IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
14.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 265
« Uudemmat - Vanhemmat »

zehiLuonut: zehiKeskiviikko 28.12.2011 16:52

JOO'O mihin maailma menee.
Jossai Demi.fi:ssä pitää ruveta tuntemattomia haukkuu.
aika kusipäistä porukkaa.
kattokaa peiliin c:
mun tunnus eka poistettii sielt muka jonku häiriköinni takii . sit sain vuoden jäähyy ??? ::D sit sseuraavaks se poistettii taas ILMAN SYYTÄ ,,(jj kerroinhamä kuitenki millasen auton haluun et voi iiK !..) viel saman päivän ku olin tehny sen ? (:

ei vittu haistakaa paska ......

ArkiPäivänVaras:'--------------DLuonut: ArkiPäivänVarasPerjantai 19.06.2009 23:10

Oikeesti, hajosin, kokosin ja hajosin uudestaan! :'
DDDDD
Olin Omegles ja siel joku kamala Miss Mix terroristi yritti saada mut niiden puolelle, koska en oo truu demittäjä :< ;
)
Päivän naurut niin!

_ArkiPäivänVaras_

Ps. Tsajajajajajajai!
luin paria keskustelua ja mun teki mieli tappaa puolet niistä vittumaisista kakaroista. tai muka-aikuisista. kukaan oikeasti aikuinen ei edes demitä, joten ihan turha siellä päteä sillä että sattuu olemaan enemmän ikävuosia kuin keskivertodemittäjällä.

itse asiassa nauran niille 25-vuotiaille jotka vetoaa argumenteissaan siihen, että vastakkaisen mielipiteen omaava on nuorempi.

tai nauraisin normaalisti. nyt mun tekisi mieli iskeä tää ruutu mäsäksi.

SE ON NUORTEN SAITTI PERKELE.

itsehän en toki demitä 25-vuotiaana. mutta oon vasta 19, sitten kun nää teinivuodet on virallisesti ohi niin ehkä mun täytyy jättää se ja hankkia elämä.

mutta pointtini oli... se vähän hukkui. että oon ihan raivona kun luen ihan mitä tahansa muita keskusteluja paitsi galluppeja. ne on tarpeeks neutraaleja mulle tällä hetkellä. kaikki muu mua vaan vituttaa ja ankarasti.

VITTU. voisin tehdä tästäkin keskustelun demiin mutta sekin täyttyis vittumaisista kommenteista enkä tiedä kuinka kauan jaksaisin teeskennellä asiallisesti vittuuntunutta ennen kuin vaan yksinkertaisesti räjähtäisin ja viskaisin näyttöpäätteen ikkunasta ulos.

hyvää yötä.
« Uudemmat - Vanhemmat »