IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
20.2.2009
Tilastot
Käyntejä: 237
« Uudemmat - Vanhemmat »

HumanisticPaha uni 8(( 8DDLuonut: HumanisticKeskiviikko 13.10.2010 00:39

Näin viime yönä kauheeta painajaista. Siin mie ja kaveri pudottii kaivoon, jonka vesi oli jäässä. Joku sulki kaivon kannen ja jää hajos. Kaverin varpaat ja sormet alko tosi nopeest mustuu ja yritin pitää niit lämpimänä, muistaakseni hieroin niitä, vaik oikeest ei saiskaan. kaveri menetti tajunsa ja sit ylhäältä putos iso kivi joka kirjaimellisesti litisti sen pään. Olin iha kauhuissani. Sit huomasin seinässä leveen ja parin sentin korkusen aukon ja sanoin tajuttomalle ystävälleni: Huuda apua jos pystyt, ja tungin sen pään ulos XDD se ei tietenkää huutanu mitään. Ulkon alko sataa lunta, joten vedin sen pään takas sisään ja hieroin edelleenki sen varpaita(kaveri oli tajuton ja mä hieron sen varpaita, wtf?" sit sen mustunu varvas yhtäkkii lähti irti ja jäi mun käteen. Jätin varpaat rauhaan ja aloinn hieroon sormia. Sormist tuli semmosta muussia ja mä olin sit iha kauhuissani. Aattelin, et ei se tosta enää selvii, mut silti yritin viel pitää sitä lämpimänä jne. Ei siit tullu mitään, joten vaivuin epätoivoon ja sit aloin ite vajota veden alle. Sit heräsin. Yöllä olin ihan kauhuissani, hirvee uni jne. Sit aamul ku mietin sitä, nii nauratti jonku verran ku käsken tajuttoman pyytää apua ja ku kaveri menee tajuttomaks, mitä minä teen: hieron varpaita XDD kaveritki repi ruokalassa huumoria irti tosta unesta, syömisest ei tahtonu tulla mitään XDD ja sit ku enkun tunnin alussa vastattii johonki tutkimuskysely juttuu ensiavusta nii yks kysymys kuulu: Osaatko antaa ensiapua tilanteen tullessa eteesi? XDD ei meinan millää pitää pokka XDD kas ku en vastannu viimiseen kysymykseen, joka kuulu että mitä ensiapumenetelmiä tiedät: varpaiden hieronta :'DD ois ollu jees vai mitä? 8')))))

_chemical[Ei aihetta]Luonut: _chemicalSunnuntai 23.05.2010 07:41

kävin tos n.25 vaillle 4 nukkumaa ja heräsin 15 yli 4 siihe et tuntuu etten pysty liikkuu ja haukon henkee ku tuntuu ettei henki kulkis.
näin ihan hirveit painajaisii.
en voi käyä enää nukkumaa.
ahistaa.
pelottaa olla tässä,omas sängys tietokoneel,koska osa unista tapahtu täälä.mutten voi lähteä miun huoneesta poiskaan koska osa tapahtu myös sielä.
voi luoja,en oo varmaa ikin enne itkeny heräämisen jälkee näi kauaa (tai siis kyyneleet valunu pitkin naamaa ja kädet ja jalat tuntuu rammoilta)ja ahdistanu näi paljoo.
tää on mailman hirvein tunne.
eikai tää oo sen lääkkeen sivuvaikutuksii;-jos en ota sitä,nään painajaisii?
ei voi tietää.enkä jaksa ees siihe keskittyy ku keskitän kaikki ajatukseni (ikävä kyllä) ahdistukseen ja siihe et miuta pelottaa se,et toi mekko mikä on osittai peilin ees(minkä takan on iso tyhjä tila) heiluu ain välil vähä.
tai sit oon vielkii nii paniikis et kuvittelen
« Uudemmat - Vanhemmat »