IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
21.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 588
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
26,1 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,1 vuotta
Ylläpitäjä
JumitaR

Jäsenet (2)

fuji-JumitaR
« Uudemmat - Vanhemmat »
lokakuun 22pvä torstaina pojalla nous yht äkkiä 40 asteen kuume.... kävin läpi kaikki sairaudet mielessäni.... sikaflunssat yms. seuravaana päivänä kuume oli poissa ja poika oli kuin ei mitään olisikaan. viikonloppu meni hyvin ja maanantaina poika pääs tarhaan. hain pojan kotiin ja huomasin että taas on kumetta.. lähemmäs 40... soitin lääkäriin ja kerroin että pojalla astma ja nyt jo toinen kerta kun kuume näin korkea viikon sisäll. Olkaa vaan kotona ja antakaa paljon juomista, vähän vaatteita ja oleskelua viileässä huoneessa... ok ajattelin ja tein työtä käskettyä...tiistaina se kuume oli poissa taas. pidin pojan kotona silti keskiviikkona kun meille tuli vieraita. Sit se nous taas keskiviikko iltana. soitin torstaina kun en saannut kuumetta laskemaan lääkäriin ja taas tuli samat ohjeet. sekä kehoitus että jos lapsi ärtyy ei vastaa herätyksiin eikä anna pitää sylissä ja menee elottomaksi niin sitten tänne. no huh huh ajaattelin... pitääkö lapsen kuolla ennen kuin täällä saa hoitoa.. no tein työtä käskettyä ja johan kume laski... ja sit se hiukan kohoili perjantaina mutta ei silti lämpöä pahempaa ollut.. viikonloppuna ei mitään. oltiin sisällä viel varmuuden vuoks koko v.lopun. tosi paha yskä tuli kuumeen sijaan. nyt maanantaina vietiin poika tarhaan. hain pojan tarhasta ja huomasin että poika ei ole kunnossa... tultiin kotiin soitin miehelleni et alas tuleen kotiin, saat vissiin lähtee pojan kans lääkäriin ja sit soitin lääkärille. olkaa kotona ja taas samat ohjeet. pojalla ei tosin ollut kuin lämpöä hiukan. no ajattelin et jos nousee illan aikana mähän meen sinne lääkäriin ja istun siel niin kauan et saadaan palvelua. mut ei se kuume noussu.mentiin kaikki nukkumaan, siirettiin pojan sänky meidän huoneeseen että mun olis helompi olla ja saisin tsekata pojan hengityksen välillä ilman ravaamista ja tytön herättämistä... no poika nukku ok ja yöllä kömpi mun viereen. silloin kauhistuin. TAAS KUUMETTA JA NYT 40 ASTETTA. No ajattelin et ei ne kuitenkaan heti ota vastaan joten odotan aamuun. siitä lähtien poika on herännyt 15min välein ja huutanut suoraa huutoa. lääke ei auta. yskii tosi pahan kuulosesti, ja tietysti herättää pikkusiskonsa siinä välissä. ja ukko nukkuu... viideltä tajusin et on ihan turha nukkua joten läksin keittämään kahvia ja ajattelin et tänään poika lekuriin hinalla millä hyvänsä... ja arvatkaa vaan. NOI KAIKKI NUKKUU TUOLLA ILMAN MITÄÄN HÄTÄÄ!!!! arvatkaa vituttaako?



Tulipas taas tilitystä.... huh et helpotti..

mut ihan tosi. tänään saavat ne saatanan lekurit ottaa meijät vastaa. just kävin mittaan kuumeen ja oli tasan 39...

JumitaRKaverii.....Luonut: JumitaRLauantai 11.04.2009 16:42

Hei. Tässä nyt tällänen juttu et uusin kaveri listani.... Jos haluut pysyy mun kaveri listallani ja nähdä mun merkinnät ja kuvat olis vissiin syytä pistää kommenttii!!! Uusiminen siitä syystä et puolet jotka o mun kaveri listalla ei kirjottele mulle. Joten ei siis tarvii kattoo mun kuvia/merkintöjä. Joten ilmoittele jos tahot pysyy listalla.

JumitaRPojan 1v ja 3kk neuvolaLuonut: JumitaRSunnuntai 18.01.2009 12:57

Kasvu ok. Nyt ei ruoka oiken maistu. Nyt on taas paljon hampaita tulossa. Leikkii ja touhuu. Herää välillä öisin. Nukkuu omassa sängyssä. Flunssainen. Korvat ok.

Paino. 11.310
pituus. 83
pään ympäryys. 49.5

JumitaRtytön 3kk Neuvola 16.01.2009Luonut: JumitaRSunnuntai 18.01.2009 12:50

Neuvola täti kirjoitti;

Kasvaa hyvin. Syö korviketta ja vähän rintamaitoa. Iho ok. Ei oikein kannata päätä vielä. Rauhallinen ja terve. Laiskat liikkeet.

paino 5.975
pituus 61.5
pään ympäryys 40.5


Sai myös ensimmäisen rokotteen. Ei edes huomannut kun pistettiin.

JumitaR06.12.2008Luonut: JumitaRSunnuntai 07.12.2008 22:55

Tyttö sai 06.12.08 nimekseen Tia-Maria Tuulikki Laine. Kastetilaisuus vietettiin tytön sylikummin kotona, Paikalla olivat tärkeimmät/lähimmät ystävät ja sukulaiset. Kiitos Alexandralle ku jaksoit leipoa ja siivota. Kiitos kaikkille jotka olivat mukana....




Seuraavia ristiäisiä saakin sitten odottaa meidän perheessä. hetkeen ei tule uusia tulokkaita.
« Uudemmat - Vanhemmat »