IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
12.6.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 789
Koko
14 jäsentä
Tyttöjä: 11 (79 %)
Poikia: 3 (21 %)
Keski-ikä
26,7 vuotta
Otos: 12 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,2 vuotta
Ylläpitäjä
XEliasX
Valvojat
XEliasX

Jäsenet (14)

mmirri[vitunhullu]Kunaicursedmind93-anuuh-XEliasXtonskishottis^henleiginyyHaaskakaroliiina`Tiipero^
« Uudemmat -
Flashback lähes kolmen vuoden takaa...

--

Hän saapui kuin salama kirkkaalta taivaalta
Kertoi meille asian uuden ja pelottavan
Alkoi meitä kouluttaa, aikuisuuteen opettaa

Hei hei Heli, käske meitä siivoomaan
Hei hei Heli, tuu nää jo tarkistamaan
Ei ei Heli, emme läpi pääse kuitenkaan
Hei hei Heli, "Siististi cool" hokee vaa-aa-aan

--

MITEN SE TOINEN SÄKEISTÖ MENI, TOVERIT?

HaaskaTROLLOLLOLLuonut: HaaskaKeskiviikko 23.11.2011 05:34

24.10.2009 20:18 <dhullugay> Vitunmoiset kettingit ja munalukot joka paikkaan :D:D Ja sinuna en jättäs huonees ovea auki, kun mm. Ellasta Lauriin sinne porukkaa aina eksynyt
25.10.2009 00:49 <dhullugay> Siun huone on vaan niin mielenkiintoinen kaikkien mielestä :D Kaikki löytää sieltä jotain itselleen. Ella suklaata, Lauri Aku Ankan...

16.11.2009 01:07 <XEliasX> kiitti muru, mennäänkö suihkuun?

20.11.2009 21:07 <pallokala``> kiitos söpö :) Meidän lapsi voi hyvin btw.

06.12.2009 21:50 <Jarren> HEI
06.12.2009 21:51 <Jarren> vaihetaanko facebookkiin että olaan parisuhteessa
06.12.2009 21:51 <Jarren> tää meirä inside juttu
06.12.2009 21:51 <Jarren> kyllä me ollaa vuosi sadan söpöin homopari!

15.03.2010 22:32 <dhullugay> Mitäs uhkasit raiskata Muumipeikon miun sängyllä :D!

06.05.2010 11:35 <liiiinda`> mut mä ja lauripa rikottiin teidän panoennätys sentään ;) in my erotic room! <3

05.06.2010 21:49 <dhullugay> Hönö oot iteeee :D! When we'll have more surprise butt sex? -> my english is not very gööd ÄÄÄÄÄäÄÄÄäÄääÄ

07.08.2010 22:02 <dhullugay> Mutta mie sain asuntolapaikan! SAITHAN SIEKII, BRRHANA? wtf, patja? :D

30.12.2010 20:54 <dhullugay> Ja se oli todella uljas mieslääkäri, totta tosiaan... Tai no, se yskähteli itsekin vähän väliä, mutta oli sen verran pirteä ja kohtelias nuori mies, että huhhuh, jos olisin vanhempi rouvashenkilö niin sukkani pyörisivät vieläkin jaloissani! Oikeasti oli hyvä lääkäri (Y) Selkeä-ääninen.

06.02.2011 17:24 <pallokala``> Hevonen söi penikseni (Lemmikit ja eläimet)

17.02.2011 21:50 <dhullugay> Aww, miten suloinen kommentti... x3 Joo katsoin itsekin että olenpa näyttänyt joskus niin nuorelta ja viattomalta ja aika nysvältä


- Thanks for the memories! :DDD
14. päivä lähdimme, tänään takaisin palailimme. Tai no, eilen, 21. päivä. Nyt siis olemme back från Lappilandish.

Koko reissu... Ei voi muuta sanoa, kuin että yksi parhaimpia reissuja mitä on tullut tehtyä tämän porukan kanssa. Paljoa tuli opittua uutta itsestä sekä ryhmästä ja erinäisiä taitoja kertyi lisää. Meiän porukasta sai joka päivä olla ylpeämpi kuin ikinä tähän mennessä on tullut oltua - joka iltapiiri sen taisin mainitakin. Ainakin sanoin olevani ylpeä.

Kertaakaan ei tullut jäätyä yksin, aina joku jaksoi huolehtia. Jopa nyt viimeisenä iltanakin pari huupeloa kyseli vointia ja fiiliksiä.

Tulihan tuota yli 60 kilometriä taivallettua auringonpaisteessa, tuulessa, sateessa, kovemmassa tuulessa ja tiheässä sumussa. Kuten arvata saattoi, kaaduin sitten vasta viimeisenä vaellusiltana :D Porukka oli kyllä taas paras! "Hei, kaikki äkkiä, keräännytään Hennan ympärille!" "Sattuuko? Mihin sattuu? Sattuu? Koskeeko?" "PITÄÄ AMPUTOIDA! Kumpi jalka?" "Oikea nilkka kuulemma 'puolimuljahti'." "Oikea? Ei oteta riskiä, amputoidaan molemmat jalat!" "AAA, TYÖ AHISTATTE MINNUU! KAUEMMAS!" "Mehän vaan autetaan sinnuu!" Sitten meillä oli myös maailman kovimman tuulen keskellä paras leikkipiiri :D Stadin dösäpysäkkiä ilman piiristä lähtemistä; eli karjutaan vaan kun katseet kohtasivat. Sitten lauleltiin Piippolan vaaria ja Zorro zetalla alias Rasmus keksi leikin "Kuka potkii eniten tuota kiveä!". Nauroin itku silmässä sille, kun huomasin miten hyvin meidän porukka lähti siihenkin leikkiin mukaan.

Turha kai ilmoittaa, mutta ilmoitanpa silti: sain pidettyä Facebook-lupaukseni eli nauroin joka päivä. Joka ikinen päivä. Suurin kiitos kuuluu koko ryhmälle. Hyvin soi päässä Rasmuksen Henna on Tiskijumalatar-laulu vieläkin _b. Plus Laurin ja Ellan "BUTAANIA!"-huudahdukset. Ja Mirjamin ja miun mietinnät lentävistä sopuleista, jotka saivat nimen lentopulit. Ja jos sopulin ja kolibrin risteyttää, niin tulee kolibuli. Ja episodi Tonin vatsainen vaivallus - koska jauheliha jäi myös ikimuistoiseksi. Ja Lindan spottivalosateenkaaret. Ja ja ja ja jaaa... Niin monta juttua ettei kaikkea pysty heti kertomaankaan.

Jos jotain jäi ikävä, niin kaikkea ja kaikkia.

henleiawwsansaaLuonut: henleiKeskiviikko 10.08.2011 15:05

Opisto ja opiston puhelut :D "Osaatko yhtään sanoa, minkälainen se tutor-avain on?"

HaHAH!

henleiJopas läksLuonut: henleiTiistai 22.02.2011 21:16

Päiväni toimittajana:
Ensimmäiseksi kinastelua Ellan ja Laurin kanssa kuvauksessa käytettävistä vaatteista (hävisin pelin).
Toiseksi neuvoja kävelystä korkkareilla. "Heiluta sitä lantiota, toinen jalka toisen yli. Mikset heiluta?!"
Kolmanneksi neuvoja istumisesta. "Haarat enemmän auki. Höh, miksei muka?!"
Neljänneksi väistelyä Ellalta ja kameralta.
Viidenneksi paljon epäonnistuneita ja sopivasti onnistuneita otoksia.
Kuudenneksi sivullisten ilmeet: "O,Ô".
Seitsemänneksi pokan pitämistä.
Ja ennen ensimmäistä: "Me luotetaan improvisaation voimaan!" -hehkutus opettajalle tähtisilmin.
Jonka jälkeen...

Team Metukka
Ankkaleikkejä, kuvaamista ja ankan "pökkimistä" ("Pittääkö miun pökkii? Jaana halluut sie pökkii?" "Pöki sie vaan.") Vedellä lotraamista, veden kuivaamista. Olevinaan opettajien ystävällistä kuittailua. Käyntiä vessassa viiden hengen tiiminä. "Ei tää oo sitä mitä sie luulet!"
"Ensimmäistä kertaa oon ollu puoltoista tuntia ihan pihalla", tuumi Toni kuvausten alkuvaiheessa. Murisemista ryhmäläisille, nauramista ryhmäläisten kanssa.
Pokkaa ei onneksi tarvinnut paljoa pitää.

Ootellaanpa tässä sitten sitä ensi viikon rykäisyä : D

Huomenna pittää ottaa videotallenteet tikulle. Muistaisikin.

P.s. Lähetään Tonin kanssa pitämään leirikoulu Irakiin. Varautukaa siis matkaan, nuva09 :D

henleiHEEheheHEEHEEheeLuonut: henleiTorstai 16.12.2010 21:08

Mahtireissu ja tulipahan nuvailtua taas vaihteeks (:
Tackenmycken Nup09po - eli meijjän lüokkarna. Plus "pervo nauru" ja "tiukka nuttura".
Oli ainakin hauskaa enemmän kuin tarpeeksi :D

Ahihii, tänään kivailua taas ja viikonloppuna lisää. Ainakin olevinaan.

henleikinosLuonut: henleiMaanantai 27.09.2010 14:46

Uu, top-tehtäviä!

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrb.
Vajaa vuosi Tikkarinteen gheton asukkaana oli ja meni. Eipä itelleni ainakaan tapahtunu sinä aikana juuri mitään ihmeellistä, paitsi tietysti koulussa oli MUAHTAVAN hauskaa ja näin päin pois. Ikenet ja nenäontelot meni paskaan kuntoon mitä ilmeisimmin homeongelman takia, toivotaan että ehtivät parantua kesän aikana.

Tänään lähdettiin asuntolasta poies. Vaikka eilen siivoiltiin yhdessä yleisiä tiloja niin jonkinlaista jälkipyykkikommenttia voisin tässä oman huvini vuoksi antaa, kun tuli siivotessa näitä mietiskeltyä.

Esimerkiksi kaikenlaista paperia ynnä muuta pikkukamaa jäi yleisen pöydälle PALJON. Kasailin kyllä kaikki paperit nippuun ja piti viedä ne paperinkeräykseen, mutta kyyti tulikin aiemmin enkä ehtinyt, perkele! Ja ne lasipurkit, herramunjee. Niitä oli valtavasti. Koska käytävällä lojuneen pyykkitelineen alkuperä jäi arvoitukseksi, en sitä kehdannut mukaani pölliä.

Jääkaapista ja pöydältä olis voinu kukin omat ruokansa ottaa mukaan tai heittää helvettiin. Ja muutenki huolehtia pitkin vuotta, että ne tulee syötyä tai heivattua pois... Vaikka eilenkin lensi paljon ruokaa ja tavaraa roskiin, niin Hennan kanssa viskeltiin vielä tänään varmaan kolmisen kiloa ruokaa biojätteeseen, ja sekajätettäkin tuli ihan kivasti. Bioroskis ahmaisi niin kuukausia vanhoja (!) kuin täysin syömäkelpoisiakin ruokia. Osan käyttökelpoisista ruuista söin välipalaksi ja osan vein kotiin. Muun muassa täysi avaamaton paketti riisiä, tölkki ananasmehua, puolikas pikkelsituubi ja vähän muroja. Kiitti siitä. Mutta silti: hyi hävetkää! Ruokaa ei saisi jättää heitteille ja hukkaan. Vittuku ei kaikki teidän tähteet mahtunu mulle mukaan :)

Aterimia ja astioita jäi kaappeihin ja tiskialtaaseen myös melkoinen määrä, että turha heittää sitten ensi vuonna legendaa siitä kuinka asuntolassa katoaa tavaroita :D Mutta minä sain uuden teemukin ja vesilasin. Ja kirosin, kun lehtiroskikset ovat nykyään umpinaisia. Onneksi ammattikorkeakoulun roskiskatoksesta löytyi puhelinluettelo, siihen mukavasti kääräisin astiani ja huoneen kaapinovesta irrottamani palapeilit.

Mutta hyvää kesää, peace&love, älkääkä ottako tätä purinaani turhan vakavasti. Ja kaikille oppilaitoksien asuntoloihin ympäri Suomea ensi syksynä muuttaville pienoinen pyyntö: kunnioittakaa asuntolan muita asukkaita, heidän tavaroitaan ja yhteisiä tiloja/kalusteita. Ja hoitakaa siivous- ynnä muut vastuunne... Ja lopuksi muistuttaisin, että kierrätys on kiva juttu ja sitä kannattaisi ihan oikeasti ajatella.
Jotain lähemmäs 110 kooäm ollaan jo pyöriskeltypyöräilty.
Ja matka jatkuu vaan. Tuupovaaraan tänään siis taas niinpä näin.

Laura on ihana ja laittoi tuulettimen niin että puhaltaa tänne - siis eihän täällä turhan kuuma ole tai mitään.

Ehkä jopa uimailemaan mennään. Ehkä. Jos löydetään järvi jossa on vettä. Tai lammikko.

Ella otti nyt valokuvan. Höhlä (:

Joo, heikunkeikun ja terveisiä ööö täältä!
Oi kun Mirjamilla oli ihana ilme äsken! Oikeasti, suloinen.

Piti ihan halata.

Awww.
« Uudemmat -