IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
9.7.2009
Tilastot
Käyntejä: 2 474
Koko
47 jäsentä
Tyttöjä: 47
Keski-ikä
28,4 vuotta
Otos: 39 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,4 vuotta
Ylläpitäjä
effeli

Jäsenet (47)

johkuli^_Helii_Lou-Lou^^laura^^_panda_^^Eklu-Gnagare--iiidA-[Hhimpula]suss87A_AnnisentraKashissariss--Jackie--saiq-
« Uudemmat -

ry-myNöpöläisen neuvola.Luonut: ry-myMaanantai 31.05.2010 21:47

Nökon tämän päivän neuvolakuulumisia ja mittoja :)
Suluissa syntymämitat.

Ikä: 5 viikkoa
Pituus: 55cm (48cm)
Paino: 4885g (3544g)
Päänympärys: 38,8cm (36cm)

Edelleen kuulemma virkeä poika! Ja jantteri hurmas neuvolantätiä oikein urakalla, kun hymy oli niin herkässä että :) Seuraavan kerran onkin sitten 2kk-neuvola 17.6 ja samalla mulla jälkitarkastus.

Ristiäiset pidetään 13.6 ja niistäkin on hommat suht. hyvin hanskassa. Tän äipän pitäis vaan vielä kaks viikkoa jaksaa painaa kouluhommia, ennen kuin voi alkaa täysillä keskittymään mammalomailuun ;) Tällä viikolla ohjelmassa Tules-näyttö ja mobilisointinäyttö sekä yhden verkkokurssin pari tehtävää. Ens viikolla yks oppimispäiväkirja ja verkkokurssin muutamat tehtävät. Huhheijaa.

frizuli[Ei aihetta]Luonut: frizuliTiistai 11.05.2010 01:25

Tyypillinen Härkälapsi: (20.4-20.5)

ei itke paljon
on itsepäinen
on voimakasrakenteinen ja herkästi nyrkit ojossa
on yleensä rauhallinen, miellyttävä ja hiukan ujo
on hellyyden kipeä
vastaa saamaansa hellyyteen
ei pidä huomion keskipisteenä olemisesta
työskentelee koulussa hitaasti, mutta varmasti

Härkälapsen kasvatus:

Älä koskaan yritä pakottaa Härkälasta tekemään jotain, sillä hän ei itsepäisyydessään tee sitä varmasti. Sen sijaan hellällä hymyllä ja halauksella saat Härkälapsen tekemään ihan mitä vain. Niin Härkä tytöt, kuin pojatkin ovat erittäin kykeneväisiä ihmisiä, jotka tekevät melkein mitä vain kun selität heille asiat loogisesti ja osoitat hellyyttä fyysisesti.
Härkälapset hurmaavat aikuiset, varsinkin vastakkaista sukupuolta olevat.
Härkälapselle tasapainoinen ympäristö on erittäin tärkeä. Heihin vaikuttaa värit ja äänet; harmoniset sinisen, vaaleanpunaisen ja ruusun värit ovat heitä tasapinottavia, sekä hempeät äänet.
Usein Härkälapsella on pehmeä, melodinen ääni, joten häntä kannattaa kannustaa musiikin ja laulun pariin jo pienenä. Useimmiten hän pitää melodisesta ja klassisesta musiikista mieluummin kuin pop-musiikista tai reippaista lastenlauluista.
Härkälapsi rakastaa piirtämistä, värittämistä ja muita taiteellisia ilmaisumuotoja ja häntä tulisi kannustaa kommunikoimaan taiteen kautta, sillä usein hän yrittää salata oikeat tunteensa.

ry-myNökön toinen neuvola.Luonut: ry-myMaanantai 10.05.2010 21:19

Tänään siis käytiin toista kertaa neuvolassa ja tällä kertaa olikin sitten ihan se Nökön "oma" neuvolantäti. Hirmu mukava nainen ja tosi hyvällä huumorilla veteli menemään, tykättiin molemmat Jonin kanssa.

Ikä: 18 päivää (edellinen neuvola 8 päivää)
Paino: 3980g (edellinen neuvola 3445g)
Pituus: 51cm (syntyessä 48cm)

Virkeäksi ja hyväkuntoiseksi pojaksi kehui :) Ja kasvu lähtenyt mahtavasti käyntiin! Ei ainakaan tarvi miettiä, että onko tarpeeksi usein nyhtämässä näitä mun meijereitä ;)

Niin ja tänään soittelin papin ristiäisiin, on taas yks stressattava asia vähemmän :)

sentraHuomenta <3Luonut: sentraTiistai 04.05.2010 07:58

Tänään syntyy pikkusisarus nicolle<3 jännittää pelottaa....mutta on tätä ootettukkin jo kauan... <3

frizuliPikku-VuoremaLuonut: frizuliKeskiviikko 21.04.2010 05:45

..pitää si sellasta hulabaloota mahassa, et ihan turha kuvitella vieläkään saavansa unta! :D Nooh, viis tuntia neuvolaan..

frizuli39+3Luonut: frizuliKeskiviikko 21.04.2010 04:50

Ai katos vaan, kello on 1:45 ja Riikka se vaan istuu koneella..Puol 12 menin sänkyyn ku väsytti niiiiiiiin kovasti. Ja taas meni joku vituiks, kerkesin melkein nukahtaan, Jyrki kävi vessassa ja säpsähdin hereille, eikä uni si enää taas tullukka. Kannoin jo suosiolla petivaatteetki tähän alakerran sohvalle, jään si tähän pyörimään ja odottaan unta...

Kovasti oli taas lupaava päivä polttelujen kannalta..Iltanen kauppareissuki meni ihan vituiks, kun niin lujaa sattu. Mut ohihan se ylläri-pylläri meni taas ku kotio päästiin..! Hohhoijjaa..Montakohan tällästä päivää vielä tulee? Vähän ku koitat jotain tehdä niin alkaa poltteleen ja jos taas et tee mitään, niin tuntuu ettei alapäässäkä tapahdu mitään....

Jei, ja kuuden tunnin päästä neuvolaan..

frizuli38+4Luonut: frizuliPerjantai 16.04.2010 04:25

Joojoo, sais si alkaa tuleen tää vauveli jo maailmaan...En oikeesti jaksa enää itteeni, enkä näitä mielialanvaihtelujani...Ja tätä odottamista!!!!..Ja peilikuvaani.

Tässä oon jo reilun pari tuntia istunu sohvalla, kone sylissä ja tuli tossa muutamia supistuksia sentään...Mut saas ny nähä..Luultavasti oon tässä vielä kolmen viikon päästäki... :D
Nää loppuraskauden hormonihuurut on niin nannaa ja aiheuttaa näköjään melkosia tilanteita.. Joni tuli tänään töistä kotiin ja olin tosi pahalla päällä, vaikkei mitään syytä ollutkaan. Tiuskasin sille vaan, että, "Jääkaapissa on eilistä hernekeittoa, osaat varmaan ite ottaa!" No Joni ihmetteli, että mikä mua vaivaa ja ite tuuletin menemään tuonne Nökön huoneen nojatuoliin lukemaan kirjaa.

Joni sai hernekeittonsa syötyä ja tuli sitten siihen huoneen ovelle kyselemään, että mikä on vialla ja että oonko ite syöny. Meikäläinen ilmoittaa, että turha se on mitään syödä, kun kahden tunnin päästä on taas kuitenkin nälkä ja alan ITKEMÄÄN :PP Joni sitten alkaa nauraa kaksin kerroin, että on mulla itkun aiheet ja itekin olin, että mitä helkkaria? Itkin ja nauroin, niin että happi meinas loppua ja sitten kaikki oli taas hyvin :DD

Joni-parka :P

frizuliRv 38+1Luonut: frizuliTiistai 13.04.2010 01:37

Jahans, sitä tuli si tän kevään ekat grilli-makkaratki syötyä tänään..Ulkoillessa meni koko päivä, pihan haravointi saatiin hyvälle mallille..Pikku-Vuorema veti aika hyvin sikeitä mahassa koko päivän ajan ja rupes kunnolla myllään vasta ku asetuin mukavasti sohvalle.. :D

Ny untenmaille, ku jäi päikkärit ottamatta..Ja ulkoilma väsyttää.......

frizuliVoi perseLuonut: frizuliMaanantai 05.04.2010 08:18

näitä unettomia öitä.. :( Uni tulee kyllä joka ilta hienosti ja alkuyö menee moitteettomasti, mut sit aamuyöstä viimeistään alkaa heräily..Ja täällä sitä si istutaan koneella järkeviin aikoihin..
« Uudemmat -