IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
20.4.2009
Tilastot
Käyntejä: 4 553
Koko
192 jäsentä
Tyttöjä: 163 (85 %)
Poikia: 29 (15 %)
Keski-ikä
32,0 vuotta
Otos: 100 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,0 vuotta
Ylläpitäjä
JrockSuomi
Valvojat
Mustikka, Caitleen, np1, Bawmbi, dandyleon, challe, karaiju, ruby_slippers, Mushii, TheCatInTheHat, nunude, kukuxumusu

Jäsenet (192)

-M1NN1-DarthMaunoDigitalscratchsäieXYuiXfruidecorina|Kameli_Raider|RetroGenWaterboyCandyMonster12012-TARMOrosii-Miko_desuFishcake
« Uudemmat -

imsocool..Luonut: imsocoolLauantai 18.06.2011 22:05

mulle tulee takaumia mun edellisen cossin teosta ku väritän tota numeroo tosi pienkärkisel mustal tussil XD

rinzbitchtahon takasin stadiinLuonut: rinzbitchMaanantai 08.03.2010 23:16


koko juna matka tota ja sitte stadiin.... seuraavana päivänä oliki tsuki... VOI ETTÄ, tahon ens synttäreilläki stadiin!!!!!!!!
http://www.cooljapanstore.com/default.php?cPath=44_104&osCsid=82f7357e868b541468885459530a7caa


Kyseisiä postereita on myyty rajoitetusti "TOUR09 X-RAYS OF SCREW" kiertueella ja kooltaan ne ovat 364mm×515mm

Setistä löytyy vielä basisti Yuto, jonka kanssa bändi soitti viimeistä kertaa 9.1.2010
Harmittaako, että lempiartistisi eivät ikinä päädy Eurooppaan asti? Tulevatko kaikki muut kuin juuri sinun idolisi Suomeen konsertoimaan? JrockSuomi haluaa panostaa siihen, että voimme tarjota ihmisille juuri sitä mitä he haluavat, joten annamme nyt mahdollisuuden antaa konkreettisia toiveita artisteista ja bändeistä, joita haluat nähdä Suomessa!

http://jrocksuomi.blogspot.com/
(kipale sopii hyvin tän hetken tunnelmaan ♥ wää ;____;)

happppppyyyyy B-DAY RUI ♥♥

~*~*~
~*~*~
~*~*~
~*~*~

tasan kuukaus ;_____________________;


(wuu kuolin tolle kuvalle, kiva ku denka aina tekee tollasia mukavia yllätyksiä "kato unohdin ihan kokonaan että otin kuvan silloin tokyo domen huvipuistolla..." ;_________;)


MISS YOU GUYS REALLY MUCH ♥
TULKAA TAKAS!! ikävä on liian suuri~


~*~*~

juu teen ruokaa~

nukuin liian myöhään tänään (kolmeen) ja isä sit herätti silleen "joo krista 15min ja lähdetään.." oli kiva silleen lähtee sit oikeesti ihan peikonnäköisenä tuonne ulkoilmaan.. ja vielä ku isä lähti vähän aikasemmin jo seisoo pysäkille, nii mä juoksin sinne ja oli sit kiva ku se bussi meni siitä nenän edestä ja isä virnuilee sisällä.. ajattelin just silleen fuck you, mut jep.

väsyttää~ ja hehee äkt:n tullut tänään jatkoa ♥

uu. pakko lopettaa kirjottaminen, koska pihvi palaa muuten :D

JrockSuomiJrockSuomen FAQLuonut: JrockSuomiTiistai 10.11.2009 19:43

Askarruttaako sinua joku asia JrockSuomen toimintaan tai tapahtumiin liittyen? Nyt sinulla on tilaisuus kysyä ihan mitä vain! JrockSuomi haluaa tiedottaa kävijöitään askarruttavista asioista laajalla FAQ-kirjoituksella ja tarvitsemme sen kokoamiseen sinun apuasi!

Jos mielessäsi pyörii ihan mikä tahansa keikkoihin, niiden järjestämiseen, bändeihin, tai tiimin muuhun toimintaan liittyvä kysymys, niin kysy se meiltä blogimme avulla! Blogimme sijaitsee osoitteessa http://jrocksuomi.blogspot.com/ !

Jos haluat, voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen katrin@jrocksuomi.fi.

Kiitos avustasi!

Memories-TsukiTsuki 09Luonut: Memories-Perjantai 23.10.2009 20:54

yay~ Tsukissa oli kivaa 17-18.10.09 ~ OwwO''

Lauantaina Cossin soulia X''DDD

ETTÄ JOS NYT JOKU OTTI SOULISTA KUVIA LAUANTAINA..
ILMOTTAKAA MULLE !! : DDD olis kiva saada niitä kuvia ^^''

.. JA NE KANS JOTKA OTTI DEATH THE KID:dosta kuvia~
ne saa kanssa lähettää mulle :''333 Kiddon pyynnöstä~ XD

KIITOS~!

paitsi ainoo EI KIVA juttu oli se et niitten kahen tytön päälle ajo auto lauantaina >__<'' KOITTAKAA PARANTUA !!

indi]Tsukicon♥Luonut: indi]Perjantai 23.10.2009 20:19

Aaaa siel oli kivaaa♥ Kiitos kaikille seurasta♥ Hehe en jaksa rueta hehkuttaa tänne mut silti 8D Oli kivaa con ja sit sen jälkeenki kampis oli hauskaa hehe x'D ♥

Snowcat_89Tsukiconin jälkeen...Luonut: Snowcat_89Perjantai 23.10.2009 15:39

Joo...tuli tuo Tsukicon nyt koettua ja seuraava con onkin sitten Baka ensvuonna. ^_^

Tässä pieni kertoumus viikonlopustani Tsukissa:

Launantain heräsin klo.6.00 koska piti keretä laittautumaan hiukan tapahtumaa varten. Sitten autokyydillä kouvolan asemalle ja sieltä junaan kohti hesaa. Lahden jälkeen muistin jättäneeni valkoisen lippuni kotiin(cossasin Pohjois-Italiaa Hetaliasta), mutta ei sille enään mitään voinnut. No olipa vähemmän kannettavaa.
Asemalle päästyäni jouduin odottamaan jonkunaikaa, että keverini tulisivat paikanpäälle ja bongasin 4 hetalicosssaajaa asemalla + muita cossaajia. :)
Kavei haki minut asemalta ja suuntasimmme metroon, missä joukkoon liittyi viellä 3 muuta henkilöä. Metrolla oli muuten kiva matkustaa, vaikka kaverini joutui tilaamaan minulle lipun kännykällä, koska omastani ei sitä voinnut tehdä. (Typerä esto pitää käydä poistattamassa se jossain vaiheessa.) Paikanpäällä oli jo ihmisiä, mutta metsiin sinne jonon jatkoski vain. Tosin jouduimme siirtymään viellä toiseen jonoon, koska meilä ei ollut lippuja ostettu valmiiksi. no siinä jonottaesa tuli kylmä ja seisoa jouduimme yli tunnin. Sitten piti sulautua toiseen jonoon ja taas jonottamista, mutta onneksi siitä kumminkin pääsi nopeasti sisälle. Kaksipäiväisiä lippuja ei enään ollut, joten piti ostaa sellainen yhdenpäivän lappunen. Kaverit ostivat myös iltabileisiin liput, mutta itse en jaksanut sinne mennä.

Heti ekana menin kiertämään myyntipöydät ja törmäilin(en kirjaimellisesti) tuttuihin. Loppuaika meni hilluessa ihmisten kanssa. Käytiin myös ottamassa kuvia hetaliacossaajien kanssa metroasemalla. Ilma oli kylmä ja se vitutti. ABC:lläkin tuli käytyä ja moni halusi ostaa ylimääräisiä hetalikortteja, joita myinkin mieluusti pois. Itse sain Egyptikortin kun vaihdoin sen yhteen toiseen. Nyt sekin saatu eikä enään puutu kuin erikoiskortit. :D
Illemmalla menin mäkkäriin joidenkin cossaajien kanssa ja meitä taisi olla joku 12 tai ehkä enemmänkin. En ole varma. :D Mutta kivaa oli ja kiitos kaikille mukana olleille! <3

Mäkkärin jälkeen mentiin kamppiin ja osa porukasta lähti kotiin. Ilta mneni rattosasti jutellessa ihmisten kanssa ja mentiin hillumaan portaiden kampissa, kunnes kaverini tulivat hakemaan minut ja opastivat majoitukselle. Matkalla satoi vettä ja löysimme monta tyhjää pulloa. :D Kun kaverit lähti iltabileisiin itse menin nukkumaan.

Aamulla ylös ja matka kohti conipaikkaa. Käveltiin sinne. matkaa oli joku parikilometriä. Onneksi nyt ei ollut jonoa ja pääsi nopeasti sisään lämmittelemään. Ja taas oli hilumista ympäriinsä. Mitään järkevää en tehnyt. Ostin pari ramunea joita join siellä ja vein pullot takaisin sinne mistä ostin. (Ajattelin, että en viitsi heittää pulloja roskikseen, koska jos pullo menee rikki, voi sirut hajottaa pussin ja sitten ne onkin pitknpoikin paikkaa ja joku satuttaa itsensä.)
Menin taas muutaman cossaajan kanssa mäkkiin(ja samaan vilelä kun eilen. ) Siellä tuli syötyä ja sitten matka kohti conipaikkaa, vaikka ei sielä enään tullut oltua kauan, kun piti matkustaa juna-asemalla. Kuudelta lähti juna.

Muutama henkilö conista oli samassa vaunussa kun minä joten matka oli ihan hemmetin mahtava. Käytiin ravintolavaunussa jossa muistin, että minulla on viellä italian cossi päällä ja ihmiset vähän katsoivat. :`D No ei voi mitään. Matka meni rattosasti ja oli inhottavaa jäädä kouvolassa pois. Olisi halunnut olla viellä vähänaikaa siellä junassa. :/ No kotiin päästyä en tehnyt mitään järkevää. Angstasin vain kuten aina conien jälkeen. Onneksi annoin monelle ihmiselle meseni, niin voi keskustella sitten sen välityksellä. :D

Minulla oli conissa ylimääräisiä hetalikortteja kolme sellaista kortinsäilytys taskua(sitä mihin menee yhteensä 18 aina yhteen) ja ne kaikki sain myytyä pois. :) Niitä tulee viellä lisää tosin, koska nyt alan metsästämään erikoiskortteja ja se onkin tosi mukavaa. XD

Ostin:
-Bleach Rukia figuurin
- Kaksi pakkaa hetalia kortteja
-3 pulloa ramunea + tikkarin samasta pöydästä
-Bleach Uryū Ishida avaimenperän. Piti ostaa Rukia, mutta ostin vahingossa tämän. X`D No ei se iso haitta ole.^_^

Aika vähän, verrattuna edellisiin coneihin.


KIITOS KAIKILLE KEIDEN KANSSA HENGASIN JA JUTTELIN! OLI KIVAA! <3 Muutamalta henkilöltä unohdin kysyä meseä, mutta eipä voi mitään.

24.10.2009 menen Helsingin kirjamessuille Hetaliamiittiin, joten jos joku on tulossa sinne, saa tulla sanomaan moi ja juttelemaan! :) En minä pure.

Olen muuten huomannut, että coneissa ja miiteissä olen sosiaalisempi, kuin normaalisti...kivaa.

jagaim0vistlip meet&greet!Luonut: jagaim0Keskiviikko 21.10.2009 21:48

Ahaha pistän ylös nyt mitä muistan tosta tilanteesta jne. :D Miia ehotti että pistän ylös mitä puhuttiin/tehtiin siellä, että voin sitte nelikymppisenä lukkee miten itkupilli oon ollu :~D nåjo, onneks en tuolla sentään itkeny 8) Mut hei, jos joku muu teistä neljästä tyypistä muistaa lissää jtn, ni kertokaa ihmeessä! Plus tässä alussa on vähän extraselitystä, mitä tehtiin just ennen itte meet&greettiä, et jos ei kiinnosta, ni hyppää suoraan alammas tummennettuun kohtaan 8)

Mutta, thaaaar yas go!

Sain Vistlipin nimmaritillaisuuteen jonotusnumeron 42 ja sitte kerrottiin heiä Q&A:n jälkeen, että on arvottu viis kappaletta jonotusnumeroita, jotka pääsee sitte meet&greettiin poikien kanssa :D Voitte varmaa arvata meinasko jalat lähtee alta ja sydän rinnasta, ku kajahti toi nelikakkone! Miiaki melekee pyörty XD! Iha shokkisena skäppäsin sitte lavan luokse kyssyyn, että minne pitikään mennä ja monelta, ku kaikki meni ihan ohi ku ne kerrottiin heti noitte voittonumeroitte perrään.

Ajaks selvis sitte 13.00 ja joku pikku takahuone. Käytiin hakkeen enste poikien nimmarit ja niitte kätteleminen jne tuntu jo niin unelta, että melkein itku pääs :D Nimmareista sen verta mainittavvaa, että Umin nimmari meni iha sotkukses, varsinki Miialla, ku otettiin ne nimet photosetti kuvviin ja aina ku joku oli laittanu nimesä kuvvaan, ni lätsästiin kuvat vaan päällekkäin 8) hyvästi levis :~D Soitin siinä sitte Pinjalle (soli vielä jonottaan sisälle), että mitä on tullu voitettua ja sitte Pinjaki rupes kuullostaan ihan itkuselle XD♥ Kello oli jtn puol 1 ja aateltiin, että käyään kattoon Pinjaa ja Hennaa pihalla ja käveltiin sitte piiiiiiitkälle jonon perälle. Jutskattiin jottain ja palattiin takasi sisälle.

Miia lähti 12.55 päälavan etteen istumaan ja oottaan aicle.n Q&A ohjelmaa. Jäin sitte seisoon lähelle pääovia muitte 'voittonumerotyyppien' kanssa ja ootettiin että staffit tulis hakkeen meiät. Sieltä joku sitte tuliki ja kysäs onko meillä kameroita mukana. Paniikki meinas iskee; kamera kyllä oli muttei pattereita (ah olinpas varustautunu hyvin♥)! Selvis sitte kumminki, ettei omalla kameralla ois saanu kuvia ees ottaa; virallinen kuvaaja vaan tarttes lainaan jtn juttua järkkäriisä :D Mutta, jou'uttiin ottaan joku 5 minsaa ylimäärästä ja sitte päästiin sissään.

. . .ja tästä lähtee sitte itte meet&greet 8)

Ensiks ovella oli aicle.n tyypit! ja VOI PERSE ku meinasin saaha sydärin ku ne oli siinä!! Rubi ja Emiru molemmat hymmyili ja katto silmiin ja vilkutti ;__;! Pari vuotta niitäki oottanu ja nyt ne istu ja seiso jonkun pöyän ääressä jsn kämäsessä takahuoneessa D8888♥ Käveltiin niitten ohi toiseen huoneeseen. Siellä ne sitte seiso. Koko ihmeen vistlippi meikittöminä ja normi vaatteissa. Yuhki oli tajunnu heittää aurinkolasit mäkkeen. Seisoin ihan mitämitämitäpaniikissa siinä ja kattoin vaa niitä. Joku sitte sano, että esitellään enste fanit ja otetaan kuvia + teemakuvia ja sitte voiaan jutskaa.

Sanoin enste oman nimeni ja koko bändi toisti perässä ihan pöllämystyneen ja ihmettyneen näkösenää "Ienni-sannn" XD Ah muistan niin selkeesti millekkä Tomo näytti ku se sano sen. Muutki sano sitte nimesä ja sitte meillä vetästiin jostain penkit millekkä istua. Umiki vetäs jostain yhen penkin ja oli ihan että istukaa istukaa! Istuttiin alas ja pojat seiso edessä. Ekana joku tyttö (anteeks ku en tiiä yhtään että kuka sinäki olit D8) meni Tomon ja Tohyan välliin seisoon ja otettiin normi kuvia. Ei elämä miten hottoille ne näytti ku kaikki poses just sillee ku jossain virallisissa kuvissa. Sitte otettiin teemakuva. Ekassa kuvassa niillä oli teemana "piilossa". Ei enste tulkille ja pojille ihan uponnu, että mitä näillä teemakuvilla meinattiin :DD Sitte kumminki ku pääsivät yhteisymmärrykseen, ne otti kuvan, missä pojat ja tyttö1 olivat piilossa. Kädet kasvojen eessä tai jotenki. Sitte oli tyttö2:n vuoro, ne otti normikuvan ja sitte teemana oli nukkuminen. Eiiiiiiiii sillo oli totaali sulaminen! Sitte minä menin sinne ja voi eiiiii ku se oli ihanku unta! Mitä ihmettä MINÄ tein vistlipin poikien keskellä D88! Otettiin normi kuvat ja näytän niissä varmaan ihan vammaselle. Sitte teema kuva, ja soli meillä "surullinen". En tiiä yhtään millällailla muut oli, mutta minä olin vaan suupielet alas päin ja lol ihme ku ei oikee itku tullu! XD Näin silmäkulmasta, että Tomo tais tehhä jottain kyyneleitä sormillasa poskellesa tai jtn. Menin takas istuun ja sitte tyttö3 meni sinne, normikuvat ja teemana oli yllättynyt tai joku semmone, en muista D8 Ne kuvat näytti kivoille XD Sitte oli vika tyttö, normikuvat ja teemana kameraa päin juoksemine! XDD AHAHHA hymmyilytti iha simona ku kaikki seiso yhellä jalalla ja oli juoksevinnaan etteen päin ;_;♥

Kuvien jälkee kameraukko lähti käveleen, me istuttiin penkeillä ja pojat meni lattialle kyykkyyn. Tulkkiki sitte laskeutu sammaan asentoon ku Tohya ja Tohya oli sitte ihan että "japanilainen jokuihmeasento, wow!" ja Tomo sano sitte jtn että ylläripylläri on JAPANILAINEN asento, ku sen itte asennon nimi oli japania :D Haha. Kattoin sitte ku Yuh ja Rui puhuivat keskenäsä ja kattoivat minun kenkiä (triplapohja creepperssit) ja olivat molemmat ihan "o___o!".

Tästä etteenpäin ei kaikki ehkä tapahtunu tässä järkässä ku kirjotan, ja tässä ei varmana oo kaikki mitä me puhuttiin, mutta parhaani mukkaan yritän muistaa :D

Meille sanottiin, että nytte saa kysellä ja pojat voi vastailla. Kyssyin sitte ekana tulkin johdattelemana, että mitä kuuluu :~D Pojat vaa vastailivat että hyvvää kuuluu ja nyökkäilivät jne. Sitte tuli hiljasta ja tuli ihan hirvee paniikki, että mitä sitä kyssyis. Tyttö2 tais kysyä tässä välissä, että mitä bändejä pojat itte kuuntelee. Tomo sano heti ekana että vistlippiä tietty<3 ja kaikki nauro XD Tohya tais mainita MUCCun ja Umi sano girugameshin. Sitte koko bändi katto minun paitaa, ku olin pistäny girugameshin paian päälle XD♥ Olivat vaan ihan että "hahahaa hyvä bändi ja hyvä paita!" >8D. Sitte keskustelu käänty jotenkin siihe, että ollaanko me kaikki kotosin Suomesta (oltiin o/) ja sitte siihen, onko pojat kaikki japseja :~D Tomo totes että Rui on Brasiliasta ku se näyttää sille ja että Tohya on Kiinasta :~D Naurettiin ja ne läpsivät toisiasa XD Kyssyin sitte, että tietääkö ne mittään suomalaisia bändejä. Enste ne katto ihan lommot auki, että onko Suomessaki jtn bändejä ahahah ja sitte tulkki rupes luetteleen kaikkia ja Hanoi Rocksin tiesivät :D Kyssyin sitte, että onko ne nähny joskus sen livenä, ja eivät olleet.

Tämän jälkeen Tohya kysy, että mikä on meiän mielestä paras vistlipin kappale. Tyttö4, 3 ja minä sanottiin ozone ja tyttö1ja2 sano jtn muuta, en kuullu (keikalla soitettiin vikana ozone;_;♥). Tyttö 2 kysyki sitte, että tunteeko ne kettään girugameshista, ku niistä niin paljon tykkäsivät. Umi sitte selitti, että joku niistä ukoista, en muista kuka, on niitten kaveri ja ne näkkee ussein. Kyssyin sitte, että onko ne ollu aiclen kanssa ennenki tekemisissä ja Tohya tais sannoo, että oovat olleet samoissa eventeissä soittaan Japanissa, että tuntevat toisesa hyvin. Sitte ne kaikki rupes keskenäsä matkimaan Emirua XDDD!!! En tiiä yhtään kuka niistä teki sen varsinaisen matkimis äänen, mutta kaikki ne nauro keskenäsä ja aaaaaaaaa ne niitte naurut ;_;♥ Sitte Tohya kysy, että mikä meiän mielestä on parasta vistlipissä, että joku heistä, kappale, tyyli tai jtn. Kukkaa ei oikee osannu vastaa muutaku, että _koko bändi on hyvä, vaikee ruppee jottain tiettyä juttua mainihteen :D. Sitte Umi kysy, että mistä me saatiin tietää vistlipistä. Minä ja tyttö4 oltiin kuultu kavereilta ja pojat toisti perässä "ooo tomodachi ne. . .o__o", tyttö3 oli nähny ne Japanissa, tyttö2 oli kattonu tuubista ja sillo pojat repes XD! Tyttö1 vastausta en muista. Oltiin siinä sitte hetki hiljaa ja pojat sitte kyseli, että jännittääkö meitä paljon :D♥! Kaikki oli ihan nod nod. Sitte varmana Yuh rupes puhhuun jostain tanssimisesta! XD Kaikki muut oli ihan Eeehhh?XD ja Yuh vaan nauro.

Tohya terästäyty sitte ja kysy, että mitä muita bändejä me kuunnellaan. Tyttö2 sano girugameshin, minä sannoin aiclen, tyttö3 tais sannoo SIDn ja tyttö4 gazetten. Ykkösen vastausta en muista 8< Pojat siinä sitte miettiä miks tyttö3 näytti niin tutulle, ja Tomo tajus sitte, että hän cossas AILEsta Akitoa! XD Haha. Sitte palattiin takas tohon jännittämiseen ja Tomo sano, että pelataan semmosta peliä, mikä on tosi suosittu Japanissa. Tässä välissä meni pala kurkkuun ja kattoin ihan lommo auki, ku ne rupes enste keskenäsä pellaan sitä! Tämä oli kyllä niin unta ku vaan voi olla! Ne laitto jokane omat kämmenesä vastakkain ja sanovat yhtäaikaa "Take no ko, take no ko, nyokkiki!" (meinaa bambun versoa, kiitos tyttö3 suomennoksesta!♥) ja sitte jokasen piti äkkiä nostaa omat kätesä ylös ja sannoo nyokkiki ja se kuka sano vikana tai ne jotka nosti kädet yhtäaikaa ylös ni hävis XD!♥ Niitte sillä näyttökierroksella Yuh nosti just sammaan aikaan kätesä ku Tomo ja ne repes XD Sitte ne pelas uuestaan ja nytte Tohya ja Rui tais nostaa yhtäaikaa :D Ahhh se oli ihan loistavan näköstä! Ne kysy ennenku pelattiin yhessä, että osataanko laskee japsiks kymmeneen, että jos käytetään järjestysnumeroita tossa käsien nostojutussa. Sitte sanottiin se yhteen ääneen se loru (ahem, minun suusta ei tullu mittään) ja Yuh nosti äkkiä kätesä, sitte Tomo, sitte tulkki, sitte Rui, sitte tyttö3 ja sitte tyttö4 ja sitte Tohya ja sitte minä ja tyttö1 yhtäaikaa XDD Ahaha se oli totaali reppeeminen! En unoha niitten naurua koskaan D8!♥

Pelin jälkeen ne kysy, että jännittääkö vieläkin, että tuolla oli tarkotus saaha jännitystä pois :D Sitte ilmestyki staffinaine ja sano, että ois vähänniinku vikojen kyssien aika, että nyt kehhiin jottain, viimenen tillaisuus, ainutkertanen jne. Meinas iskee taas paniikki! Mietin siinä sitte hetken ja kyssyin hetken mielijohteesta, että onko muilla tatuointeja ku Yuh:lla kaulassa. Yuh:ta hymmyilytti ja pojat muut sano, että ei oo kenellekkään heillä muilla 8). Ja nyt täytyy myöntää, etten muista ollenkaan, että mitä sitte tapahtu. Kysykö joku jottain? En muista ollenkaan muutaku, että pojat nous ylös ja mekkii ja sitte vaan tuijotin niitä ja ne katto takasi kaikkiin meihi ja meiän piti lähtee. Ne vilkutti ja hymmyili, käveltiin aiclen huoneen läpi (siellä pöyällä oli simohieno kännykkä! mietin, että oiskoha se ollu emirun?:D) ja jäätiin käytävään seisoon. Meiltä meinattiin ottaa sähkärit, että ne voi lähettää kuvat meille, mutta sitte tulkki tuli Tohyan ja Umin kanssa ku ne tahto vessaan XDD!♥ VAikka ne just kävi enneku me mentiin sinne :~D haha, staffi otti sähkärit ja menin Miian luokse kuunteleen loppuun aicle.n Q&A:n. Sitte oli aicle.n nimmaritillaisuus.

Siinäpä se sitte lyhykäisyydessään :D propsit sille joka jakso lukkee, ja tytöt1-4 voin korjaa teiä nimet tänne, jos saan ne joskus tietää 8) Once in a lifetime kokemus ainakin minulle tämä oli ja ei hevillä unohu. Ihan unta koko touhu, ja en oikeesti ittekkään usko tätä todeks ku vasta sitten ku saan ne kuvat ittelleni! Kiitos ihan simona tytöt1-4, te jotka tämän tillaisuuden järkkäsitte ja ofc itte vistlippi, joka jakso olla meiän kanssa multimaaliset reilut puol tuntia!♥
« Uudemmat -