IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
25.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 417
Koko
19 jäsentä
Tyttöjä: 2 (11 %)
Poikia: 17 (89 %)
Keski-ikä
24,4 vuotta
Otos: 14 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,4 vuotta

Jäsenet (19)

MinäticörrigkirskainenGetRektkekkonen666huremiReptilerMariechenUlverSinner_BastardeBe666-SygeMegiddo_FlameJman_RätsöHisbollah
« Uudemmat - Vanhemmat »

Nargothrond[Ei aihetta]Luonut: NargothrondTiistai 05.05.2009 18:29

Eipä varmaa Amoralin levyä mainostettas IRC-Gallerian etusivulla jos siinä olis viel kunnon vokalisti.

ÄRSYTTÄÄ!

rouzna[Ei aihetta]Luonut: rouznaLauantai 02.05.2009 21:30

http://www.myspace.com/amoralweb
Varoitus: Ylläolevan linkin sisältö aiheuttaa itsetuhoisia ajatuksia.

Mitä voi kertoa bändin uudesta levystä, että pystyn kuuntelemaan pelkän instrumentaalisen intron ilman oksennusrefleksiä?
Se on hyvä että musiikki aiheuttaa tunteita, mutta ei tälläisiä. Hyvin ristiriitaista. Tavallaan toivoisin pystyväni kuuntelemaan tuon kokonaisuudessaan ja jopa uskomaan, että se on hyvä.

Mutta kun ei niin ei.

*tärisee pöydän alla ja hapuilee haulikkoa*

rouznaLaula laulu, laulaja.Luonut: rouznaTorstai 23.04.2009 18:17

Kävin hakemassa postin. Laatikosta löytyi uusi Inferno. Ehdin jo innostua. Kiikutan lehden kotiin ja vilkaisen kantta. "Ompa siinä kivan näkönen heviletti kannessa!" Innostun vielä lisää. Mutta kahden sekunnin kuluttua tulee järkytys. Tunnen oksennuksen maun suussani. "Hyi vittu!" Kukapa muukaan siinä kannessa möllöttä kuin Ari "HeviAri666" Koivunen. Kajaalit naamassa ja rööki suussa. Sama jatkuu lehden sivuilla 42-47. Koivunen tilittää muunmuassa kajaalin käytöstä, tuulikoneista, punnerruksista. Mahtuvat mukaan vielä hiustenhoitotuotteetkin. Ihan itkettää.

Mainostetaan lehdessä uutta levyäkin. Ei kiitos, en ole tarpeeksi masokisti kuuntelemaan levyltä sointuakaan. Jos jostain löytyy instrumentaaliversio kyseisestä teoksesta, sitä voin harkita.

Minulle Amoral on nyt kuollut ja kuopattu. Levätköön rauhassa.
Tutuille myös Ari "Idols-HEVI-Ari" Koivunen. Suomalaisia musiikinkuuntelijoita ihastuttanut, tai näkökulmasta riippuen, vihastuttanut "hevi"laulaja tuli tunnetuksi voitettuaan Idolsin kolmannen tuotantokauden. Arihan yrittää päästä Idols-leimastaan eroon, hän ei edes katso formaatin uusia tuotantokausia, koska omien sanojensa mukaan ei edes omista televisiota, sen ajan hän käyttää biljardin pelaamiseen ja biisien tekemiseen. Meille hän on kuitenkin aina ja ikuisesti Idols-Hevi-Ari, mies, joka toi hevin suuren yleisön tietoisuuteen.
"Hevi"-Ari Koivusen uusimpiin "saavutuksiin" kuuluu death metalia soittaneen (huomatkaa mennyt aikamuoto) Amoralin uuden laulajan pesti. Tämä tietysti kuohutti Amoralin ja muunkin metallin kuuntelijoiden rivejä. Amoral + Idols = Ei hyvä. Osa kuitenkin päätti, että annetaan Arille ja Amoralille mahdollisuus, voihan tästä jotain hyvääkin seurata. Mutta eipä seurannut. Uusi sinkku Year of the Suckerpunch sai viimeisenkin toivonkipinän sammumaan. Biisi on enemmän verrattavissa Koivusen soolotuotantoon kuin Amoralin muihin levytyksiin. Jos Amoralin muut jäsenet tosissaan halusivat tehdä tälläistä musiikkia, Kalliojärven eroaminen motivaation puutteen johdosta ei yhtään ihmetytä.
Kuuleman mukaan Arin pitäisi myös osata murista. Murinaa ei ole kuulunut, pelkkiä huhuja vain.
Tapauksessa taisi lopulta käydä niin, että Amoral liittyi Koivuseen ja on sitä myöten entisen Amoralin ystäville kuollut ja kuopattu. Joten lopputuloksena maailmasta löytyy kaksinverroin Koivusta, mutta ei yhtään Amoralia.
Metallimaailmasta löytyy kuitenkin yhtyeitä, jotka ovat onnistuneesti jatkaneet uraansa laulaja- ja saundivaihdoksen jälkeen. Tunnetuimpana esimerkkinä kenties Sentenced, joka laulajan myötä vaihtoi tyylinsä death metalista kevyempään, kenties jopa gootihtavaan metaliin. Valitattava tosiasia on, ettei Amoralin kohdalla käynyt näin hyvin. Ja syyn osaamme jokainen nimetä, Ari Koivunen.

Loppukevennyksenä Ari Koivunen 14v. Huomioikaa viehättävä kampaus ja ääni, joka ei ole yhdessätoista vuodessa muuttunut juuri miksikään:
http://www.youtube.com/watch?v=slvZ6wqOt9w

Ja vielä onnittelut Koivuselle vuoden iljetyksen tittelistä!
http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1634565

rouznaBefore / AfterLuonut: rouznaLauantai 17.01.2009 13:06

neverdawn[Ei aihetta]Luonut: neverdawnTiistai 25.11.2008 23:32

Lukekaa tuolta järkyttävät uutiset :Q http://amoralweb.com/index2.htm

NargothrondSAATANALuonut: NargothrondTiistai 25.11.2008 16:45

« Uudemmat - Vanhemmat »