IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
9.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 496
Koko
4 jäsentä
Tyttöjä: 2 (50 %)
Poikia: 2 (50 %)
Keski-ikä
18,5 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 19,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 18,2 vuotta
Ylläpitäjä
^^miwa

Jäsenet (4)

EmoPikaCHU^^miwaNidde
« Uudemmat -
JA TÄMÄ EI SITTEN SOVI HERKILLE/HUUMORINTAJUTTOMILLE/HOMOUTTA SIETÄMÄTTÖMILLE IHMISILLE!!!!!!!11! eli varokin jos olet joku noista :oooooo muut: nauttikaa ihmeessä xDDDDDDD

-

Olipa kerran KEPA. Hän oli hot. Mutta kukaan ei valitettavasti maailmassa tiennyt hänen hottiudestaan!!!1!!! OMG. Asialle täytyi tehdä jotain.

Niinpä hän kutsui luokseen kolme itämaan tietäjää, parhaimmat heistä olivat Tom, Bill ja Gustav. KEPA antoi heille tehtävän: mennä levittämään maailmalle tietoa hänen hottiudestaan!

Tietäjät lähtivät heti paikalla matkaan. He matkustivat monta minuuttia veneellä ja sitten he menivät bussipysäkille, mutta HEILLÄ EI OLLUTKAAN RAHAA MUKANA!!!!!! mitäs nyt tehdään? kysyi Bill surullisena. Nyt kukaan ei ikinä saisi tietää KEPAN hottiudesta ja maailmaa kohtaisi suuri tuho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Siihen aikaan Tom oli tunnettu naistenmies, joka toimi salatyössään miespuolisena huorana, jota tosin Bill ei tiennyt ollenkaan. Yleensä kaksoset kertoivat toisilleen kaiken mahdollisen, mutta Tom halusi pitää toisen työnsä täysin salassa kaksoseltaan. Gustav vilkuili Tomia kysyvästi odottaen, että tämä väläyttäisi ilmoille jonkin loistavan suunnitelmansa.

Tom yritti kuumeisesti pähkäillä pienillä aivoillaan, mutta se oli vaikeaa, sillä yleensä Tom ajatteli vain alapäällään. Sitten yhtäkkiä paikalle ajoi renkaat kirskuen punainen avoauto, josta astui ulos avokaulainen naishuora, ja hän tuli Tomin kanssa heti juttuun. Bill ei kyllä tykännyt yhtään, mutta Tom sai hommattua heille kyydin huoran autolla, ainoa mitä huora vaati maksuksi oli seksi Tomin kanssa.

Bill hieman järkyttyi, koska oli niin helvetin omistushaluinen kaksosen, eikä halunnut jakaa Tomia yhdenkään huoran kanssa, oli tämä sitten kuinka kaunis hyvänsä. Gustav vain istui hiljaisena takapenkillä katsellen pihalle ja toivoi, että kaksoset saisivat sovittua maksusta. Olihan heidän kuitenkin päästävä matkaan täyttääkseen mahtavan KEPAN vaatimus.

He olivat ajaneet jo aika kauan, ainakin viisitoista minuuttia, kun huora yhtäkkiä pysähtyi ja vaati ensimmäistä erää maksusta! Hän tuli Tomin luokse, mutta Bill hyppäsi heidän väliinsä ja antoi mojovan bitch-slapin huoralle. Sitten huora kaatui ja hänen silikoninsa valahtivat ja paljastui, että HÄN OLIKIN MIES!!!!1!!1!

Tom katsoi tätä ”huoraa” järkyttyneenä ja samalla kovin helpottuneena, sillä hän oli vakaasti päättänyt, ettei menisi sänkyyn kenenkään toisen miehen kanssa. Gustav luonnollisesti vain kohautti olkiaan ja korjasi lippiksensä asentoa. Bill hyppäsi ratin taakse, Tom istui pelkääjän paikalle ja matka pääsi lopultakin jatkumaan ”huoran” jäädessä itkemään heidän peräänsä.

He ajoivat IKUISUUDEN, lähes PUOLI TUNTIA! Kukaan ei varmaan ole ikinä ajanut niin kauan :OOOO Sitten he saapuivat suureen kaupunkiin, jossa oli paljon ihmisiä. He parkkeerasivat auton jonnekin jonne ei olisi saanut parkkeerata mutta koska heillä oli avoauto, he ajattelivat, että kyllä he saavat. He miettivät, miten saisivat parhaiten sanottua kansalle sanoman KEPAN hottiudesta.

Gustav päätti hieman tutkia autoa, jolla he olivat tulleet kaupunkiin. Takakontista löytyi äänentoistolaitteet sekä kaunis kimaltava mikki, josta Bill ilahtui suuresti ja äännähti kuulostaen siltä, että oli juuri saanut kovan orgasmin. Tom ällistyi, että miten pikkuveli voi sillä tavalla reagoida, mutta nähdessään miten iloinen toinen oli, ei hän sanonut mitään. Gustav komensi hiljaisena kaksosia auttamaan ja he lähtivät raahaamaan tavaroita torille.

Viimein he saivat painavat tavarat keskelle toria, tosin Bill valitti, että hänen kaikki kyntensä olivat katki, ja Tom sitä, että häntä panetti ja että hän tarvitsi naisen nyt heti paikalla tai muuten ei tulisi mistään mitään. Gustav ei tykännyt siitä, mutta Tom oli jo syöksynyt väkijoukkoon valitsemaan sopivaa pantavaa. Bill jäi salaa huokailemaan hänen peräänsä (hän ei ollut kertonut kellekään että OLI OIKEASTI HOMO ja vähän ihastunut veljeensä. Se olisi ollut TRAGEDIA!!!!!!)

Gustav pudisteli päätään ja asensi laitteet paikoilleen, yksin, sillä Billistä ei ollut auttamaan. Bill tähyili väkijoukkoa etsiäkseen Tomia sieltä ja näkikin tämän lippiksen vilahtavan jossain. Pieni mustasukkaisuuden peikko teki pesää Billin pieneen sydämeen, sillä hän ei tykännyt yhtään siitä, että Tom meni mieluummin naimaan jotain naista kuin, että olisi viettänyt aikaa oman veljensä kanssa.

Gustav antoi mikin Billille ja käski tätä huutamaan ilosanoman koko kansan korviin. Bill ei suostunut, koska halusi myös Tomin olevan paikalla silloin. Hän myös esti Gustavia tekemästä sitä vielä (miten, se onkin salaisuus, sillä Bill ei urheile koskaan ja Gustav melkein joka päivä, joten tappelussa Bill olisi jäänyt heti alakynteen, joten ehkä hänellä oli omat salaiset keinonsa) ja Gustav meni nurkkaan mököttämään (aika vaikeaa se tosin oli, sillä he olivat yhä torilla eikä siellä ollut nurkkia).

Bill, joka ei yleensä ollut mikään nero kun oli kyse tekniikkalaitteista, laittoi kaikki kuntoon Gustavin mököttäessä. Bill testasi toimiko mikki ja päätti sitten kuuluttaa oman veljensä tulemaan paikalle. TOMI PERKELE TÄNNE SIELTÄ PANEMASTA!!!!!! Väkijoukko oli ymmällään tästä ilmoituksesta ja kokoontui uteliaana Billin luo. Jostain väkijoukon keskeltä tuli punaposkinen Tom.. joka oli juuri ollut hommissa jonkun randomin amazonimisun kanssa.

Bill hymyili seksikkäästi kun Tom tuli, mutta Tom ei hänen harmikseen huomannut vihjailua hänen hymyssään. Se amazonimisu, jota Tom oli pannut, tuli myös närkästyneenä (ja puolialasti) paikalle valittamaan kovaan ääneen Billille, ja Billiä harmitti, kun hän ei voinut potkaista häntä munille. Gustav käski Billiä kuitenkin kuuluttamaan ilosanoman nyt, kun väkijoukkokin oli sopivasti kerääntynyt paikalle, ja Bill tarttui mikkiin.

Ensin Bill seisoi hiljaisena miettien mitä sanoisi. Sitten hän pamautti kaiken suoraan: KUNINGAS KEPA ON AIKA HELVETIN SEKSIKÄS PAKKAUS!! KUMARTAKAA KEPAA!!! Väkijoukko katsoi Billiä kummastuneena ja ratkesivat sitten raikuviin aploodeihin. Samaan aikaan suuressa ja mahtavassa linnassa tämä mahtava kuningas katseli tietäjiään kristallipallosta ja hajosi heille totaalisesti!!!!

Bill katseli hurraavaa yleisöä ylpeänä. He huusivat hänelle suosionosoituksia ja kaikennäköistä. Yksi jopa tuli hänen luokseen ja kätteli ja sanoi: ”On se mahtavaa, miten jotkut uskaltavat noin rohkeasti tulla kaapista ulos!!!” Bill ei ymmärtänyt mitä hän sanoi, sillä ei heillä ollut kaappeja siellä, mutta hän hymyili ja vastasi: Joo niin on, minähän teen sitä joka päivä veljeni kanssa!” Ukko katsoi häntä silmät liikutuksenkyynelissä. Herkkää <3

Tom katsoi Billiä hämmästyneenä ja hetken mietittyään hän meni ja halasi Billiä lempeästi. Yleisö hurrasi ja taputti kaksosille. Gustav vain pudisteli päätään ihmetellen miksi nämä ylisöpöt kaksoset aina onnistuivat varastamaan kaiken huomion. Pieni kiero suunnitelma mielessään Gustav livahti hiljaa pois paikalta ja päätti lähteä takaisin linnaan. xD

Hän etsi autoa, mutta ei löytänyt sitä, koska hinaaja oli hakenut sen pois sakkopaikalta ))))8 Joten hän joutui käyttämään bussia ja ajoi ainakin NELJÄKYMMENTÄVIISI MINUUTTIA aina The Linnaan asti. (Jostain hän oli yhtäkkiä saanut rahaa.. ehkä varastanut Tomilta :o Tomhan oli aika rikas koska oli miespuolinen huora.) Hän meni sisään ja vaati saada tavata KEPAN, Hänen Majesteettinsa välittömästi!!!!!!!! EIKÄ VASTALAUSEITA!!!!!!!!!!!!!!!!! PERKELE.

Suuri ja mahtava KEPA oli juuri lopettelemassa ruokailuaan kun joku random palvelija tuli ilmoittamaan hänelle, että hän oli saanut vieraan. KEPA oli kuullut tulijan huudon ja virnisti itsekseen. Hän sanoi palvelijalle, että tämä voisi ohjata vieraan suoraan KEPAN makuuhuoneeseen. Palvelija nyökkäsi ja lähti pois vieden Gustaville sanan kuninkaalta.

Kun Gustav astui makuuhuoneeseen, oli verhot vedetty ikkunoiden eteen ja valaistus oli hämyisä, lukuisat kynttilät paloivat ympäri ämpäri (yksi niistä meinasi koko ajan sytyttää verhot tuleen muttei sytyttänyt koska se olisi pilannut tunnelman). KEPA makasi sängyllä kyljellään ja kohotti kulmiaan flirttailevasti. >8) HE KUMPIKIN AJATTELIVAT TÄSMÄLLEEN SAMAA ASIAA!!!!!!!!!

Gustav lähestyi KEPAA keinutellen lanteitaan ja istui sängylle. KEPA katsoi rakastajaansa kysyvästi. Gustav empi hetken mitä sanoisi ja avasi sitten suunsa: ”kaksoset tulivat ulos kaapista torilla. En tajua miten, kun ei siellä ollut kaappeja ja sitä paitsi, kaikki hurrasivat heille.” KEPA nyökkäsi nousten istumaan ja otti Gustavia käsistä kiinni katsoen tätä silmiin. ”Kultaseni, pitäisikö meidänkin tulla ulos kaapista?”

”TEHDÄÄN SE RAKAS, TEHDÄÄN SE VÄLITTÖMÄSTI!!!1!” KEPAn ilme muuttui iloiseksi hänen kuullessaan Gustavin vastauksen, ja niin he heittäytyivät toistensa kuumaan syleilyyn ja hautautuivat peiton alle, koska eivät sentään ihan kaikkea halunneet teille lukijoille paljastaa >8)))))))) mutta vaikka millaisia ääniä sieltä kyllä kuului!

Palvelijat olivat jo vuosien aikana tottuneet kuuntelemaan omituisia ääniä kuninkaansa makuuhuoneesta, joten tämäkään kerta ei ollut heille mitään uutta. Paitsi että äänet olivat aiempia voimakkaampia ja melkein koko linna kaikui. Pitkän ja hellän tuokionsa jälkeen KEPA ja Gustav sopivat, että antavat pian ilmoituksensa kansalle. Onhan se eräänlainen kansalaisvelvollisuus KEPAlle kertoa, että hän on oikeasti HOMO :DDDD

Sillä aikaa KAKSOSET olivat ruvenneet harrastamaan strippausta torilla ja se oli samalla elävää pornoviihdettä vierestä katseleville ihmisille, mutta sitten he tajusivat, että GUSTAV OLI KADONNUT JONNEKIN JA JÄTTÄNYT HEIDÄT KAKSIN!!!!!11! he ryntäsivät dösärille puolialasti, ja se tuotti kansalaisten keskuudessa pettymyksenhuutoja. He liftasivat ensimmäiseen bussiin, varastivat sen haltuunsa näyttämällä ”aseitaan” (xDDDDDDDD) ja ajaa hurauttivat suoraan The Linnan portille.

Vartija, joka oli vahtivuorossa säikähti pahoin nähdessään villisti keikkuvan bussin tulleen portille. Mutta hän huojentui huomatessaan, että bussista tulikin kaksoset, eikä jotain vihollisia. Kaksoset melkein juoksivat portista sisään, pihan poikki suoraan KEPAN vastaanottosaliin ja huusivat yhteen ääneen: ”GUSTAV JUMALAUTA SÄ JÄTIT MEIDÄT SINNE KAKSIN JA VITTU TULIT TÄNNE!!!! VAADIMME SELITYSTÄ,L PERKELE!!!!111”

Gustav kuuli kaksosten vihaiset äänet, ja niin kuuli KEPAKIN. Sanattoman yhteisymmärryksen vallassa he tulivat ulos (KAAPISTA lol) makuuhuoneesta ja menivät kaksosten luo. Hetki oli dramaattinen. Kaksoset näkivät heidät käsi kädessä. OMG. Se oli heille kyllä järkytys, ja he näkivät jopa kaapinkin makuuhuoneen oven vieressä ja arvasivat, että kohta olisi vuorossa kaapistatulodemostraatio. EHKÄ OLIKIN :OOOO

Bill ryhtyi taputtamaan ja Tom katsoi häntä kuin toinen olisi menettänyt viimeisenkin järjenhivenensä. Bill katsahti Tomiin ja sanoi:”Tomii, ei me olla ainoita kaappihomoja täällä! GEET ON KANS. OMG en ois arvannu!” Tom nauroi ja kykeni vain nyökkäämään, sillä hän ei voinut puhua, koska häntä EDELLEEN PANETTI IHA VITUSTI, eikä asiaa auttanut ollenkaan se, että Gustav ja KEPA melkein panivat toisiaan kaksosten edessä.

Lopulta Tomin pokka ei enää kestänyt, ja hän tarttui Billiä kädestä, veti hänet mukanaan kaappiin ja sulki oven. Kohta alkoi kuulua kovia ääniä ja kaappi alkoi heilua uhkaavasti edestakaisin. Se, mitä siellä sisällä tapahtui, jääkin sitten arvoitukseksi ja sen saa jokainen kuvitella IHAN ITSE ellei KEPAN pulut ole sitten varastaneet aivoja kokonaan :oo Mikä KEPAN tuntien on ihan mahdollista. (JA KEPA ÄLÄ NAURA SIINÄ!!!!!!11!)

Onnelliset pariskunnat olivat siis tulleet lopultakin kaapista ulos, eikä sitä demonstraatiota sitten tarvittukaan, sillä pian kaksoset tulivat ulos posket hehkuvina kuin nuotion viimeiset hiipuvat kekäleet. KEPA nappasi Gustia kädestä ja vei tämän mukanaan parvekkeelle. Oli aika antaa virallinen ilmoitus heidän parisuhteestaan joka ei ollut enää salainen. (Tiedä sitten milloin se olisi ollutkaan…xD)

JA HE ELIVÄT ELÄMÄNSÄ ONNELLISINA LOPPUUN ASTI KAIKKI NELJÄ!!!!1!1! Kaksoset toisiaan pannen 24/7 ja Geet hempeillen ja toisiaan RAKASTELLEN, siinä on vissi ero. PISTE!!!!1!1! ja huutomerkki.


















(P.S. KEPA ON HOT ♥)
toi oli tollanen luova puuska, don't ask :DDD

kirsi kyttää olan takaa et mitä kirjotaaaaaan ♥

lol.
omnomnommmm ostin sieniä
diudiu ♥
ME MENNÄÄ MAIJUN KAA NAIMISIIN JA HÄÄPÄIVÄ ON AFTERPARTYT JA MAIJUN MIES ON KÄSEBROT JA MUN BUSSIKUSKI JOKA IHA VARMAA ON KEPA JA ME OLLAA TOISTEMME KAASOT JA HÄÄKAKKUNA ON KAKSOSTEN SPERMAA KEKONA JA HÄÄRUOKINA KUPSUN JA KEPAN SIENISIEMENLEVITETTÄ JA ZAC EFRONIN PALASIA JA RUSKEAA LEVITETTÄ JUSTIN BIEBERISTÄ JA KAIKKIA MUITAKIN HIENOJA HERKKUJA ♥♥♥♥

S-T-A-RHEHEHEHHEHELuonut: S-T-A-RLauantai 13.03.2010 00:22

MÄ MENEN NAIMISIIN KÄSEBROTIN KAA AFTERPARTYISSÄ JA MIA ON MUN KAASO JA MIA MENEE NAIMISII DÖSÄKUSKIN KAA JA MÄ OON SEN KAASO JA HEHEHEHEHE VIETETÄÄ KUUMAT GEILIT YÖT JA HEHEHEHEHE OON SIENISSÄ MOI
Viime viikonloppu oli mahtava <3 Ehittiin kattella teebeekuvia, datailla yleisesti, heittää läppää, kattoo avatar, käydä kaupoissa ostelemassa mm. sieniä (ja Nickelbackin 2 levyä 8) ), laulaa singstaria, revetä nii totaalisesti ettei siit meinannu tulla loppua, paljastaa salaisuuksia, törmätä randomilla janitaan, emmaan ja minnaan, törmätä agnekseen k-kaupan kassalla ja pyytää nimmari ja ostaa silleki tikkari... ja tietty joutua pulujen vahittavaks >:D kute tavallista. ja otetaa ehottomasti uusiks joskus <3

tänää alko yhelttoista koulu <3 such a lovely thing. ja kaks oppituntia, bilsaa ja hissaa, ei ees paha.

enää 20 päivää ♥
ENÄÄ 11 PÄIVÄÄ! ♥♥♥♥
mi@mel.
mul on tylsää 8(

PainOfLove
sama ;o tää on pelottavaa

mi@mel.
on joo o_O

PainOfLove
koska millon SULLA olisi tylsää O.O

mi@mel.
kuin ni? ö.ö

PainOfLove
noku siiiiiis joo ootte kirsin kaa tyyloii aina sienissä
nyt ei ole kaikki georgit kotona

mi@mel.
no niiiiii joo xDDD mut kirsi on nyt keskittyny linkkeihin jotka heitin sille jotta se vois ettii niistä itelleen sopivan biisin songficciä varten ja se ei puhu yhtää mitää :oo on ollu hiljaa ainaki puol tuntia

PainOfLove
;O SE KUOLI

mi@mel.
ja mä vaa pelaan spiderpasianssia enkä saa inspistä
OMG

PainOfLove
O____________o

mi@mel.
o__________________O
huolestuttavaa

PainOfLove
niipä
se on huolestuttavaa jos se on hiljaa O.O

mi@mel.
kyllä o.o

PainOfLove
tai sitten tuli kepa käymään (;; salee kirsil ja kepal on oikeest joku salaliitto et kirsi on joku agentti ja siksi hämännyt meitä pulu tarinalla O.O

mi@mel.
hohhoh, en yhtää ihmettelis vaik nii olis ö__Ö olen todennut että kirsi on 100% naispuolinen kepa B)

PainOfLove
niin just niillä on joku tällänen syvällinen yhteys
MÄ TIIÄN
KIRSI ON SALEE KEPAN TYTTÖYSTÄVÄ
kyllä

mi@mel.
O.M.G. näi sen on pakko olla
se piilottelee kepaa vaatekaapissa
kupsu ei kyl tykkää 8(

PainOfLove
ei niii mutta kai se on vaivan arvosta (;;

mi@mel.
noo, voi olla 8) parempi olla (x hahahahaaa, kirsi on sopivasti tulos tänne perjantaina viikonlopuks, ni mul on hyvin aikaa kärkkyä siltä totuus esille >8D

PainOfLove
NII JUST KIRISTÄ SILTÄ TOTUUS ULOS!!! GO MIIIIIIIA GOOOOO! WUHUUUU
lahjo
kiristä

mi@mel.
xDDDDD
kyllä
ja uhkailen

PainOfLove
joo (;; hyvä idea HEI SIEPPAA KIRSI JA VAADI KEPALTA LUNNAITA
ja tom(;;
eli lunnaat ja tom
;D

mi@mel.
>8DDDD hyvä idea
ja mulle bill
ja kupsu iha muute vaa henkiseks tueks

PainOfLove
joooooo
just nii :D

mi@mel.
xDDDDDD
loistavaa

PainOfLove
gusti tuntis olonsa hyljätyks
(::
:D
jos ei tulis mukaa

mi@mel.
niinpä :---DDD ketää ei syrjitä

PainOfLove
juuri näin!
ai nii ja kaksosille vaikka 2 koiraa

mi@mel.
joo xDDDD

PainOfLove
mutta muista kohdella panttivankia hellästi<3

mi@mel.
kyllä kyllä <2annan paljon sieniä niin pysyy tyytyväisenä 8)

PainOfLove
jooo oooo paaaljon sieniä nii sillon ainakin viimeistään tulee totuus julki

mi@mel.
jep (;

-

tällaiset oli suunnitelmat ja tämä viikonloppu on hyvä niiden toteuttamiselle koska kirsi ja maiju on täällä >8)))

^^miwahalem tervehtii teitaLuonut: ^^miwaLauantai 13.02.2010 00:56

taala ola hyvin asiat :
)

lol maiju ja kirsi on täällä nyt ♥
SIENIÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ






moro.
HE4RT PRiNCESS sanoo (21:03):
ja tosiaan toi strange.......... naminaminaminami ja tykkään viel kerlistäki ni vielä parempi! hahahah oon nähny kerlin livenä muahaha >8D
eiku oho
olikoha se kerli
hmm
XD
HAH
oli
joomoi

Kiwzzi sanoo (21:04):
xD mitä sä sekoilet?

HE4RT PRiNCESS sanoo (21:04):
moi oon maiju ja sienissä olen XDDDDD

Kiwzzi sanoo (21:05):
selvästikin xDDDDDD

HE4RT PRiNCESS sanoo (21:06):
mitäs annat niitä alaikäisille XDDDD eiku oho, en kyl ookkaa tänää syöny sienii. vaikuttaa varmaan vieläki ne isot jättivaahtosienet mitä söin eilen leffassa XD

Kiwzzi sanoo (21:07):
MÄ MITÄÄ SIENIÄ ALAIKÄSILLE ANNA xD jättisienillä on pidemmän vaikutukset ku normaaleil sienil

HE4RT PRiNCESS sanoo (21:07):
JOO, ET IKINÄ HEI! XDDDDDDDDDD joo, nähtävästikki on :'DDD en saa ees suuta kiinni ku nauran nii paljo XD

Kiwzzi sanoo (21:08):
EN IKINÄ xDDD

HE4RT PRiNCESS sanoo (21:08):
JOKA PÄIVÄ! XDD

Kiwzzi sanoo (21:08):
JA PASKAT 8D

HE4RT PRiNCESS sanoo (21:09):
ei ku sienet annat etkä paskat XDDDDDDDD
HAHA IN YOUR FACE!
HE4RT PRiNCESS sanoo (21:09):
EIKÖ ANNAKKI KIRSI ALAIKÄSILLE SIENIÄ! XD
mi@mel. sanoo (21:09):
xDDDDDDDDDDDDD TODELLAKI!!!!!!

Kiwzzi sanoo (21:09):
MITÄ VITTUU, ENHÄN!!!!

HE4RT PRiNCESS sanoo (21:10):
HAHAHAHHA KYLLÄPÄ!!!
mi@mel. sanoo (21:09):
kirsi on meidä sienitäti, totta kai me saadaa siltä sieniä ;D
;DDDD

Kiwzzi sanoo (21:11):
saatte asian kuulostaa siltä ku olisin joku helvetin huumekunkku tjn

HE4RT PRiNCESS sanoo (21:11):
..... hajosin XDDDDDDD

Kiwzzi sanoo (21:12):
tarviiks teippii? 8D

HE4RT PRiNCESS sanoo (21:12):
joo kiitos ja sieniä kans XD

Kiwzzi sanoo (21:12):
ja sulle ei todellakaa tarvi mitää sieniä antaa enempää : D jesaria voin kyllä antaa

HE4RT PRiNCESS sanoo (21:13):
... ooh onko jesari joku uus sienilaji *semmnen bill-hymiö* :oooooo
....... voi perse tuli liikaa kysymsmerkkejä XDDDDDDDD
*kysymysmerkkejä
*??

Kiwzzi sanoo (21:13):
maiju, mee nukkuu

HE4RT PRiNCESS sanoo (21:13):
................... okei, hajosin vielä pahemmin XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Kiwzzi sanoo (21:14):
ja mä oon suostunu viettää vkonlopun sun ja mian seurassa. ei tiedä hyvää yhtää


sienekästä menoa kenties? XDDDDDDD ahahah nauran vieläkin. oivoivoivoi :'DDD
mi@mel. sanoo:
ah jee, huomenillalla on serkun 7-vuotissynttärit :p
ne saa ihastella mun uutta kampausta

Kiwzzi sanoo:
ainii! : D vitsit, viikon päästä <3

mi@mel. sanoo:
niinpä ♥ tasan viikko omg :3
laitan varmaa kuvan nettii sitä ennen xD

Kiwzzi sanoo:
hyvä 8D emmä jaksais viikkoo oottaa muute xD

mi@mel. sanoo:
xDDDDD kärsimätön ♥
ainii munha piti eile laittaa se uus sunsetin osaki 8D lupasin juulilleki ja tein jo vaihtokauppoja sen kaa, yhyy :__D en ehtiny koneelle eilen ollenkaa xDD

Kiwzzi sanoo:
jostai kumman syystä et kerenny koneelle eilen :____ D

mi@mel. sanoo:
nii, mikäköhä mahto olla syy xDDD muutama ilkee nainen piti mua vankina hyvinkäällä )8
xDDDD

Kiwzzi sanoo:
en se minä ollu ;__;
8D

mi@mel. sanoo:
etpä tietenkää >8D sinä THe Kiero Perkele olet kaiken pahan alku ja juuri jos kepaa ei lasketa >;DD

Kiwzzi sanoo:
siis mähä en koskaa tee mitää ilkeetä. oon iha viaton ihminen 8DD

mi@mel. sanoo:
kyl mä mieluummin oisin kökkiny himassa ypöyksin dataamassa ja olemassa epäsosiaalinen ku jossai muutaman muun th-fanin kaa pitäny hauskaa ja syöpötelly herkkuja ja heittäny läppää xDDDD HAH vai sinä viaton >8DDDD naispuoliset kepat ei oo viattomia ;D

Kiwzzi sanoo:
no kyl mä sen tiesin, et olisit vaa jääny himaan datailee :'''''''D voi kyllä, naispuoliset kepat on just niitä kaikkein viattomampia kuin miespuoliset kepat 8D mähä vaa dataan kiltisti ja meen aina ajoissa nukkumaan, koskaan en valvo aamuyöhön n__n

mi@mel. sanoo:
joo, näi julmasti ne mun suunnitelmat pilattiin xDDD älä kuule yhtää yritä, oli kepa mies tai nainen se on silti se kaikkein kieroin >;DDD joo, sinustaha ny viimeseks vois mitää sellasta kuvitella et valvosit aamuyöhön jossai koneella 8D koskaa oo tullu sellasta todistettua..

Kiwzzi sanoo:
elämä on xD ny sä oot kyl iha hakoteillä, oli kepa sitte nainen ni se on kaikista viattomin ihminen maan päällä 8D mähä oon suoraa sanottuna iha enkeli, aina tottelen sääntöjä : D

mi@mel. sanoo:
hah, mä en kuule ikinä oo hakoteillä 8DDD jos joku tässä hakoteillä on ni sinä xD ootko varma et siellä ei oo parii puluu johdattamassa sua iha väärille teille? ö.Ö kepa on kepa sukupuolesta riippumatta ja kepa on kiero, sen kertoo jo nimen alkukirjain xDDD k niinku kepa ja k niinku kiero. kyllä kyllä, aina 8) yhdeksältä kipitetään kiltisti sänkyyn ja herätään seuraavana aamuna kuudelta siivoamaan
*enkelihymiö*

Kiwzzi sanoo:
näissä asioissa mä en ole koskaa hakoteillä xD ei tääl mitää puluja oo, vain mä ja gerbiilit. sä oot ottanu liikaa sieniä ja ilta on vasta nuori, hyi sua xD nimen alkukirjain ei kerro mitää, se voi olla vaik k niinku kiltti 8) joo, ysiltä nukkuu ja kuudelta siivoamaan, sitähä mä oon aina halunnu 8)

mi@mel. sanoo:
sun gerbiilit on kuule kääntyny kepan kätyreiks etkä sä ees tiedä >8DDD ei siel pului tarvi ollakaa ku ne johdattaa sut hakoteille xDD ja hah minä mitää tunnusta sieniä syöneeni, suklaata se oli! 8D nimen alkukirjain kertoo kuule vaikka mitä, k meinaa iha selvästi kepaa ja kieroa ja kätyriä >8) kupsu ois sit niinku se kiltti xD
mä tiesin että sitä sä oot aina halunnu ♥

Kiwzzi sanoo:
no eihän oo, jos olis ni ne olis purru teitä 8D mua ei nii vaa mihinkää hakoteille johdateta, prkl. mä pistän vastaan ja kapinoin jos joku sellasta yrittää edes >D joo, nii ne sun suklaat kyl tiedetää ;D sieniä ne on. kato mä tiiän nää jutut ;DD eikä kerro mitää, varsinkaa mitää tollasia pahoja juttuja. kupsu on yhtä enkeli ku mäkin. totta kai sä tollaset tiiät, helvetin yhteys paljasti mut ♥

mi@mel. sanoo:
ei ne kuule meitä pure, se olis liia epäilyttävää, ja kepa toimii hienovaraisesti ;D voivoi kuule, kerta se on ensimmäinenki ku sut johdetaa hakoteille 8D ne mitää sieniä oo, suklaata! xDDD eikä päivällisellä kastikkeessa ollu mitää sieniä, en myönnä! no kylhä muute kertoo, kupsu on enkeli mut kepa on kiero ja naiskepa on kierompi (; niihä se on, teletappinen yhteys paljastaa minkä tahansa
salaisuuden ♥

Kiwzzi sanoo:
kylkyl, mut sä et tunne mun gerbuja ;D kaikki on epäilyttävää sillo ku porukka on kasassa. no jos niin on, ni sit mä oon totaalisesti iha väärässä seurassa ollu melkee vuoden, pitää siis lähtee ettii uudet kaverit :o vai nii, sun puheista kyl näkee että sienii on tullu syötyy tänää :'D pah, me ollaa kupsun kanssa niin puhtaita enkeleitä ettei mitää rajaa, kukaa vaa ei tajuu sitä.
liianki monta salaisuutta se on jo paljastanu ♥

mi@mel. sanoo:
ja hahhah xD ehkä kepa lymys siellä jossai komeroiden perällä vahtimassa ni gerbujen ei tarvinnu tehä mitää radikaalia 8) ja me mitää väärää seuraa olla, parasta seuraa kuule, uskallaki feidata xD muute meen nurkkaan mököttää 8( mun puheista kuule mitää nää, tällasiahan mä aina puhun xDDDD nii kukaa ei tajuu koska niin ei oo asiat 8) älä yritä väittää vastaan ♥
no näin on näreet kyl ♥

Kiwzzi sanoo:
tääl mitää kepaa ollu xD mä oisin nähny sen ja paikka olis näyttäny räjähtäneeltä siinä vaihees. gerbut vaa nautti saamastaan huomiosta täysin sydämin ja kyl ne näykki siniä 8D no emmä ny vois feidaa sua 8( eihä fearless sit koskaa jatkuis 8< sun puheista aina sen huomaa, turha selitellä xDDD miks kukaa ei voi tajuu sitä, et kupsu ja mä ollaa kaikista kilteimmät? 8D

mi@mel. sanoo:
ei kepaa voi nähä jos se on pötterin näkymättömyysviitan alla >8D kyl se kato osaa jos vaa haluu. no oliha siniä pakko maistaa vähä, varmaa maistuki hyvältä xDDD HAH! hajosin kyl tolle :____DDDDD fearlessha se tärkein syy on of koors xDDDDDDDDDDD ai mun puheista huomaa, hä >8D ei mul ees oo sienii tääl nytte.. *penkoo laatikkoa* vai onko, en tie, en jaksa kattoo noihi muovipusseihin..
no ei vaa voi ku ei se oo nii >8DDD

Kiwzzi sanoo:
mä sille sen viitan oikeesti hankin, ni kyl mä ny tiiän jos se mies on täällä 8DD se oli sillo ite nii laiska ja mä kävin sen pöllimässä xD ne on kannibaaleja, totta kai niide oli paikko maistaa siniä xD joojoo, fearless on se tärkein syy, duh. liia hyvii suunnitelmii sen varalle tehty >8D kyl sun puheist huomaa, mut sä et ite sitä huomaa : DDD
me ollaa kupsun kans kilteimmät 8DD

mi@mel. sanoo:
joojoo xDDD mut vaikka sä oisit sen hankkinu ni et sä silti sitä sen paremmin nää 8DD iha varmaa kepa on pyytäny willyä säätää siihe jotain.. hui kauhee, kannibaaligerbuja xDDDD toi alkaa mennä kyl aika pelottavaks :__DD jonai iltana ne hyökkää :o voi lol, sepä se tietenki xDD eihä me ees kaikkii suunnitelmii muisteta :__D kukaa kuule mitää huomaa ikinä xp ei jos mä päätän nii >8)
unissanne ehkä ;p

Kiwzzi sanoo:
pah, mä tiiän kepan ja willyn suunnitelmat xD mul on kato bisneksii willyn kanssa ;D jepjep, kannibaaleja, mut ne puree vaan jos ne kokee et joku uhkaa niitä. no ei sitä kaikkee voi muistaa mut jotai on kuitenki laitettu paperille ja sielt voi tsekkaa :'D joopa joo, melkein uskoin tota xD kupsu on kiltti ja siks se rakastu kepaan, mä oon kiltti pieni viaton enkeli joka vaa rakastaa kirjottamista

mi@mel. sanoo:
toi se vasta kuule kieroa onki 8DDD tollaset salabisnekset. hah, kiinni jäit oikee rysän päältä >8) no sit on parempi olla uhkailematta niitä o.O ei opeteta niitä lihansyöjiks :'p mul ei oo paperil mitää xp mut pitää kaivaa vanhoi mesekeskusteluja, ehkä sielt jotai löytyy.. lol. totta se on, oma vikas jos et usko totuutta ;___; joopa joo, sienetki melkee usko ton 8)

Kiwzzi sanoo:
se on 0,1% kieroutta. mähä en koskaa jää mistää kiinni, aina löydän pakoreitin :') no joo, kanttii tosiaa, tosin muaki ne näykkii joskus vaikken ees uhkaa niitä xD hassuja. mul on koneel jotai ja en saa vanhoi mesekeskustelui auki ollenkaa 8< mun viaton mieli ei tahdo uskoo tollasta, oli jo liikaa, että luovutin taistelun sua ja maijua vastaa. sienet uskoo kaiken 8D eli mä oon saletisti viaton n_n

mi@mel. sanoo:
no tollane kiemurtelu se vasta kuule on kieroa o__O oot busted, oot ollu jo kauan, älä kuule yritä xDD haha, kierous tarttuu, tossaki sen näkee :'Dno voih, vähä tyhmää DD: mäkää en jossai vaihees saanu niit jotka oli niinku omas kansiossaa tuol konbeel, vähään aikaan en oo yrittäny uudelleen.. sinä ja sun viaton mieles (x kyl se kuule uskoo lopulta ku paukutan tätä sinne vaa.
sienet ei usko mitää mikä ei oo kieroa 8) ja piste

Kiwzzi sanoo:
no eikä ole o_O mä mitää yritä, iha viaton olen. gerbut ny on hassuja mut kieroja niist ei saa millää. mä en taida yrittää avaa noit vanhoi keskustelui, kerra koitin ja pelkkää sotkua näky D8 sä et tiedäkää kui viaton mun mieli on (8 sienet uskoo kaiken. piste ja lukko mereen 8D

mi@mel. sanoo:
koko ajan kuule yrität, tossaki se näkyy ;p sua ja viattomuutta ei vaa voi mitenkää yhistää 8D voi kuule, iha mikä tahansa voi olla kieroa kepan alaisuudessa (; joo, no ehkä sit on parempi sun jättää ne avaamatta :/ mul se joskus valitti et ei ollu jotai ohjelmaa tai vastaavaa.. no en tie ku ei se oo viaton xDD hahhah, jos lukko heivataa mereen ni eihä se sit oo lukittu >8D
sienet ei usko mitää epäkieroa ja piste ja loputtomasti lukkoja jaäjgnoöawjbgslfiöoLJBVLKFDJAS<DXIBVÖKCKJDKÖDJGL
ja noi xD
tolla se on selvä

Kiwzzi sanoo:
höpö höpö 8) mähä olen viattomista viattomin. sä se tässä kierona oot iha selkeesti ku yrität uskotella mulle, et mä oisin kiero. busted! 8D nii.. ehkä mä viel joskus tiiän mite saan ne auki. mun mieli on viaton! 8D no prkl, on se sillo lukossa, älä takerru pikkuasioihin xD

mi@mel. sanoo:
jaa minäkö kiero? xDD voi olla, kieroja ovat ne jotka ovat jääneet kiero-kepan koukkuun )8 mies ite on kieroista kieroin. mutta kyllä naiskepat tulevat kepan perässä kieroudessa, eli sä olet mua kierompi, sanoit mitä sanoit (; toivottavast saisit selville mite ne avataa :/ sinä ja sun viaton mieles, selitä kuule lisää >;D pikkuasiat on kuule just niitä joihi mä takerrun xDD heitin avaimen meree jo
myöhäistä 8(

Kiwzzi sanoo:
sä just se kiero oot xD ja mun mese lagailee 8<

mi@mel. sanoo:
DDD8 mese rupes kieroilemaan )':
okei, tehäänkö kompromissi: kepa osottaa mieltään meille koska vaan se on kaikista kieroin, siks se pisti mesenki lagaamaan.. me ollaan yhtä kieroja kummatki 8)

Kiwzzi sanoo:
no okei. tehää kompromissi 8)

mi@mel. sanoo:
jeeeee 8) kompromissi on hyvä
ettei tää tappelu jatku koko yötä xD

Kiwzzi sanoo:
joo, ehkä näin on parempi xD

-

ehkä noi oli parempi.. toi oli kyl nii random ettei mitää rajaa xDD
« Uudemmat -