IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
13.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 330
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1

Jäsenet (1)

soiak
« Uudemmat - Vanhemmat »

QuatermassLeikinLuonut: QuatermassLauantai 13.06.2009 22:46

Crayon Physics Deluxe, käsittämättömän rentouttava peli. Olen pelannut kuukausia enkä ole vieläkään päässyt läpi, koska en pidä mitään kiirettä. Useimmat kentät pystyy menemään läpi muutamassa sekunnissa, mutta miksi helkkarissa kukaan tekisi niin? Peli ei kannusta etsimään helppoa tietä, vaan kokeilemaan ja pitämään hauskaa. Miksikö? Saako siitä enemmän pisteitä? Ei saa mitään vitun pisteitä, eikä tarvitsekaan saada, vaan koska se on HAUSKEMPAA.
Äskenkin rakentelin höperön riippusillan köydestä ja palikoista, ja piirtelin ihan huvin vuoksi.
Ostakaa tai warettakaa: http://www.crayonphysics.com/
Minä ostin koska ei ollut kopiosuojauksia eikä muutakaan paskaa. Muussa tapauksessa olisin vain warettanut ja nauranut ilkeästi.

Quatermass[Ei aihetta]Luonut: QuatermassMaanantai 05.01.2009 12:24

Olin jo menossa nukkumaan kun päätin tsekata sähköpostin vielä. Ja sielläpä oli ilmoitus että CRAYON PHYSICS DELUXE ON VALMIS!! Aaaah sitä on jonkin aikaa odotettu. Kannatti esitilata, sai pari päivää ennen virallista julkaisua. :)
Ai et tiedä mistä on kysymys? Mulkaisepa http://www.youtube.com/watch?v=QsTqspnvAaI ja anna ihanan tyyneyden vallata mielesi.
Syy miksi päätin warettamisen sijaan ostaa tuon pelin, on että siinä ei ole mitään inhottavia kopiosuojauksia. Sellaisten käyttäminen on muutenkin varma tapa karkoittaa ostajat. Ja, indiepelejä pitää tukea. Ja vielä siitäkin syystä että jo alkuperäinen Crayon Physics oli mahtava.
Vaan jep, nyt nukkumaan. Illalla pääsen piirtelemään palikoita. :)
« Uudemmat - Vanhemmat »