IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
8.12.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 762
Koko
49 jäsentä
Tyttöjä: 14 (29 %)
Poikia: 35 (71 %)
Keski-ikä
24,7 vuotta
Otos: 28 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,9 vuotta

Jäsenet (49)

UqriidRibosomimiss888^----SuSkI----^JereKtionikketinxAnZaxb0ssiPrOtectTeStbulli_^toma^Maria-chi^Antti^Be-to-che-XDjinttuInu-Chan
« Uudemmat - Vanhemmat »

juliammmsnonnniiiLuonut: juliammmsLauantai 06.06.2009 01:23

Elikkä käytii tänään koskel pitää hauskaa ::D
Sit ostettii sofian kaa hiusväri puokiks ja mentii meille värjään hiukset. Jyy ja se väri on niiiii hyvä että joo. Sofian hiusket ei muuttunu miksään ja munkin iha vähä vaa vaalentui. Eli siis ostettii kirkkaanvaale väri. Ei näit ees äiti huomannu. Sit mentii kattoo lehvva.mut se alko pätkii nii piti lopettaa ei oo kivaa <itku> mut kuitenki oli mukavaa joo <pusu>
Ohjaus: Peyton Reed
Vuosi: 2008

Näitä Jim Carreyn komedioita tulee aika tasaseen tahtiin ja kaikki ovat jotakuinkin samanlaisia. Odotukset eivät siis olleet Kyllä-miehen kohdalla mitenkään erikoiset. Yleensä Carreyn elokuvat alkavat hyvin, etenevät paremmin kunnes yhtäkkiä asiat on päin helvettiä ja siitä sitten noustaan. Tämä ei suurta muutosta tähän totuttuun rytmiin tuo.

Kun selvisi syy, jonka takia Carreyn näyttelemä Carls sanoo "kyllä" (melkein) kaikkeen niin koko elokuva alkoi vaikuttaa todella "köyhältä". Alustavasti odotin jotain aivovammaa onnettomuuden seurauksena tai muuta vastaavaa, mutta tuohon YES-tapahtumaan osallistuminen oli "really lame". Paikotellen Carl vastaa "kyllä", mitä älyttömämpiin kysymyksiin eikä tuo YES-tapahtuma oikein riitä antamaan ymmärrettävää syytä sille. Carl vastailee myös vähän väliä keskustelun yhteydessä tulleisiin kysymyksiin "ei" ja tämä pisti ainakin heti omaan korvaani. Ok, kyseessähän ei siis ole mikään aivovamma joten Carl tuntee sanan "ei", mutta koko elokuvan idea alkaa jo alusta lähtien hajota käsiin ja tiettyihin kysymyksiin ei kukaan ihminen vastaisi "kyllä" ilman vakavaa aivovammaa.
Elokuvan loppu tosin oli kohtuullisen hyvä ja toi selityksiä moneenkin asiaan, mutta tämä tapahtui ehkä liian myöhään. (Spoileri) Carl siis yksinkertaisesti oli vain pässi kun otti tapahtuman idean niin vakavasti.

Jim Carrey on näyttelijä, joka ei pahemmin esittelyjä kaipaa ja hän vetää roolinsa aivan samalla tavalla kuin elokuvissa Bruce - taivaan lahja, Fun with Dick and Jane, Liar Liar ja Me, Myself & Irene. Näiden elokuvien edellisestä katsomiskerrasta on jo kulunut jokseenkin paljon aikaa, joten suuria vertauksia en lähde suorittamaan. Se on kuitenkin pakko mainita, että Jim Carrey ei osaa näytellä humalaista. Se on monille näyttelijöille oikeasti vaikeaa ja toisille taas äärettömän helppoa. Yes Manin baarikohtaus oli kylläkin niin nolo, että sen voisi luokitella jopa epäonnistuneeksi. Red Bullin vaikutuksen alaisena Jim Carrey puolestaan esittää takavuosien roolihahmoaan Ace Venturaa.

Kokonaisuutena elokuva on "ihan ok" perus-Jim Carrey-paketti, josta ei noloja tilanteita puutu.


***

Voipi olla, että jatkossa en näitä 3- tähden elokuvia jaksa arvostella ellei kyseessä ole sitten jokin erityisen odotettu tai hehkutettu teos. Arvosteluni tulevat siis olemaan jatkossa paskan pH-arvon mittaamista tai tähtitiedettä.

annamurrROSA<3Luonut: annamurrTiistai 13.01.2009 00:57

YESMAN!

haukizYesmaan!Luonut: haukizLauantai 10.01.2009 00:59

Haa, käytii kattoo;D oli kyllä hyvä elokuva ja porukka..;D

rouznaLeffaa ja sillee.Luonut: rouznaTiistai 06.01.2009 02:10

Yes Man oli ihan hyvä. Jos pidät Jim Carreystä, pidät tästä. Ei kuitenkaan Jimin parhaimmistoa, mutta menettelee.

I Am Legend. Itku tuli pariinkin kertaan, ihana elokuva.

Sweeney Todd. En ikinä, ikinä ole pitänyt musikaaleista (ellei Disney-leffoja lasketa), mutta tämä säväytti. Veri tosin oli kuin huonosta splatter-leffasta, mutta annettakoon se anteeksi, olihan pääosassa kuitenkin loistava näyttelijä Johnny Depp. Ja laulaakin herra osaa ja aivan upeasti osaakin.

didii[Ei aihetta]Luonut: didiiLauantai 27.12.2008 22:28

Jim Carrey vaan on niin loistava :D

IndXasd # 2Luonut: IndXKeskiviikko 17.12.2008 18:23

"Onneksi olkoon! Voitit IRC-Gallerian kilpailussa liput itsellesi ja yhdelle ystävällesi Yes Man - elokuvan ennakkonäytökseen Helsingissä. Näytös on torstaina 17.12. klo 18:30 elokuvateatteri Bristolissa. Sisään pääset näyttämällä tätä tekstiviestiä salin ovella. Tervetuloa!"


"Korjaus edelliseen viestiin: IRC-Gallerian Yes Man-ennakkonäytös järjestetään KESKIVIIKKONA 17.12., ei torstaina. :)"

KantsaYesMan 17.12Luonut: KantsaMaanantai 15.12.2008 17:16

"Onneksi olkoo! Voitit IRC-Gallerian kilpailussa liput itsellesi ja yhdelle ystävälle YesMan -elokuvan ennakkonäytökseen Turussa."

Heh ensmäinen kerta ku voitan jotain :)
« Uudemmat - Vanhemmat »