IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
12.2.2009
Tilastot
Käyntejä: 3 553
Koko
139 jäsentä
Tyttöjä: 97 (70 %)
Poikia: 42 (30 %)
Keski-ikä
32,9 vuotta
Otos: 81 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,9 vuotta
Valvojat
SunnyJay, wasx, [kukka, Nickyy, Mentalbeat

Jäsenet (139)

[jNNa]JohnnyBGoodeMentalbeatkamelinkakkaLuckyStrikes|RooosaNickyy_HituAngusYouungFinKATYHSunnyJayStrychnineRepe99Jemmy_DirtyMiddy^^
« Uudemmat -

MurderMachine[Ei aihetta]Luonut: MurderMachineLauantai 27.03.2010 17:04

Listaa 10 bändiä/artistia, joita kuuntelet.
1. My Chemical Romance
2. Mötley Crüe
3. Marilyn Manson
4. Green Day
5. Suicide Love Boat
6. tehosekoitin
7. Klamydia
8. Hardcore Superstar
9. Hanoi Rocks
10. The Rasmus
Mikä oli ensimmäinen kappale jonka kuulit numerolta 6?
- varmaa valonkantaja
Mikä on lempialbumisi numerolta 8?
- ööö varmaa se nimikko albumi.
Mikä on lempilyriikkasi jonka numero 5 on laulanut?
- kiss me quick ja kill her joy on lempparit.
Kuinka monta kertaa olet nähnyt numeron 1 livenä?
- yyyy en kertaakaa. vielä. :<<
Mikä on lempikappaleesi numerolta 7?
- niitä on tosi monta, mutta heitetään nyt vaikka että Aku Ankka-laulu
Onko numerolla 3 kappale joka tekee sinut surulliseksi?
- se ramones cover, the kkk took my baby away
Mikä on lempilyriikkasi jonka numero 2 on laulanut?
- varmaa you're all i need
Mikä on lempikappaleesi numerolta 9?
- Hypermobile
Kuinka löysit numeron 3 ensimmäistä kertaa?
- Noo olin kuullu siitvähä sieltä ja täältä ja olin ollu kattomas sitä provinssirockis -05 ja sit aattelin että voisinpa ehkä kuunnella vähä lisää sen musaa ja siitä se sitte lähti.
Mikä oli ensimmäinen kappale jonka kuulit numerolta 1?
- Varmaa joko helena, wttbp, give 'em hell kid, tai the jetsetlife is gonna kill you, en oikeestaan tiedä.
Mikä on lempikappaleesi numerolta 4?
- tällä hetkellä peacemaker tai horseshoes and handgrenades tai viva la gloria, en osaa päättää mikä niistä on kaikista paras
Kuinka monta kertaa olet nähnyt numeron 9 livenä?
- kolme, jos muistan oikein.
Mistä numeron 10 kappaleesta et juurikaan pidä?
- niitä on pari, mutta en mä niitä vihaakaa. Esim. P.S, run to you,...
Mikä hyvä muisto sinulla on liittyen numeroon 2?
- OIJOIJOIJOI SAUNA OPEN AIR! :D Oli kivaa <33

Nooo^Mötley Crüe! 6.6<3Luonut: Nooo^Tiistai 09.06.2009 12:59

o6o62oo9<3

raudantakojaHengissä takaisinLuonut: raudantakojaSunnuntai 07.06.2009 20:53

Heräsin tuossa puolisen tuntia sitten. Tampereen reissu on nyt takanapäin: pyöreä 24-tuntinen täynnä tapahtumia.

Potkustartti päivälle tuli lauantaiaamuna kello 6.15, kun kolmen tunnin yöunien jälkeen heräsin ystäväni Juhiksen tekstiviestiin. Mitä pikimmin olimme junassa kohti Kuopiota, josta koukkausi Pieksämäelle ja sitä kautta Helsinkiin. Seitsemän tunnin istumiseen kyllästyneenä huvitimme itseämme muun muassa tutkimalla junat läpi päästä päähän. Myös junanvaihto toi matkaan kaivattua vaihtelua.

Tampereen kierros alkoi paikallisesta Raxista, joka oli - yllätys yllätys - täynnä kuin Juhiksen maha siellä syömisen jälkeen. Tuumasimme, että tampereelaiset eivät osaa paitsi pelata jääkiekkoa, myöskään pyörittää toimivasti ravintoloita. Sohvaltapudottavimpana näimme karmean katraan pikkulapsia valvojineen, vieläpä koulureppujen kanssa. Kulkeeko aika tosiaan etelässä niin paljon hitaanpaa vai lopetimmeko itse koulunkäynnin liian aikaisin? Joka tapauksessa saimme syötyä edes hiukan, vaikka Sauli olikin saada takkiin kanankoipipalasilta. Sen jälkeen olisi vuorossa pieni kiertoajelu tämän työläiskaupungin kuuluisimmille paikoille - tosin jalkapatikalla.

Etsittyämme puolisen tuntia ottoautomaattia pääsimme vihdoin jatkamaan matkaa. Nähtävyydet jäivät tällä reissulla vähiin, sillä uskovaishihhulit olivat vallanneet koko keskustorin ja näin tämän synkän historian omaavan torin ihastelu jäi varsin lyhyeksi. Lenin-museo oli todennäköisesti jo kiinni, mutta emmepä me löytäneet sitä paikkaakaan. Sen kuitenkin panimme merkille, että Tampereella tuntuu olevan helvetin kallista: ei yksi siideri voi maksaa kolmea euroa, eihän? Ihme kehitysmaa sekin. Hessburgerissakaan ei ollut suolaa.

Lopulta kauan odotettu Sauna Open Air siinsi edessämme. Wow! Kohta odotuksemme on päättynyt! Ensin oli kuitenkin hankkiuduttava eroon juomista, sillä festivaalialueellehan ei saa omia viedä. Ja siitä kiitoksena karmea kusihätä. Noh, miten vain, ehdimme juuri katsomaan kun ruotsalainen Hammerfall aloitteli soittamaan keskinkertaista heviään. Sen jälkeen alkoi valtava rynniminen kohti lavaa ja piinaava tunnin seisominen asemien säilyttämiseksi. Se tuuppiminen ja ryntäily ei loppunut edes keikan aikana, vaan kädet olivat jatkuvasti jonkun tisseissä tai takapuolessa kiinni ja hyppivät pikkutytöt moukaroivat mielellään isompien alaleukoja. Mutta kyllä se vaan kannatti. Mötley Crüe - fuck yeah!

Paluu matka sujui odottavissa meiningeissä, sillä koko päivän jalkojen päällä olo ja viime yön lyhyet yöunet olivat vieneet kaiken virran. Hessburgerissa nautitun iltapalan jälkeen tunti rautatieasemalla ja sitten junaan jännittämään, saako ilman paikkalippua junaan tullut säilyttää paikkansa. Ja tuuri kävi. Nukkumisesta ei tosin tullut kertakaikkiaan mitään, sillä ainakaan itse en osaa nukkua minkäänlaisilla penkeillä. Seinäjoen jälkeen porukka junassa väheni ja pääsin vihdoin kokonaiselle penkkiriville saamaan selkäni suoraksi. Mutta sitten tuli pommi: joku helvetin vanha juopunut ukko oli päättänyt purkaa elämäntarinansa puhelimessa yön aikana. Sitä kuunnellessa ei pokka pitänyt.

Auringon alkaessa nousta väsymys alkoi nousta ylivoimaiseksi. Nukuin pari muutaman tunnin pätkää ennen kuin huomasin kellon olevan jo seitsemän: olisimme puolen tunnin päästä perilla! Enää ei pystyisi nukahtamaan. Koko yön yrität saada nukutuksi ja viimein väsyttää niin paljon, että pystyisit nukahtamaan niin et perhana enää voi! Perkele! Onneksi matka loppui ja olin nopeasti kotona. Käveleminen alkoi tehdä jo tuskaa ja näkökenttään alkoi ilmestyä asioita, jotka eivät sinne kuuluneet. Kotiin päästyäni kaaduin saman tien sänkyyn ja nukuin viiteen asti iltapäivällä.

Olihan kuitenkin tavallista mahtavampi reissu. Tosin ei ihan heti tekisi mieli lähteä uudestaan yhtään mihinkään... Taidan mennä vielä hetkeksi nukkumaan ja alkaa sitten valvomaan niitä tämän päivän vaaleja. Home sweet home!

llaura--6.6. <3 Luonut: llaura--Sunnuntai 07.06.2009 15:41

joooo ei ollu paras keikka joo ei saatana, aivan ihana!!!!!!!!! <33
paitsi että VÄHÄ selkä ja jalat paskana::::)

mötley crüe! <3 paitsi mitä nikil o tapahtunu ::D
Vitun kova keikka oli *-* Vince veti hyvin, en nähny Nikkiä melkein koskaan ku olin toisel puolen lavaa 8<, Tommy pervoili ja kaikista parasta: MICK MARS!!!! Sain hemmetisti kuvia siitä! Eikä mies näyttäny enää niin pahalta ku ennen, veti kunnon soolot ;3 ALL HAIL MICK MARS, THE STRONGEST MOTHERFUCKER IN THE WORLD!!!!!!!!

wasxMÖTLEY FUCKING CRÜE Luonut: wasxSunnuntai 07.06.2009 12:03

oli helmee>: ):D
eli perjantai :

SIPOOOOOOOOOOOOOSSA
en jaksa kertoo kaikkee paitsi mentii jonottaa joskus 5.45
sit kaikkee säädettii ja sudit tuli'
sit jeppe oli kuollu (vaihteeks pistooli pum) ja hii katto mut ei se ollu puskas
sit mentii bäkkärille ku alex pyys meijät ja sit oltii siel ja tuli miljoona järkkärii kiljuu
EI TÄÄLLÄ EI SAA OLLA HETI POIS HETI !!!!!!!!!!!!!!!11
sit ne meinas häätää kallen, mut sit yks niist kysy 'ai kuuluksä bändiin ?'
jepjoo, sit keikan jälkee

teija : andre sul on jotain paskaa perseessä ........

ei tos muuta en ainakaa muista yli puoliikaa joten ette ikin saa tietää mitä tapahtu

lauantaiiiii :

TAMPERE

hihi okei ei oo paljoo kerrottavaa :D:D:DDd
paitsi et joo sud oli ihan okei
ja mötley oli tosi kiva hihi hyvä joo jep :):):)

jaaaaaaaaaaaaaaaaa ens viikol sit myötiksee >

MAUKMötley crüeLuonut: MAUKSunnuntai 07.06.2009 03:55

Awsum <3

`EmmmmiSAUNA OPEN AIR!Luonut: `EmmmmiSunnuntai 07.06.2009 02:07

Joo eka mentii eile illalla viljalle joskus puol kakstoista, ajateltii ettei nukuta ollenkaa, noo sit me meikattii ja laitettii hiuksii koko yö, no sitten lähettiin mä vilja iipa ansku ja saku klo 04.00 lähtevällä bussilla jonottaan saunaa( joo tiedän helvetin tyhmä idea) no sit vaa oltii siellä, sit kun piti ruveta muodotaa jonoo sinne systeemii niin se sano se yks järkkäri et jos siivootte tän nurmikko alueen pääsette aikasemmin sisälle ja eri kautta, no totta helvetissä me siivottii. No sit päästii vähän aikasemmin kun muut siis mä iipa saku vilja ansku hero veera ja sara, juostii sinne lavan eteen , saatiin vitun hyvät paikat. Noo sit siinä soitti jotain bändejä, sit oli koko illan ja aikojen alusta odotetun bandin vuoro : Mötley Crüe. No ne oli soittanu ehkä muutaman biisin eli ei paljo paskaaka jäin puristuksii enkä saanu henkee sit mut kannettii pois sieltä :D noo sitten, iipaki tuli pois, ja mua ennen oli lähteny vilja, ansku, hero, sara ja sit joku rosa. Sit joo nii joo sit mentii ettii mun ja iipan laukkua no meiän laukut löyty noo sit lähettii kävelee sinne ku iipan äiti tuli hakee meiät sitten huomasin että MUN LOMPPAKKO oli viety, todella perseestä, kiitos kaverit kun veitte sen, nii sit tulin kotii ja nyt oon tässä ja meen nukkuu yötä ! :)

MinistryOfDeath.......Luonut: MinistryOfDeathLauantai 06.06.2009 00:15

huomenna olis sitten pieni muotoista fiilistelyä by sauna open air.

mötiköitä odotellessa

Mötley Crüe - Df. Feelgood
« Uudemmat -