IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
5.2.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 595
Koko
10 jäsentä
Tyttöjä: 6 (60 %)
Poikia: 4 (40 %)
Keski-ikä
28,5 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,8 vuotta
Ylläpitäjä
Jenxy

Jäsenet (10)

Ph0en1Xssuski95örkki-kaveri2MetsänkeijobellyJenxyppanttukoku
« Uudemmat - Vanhemmat »
Kun kaksi eri puolilla Suomea asuvaa nuorta palkataan Summeriin pitämään videoblogia arjestaan, niin eivät Jasper ja Lydia aavistaneet mihin kaikkeen he päätyvät: Sivustolle ilmestyvä salaperäinen symboli vetää heidät mukaan seikkailuun, johon tarvitaan nyt Sinun apua! Tule mukaan vuorovaikutteiseen seikkailuun ratkaisemaan Arkin arvoitusta yhdessä Jasperin ja Lydian kanssa. Voit jutella ja auttaa heitä on-line Arkki -sivuston kommenttikentissä.


http://yle.fi/summeri/arkki
ARKKI

YLE Nuortenohjelmat käynnistää to 19.2.09 ensimmäisenä Suomessa interaktiivisen nettidraaman, jonka esityspaikka on pelkästään netissä.

Teineille suunnattu Arkki -nettidraaman on nähtävissä Nuortenohjelmien nettisivuilla osoitteessa summeri.yle.fi sekä ilman interaktiivisia osioita myös kansainvälisessä videopalvelussa YouTubessa. Uutta materiaalia julkaistaan lähes päivittäin kolmen kuukauden ajan ja käyttäjien on mahdollista osallistua seikkailuun mm. keskustelemalla päähenkilöiden kanssa sekä tietysti auttamaan heitä loppuratkaisussa.

Tarina lähtee liikkeelle siitä, kun kaksi eri puolilla Suomea asuvaa nuorta saa harjoittelupaikan televisioyhtiön nettitoimittajina. Nuoret - Jasper ja Lydia - tuntevat aluksi antipatiaa toisiaan kohtaan, mutta heidän on silti päivitettävä yhteistä nettisivustoa.
Nuorten tarkoitus on kuvailla arkielämäänsä videopäiväkirjojen ja blogin avulla. Sivuston luonne kuitenkin muuttuu, kun sille ilmestyy salaperäinen viesti ja symboli. Pikku hiljaa päähenkilöillä tuntuu löytyvän yhä enemmän yhteistä…
« Uudemmat - Vanhemmat »