IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
12.6.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 614
Koko
40 jäsentä
Tyttöjä: 40
Keski-ikä
27,2 vuotta
Otos: 33 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,2 vuotta
Valvojat
maclateks, miggu87

Jäsenet (40)

sru-nasutin03^^angel^KutjaLauraRBBsuskunenMissWeenyBeNaMi-heidy-iiidA-^^Marjo^^apujarkko``ninnuLenzu^_terhi_^^neitoinen
« Uudemmat - Vanhemmat »

zuttura_JuhlapäiväLuonut: zuttura_Sunnuntai 24.10.2010 21:52

Tänään pidettiin meidän pienen prinsessan ristiäiset Kuukson metsästysmajalla. Hieman meinas stressata nuo pippalot, mutta kaikki onnistui yli odotusten, kakut oli hyviä ja hienoja, ihania ihmisiä tupa täynnä ja neiti nukkui melkein koko juhlan ajan :) neidille tuli nimeksi:

Maria Anja Matilda
<3 <3 <3

Suurenmoiset kiitokset kaikille paikalla olleille rakkaille ihmisille <3

Maria Anja Matilda <3
Tää on aika hauskaa ja kivaa kun tytöt niin onnessaan <3
Inka kerkes jo vähän laantua pottatouhuissa, mutta innostu nyt uudestaan. Ja Saga on nyt tän päivän näyttäny mallia:) Saga tekee kakkaa kun sen laittaa hoitopöydälle ja sit tekee perään pissit kans. Oon sit nostanu sen aina lavuaarille pissimään ja pessy sit kakan samalla..
Mutta tänään ajattelin että kun se noin hienosti joka kerta pissii niin laitetaan sit samantie potalle ja sen vaipanki vois mennä ottaa heti ku näyttää että alkaa vääntää jos kerkeis saamaa sen kakanki pottaa..Mut kyllä noilla pissareissuillaki jo vaippoja säästyy ja nyt kun Inkakin innostu uudestaan niin hyvä juttu. 4 vaippaa tänään säästetty tähän mennessä et tästä se taas lähtee:)
Kyllä oli aamulla Inkalta silmät päästä pullahtaa ulos kun pikkusisko pissi pottaan ja sitten ite perässä.Oi sitä riemua<3<3<3


Rakastan kyllä niin tuota leander kehtoa ja en voi kun suositella kaikille ja nyt kun meidän makkarikin on niin pieni niin ei tänne pinnistä kyllä mahtuiskaan.

Lapset sitten samaan huoneeseen kun tuo jää vaaville pieneksi et varmaan siinä 6-7kk iässä..

Tätähän siis käytetään tanskassa keskoshoidossa ja oli Inkalla kyllä varmasti todella rauhoittava tekijä vauva aikana!Aivan ihana keksintö.Suosittelen kaikille. Pikkupiiasta itse tilasin kattokoukulla ja makso muistaakseni postikuluineen 205e ja se sisältää allergia ystävällisen ihanan tosi hyvän patjankin!
Inkan ekat unet omassa sängyssä.

JenniaTänään 20+0Luonut: JenniaTiistai 01.12.2009 14:29

PUOLVÄLI <3

JenniaLokakuu...Luonut: JenniaSunnuntai 04.10.2009 12:20

Tiistaina on sitten ne ihanat 12 viikkoa täynnä ja voi oikeesti jo ajatella ja suunnitella millasta se arki sitten kahden kanssa on. On se vaan niin epätodellista vieläkin! Ehkä sitten kun liikkeet tuntuu, ni tuntuu todellisemmalta tää raskaus.
Maxim raukka on nyt kuumeessa, eikä tietenkään voi huomenna mennä päiväkotiin. Huomaa kyl et on alottanu päiväkodin kun kuumetta/flunssaa jatkuvasti.
Matkaan on reilu viis viikkoa. Ihanaa pääsee hetkeks pois jäätymästä.
« Uudemmat - Vanhemmat »