IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
12.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 114
Koko
2 jäsentä
Poikia: 2 (100 %)
Keski-ikä
22,2 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 22,2 vuotta
Ylläpitäjä
karaookke

Jäsenet (2)

karaookke
« Uudemmat - Vanhemmat »
Radio Olotilan narsismi-lähetys siirtyy sairastumisen vuoksi sunnuntaille 20. 12, ja ohjelman alkamisaika on klo 14:00. Kysymyksiä ja kommentteja ehtii näin ollen vielä lähettämään osoitteeseen radio@olotila.net.

Pahoittelut viime hetken muutoksesta!

- Jyri

Heräämö luotaa narsismin, itsekeskeisyyden ja itsetunnon merkitystä minäkuvan, ihmissuhteiden ja henkisen kasvun kannalta. Mitä narsismi on ja miten sen tunnistaa? Miltä narsistiset luonteenpiirteet tuntuvat narsistista itsestään? Miten narsismi näkyy parisuhteessa tai työpaikalla? Miten tulla toimeen narsistisista piirteistä kärsivän henkilön kanssa, ja voiko narsismista parantua?

Narsismi käsitetään usein räikeän korostuneeksi, jumala-kompleksin sävyttämäksi itseriittoisuudeksi. Kysymys on kuitenkin paljon moniulotteisemmasta minäkuvan, ajattelun ja tunteiden umpisolmusta, joka on paljon yleisempää kuin moni uskookaan, ja joka esiintyy ehkä jopa useammin itsetunnon heikkoutena kuin ylilyövänä egoismina.

Narsisti ei useinkaan pysty tunnistamaan itseään narsistiksi; se kun käsitetään yleensä ylikorostuneeksi itseihailuksi. Todellisuudessa (ja varsinkin narsismista kärsivän näkökulmasta katsottuna) kysymys on kuitenkin nimen omaan itsetunnon puutteesta ja tämän puutteen suojaksi rakennetusta ajattelu- ja tunnemallista. Lievätkin narsistiset taipumukset aiheuttavat usein jatkuvaa henkistä kärsimystä sekä narsistille itselleen että hänen lähipiirilleen, ja tekevät tilanteen hahmottamisen ja "maanpinnan löytämisen" hyvin vaikeaksi.

Heräämömäiseen tapaan aihetta lähestytään rakentavassa, ei syyttelevässä tai tuomitsevassa hengessä. Heräämössä narsismia ei käsitellä yksioikoisena diagnosoituna "häiriönä", joka voidaan sitten lokeroida pois päiväjärjestyksestä psyykkisenä ongelmana. Ohjelman toimittaja on itsekin kärsinyt pitkään narsistisista luonteenpiirteistä. Narsismista on mahdollista päästä yli, ja tämä prosessi saattaa toimia voimakkaana henkisen kasvun katalysaattorina.

Voit lähettää toimitukselle aihetta koskevia kysymyksiä, ajatuksia ja kommentteja etukäteen osoitteeseen radio@olotila.net. Lähetyksen aikana voit antaa palautetta olotila.netin kahvihuoneessa osoitteessa http://www.olotila.net/kahvihuone/

Ohjelma tulee ulos livenä sunnuntaina 13. 12. klo 13:12 alkaen ja sen voi kuunnella (sekä livenä että myöhemmin äänitteenä) osoitteessa http://radio.olotila.net/

Kuuntele!
17.o5.o9 klo 19:oO
http://radio.olotila.net

me pulppuamme määrittelemättömistä aiheista ja soitamme uskomatonta musiikkia.

arkistosta saatavilla myös vanhemmat osat.
Heräämö on Radio Olotilan viikottainen poliittis-taloudellis-henkinen ajankohtaisohjelma.

Toisin kuin voisi äkkiseltään luulla, politiikalla, taloudella ja henkisillä asioilla on yllättävän läheiset siteet toisiinsa. Aidosti hyvinvointia edistävän yhteiskunnan syntymisen, toimivan talousjärjestelmän ja henkilökohtaisen henkisen kasvun esteenä tai hidasteena ovat keskenään lähes identtiset syyt, joista ehkä merkittävin on taipumuksemme roikkua kiinni vakiintuneissa käsityksissä, teorioissa ja ennakkoluuloissa.

Heräämö penkoo ja pohdiskelee näitä aiheita joka lauantai klo 14:00 alkaen Radio Olotilassa.

Seuraavan lähetyksen (2. 5.) aiheina ovat kriittisyys, skeptisyys, pessimismi, passiivisuus, nihilismi ja niin pois päin — positiivisessa hengessä tietysti!

http://radio.olotila.net/
, koskettaa sieltä.

Me puhumme aiheesta PÄIN NÄKÖÄ - mikä rehellisyys & miksi ja sitten tyypit kuuntelee,
se on radio;ohjelma RADIO TIETOISEEN

Sunnuntaina 19.4 eli ::::::::: polkupyöräpäivänä klo 19:oO

http://radio.olotila.net
Radio-ohjelmamme neljäs lähetys huusi itsensä eetteriin viime sunnuntaina. Aiheena oli "Oudot ja ihmeelliset sattumukset", siispä synkronisiteettia, synergiaa ja vimmaista rakastelua aivopoimujen kanssa. Oli mahtavaa.

Ohjelman saa kuunneltua sivun http://www.olotila.net/radio/ alalaidasta, "lähetys 4" tai vaihtoehtosesti suorasta mp3-linkistä http://www.olotila.net/radio/arkisto/Radio_Olotila_2009-03-08.mp3

Virtaa tuntemuksiasi eteenpäin.


Seuraava lähetys 22.3, aiheena PSYKEDEELI.
« Uudemmat - Vanhemmat »