IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
14.3.2009
Tilastot
Käyntejä: 848
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Keski-ikä
21,9 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 21,9 vuotta
Ylläpitäjä
Penkku

Jäsenet (1)

Penkku
« Uudemmat - Vanhemmat »

LikeaRobotoeoeoeLuonut: LikeaRobotKeskiviikko 14.07.2010 23:42

j converset tuli vihdoinki eile postissa! ::::D

Ja tänää äiti tilas mulla 2 Twilight: Epäilys paitaa. Toisessa o Taylor<33 ja toisessa sit Robert, Kristen ja Taylor :::))

+kävin eile siis kattoo se elokuvan sususususususun kanssa :D:D:D

Nuutti|Veera kertoo eclipsestäLuonut: Nuutti|Keskiviikko 30.06.2010 18:24

ECLIPSE


Genre: fantasia, draama
Ohjaus: David Slade
Pääosissa: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Billy Burke, Ashley Greene, Jackson Rathbone, Nikki Reed, Kellan Lutz, Elizabeth Reaser, Peter Facinelli, Gil Birmingham, Christian Serratos, Dakota Fanning, Anna Kendrick, Bryce Dallas Howard
Ensi-ilta: 30.6.2010
Kesto: 2:06

Maailman suosituimpien elokuvasarjojen joukkoon raketin lailla nousseet Twilight-elokuvat saavat nyt kolmannen osansa, kun Epäilys saa ensi-iltansa. Elokuvan tarina on tuttu miljoonille jo kirjasta. Ensimmäisessä elokuvassa lähinnä puupökkelöä muistuttanut Robert Pattinson tekee nyt merkittävästi aikaisempaa paremman ja luonnollisemman roolin, eli Siperia on opettanut. Myös Kristen Stewart ja Taylor Lautner ovat kehittyneet kovasti. Rosalie-hahmoon syventyminen on mainio lisä. Epäilys on kirkkaasti paras kolmesta Twilight-elokuvasta ja viihdyttävä paketti teinityttöjen romantiikannälkään.

– Stara.fi

Kerrankin joku arvostelu, jossa oon edes jonkin verran samaa mieltä. Rob oli todellakin jumalaton pökkelö ekassa. Nyt elokuvaa oli mukavampi katsoa, ei ollut masentavaa tunnelmaa tai ummetus-Ediä. (;
Heti leffan alkaessa mulle tuli positiivinen ja hyvä fiilis. Enää ei tarvinnut Edin ulista "Bella et saa rakastaa minua koska minä voin syörä sinut krrrr", vaan nyt tapeltiin naimisiinmenosta. (; Elokuvan alussa ollut niittykohtaus oli juuri sopivaa söpöilyä, joka sai hymyn jokaisen huulille. Yhtään Bellan pornoilmettä ei näkynyt elokuvassa, ja Edkin kärsi ummetuksesta vain kerran. Näiden kahden suutelemisista ei kuullut sitä turhanpäiväistä ähkintää, juokseminen oli helvetisti sujuvampaa kuin Twilightissa. Kimallustakin leffassa oli, vaikkakin ehkä onnettoman puolen minuutin ajan. Taistelu toi Jasperin valokeilaan, ja Veerahan tykkäsi. Jokaisessa leffassa on nähty Jasperia vain vähän, saatu selville tästä jellonasta olemattoman vähän. Se perus "älä tule lähelle olen vaarallinen" -ilme, ja se apaattinen ääni. Niitä ei tässä leffassa enää ollut, saatiin selville Jasperin menneisyys ja nähtiin poikaraukan arvet. (omalla loistavalla tuurillani katsoin juuri karkkipussiini kun tämä vilautti ne legendaariset sota-arvet.. Onneksi perjantaina katsomaan uudestaan.) Plussaa toi myös Rosalien pään sisälle pääseminen. Tämän kertomalla tarinalla ei oltu mässäilty liikaa, sitä dramatisoitiin juuri sopivasti. Miehen tutistessa nurkassa viinipullo kourassa ja Rosalien rymistäessä ovea kohtaus oli kuin kauhuleffasta. Lopussa Bella selitti asioita Edwardille, miksi tämä haluaa vampyyriksi jne. Edin ilme oli aivan ihana, se hymyili suu korvissa ja niin onnellisen ja rakastuneen näköisenä. Elokuva oli loistava. Oli ihana lähteä teatterista, kun kasvoille jäi kunnon kestohymy.
Nyt, en halua spoilata enempää. Rakastin tätä leffaa.
10

annamau-;)Luonut: annamau-Perjantai 12.03.2010 16:37

mm m &lt;peukku&gt;
« Uudemmat - Vanhemmat »