IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kaverit
Perustettu
10.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 277
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 5 (56 %)
Poikia: 4 (44 %)
Keski-ikä
26,4 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,0 vuotta

Jäsenet (9)

MedianuottazaihouonskiiJEENO22Atron-_ts_[räyhä]_mirkka_sussu[]
« Uudemmat - Vanhemmat »
* INFO-NETTIKAHVILA

1.6.-7.8.

Internetpäätteitä tiedonhakuun: skannaa, tulosta, meilaa, kuvaa... Omalla koneella käytettävissä Stadinetin langaton verkko. Päivän sanomalehdet tuoreen kahvin kanssa. Opastusta tarvittaessa internetin hyötykäyttöön.

1.6.-23.6.2009

Taittopisteessä opastusta mainosten, julisteiden tai sähköisten julkaisujen tekemiseen. Käytössä on avoimen lähdekoodin ohjelmia, esimerkiksi Open Office, Scribus ja Gimp.

Tervetuloa Kompassiin aukioloaikoina,
ma-pe kello 11-16. Malminkatu 28 Kampissa.

--

* PIHLAJAMÄEN NUORISOPUISTON AVOIN TOIMINTA 1.6.-31.7.

Nuorisopuisto koostuu neljästä eri alueesta:

- Freestyle-park
- Tyttöjen puisto
- Nuorisokahvila
- Areena

Nuorisopuistossa voit osallistua erilaisille kursseille sekä harrastaa omatoimisesti esim. skeittaamista, tanssia tai katusählyä. Puistossa toimii nuorten pitämä kahvila, josta voi ostaa pientä purtavaa. Sateisen sään sattuessa siirrymme nuorisokahvilan tiloihin, jossa on mahdollisuus pelata mm. lautapelejä ja pleikkarilla, surffailla netissä ja lukea lehtiä. Nuorisopuistoon voit tulla myös ihan vaan piknikille, grillaamaan, palvomaan aurinkoa, chillaamaan tai tapaamaan kavereitasi. 13-17-vuotiaille.

Pihlajamäen nuorisopuisto, Jengipolku 8.

--

* MAUNULAN KESÄKAHVILA

27.5.-18.6.2009

Tule nauttimaan kauniista kesäpäivistä rennon yhdessäolon merkeissä! Talolla voi pelata sekä ulko- että sisäpelejä, askarrella ja tehdä muuta mukavaa. Myös trampoliini on käytössä. Kioskista voit ostaa pientä purtavaa ja makkaraa paistettavaksi. Kesäkahvila on avoinna keskiviikkoisin

ja torstaisin 9-12-vuotiaille klo 14-17 ja yli 13-vuotiaille klo 14-20. Maunulan nuorisotalo, Maunulantie 19.

--

* PAKILAN KESÄKAHVILA

25.5.-16.6.

Tule nauttimaan kauniista kesäpäivistä rennon yhdessäolon merkeissä! Talolla voi pelata sekä ulko- että sisäpelejä, askarrella ja myös trampoliini on käytössä. Säiden salliessa voimme järjestää myös retkiä uimarannalle. Kioskista voit ostaa pientä purtavaa ja makkaraa paistettavaksi.

Kesäkahvila on avoinna maanantaisin ja tiistaisin 9-12-vuotiaille klo 14-17 ja yli 13-vuotiaille klo 14-20. Pakilan nuorisotalo, Lepolantie 19.

--

* NETTIKAHVILA

1.6.-12.6.

Googlaa itsesi Kontulan mestoille, läppärit rulaa ja metrot skulaa. Käytössäsi myös pingis ja bilis. Talo auki klo 12-18. Kontulan nuorten toimintakeskus, Ostostie 4.

--

* PITÄJÄNMÄEN PELIKAHVILA

1.6.-18.6.2009

Avoinna ma-pe kello 12-18, paitsi 18.6. kello 12-16.

Tervetuloa Pitäjänmäen kesäiseen pelikahvilaan. Tarjolla on pelailua hyvässä seurassa, jouhevassa ilmapiirissä ja kahvilan antimien nauttimista aurinkoisella terassilla. Sateella siirrymme sisätiloihin. 9%u201418-vuotiaille. Pitäjänmäen nuorisotalo, Jousipolku 1.

--

* KALTSUN KESÄKAFE

1.6.-17.6.2009

Vuosaaren kesäkafen ovet ovat auki arkisin 9-12-vuotiaille klo 13-16 sekä 13-17 vuotiaille klo 13-20. Peruspapatuksen lisäksi spessutoimintaa! Tekemisen riemua ja taide-elämyksiä tarjoaa Kalapaloo Taideyhdistys, Kesäkafen yläkerrassa! Kallahden nuorisotalo, Pohjavedenkatu 5.

--

*IDÄN KUUMA HOTTI HAWAJI CAFE

1.6.-26.6.

Idän kuumin kahvila on Myllypurossa! Kursseja, kesäisiä rytmejä, eksoottisia limudrinkkejä, liikuntaa, kädentaitoja ja paljon muuta! 9-18-vuotiaille. Myllypuron nuorisotalo,

Yläkivenrinne 6.
Kuluttajavirasto: älä levitä netissä tietojasi

Älä levitä internetissä omia tietojasi kenelle tahansa. Muuten voit samalla huomaamattasi tehdä sopimuksen, jonka seurauksena alat saada säännöllisesti maksullisia palveluviestejä. Pahimmassa tapauksessa joudut identiteettivarkauden kohteeksi.

Kuluttajilta kysellään yhä useammin internetissä ja sähköpostissa heidän identiteettinsä kannalta keskeisiä tietoja. Tällaisia ovat muun muassa erilaisten korttien numerot, tilien tai palveluiden käyttäjätunnukset sekä henkilötiedot.

Osa tietopyynnöistä voi vaikuttaa harmittomilta. Esimerkiksi internetissä vastaan tulevan pelin tai tietokilpailun yhteydessä saatetaan kysyä osallistujan matkapuhelinnumeroa. Jos kuluttaja antaa sen, hänen puhelimeensa voidaan alkaa lähettää maksullisia palveluviestejä, kuten soittoääniä, taustakuvia tai deittipalveluviestejä. Viestien tuloa ja laskutusta voi olla vaikea saada loppumaan, koska taustalla vaikuttavaan yritykseen ei aina välttämättä saa yhteyttä.

Sähköpostissa saatetaan puolestaan ilmoittaa vastaanottajan voittaneen arvonnassa tai kilpailussa. Henkilöllisyyden varmistamiseksi ja palkinnon lunastamiseksi hänen pitäisi kuitenkin ensin kertoa luottokorttinsa numero.

Tietoja kalastelevia viestejä on myös toisinaan yritetty saada näyttämään siltä kuin ne tulisivat tunnetulta yritykseltä tai vastaanottajan tuntemalta ihmiseltä. Esimerkiksi kansainvälisen maksujärjestelmäyrityksen PayPalin nimissä lähetettiin viestejä, joissa vastaanottajia pyydettiin kirjautumaan omalle tililleen ja tarkistamaan omat tietonsa. Tavoitteena oli urkkia asiakkaiden tunnuksia ja käyttää niitä väärin.

Facebookissa on puolestaan levinnyt ystäväksi esittäytyvien ihmisten avunpyyntöjä. Ennen tällaiseen viestiin vastaamista tai linkin klikkaamista on syytä varmistua pyynnön aitoudesta.

Kaapatuilla tiedoilla voi muun muassa käyttää toisen tiliä ja tehdä hänen nimissään sopimuksia. Uhri voi rahan lisäksi menettää myös luottotietonsa.

Kuluttajavirasto ja Tietosuojavaltuutettu muistuttavat, että paras tapa ehkäistä identiteettivarkauksia on suhtautua varauksella kaikkiin tunnistetietojen pyyntöihin. Tietoja on säilytettävä samalla huolellisuudella kuin käteistä rahaa, pankkikorttia ja luottokorttia. Niitä ei koskaan pidä paljastaa tuntemattomille tahoille, ellei voi olla varma niiden turvallisesta käsittelystä.

Kuluttajaviraston tiedote 18.3.2009

http://www.kuluttajavirasto.fi
« Uudemmat - Vanhemmat »