttä koskien, lukuisia turhia sotia ja useita vääärällä tavalla käytyjä sotia joiden ei olisi toivonut käyvän ollenkaan, mutta se on meidän ihmisluontomme, että selviydytään mitä erikoisimmin keinoin ja nämä keinot käsittävät joskus jopa vaikeuksien eliminointia ennalta, olivat nämä ongelmat materialistisia, mielessä käytyjä konflikteja tunteilla tai jopa toisia ihmisiä, jotka näkevät tilaisuuden tilanteessa. Ja joku on joskus jopa sanonut näin, mikä pitää hyvinkin paikkasa: Älykkyys lajissa ei taa lajista ollenkaan hallitsevaa, vaan vaarallisen ja tyhmän. Älykkyys on yhtä hyvin potentiaalinentohovoimaisuuden tekijä, eli mitä älykkäämpi olento, sen tuhoisamman keinon tämä keksii eliminoida esteensä. Me ihmiset ollaan älykkäitä, mutta me ei osata käyttää älyämme oikein, koska me käytämme älyämme vain omaksi hyväksemme kun me voimme käyttää sen kaikken meidän hyväksemme ja kuten kuulisessa bittiavaruuden maailman kuvaavassa leffassa Matrixissa agentti kuvaili ihmiskuntaa, me emme todellakaan olla nisäkkäitä vaan virus, joka syö tätä planeettaa omaksi hyödykseen.

Me pystymme kyllä parannukseen, mutta olemme kaikki niin perkeleen laiskoja siihen. Me jaksamme vain viihdyttää itseämme kaiket päivät, kun voimme olla jotain hyödyllistäkin. Miettikää asiaa näin: jos yksi ihmnen poimii yhden roskan kadulla päivässä ja vie sen lähimpään roskapönttöön, niin kuinka paljon ihmiset saavat siivittua niinkin mitättömällä vaivalla katuja päivässä. Sitten kun tehdään näin joka päivä... Mutta kun ei, ihminen on jopa niinkin laiska, että miettii: "tuo on jonkun muun paskaa, en minä sitä siivoa(, ellen saa palkkaa siitä)". Entäpäs nain: Varmaankin jokaisella meistä on telkkari ja me katsomme sitä päivittäin jos ei harvemminkin useissa tapauksissa. Mitäpä jos menetkin kaverin luo katsomaan telkkaria tai kutsut kaverin kylään joko katsoomaan telkkaria tai vaika pelaamaan koneella tai konsolilla samaa peliä mitä hän pelaisi kotona. Näin eliminoi energiankäyttöä merkittävästi siinä mielessä, että jos jotkut tekevät kahdessa eri paikass täysin samaa asiaa, energiankulutus on kaksinkertainen siihen verrattuna, kuin mitä se on kun kaveri tai kaverit ovat kylässä. Ja näin voi tehdä vuoronperään, että jokainen siinä kacveripiirissä kutsuu toiset kylään. Tästä ei ole kuin hyötyä: energiankulutus kokonaisuudessan suorastaan putoaa, voit viettää enemmän aikaa kavereiden kaa ja saat ulkoiluakin kun kävelet tai pyöräilet sinne.

Itse en ainakaan omista autoa tällä hetkellä, mutta sellaista tuskin tarvitsen kun on olemassa monta muuta parempaa tapaa liikkua paikasta toiseen, kuten pyöräily, kävely ja julkiset kulkuvälineet. Jo pelkästään se, että pyöräilee paikasta toiseen, sillä on suurin hyöty omalle keholle, egolle, ympäristölle ja se on jopa ajankäytöltä tehokasta, koska pyräily on kuitenkin nopeampaa kuin kävely ainakin useimmissa tapauksissa. Jos omistaa oman auton, se vain kasvattaa egoa, se antaa sinun lihota, se kuluttaa uusiutumattomia energianlähteitä, se saastuttaa ja se on jopa vaarallista ollessa väärissä käsissä, kuten stereotyyppisen ammarin käsissä joka vain temppuilee autollaan, ennemmin kuin käyttää sitä kä yttötarkoitukselleen tarkoitetulla tavalla, eli transportaatiovälineenä (yrittäkää ymmärtää amikset, katsokaa vaikka sanakirjasta mitä moinen sivistyssana tarkoittaa). Auto siis kuluttaa, saastuttaa ja on paljon vaarallisenpi yksilön käsissä, mutta se ei tarkoita että julkiset olisivat yhtää huonompi vaihtoehto, koska ne kuluttavat ja saastuttavat yksilöä kohti huomattavan paljon vähemmän. Pyöräily taas ei saastuta lainkaan, se on helppo pitää, ei vaadi tarkastuksia, vakuutuksia, ei maksa paljoa ostettuna ja on hyödyllisin yksilön liikkumaväline. Itse kukin kuitenkin päättäköön kuinka suuren jalanjäljen jättää tähän mailmaan ja itse ainakin yritän jättää mahdollisimman kevyeen.

MetalsnakeBe just or be dead.Luonut: MetalsnakeKeskiviikko 03.02.2010 22:38

Oikeudenmukaisuus on nykymuodossaan hyvin epäoikeudenmukainen käsite, koska rikollisuus hyötyy siitä ja sylkee lain naamalle sen ollessa "lainmukaisimmillaan". Laki ei siis ole tarpeeksi ankara, että rikolliset ottasivat huomioon sen että teoilla olisi tosi rankat seuraukset ja että niistä teoista joutuu todellakin maksamaan kalliisti. Sen aijaan annetaan esim murhaajalle vain joitakin vuosia ehdotonta ja joissakin tapauksissa ehdollista vabkeutta, jolloin saa nauttia täyshoidosta hyvin todella suurella todennäköisyydellä oppimatta teoistaan yhtään mitään. Ja koska laki on niin löysä näissä asioissa, saamme kiittää tästä heikkoja yhteiskunnan yksilöitämme siitä, että nämä valittivat liian "epäihmillisestä" kohtelusta jopa vankeja kohtaan. Se miksi ihmiset ajattelevat näin, johtuu taasen siitä että ihminen tahtoo olla mahdollisimman oikeudenmukainen. Mutta miten määrittelet oikeudenmukaisen? Nämä ko. tyypit määrittelevät sen näin: Kun olet pahimmallekkin ihmiselle armollinen, hän oppii siitä jotain.... BS!! Hän oppii siitä vain sen, että jos hän tekee sen uudestaan, hän pääsee pälkähästä ja se rohkaisee muitakin tekemään pahaa, koska he tietävät, että siitä ei tule edes pahaa rangaistusta.

Se miksi ihmiset luulevat olevansa oikeudenmukaisia, johtuu lakijärjestelmästä, joka vanhentui jo vuosia sitten, eikä kukaan viitsinyt lakia alkaa uusimaan. Sen sijaan sitä päivitettiin vähitellen tosi väärään suuntaan, eli enemmän armollisempaan suuntaan. Ennen varkaalta leikattiin käsi pois, ettei tämä voinut tehdä temppuaan uudestaan, nyt sille anntaan vaan naurettavan pieni sanktio ja päästetään vapaaksi, jolloin tämä voi tehdä sen uudestaan niin monta kertaa kuin ilkeää. Ja tämä kaikki armollisuus on peräisin kristillisestä uskonnosta, jossa pitää olla armollinen kaikkia kohtaan ja kääntää toinenkin poski tilanteen tullen. Tämä kuuluisa armo on päässyt lakiin asti ja nyt kaikki tietävät sen, että tekivätpä he mitä tahansa, he eivät saa riittävää tai ainakaan sopivaa rangaistusta siitä.

Esimerkkeinä raiskaajille tai pedofiileille ei anneta sopivia rangaistuksia. Heille annetaan vain vuosia kiven sisällä, muttei sitä samaa tuskaa, jonka he antoivat uhrilleen. Esim raiskaajalle voi olla päivittäistä perseraiskausta koneen toimittamana kylmällä jellydildolla esimerkisksi tai pedofiilille voi olla luvassa kastrointi ja samantien vehkeiden poisto kokonaan viimeisiä rippeitä myöten ja kaupan päälle vielä tuomiota kiven sisään. Mutta mitäpä keksit murhaajalle, joka on ottanut jonkun tai joidenkin henkiä pois? Ei sitä voi lopettaa siihen paikkaan, koska silloinhan se pääsisi vähällä ja ainakin yksi tapa voisi olla viikottainen ammattilaiskidutus joko välineillä tai aineilla kuten jokakodista löytyvällä suolalla.
« Uudemmat -