IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
29.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 549
Koko
2 jäsentä
Poikia: 2 (100 %)
Keski-ikä
19,0 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Poikien keski-ikä: 19,0 vuotta
Valvojat
Cerp

Jäsenet (2)

CerpNiisB
« Uudemmat - Vanhemmat »

-merig?FAIL?Luonut: -merigTiistai 21.06.2011 20:21

ONKS ÄLYHUIPPU SANA ?ku me ollaan janina kans näiit järkevimpii!

ErQWorth of my respectLuonut: ErQKeskiviikko 05.01.2011 19:36

"Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä - universumi ja ihmisten typeryys, enkä ole ensimmäisestäkään aivan varma." - Albert Einstein

...

"- Mut onneksi Suomessa ei ole ydinvoimaloita. Nythän on vasta puhuttu, että tehdäänkö ensimmäistäkään. Mä oon kuullut ja luullut, että Suomessa ei olis vielä sellaisia, Ksenia totesi." (Stara.fi 2.10.2010)

"Kerroimme eilen kuinka jotkut Bieberin fanit ovat mustasukkaisia idolinsa seurustelusta. Nuori poppari aiheuttaa kuitenkin monissa faneissaan hieman turhankin suurta fanaattisuutta, mikä on tuoreimpien kuvien jälkeen lähtenyt jo hieman käsistä. Justinin mustasukkaiset fanit ovat nimittäin lähettäneet Selenalle tappouhkauksia." (Stara.fi 5.1.2011)

"Tieteellinen todistusaineisto osoittaa vastaansanomattomasti, että homoseksuaalisuus on psykoseksuaalisen kehityksen häiriö. Ne, jotka väittävät homouden olevan luonnollinen "terve" seksuaalinen variaatio, mitätöivät perhetutkimuksen todistusaineiston poliittisista syistä" - Päivi Räsänen (KD) Luther-säätiölle toimittamassaan 'opetusvihkosessa' "Mieheksi ja naiseksi Hän heidät loi - Homosuhteet haastavat kristillisen ihmiskäsityksen."

"Suoraan sanottuna saavuin paikalle saadakseni pärstän myös jenkkien televisioon. Kuulin tapahtumasta järjestäjältä ja päätin lähteä paikalle heilumaan. Aion erottua joukosta piponi avulla." - BB-Antti Kurhinen MTV3:lle tulostaan Finland Wants Conan -mielenosoitukseen (MTV3.fi 17.12.2010)

"Minä vain haluan teidän tietävän, että kun me puhumme sodasta, me puhumme itseasiassa rauhasta. Me haluamme rauhaa. Me haluamme ihmisten elävän rauhassa koko maailmassa. Tarkoitan, meidän visiomme rauhasta ulottuu Amerikan rajojen yli. Uskomme rauhaan etelä-Aasiassa. Uskomme rauhaan Lähi-Idässä. Me aiomme tavoitella päättäväisesti visiotamme, joka vastustaa terroria ja tappamista, ja kunnioittaa rauhaa ja toivoa." - USA:n ex-presidentti George Bush (Wikiquote)

"Piin arvo on kolme potenssiin kaksi. Onko potenssi sama kuin kertotaulu?" - BB-Elisabeth (Stara.fi 18.11.2010)

Joskus vaan ihailen niin ihmisten älykkyyttä :D
Ja joskus (kuten tänään) mua oikeesti vituttaa miten ihmiset voivatkin olla oikeasti niin tyhmiä?

Nuutti|-Luonut: Nuutti|Sunnuntai 13.06.2010 17:21

Jaajaa, pikkuteinit varaa jo kaverinsakin galleriassa :"D:

"Kaikille päiville!! (otsikko siis)

Ketä voi olla ens viikolla. <33 Mut voi varata näille päiville

Maanantai:
Tiistai: Eltsu <33
Keskiviikko: Pitää vittu mennä mummolaa, mut illalla?
Torstai:
Perjantai: Mirkku <33
Lauantai:
Sunnuntai


Sanokaa kommal ja et monelta nii mä sit lisää teijät listaa nii ei sit muita... Kiits :) <33"

Ei hyvää päivää =____="

irvistys[Ei aihetta]Luonut: irvistysMaanantai 19.04.2010 19:28

viitaten alempaan merkintään :

mun pää hajoo pikkuteineihin. oikeesti mihin tää maailma no menossa, ei me oltu noin noloi sentää vaik noloi oltiinkin.
Mitä nyt olen hieman enemmän tarkkaillut noita uusimpia blogimerkintöjä jne, niin on tullut huomattua valituksia ihan söpö määrä. Samalla tavalla on myös tullut törmättyä uhkauksiin poistaa tunnuksen, ellei vanhempi Galleria tee comebackia justnytheti, koska äidin pikkuiset kultamussut niin tahtoo. Jos ette heti osaa, niin sitten kaikki onkin yllättäen ihan paskaa ja perseestä.

Aina tällaisten radikaalien muutoksien yhteydessä tulee esille se yksi iso nillittäjäryhmä, joka ei selkeästi edes yritä pidemmällä käytöllä selvittää, että onko sivustossa mitään hyvää. Heti uhkaillaan poistaa tunnukset ja kuten muutama hieno teini totesikin, niin poistetaan "Galleria" - tahdon toki nähdä, kuinka te tämän stuntin suoritatte.

Voisitte hetkeksi unohtaa sen oman napanne ja sen sijaan miettiä, kuinka paljon ylläpitäjät ovat tämän uudistuksen eteen töitä tehneet. En itsekään aluksi pitänyt uudesta modauspohjasta, koska se oli täysin erilainen vanhaan verrattuna. Kuitenkin tappelin sen kanssa aikani, ja sain tehtyä jotenkuten sellaisen modauksen, kuin tahdoin. Menkää hieman itseenne ja miettikääpä asiaa ylläpidon kannalta - kuvittele, että olet itse samankaltaisen ison sivuston ylläpitäjäryhmässä ja kehität sivustoa parempaan suuntaan. Kun viimeinkin julkistatte tuloksen vaikkapa uuden layoutin muodossa, niin vastassa onkin kasa ihmisiä, jotka karjuvat että vanha oli parempi ja että poistetaan tunnukset, jos ei vanhaa versiota tulekaan takaisin.

Itseäni ei tosin harmita, että nämä kitisijät poistaisivat tunnuksensa - tehkää toki näin, nostatte samalla tämän paikan tasoa ja keski-ikää.
« Uudemmat - Vanhemmat »