IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
22.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 759
Koko
4 jäsentä
Tyttöjä: 3 (75 %)
Poikia: 1 (25 %)

Jäsenet (4)

J-jenskuEndofitall_Jasu
« Uudemmat - Vanhemmat »

nnennivittu jes.Luonut: nnenniTorstai 18.07.2013 06:13


tumblr_m19bodO6rz1rrumebo1_500.gif

Voi että miten ihanaa olla taas maailman paskin ihminen.
Heti jos sanon yhdenkin asian suoraan ja ihan vitun väärin niin koko maailma kaatuu ja ihmiset suuttuu. Sitten kun yrittää asiaa korjata ja pyytää anteeksi, niin eiköhän asia mene niin, että se on jo mahdotonta.
Vois vaikka kävellä punasia päin samalla kun tulee autoja ja jäädä "vahingossa" auton alle nyt. On meinaa juuri sellaset fiilikset tällä hetkellä.

Vinkki: älkää ikinä puhuko yhtään mistään mitään kenellekkään. Ja älkää olko minä.

Vittu MITÄ.

Mulle tuli muuten ihan vitun kylmä tän asian takia btw. Kiitoshei.

cat-fight10-1365599250.gif

NIII ja sit mul meni vittu ruokahalu ja yöunetki siinä samalla. Eli joo tässä kirjottelen torstaiaamuna klo 8.30 ja olen taas mennyt valvomaan koko vitun yön ja nyt sen vaan sanon, että mä vaan tärisen ja oon ihan koomasen näkönen. Silmät turvonnu, naama punanen ja muuten vaan aivan täysin sekasin hajalla ja väsyttää vitusti, mutta en jaksa mennä nukkumaan, koska sitten mä heräisin vasta illalla ja sitten en nukkuisi taas koko yönä ja sitten mua taas varmaan vaan vituttais enemmän ja enemmän ja maailma kaatuu ja plaaaa....!! :C

Ihan vaan jos joku on jaksanu lukee tämän blogimerkinnän, niin toivon, että olet kultainen ja yrität piristää minua jollain tavalla. Olisin siitä ihan hemmetin kiitollinen!

tumblr_luox8eCmmY1r6aoq4o1_500.gif

Sekin vielä, että mulla on selkäkin ihan helvetin kipee taas vaihteeks. >.<

« Uudemmat - Vanhemmat »